Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

Pa spet nc :headbang: :headbang: :headbang: ...Nagaya ne dajej postov brez fotk, ker skor spestam misko ko kliknem na osvezeno sm07 temo :rolleyes:

Objavljeno

trpi :evilgrin: ..mene ni bilo na Ptuju.

Objavljeno

Pozdravljeni !

Res je - Nagaye ni bilo - in ostali smo brez dobrih fotk .

Včeraj se je kar nekaj dogajalo - borbe - borbe ..... za vsako mesto ......borbr za vsak mali prostor na pisti , da bi lahko kdo koga PREHITEL ..... borbe ...

Skratka bilo je pestro ..

post-297-1189440117_thumb.jpg

Objavljeno

Borba - Nastran - Mihelčič ....

post-297-1189440312_thumb.jpg

Objavljeno

Borbe - tudi med amaterji !!

post-297-1189440666_thumb.jpg

Objavljeno

noro, kok publike :blink: ..kako ste pa kej vidli tisti, ki ste zadaj stal? :wacko:

Objavljeno

Kaj pa rezultati in zakulisje??

Objavljeno

Ma kdo kake posnetke tekem?

Objavljeno

pa še malo.....

noro, kok publike :blink: ..kako ste pa kej vidli tisti, ki ste zadaj stal? :wacko:

Malo reklame,malo gledalcev......al kak že gre to???? :evilgrin:

post-6744-1189447835_thumb.jpg

post-6744-1189448040_thumb.jpg

Objavljeno

Rezultati:

125: zmaga je obakrat šla Bladzu... :worship: :yea2:

450: Nastran obakrat

Open: prva Hlad, druga Nastran - za državno prvenstvo obakrat Nastran

Amaterji: prva dirka Ukota, druga ? (sem delal druge stvari in nisem mogel gledati)

Zakulisje:

tri pritožbe. Vse rešene v prid obtoženim... :)

Objavljeno (popravljeno)
Rezultati:

125: zmaga je obakrat šla Bladzu... :worship: :yea2:

450: Nastran obakrat

Open: prva Hlad, druga Nastran - za državno prvenstvo obakrat Nastran

Amaterji: prva dirka Ukota, druga ? (sem delal druge stvari in nisem mogel gledati)

Zakulisje:

tri pritožbe. Vse rešene v prid obtoženim... :) Pri eni pritožbi so nastali še izdatni stroški sestavljanja motorja... :whistle:

Gregs: probaj vsaj prve tri napisat : :whistle:

125:

1. Žgajnar

2. Saražin

3. Modic

450:

1. Nastran

2. Mihelčič

3. Habat S. (vsaj mislim da je bil on)

OPEN:

1. Nastran

2. Škarja

3. Volčič

Amaterji:

1. Ukota

2. Koščak

3. Repar

Popravljeno . Popravil kasti
Objavljeno (popravljeno)

Jaz mam video samo da ga uploudam na video google in bom dal link

:rolleyes:

Bravo dr_lunatic za zmago :grupni:

Popravljeno . Popravil Zwilly41
Objavljeno
Jaz mam video samo da ga uploudam na video google in bom dal link

:rolleyes:

Bravo dr_lunatic za zmago :grupni:

hvala, upam da se lahko pomeriva v Logatcu :naughty: ...pa da tam ne delam levih ovinkou kot sm ga v Ptuju :headbang: :rolleyes:

Šola varne vožnje maksi :evilgrin: :worship: :whistle: :whistle:

%7Boption%7D

Slišal sem za borbo na komolce ampak to je že preveč :whistle:

