Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

Takole pa ekipa ARTS o protestu glede Nastranove prostornine motorja Open:

"Zaradi prenekaterih govoric o neustrezni prostornini Nastranovega dirkalnika s katerim nastopa v razredu OPEN, je bila v skladu s pravilnikom moja dolžnost in pravica, da to preverim. Slednje je možno uradno preveriti samo z vloženim protestom po koncu dirke. Dirkalniki razreda 450 so namreč zaradi specifike pist, na katerih se vršijo dirke Državnega prvenstva, hitrejši od dirkalnikov z večjo delovno prostornino. Omenjen postopek, ki ga predpisuje pravilnik, so nekateri člani ekipe GIL žal pospremili z nekaterimi neprofesionalnimi reakcijami. Ekipa ARTS je z razpletom pritožbe zadovoljna, saj bi drugačen razplet pritožbe vrgel slabo luč na vse dosedanje dirke OPEN razreda. Špekuliralo se je tudi, da želim na ta način diskvalificirati Nastrana. No, to ne drži in take očitke ostro zavračam. Če bi hotel igrati umazano igro, bi vložil protest v 29. minuti na kaj drugega, recimo prehrupen motor. Vendar to ni ne moj, ne stil ekipe, še najmanj pa Markov. Do sedaj nismo vlagali nikakršnih protestov, čeprav bi lahko upravičeno poskušali z: namernim zaletavanjem, prehitrim štartom, nevarnim nepotrebnim zaviranjem med dirko, oviranjem na treningu za čas, itd. Gre pač za tehnično vprašanje na katerega sem dobili drag, a pošten odgovor. Zahvalil bi pa se korektnosti v postopku direktorju dirke g. Ziherlu in njegovi ekipi."

Pa še link

http://www.mkkamnik.com/forum/index.php?sh...amp;#entry78973

Objavljeno

na cajte mi je žal, da letos ne vozim. tudi zato, da bi zdele lahko napisal "boli me kurec če sem drugi, četrti al pa sedmi, važno da so dirke zanimive"

hvala bogu da so fajti na komolec. meni je bila dirka, kjer sem se več ali manj vozil sam, dolgočasna. če zarad takega ali drugačnega razloga ubrišeš po asfaltu - pobrat motor, kšno kletvico pod čelado spustit pa v boj naprej! a ni to neki najbolšga? če je komu do tistih plastičnih pokalov, mu lahko šenkam moje, ker se na njih samo nabira prah ;)

Objavljeno
če je komu do tistih plastičnih pokalov, mu lahko šenkam moje, ker se na njih samo nabira prah ;)

Na čelado si jih nalimej :)

Objavljeno
če je komu do tistih plastičnih pokalov, mu lahko šenkam moje, ker se na njih samo nabira prah ;)

Začni uporabljati tisto, kar imaš med nogami, da jih boš ponosno kazal vnukom!!! Pokale, seveda!

Objavljeno (popravljeno)
Takole pa ekipa ARTS o protestu glede Nastranove prostornine motorja Open...

...Pa še link

http://www.mkkamnik.com/forum/index.php?sh...amp;#entry78973

Zakaj so meni vedno pobrisali link na kakšen drug forum!? :headbang:

Drugače pa tole ni izjavila ekipa ARTS, ampak vodja ekipe Iztok Kuret (napisano v prvi osebi ednine).

ARTS najdete tudi tukaj...

Popravljeno . Popravil kasti
Objavljeno
prestar.

Zakaj pa to? :hmm:

Saj starost ne pomeni, da boljše voziš. Lani sva oba z Andrejem bila kar krepko preko 30, pa nisva dosegala blazno dobrih rezultatov, ker sva pač čista začetnika (ne v moto športu, ampak supermoto). So vsi krepko mlajši peljali bolje.... nekateri z večletnimi dirkaškimi izkušnjami. Meni recimo dobro obvladovanje CH tehnike ni kaj dosti pomagalo, kros tehnika pa bi definitivno mi... ampak tudi krosa do lani nisem niti enkrat vozil.

Ker je v SLO športu precej improvizacije in kuhinje, potem res ne vidim, zakaj bi omejevali nekomu tekmovanje samo zaradi let. Sem jaz že lani povedal, da sem si vedno želel tekmovati v moto športu, pa prej nisem imel možnosti, denarja in časa, da bi to naredil - da bi vsaj enkrat poskusil. Se strinjam, da bi bilo bolje, da bi bilo recimo tako, kot lani, ko je bil Tomos Cup namenjen izključno mlajšim, iz katerih bi dobili prihodnje prvake. Samo kaj, ko je letos spet drugače... :doze:

Objavljeno

:worship:

Takole pa ekipa ARTS o protestu glede Nastranove prostornine motorja Open:

