gapi Objavljeno September 10, 2007 Opozori Objavljeno September 10, 2007 Tine vozi zelo dobro, tu ni kaj reči. Ne vem pa, zakaj vlaga pritožbe (ali v njegovem imenu drugi), ko ima tudi sam nekaj masla na glavi. Dirkanje ni sprehod po parku v nedeljo zvečer in boriti se je potrebno. Seveda po pravilih... v tem primeru je sam naredil napako, ki jo je neuspešno skušal popraviti. Glede vijuganja pa... ga je bilo tudi preveč. Pomoje da se kr drugi prtožujejo. Ko je šel Blaž na stopničke, je biu pred mano nek ata v majici saražin fan cluba in se je zraven dru: bravo bravo, z nevarno vožnjo zna vsak zmagovat, ti bom mal reklame po obali naredu...(ni čist dobesedno citirano tko da ne me za besedo držat) in sm hotu kej rečt, sam sem se raj v jezik ugriznu ker navsezadnje sm tut jst že mal iz SM dirk ven. Vijuganja je blo pa tok, da je bl ogrev gume k pa v ogrevalnem krogu...
bladzo Objavljeno September 10, 2007 Opozori Objavljeno September 10, 2007 PR novica GiL Motosport ----> http://www.motosvet.com/izpis.php?cid=3555 Kaj je bilo med mano in Tinetom najbolje veva sama. O vsej stvari sva se pogovorila osebno, med drugim so o tem odločali tudi komisarji na dirki, tako da prosim, da Sky_21 ne pametuješ preveč, saj ne jaz ne Tine ne potebujeva odvetnikov. Ali pač???
Gregs Objavljeno September 10, 2007 Opozori Objavljeno September 10, 2007 Pomoje da se kr drugi prtožujejo. Ko je šel Blaž na stopničke, je biu pred mano nek ata v majici saražin fan cluba in se je zraven dru: bravo bravo, z nevarno vožnjo zna vsak zmagovat, ti bom mal reklame po obali naredu...(ni čist dobesedno citirano tko da ne me za besedo držat) Vsak privrženec bo trobil v svoj rog, neglede na dejstva..... ;)
_Roba_ Objavljeno September 11, 2007 Opozori Objavljeno September 11, 2007 Ko je šel Blaž na stopničke, je biu pred mano nek ata v majici saražin fan cluba in se je zraven dru: bravo bravo, z nevarno vožnjo zna vsak zmagovat, ti bom mal reklame po obali naredu...(ni čist dobesedno citirano tko da ne me za besedo držat) Jap tako je blo... :)
sky_21 Objavljeno September 11, 2007 Opozori Objavljeno September 11, 2007 PR novica GiL Motosport ----> http://www.motosvet.com/izpis.php?cid=3555 Kaj je bilo med mano in Tinetom najbolje veva sama. O vsej stvari sva se pogovorila osebno, med drugim so o tem odločali tudi komisarji na dirki, tako da prosim, da Sky_21 ne pametuješ preveč, saj ne jaz ne Tine ne potebujeva odvetnikov. Ali pač??? Ni se treba razburjatt, sem samo prilepil eno lepo slikano sliko :)
bOnZy Objavljeno September 11, 2007 Opozori Objavljeno September 11, 2007 (popravljeno) Ni se treba razburjatt, sem samo prilepil eno lepo slikano sliko :) lej, če sem iskren, nisi edini človek na svetu ki zna na lep način provocirat ;) ... zej pa če si tak car pa dej prilepi 30 slikc ki so bile narejene pred tem dotikom!! naredi interval slikc, ki bodo nazorno pokazale dogajanje zadnjih 40m pred dotikom ;) ... maš mogoče un posnetek k je Tine pred njim vijugal in ga zapiral, pa ko je Modica zrival s steze ... bos lepo vidu iz slikc da je Tine naredu napako/-e, k jo/jih je Blaž lepo izkoristu, vendar Tine ne bi bil Tine če ne bi zapeljal v sotekmovalca in na tak način poskušal zmagati! ;) tut jest sm že tko upadu človeku notr, pa ni blo nobenih pritožb, Tine si je sam kriv k je naredu napako, ki jo je hotu rešit s protestom ... pri vas je preveč emocij ... mal se morste umirit ;) sicer pa žalostn da se ti ukvarjas s tem delom ki ga morajo opraviti funkcionarji, glede na to da si takrat vozil dirko in da veš kaj se je dogajalo med Tinetom in Blažem tok dobr kot vemo gledalci, pomen da med dirko več gledaš okoli sebe, kot pa paziš na svojo vožnjo ;) car :worship: pa še 1x ponavljam, niti proti Blažu, niti proti Tinetu nimam kej čez za rečt, povem pa pač tisto kar sem vidu na lastne oči in to kar sm vidu bom povedu, lagou pa ne bom, da česa nism vedu ... fastje, še zmeri gremo lahko na pir ;) Popravljeno September 11, 2007. Popravil bOnZy