Objavljeno
Šola varne vožnje maksi :evilgrin: :worship: :whistle: :whistle:

vsak dirkač dirka na lastno odgovornost ... pri tem kontaktu, pa če mene osebno prašaš, dokler Tine ni pogruntu da je šu z linije mal ven in pustil Blažu dovolj prostora da mu je po notranji liniji prišel vzporedno je blo vse ql, ko je Tine skapiru da je z linije ven je zapelju v Blaža ... tle Blaž ni čist nč kriv ... tut pred tem ... Tine je 4x zamenjal smer ko ga je hotu Blaž prehtet ... v pravilniku piše da menjavanje smeri je dovoljeno samo 1x ...

da ne govorim kaj je blo v boju Saražin-Modic ... Modic vzporedno z njim, in Tine zapelje v Modica, je mali skoraj z motorja padu ko ma 30kg skupaj s posteljo ... pretveza pa kao da se je postavu na pravo linijo ... yeah my ass ... preveč se vidi iz tribun ... in zmeri ko je bil Modic vzporedno je Tine v njega zapelju ... in dojamte z zapiranjem smeri ne boste nč dosegl in zaletevanjem drug v drugega ... Tine bi bolj fersko izpadu brez zaletavanja in na fair play poskušu blaža prehtet nazaj ;)

sicer pa ni moja stvar to in mi je ravno do nafte kaj se dogaja v tej klasi ... samo povem svoje nevtralno osebno mnenje, ki so ga ustvarile moje oči in upam da zaradi tega ne bo kakšnih izgredou na forumu ... pač svoboda govora in podajanja mnenja .. kar pa ne pomeni da koga zagovarjam, delč od tega, vsak nej sam sebe zagovarja ;) pa deljte kr hočte ;)

lahko noč ;)

Objavljeno (popravljeno)
vsak dirkač dirka na lastno odgovornost ... <SKRAJŠANO>

Se strinjam. Tine bi po vožnji, ki jo je pokazal na ptuju, sodil med amaterje, ki ne poznajo pravil dirkanja... sej vozi ful vredu pa vse, sam z svojo vožnjo dobesedno ogroža druge tekmovalce.

Popravljeno . Popravil Gregs
Objavljeno

gužva skor ko v Misanu :)

Objavljeno
Gregs: probaj vsaj prve tri napisat :

Kasti, se opravičujem, ampak se nisem spomnil vseh na vseh mestih... ;) Drugače bi jih napisal. Če bi AMZS bila bolj ažurna, bi prepisal z njihove strani, tako pa rezultatov še ni... :D

Šola varne vožnje maksi

Si hotel s tem povedati kaj bolj določnega oz. kaj misliš ti ali si samo prilepil lepo dobro posneto sliko? :hmm:

Slišal sem za borbo na komolce ampak to je že preveč

Kaj je preveč? Slika, ki jo vidiš? Ta slika ti ne pove prav nič posebnega, je pa dobro posneta. Komolcev in nog ni bilo, je bila samo napaka Tineta, ker je zapeljal preveč ven in je Blaž izkoristil priliko. Ko je Tine ugotovil, da je naredil napako, ga je zaprl na polno. Ni se mu izšlo in izgubil je dve mesti zaradi padca.

vsak dirkač dirka na lastno odgovornost ...

Čestitke, lepo in korektno zapisano. :grim V veliki večini se strinjam s tabo. Sem tudi sam videl manever zelo dobro, ker sem stal v bližini.

Se strinjam. Tine bi po vožnji, ki jo je pokazal na ptuju, sodil med amaterje, ki ne poznajo pravil dirkanja... sej vozi ful vredu pa vse, sam z svojo vožnjo dobesedno ogroža druge tekmovalce.

Tine vozi zelo dobro, tu ni kaj reči. Ne vem pa, zakaj vlaga pritožbe (ali v njegovem imenu drugi), ko ima tudi sam nekaj masla na glavi. Dirkanje ni sprehod po parku v nedeljo zvečer in boriti se je potrebno. Seveda po pravilih... v tem primeru je sam naredil napako, ki jo je neuspešno skušal popraviti. Glede vijuganja pa... ga je bilo tudi preveč.

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!