"Zaradi prenekaterih govoric o neustrezni prostornini Nastranovega dirkalnika s katerim nastopa v razredu OPEN, je bila v skladu s pravilnikom moja dolžnost in pravica, da to preverim. Slednje je možno uradno preveriti samo z vloženim protestom po koncu dirke. Dirkalniki razreda 450 so namreč zaradi specifike pist, na katerih se vršijo dirke Državnega prvenstva, hitrejši od dirkalnikov z večjo delovno prostornino. Omenjen postopek, ki ga predpisuje pravilnik, so nekateri člani ekipe GIL žal pospremili z nekaterimi neprofesionalnimi reakcijami. Ekipa ARTS je z razpletom pritožbe zadovoljna, saj bi drugačen razplet pritožbe vrgel slabo luč na vse dosedanje dirke OPEN razreda. Špekuliralo se je tudi, da želim na ta način diskvalificirati Nastrana. No, to ne drži in take očitke ostro zavračam. Če bi hotel igrati umazano igro, bi vložil protest v 29. minuti na kaj drugega, recimo prehrupen motor. Vendar to ni ne moj, ne stil ekipe, še najmanj pa Markov. Do sedaj nismo vlagali nikakršnih protestov, čeprav bi lahko upravičeno poskušali z: namernim zaletavanjem, prehitrim štartom, nevarnim nepotrebnim zaviranjem med dirko, oviranjem na treningu za čas, itd. Gre pač za tehnično vprašanje na katerega sem dobili drag, a pošten odgovor. Zahvalil bi pa se korektnosti v postopku direktorju dirke g. Ziherlu in njegovi ekipi."

kuret hvala ker si opozoril na hrupen motor.bom za zadno dirko kr lulčka notr dal :rolleyes: aja pa še to če bi se res kej spoznal na motorje bi vedel da se lahko preveri drugače ,ni stoodstotno je pa poceni.cilinder od 510 je skoraj 1 cm višji :headbang: :naughty: kakšnim oviranjem za cas?lepo te prosm,če bi bil marko kej profesonalen voznik se mi nebi v krškem tazadnih 5 minut na kolo nalimu.zihr bi šu pred njim čas delat.sej bi še kej smešnga napisu,sem rajš nebom da se ne boste kej naučil. :naughty: aja pa namerno zaletavanje?ful žur :headbang:namerno se ne zaletim v nobenga,ti bom pa tako povedal, na slovenskih progah zelo težko lepo prehitiš.

hvala za dihtenge in večerjo. :naughty: se vidmo v busci na evropskem.tisti ta počasni že danes odhajemo.

Objavljeno

Samo upam, da po avtomobilistih, ne boste postali še motoristi takšni, ki bi se začeli med sabo kregati :headbang:

Objavljeno (popravljeno)

Jeee - Beastie boys - Licenced to ill - Fight for your right / Girls / No sleep till Brooklyn / Brass monkey / Time to get ill

Brum brum - dej še ti piskrčk prstau no.

Zdele bo košarka. SPROŠČENO

Popravljeno . Popravil Pirurirc
Objavljeno

Tele dirke postajajo vse bolj zanimive :yea1: .Like it.

Objavljeno
kuret hvala ker si opozoril na hrupen motor.bom za zadno dirko kr lulčka notr dal :rolleyes: aja pa še to če bi se res kej spoznal na motorje bi vedel da se lahko preveri drugače ,ni stoodstotno je pa poceni.cilinder od 510 je skoraj 1 cm višji :headbang: :naughty: kakšnim oviranjem za cas?lepo te prosm,če bi bil marko kej profesonalen voznik se mi nebi v krškem tazadnih 5 minut na kolo nalimu.zihr bi šu pred njim čas delat.sej bi še kej smešnga napisu,sem rajš nebom da se ne boste kej naučil. :naughty: aja pa namerno zaletavanje?ful žur :headbang:namerno se ne zaletim v nobenga,ti bom pa tako povedal, na slovenskih progah zelo težko lepo prehitiš.

hvala za dihtenge in večerjo. :naughty: se vidmo v busci na evropskem.tisti ta počasni že danes odhajemo.

To so ti ˝odrasli˝ odgovori. :slap:

Objavljeno
Jeee - Beastie boys - Licenced to ill - Fight for your right / Girls / No sleep till Brooklyn / Brass monkey / Time to get ill

Brum brum - dej še ti piskrčk prstau no.

Matr, u Busco bi skor blo treba it, da vidim mal petelinjenje, ampak jebiga - ni cajt spljoh - bom šu pa kam drugam. A ni še ena Grčija na sporedu?

Od piskrčkov pa pristavim tavelizga - da vanj ujamem tele Beastije, so mi kr ušeč :)

Objavljeno
se vidmo v busci na evropskem.tisti ta počasni že danes odhajemo.