Zwilly41 Objavljeno September 11, 2007 Opozori Objavljeno September 11, 2007 (popravljeno) Evo video iz prve dirke SM125, 450, KBM in open http://video.google.co.uk/videoplay?docid=...77&hl=en-GB :naughty: Popravljeno September 11, 2007. Popravil Zwilly41
Gregs Objavljeno September 11, 2007 Opozori Objavljeno September 11, 2007 Ni se treba razburjatt, sem samo prilepil eno lepo slikano sliko Kot sem rekel tudi prej: slika je zanimiva. Tvoja provokacija pa ni slika, temveč komentar. Kot aktivni član društva Maksi mi tvoja provokacija glede varne vožnje in podobno vsekakor ni všeč in provokacija je bila. Varna vožnja, za katero si mi prizadevamo, je nekaj drugega kot vožnja po dirkališču - čeprav je dirkališče bolj varno kot cesta. Ti lahko sicer to zdaj zanikaš in se "vadiš" ven, vendar si zadosti star, da se ti ni potrebno skrivati za krilom mame ali hlačami očeta in to lepo priznaš. ;) sicer pa žalostn da se ti ukvarjas s tem delom ki ga morajo opraviti funkcionarji, glede na to da si takrat vozil dirko in da veš kaj se je dogajalo med Tinetom in Blažem tok dobr kot vemo gledalci, pomen da med dirko več gledaš okoli sebe, kot pa paziš na svojo vožnjo Sky je lahko opazoval skoraj celo dirko glede na to, da je imel težave z motorjem in ni startal. Drugo dirko pa najbrž ni mogel tako gledati, ker jo je odvozil. In kot si rekel bonzy: še vedno gremo vedno lahko na pijačo in si izmenjamo mnenja tam... ;) :OK:
Jure007 Objavljeno September 11, 2007 Opozori Objavljeno September 11, 2007 Pa qwa se sploh kregate. Zadeva kukr jest razumem je bla med Saražinom in Bladzotom. Če sta se onadva že zmenila med sabo je zadeva zaključena. Tut drugače je to njuna zadeva in čist brezpredmetno je zdej polnit to temo o tem kaj je kdo komu kje reku, naredu. Čestitke Bladzotu za zmago in ostalim dirkačem v vseh razredih prav tako :yea1:
sjeng Objavljeno September 11, 2007 Opozori Objavljeno September 11, 2007 Pa qwa se sploh kregate. Zadeva kukr jest razumem je bla med Saražinom in Bladzotom. Če sta se onadva že zmenila med sabo je zadeva zaključena. Tut drugače je to njuna zadeva in čist brezpredmetno je zdej polnit to temo o tem kaj je kdo komu kje reku, naredu. Čestitke Bladzotu za zmago in ostalim dirkačem v vseh razredih prav tako :yea1: . Jap čestitke Bladzotu pa seveda Modicu
bobokrajnc Objavljeno September 11, 2007 Opozori Objavljeno September 11, 2007 Lep dan, razburljive dirke, razstave v boksih, nekaj zakulisnih zgodbic.......skratka cel popoldan zanimivih dogodkov in debat, tako da si je resnično vredno vzeti čas in pogledat še kakšno dirko. Manjša zamera le organizatorju, ki bi lahko bolje medijsko promoviral prireditev. Čestitke tudi zmagovalcem in nasploh vsem sodelujočim za odlično predstavo, hvala bogu da imamo pri nas še tudi kaj druga razen fuzbala. Lp Bobo
Pirurirc Objavljeno September 11, 2007 Opozori Objavljeno September 11, 2007 To je blo pa skor bl zanimiv kot vsa košarka na EVROPSKEM. Ni kej med sabo se boste požrl. Kako je že Nagaya pokomentirala s svojo večjo polovico? :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: ? Uroš stari moj, si pa car, čeprou so se te s šublerjem lotil. AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Še vedno navijam zate.
Nagaya Objavljeno September 12, 2007 Avtor Opozori Objavljeno September 12, 2007 Cup 125 je, kot smo že pred časom pogruntali, namenjen uvajanju novih in predvsem mladih dirkačev v svet dirk SM. To pomeni, da se bodo na poti od štarta do cilja srečevali s celo goro stvari in pripetljajev prvič, se učili kako se jih lotevat pravilno in kako se jih ne lotevat, izoblikovali svoj odnos do sotekmovalcev in javnosti. Seveda s podporo staršev in v upanju, da bodo nekoč, ko bodo zaključili dirkaška leta kot vajenci, lahko tako profi in samostojni kot dirkači v S1 in S2. :winkiss: in ker slovensko DP pač ni MotoGP ali S1 in S2, je strašansko nerealno, da bi od vseh dirkačev pričakovali, da se bodo obnašali tako kot profi dirkači... :winkiss:
batzajla Objavljeno September 12, 2007 Opozori Objavljeno September 12, 2007 madona cel žur tale supermoto :yea1: v logatcu bo še pestro, ija ija jo :naughty:
amp Objavljeno September 12, 2007 Opozori Objavljeno September 12, 2007 Nagaya se strinjam s tabo samo nekateri po starosti in preveč dovgem uvajanju ne sodijo več med cicibane SLO SM.Starostna razlika je pač prevelika 12-26 oziroma celo 31 ali pa se motim?
2384nsdf83 Objavljeno September 12, 2007 Opozori Objavljeno September 12, 2007 Odvisno, kolk let kdo dirka...
bladzo Objavljeno September 12, 2007 Opozori Objavljeno September 12, 2007 (popravljeno) Nagaya se strinjam s tabo samo nekateri po starosti in preveč dovgem uvajanju ne sodijo več med cicibane SLO SM.Starostna razlika je pač prevelika 12-26 oziroma celo 31 ali pa se motim? Spoštovani "amp"! Glede na to, da to leti name, bi lahko bolj direktno tudi napisal. Saj ne grizem. Nagaya pač napiše kar misli in če pri vsem tem kakšno ustreli, ji ni za zamerit, saj ne spremlja celega dogajanja tako natančno! Kategorija 125 je resnično namenjena uvajanju v svet dirkanja v supermotu in pa tudi tistim, ki nimajo dovolj finančnih sredstev za prehod v višje kategorije. Sam v njej sodelujem že celo drugo leto! V začetku leta je bila ideja, da se to kategorijo starostno omeji, a pojavilo se je vprašanje, koliko dirkačev bo potem sploh še ostalo. Zagovorniki starostne meje so kazali s prstom na tujino, kjer je to tako urejeno, le spregledali so to, da tam dirkačev ne mečejo stran, ampak za njih ustvarijo novo kategorijo, saj imajo za to dovolj dirkačev ali pa posebej točkujejo mlajše, nove dirkače, kot je to pri nas urejeno za dekleta. Zakaj pri nas niso uredili tega veš zelo dobro tudi sam (premajhno število tekmovalcev). V kolikor bi uspeli doseči starostno omejitev in pa omejitev na število let dirkanja v tem razredu, bi ostali v tej klasi le še 4-je dirkači. Res številčna klasa. Skoraj ne bi bilo mogoče ostati brez pokala. Sicer pa sam dobro veš, da tudi najmlajši v tem razredu niso ravno novinci v svetu dirkanja. Žan je pred tem vozil 5 let!!! motokros, Anže pa je bil zelo uspešen v minimotu. Oba že zelo dobro vesta, kaj je to dirkanje in z nami starejšimi lahko postaneta le še boljša. Žan vidno napreduje iz dirke v dirko in nam uspešno diha za vrat. V letošnjem letu je ta klasa zelo napredovala in se razvila, kar dokazujejo tudi časi, saj Miha Primožič, kot absolutni debitant v motorizmu na sploh, vozi čase za stopničke na lanskih dirkah. Torej, napredek je tu, izražen med drugim tudi v sekundah. Kaj bi še radi? Več tekmovalcev? Za to pa bo potrebno narediti kaj več, kot pa le postavljati omejitve. Kako delati z mladimi v motorizmu in kaj jih pritegne vem še kako dobro, saj je to med drugim tudi moja "služba". Amp ne pričakuj rezultatov čez noč! Lp, Blaž p.s. Hvala ker si me ocenil, kot zelo zrelega človeka pri 31-ih, a vseno sem nekoliko mlajši... Popravljeno September 12, 2007. Popravil bladzo