Tvojega posta nima smisla komentirati, ti pa ekipa ARTS z menoj na čelu želi vso srečo v Busci!

Objavljeno

Danes je bil C. Medizza na kartodromu v Kopru tu so slike Za ogled slik je potrebna prijava, zato je povezava odstranjena. :evilgrin:

Objavljeno

[quote name='supermotos1' date='12 Sep 2007 @ 21:43' post='1091780'

hvala za dihtenge in večerjo. :naughty:

Objavljeno
namerno se ne zaletim v nobenga,ti bom pa tako povedal, na slovenskih progah zelo težko lepo prehitiš.

Sam men se je pa na Ptuju zdel da te je Aleš zelo brez problema lepo prehitel. :naughty:

Objavljeno

nemoreš primerjat nekoga, ki je vozu EP 3 leta nazaj, in vozi že drugo sezono SP ... dooh da ma Hlad tok več fore pr izkušnjah ... sicer pa toj dirkanje in tako kot je ga mormo sprejet, nikol pa ne bo volk sit in koza cela, to bi že sami mogl vedt k ste profiji ... pač morte požret/prebavt/pozabt, kar je blo na ptuju ne glede al je blo uspešno ali neuspešno pa se za Logatc prpravt ;)

sicer maste pa telefončke, pa se tm zmente, ni treba celotni Sloveniji razkrit ozadja dogajanja v boksih ... ni profeseonalno, če ne pa na sodišče če vam je ptuj tak boleč trn v peti ;)

Objavljeno
Sam men se je pa na Ptuju zdel da te je Aleš zelo brez problema lepo prehitel. :naughty:

In zakaj naj bi se Nastran izpostavljal pri zadrževanju Hlada za seboj, ko pa z njim ne tekmuje v DP??? Kaj misliš, da Hlad lahko prehiti Uroša, Marko ga pa ne more...Na takšnih stezah je prehitevanje vedno loterija v kolikor ti tekmovalec pred teboj ne "pomaga"...

Objavljeno
In zakaj naj bi se Nastran izpostavljal pri zadrževanju Hlada za seboj, ko pa z njim ne tekmuje v DP??? Kaj misliš, da Hlad lahko prehiti Uroša, Marko ga pa ne more...Na takšnih stezah je prehitevanje vedno loterija v kolikor ti tekmovalec pred teboj ne "pomaga"...

Preber si še enkrat na ker citat sm dau ta rahlo ciničen odgovor.

Pa drgač to sploh ni bistvo, zame so vsi vrhunski dirkači sam mi gre pa na živce da gre tle gor pisat take otročarije... to si pa ne morm pol pomagat da ne bi mal na karbid plunu. :rolleyes:

Pač dal so pritožbo, kar majo vso pravico, vedl so kok je to denarja in da ga lahko zgubijo. Najbrž, da nimajo tok preveč denarja da bi bla to samo provokacija. Noben ni bil oškodovan tko da bi se lahko človek obnašu bl korektno.

Pa ne zagovarjam nobenga sam neke meje pa pomoje so.

lp

Objavljeno

Madona otroc, a bo mer al nau??? U kot pa klečat!!! Et takuj! VSI! :ninja:

Objavljeno (popravljeno)

Še par iz moje strani :worship: :worship: :worship: :worship: :whistle: :naughty:

Tale ta prva je powerslajd iz ovinka :evilgrin:

post-9541-1189786886_thumb.jpg

post-9541-1189786904_thumb.jpg

post-9541-1189786920_thumb.jpg

post-9541-1189786934_thumb.jpg

post-9541-1189786988_thumb.jpg

Popravljeno . Popravil dr_lunatic
Objavljeno

Dejte kako fotko dirkališča gor nalimat.

Očitno so ga fajn poštimal.

Objavljeno

Fantje odšli v Busco.

Na včerajšnjih kvalifikacijah S Open: Nastran tretji, Mihelčič deseti, Habat Silvester dvajseti, Živko 23.

Hlad v S2 na štirinajstem mestu.

UEM-EUROPEAN SUPERMOTO CHAMPIONSHIP

Home Superider Michele Cannistraro clocked his first career pole ahead of a solid Alberto Dall’Era, who demonstrated to have the speed for tomorrow’s race. Slovenian Uros Nastran was third fastest, six and a half tenths off the pole, while latest round winner Alessandro Tognaccini finished fourth quickest. Tognaccini looked confident for tomorrow’s two heats, but he knows Heino Meusburger will be right behind him on the start grid. On the other hand, Championship runner up Lionel Deridder had a difficult day and finished twelfth fastest.

post-547-1189924860_thumb.jpg

post-547-1189924874_thumb.jpg

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!