Nagaya Objavljeno September 12, 2007 Avtor Opozori Objavljeno September 12, 2007 (popravljeno) kaj si zdaj povedal? da je kalsa sicer namenjena začetniom, amapk teh pri nas ni pa zato vse (stare, mlade, revne in uboge) natlačijo v eno klaso? razred 125 JE namenjen začetnikom.. če pa se tja notri natlači še koga, ki ni začtenik ali ki je mnogo prestar za kategorijo, ker bi sicer zmanjkalo dirkačev je to kvečemu improvizacija hojladri neki-neki za silo, da ljudje ne bodo cvilili, da se jim godi krivica in da je ta država ne fer ker jim ne pusti dirkat. to, kdo kaj strelja in naklada pa bi se dalo pogovarjat. poleg tega moj prejšnji post ni letel nate...če se v njem vidiš, pa je to očitno in samo zaradi tvoje lastne samopodobe. Popravljeno September 12, 2007. Popravil Nagaya
Nagaya Objavljeno September 12, 2007 Avtor Opozori Objavljeno September 12, 2007 (popravljeno) p.s.: mimogrede ne vem kaj bi žanu lahko koristilo dirkanje s starejšimi amaterji, če ima sam mnogo več izkušenj v motodirkanju. asfalt, mivka in šoder so samo detajli. Popravljeno September 12, 2007. Popravil Nagaya
ici Objavljeno September 12, 2007 Opozori Objavljeno September 12, 2007 Joj joj ste se pa razpisal okol vsega kar je že komisija rešla in ta je zato da reši pravično ali drugače : psi lajajo karavana gre naprej,samo kam to pa ne ve nihče.Vse debate o tem koliko je kdo star o starostnih omejitvah se dogajajo na začetku oz koncu sezone na komisijah in na sestankih s tekmovalci.Če se ne motim je bla zaradi Žan-a letnica pomaknjena na 12let, starostne pa pač ni ker starost tepe sama z okretnostjo,težo....Moje osebno mnenje je da je ta kategorija po nekaj letih postala zanimiva saj zmagovalec ni odločen že naprej(beri MALNAR)in se fantje na vsaki dirki prav lepo borijo,res pa je da so tudi motorji vse hitrejši.Menim da vse to razbija monotonijo na dirki in le tako naprej pa se za obstoj klase ne bo treba bati.Treba je vedeti da eksperimenti ne dajo vedno dobrih rezultatov saj vemo da DP-ja v minimotu ni več za AP pa se očitno ob pomankanju intuziastov tudi ne ve,kolikor berem tudi skuteristi razmišljajo nekaj podobnega(ne več DP ampak AP)vendar upam da se Marino ne bo dal in povzetek tega je da je za letos klasa taka kot je prava.V sezoni 2008 se lahko razvije zopet kaka nova(recimo250)ampak za to je še čas,upam pa da bo obstal pokal kjer lahko dirkajo vsi tako stari kot mladi tako naviti kot neobriti.... :rolleyes: To je z moje strani vse prihaja logatec razmišljajte o njem,Blaž ti da boš ponovil zmago ostali pa kako mu boste to na fer način preprečili,saj če se ne motim ima tam zadnjo zmago SKY21. :yea1: :yea1: :yea1:
frankie Objavljeno September 12, 2007 Opozori Objavljeno September 12, 2007 Ajt tisina zdej!!!!k vidm da amp pise :whistle:
bladzo Objavljeno September 12, 2007 Opozori Objavljeno September 12, 2007 (popravljeno) kaj si zdaj povedal? da je kalsa sicer namenjena začetniom, amapk teh pri nas ni pa zato vse (stare, mlade, revne in uboge) natlačijo v eno klaso? razred 125 JE namenjen začetnikom.. če pa se tja notri natlači še koga, ki ni začtenik ali ki je mnogo prestar za kategorijo, ker bi sicer zmanjkalo dirkačev je to kvečemu improvizacija hojladri neki-neki za silo, da ljudje ne bodo cvilili, da se jim godi krivica in da je ta država ne fer ker jim ne pusti dirkat. to, kdo kaj strelja in naklada pa bi se dalo pogovarjat. poleg tega moj prejšnji post ni letel nate...če se v njem vidiš, pa je to očitno in samo zaradi tvoje lastne samopodobe. Za koga je namenjena moja objava ti lepo piše na začetku :wacko: , vsekakor pa je v tvojih ugotovitvah veliko resnice. Takšno je pač naše prvenstvo, ki se ga štuka malo tu malo tam, danes so amaterji, drugič štirikolesniki, enkrat smo prestari, drugič so premladi.... In kaj sem jaz drugega, kot začetnik v dirkanju??? Hm, ne vem zakaj ne vozim svetovnega, saj že, kar drugo leto tekmujem....Ma nč, bom poklicu v Bolgarijo, če majo tud tam kšno pocensko klaso.... :rolleyes: Popravljeno September 12, 2007. Popravil bladzo
amp Objavljeno September 12, 2007 Opozori Objavljeno September 12, 2007 Blaž,rezultati so že prišli in sem z njimi zelo zadovoljen še več bol me je navdušiv s čisto in zelo fer vožno v boju s Tadejem za 4 mesto.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se