bajs Objavljeno Februar 24, 2007 Opozori Objavljeno Februar 24, 2007 Fantje ta teden ko pride bomo v Krškem na racelandu.Šola SUPERMOTA iz Bolgarije.Če še koga zanima se mi lahko javi na moj E-mail. :eek: ales@hlad96.com info@hlad96.com
billy Objavljeno Februar 24, 2007 Opozori Objavljeno Februar 24, 2007 Dej napiš kter dan,to bi res rad pršu pogledat,hvala! :OK:
SF Objavljeno Februar 25, 2007 Opozori Objavljeno Februar 25, 2007 Ma ne vem samo razmišlam,lahko bi se pobje ki želijo dirkat združli,pa nardil svoj pokal,mimo amzs,tko kot so Dolenjci pred leti na mobikrogu mel Cvičkov gas.Zdej ko so končno privatniki nardil stezo ki je idealna za supermoto v Krškem,pa da ne bom mogu uživat pa gledat teh pobov v živo,ma žalostno..... Billy Kolk misliš, da košta ena dirka z najemom proge, zdravniško oskrbo, merjenjem časa, sodniki, off roadom...?
billy Objavljeno Februar 25, 2007 Opozori Objavljeno Februar 25, 2007 Billy Kolk misliš, da košta ena dirka z najemom proge, zdravniško oskrbo, merjenjem časa, sodniki, off roadom...? Bmk kolk košta,jest sem sam gledalc in bi rad dirke gledal,to kar pa je zej pr nas je pa en sam k....Mamo super voznike,pa Raceland po novem(praš ga kolk košta najem),pa da ne bom mogu videt tabolših ker se naša zveza ukvarja s svojimi glupostimi,pol pa tud ne vem zakaj kdo še sploh dirka v tej državi. Sej tud v drugih motopanogah ni velik bolš(spidvej,motokros...) Hvala bogu da obstaja motohappening na Grobniku,pa lahko od cajta do cajta vidmo kakšnega našga dirkača na delu,ki ga drgač ne bi.Na dirkah amzs-ja jih ponavad tko ni.
SF Objavljeno Februar 25, 2007 Opozori Objavljeno Februar 25, 2007 Pa ti misliš, da je kdo pripravljen žrtvovat nekaj svojga časa pa dnarja, da boš ti lahko gledal? Misliš, da sponzorji kar čakajo, da bojo pokril dirke, da boš ti imel kej od tega? Prijatelj vsi ti vozniki kolikor jih je, niso sposobni s štartninam pokrit svojih dirk, iz svojga žepa pa itak noben ne bo dal, tudi če ima...
bajs Objavljeno Februar 25, 2007 Opozori Objavljeno Februar 25, 2007 Sem slišal,da organizatorji dirk v motokrosu,na koncu leta dobijo neke povrnjene stroške za organizacijo dirke. Pa me zanima če to drži in od koga dobijo to povrnjeno.A mogoče kdo ve to? :hmm: Aja pa Ninchha mail ti ne dela pa ti ne morem odgovort.Piši mi namoj pm.
Pirurirc Objavljeno Februar 26, 2007 Opozori Objavljeno Februar 26, 2007 Misliš, da sponzorji kar čakajo, da bojo pokril dirke, da boš ti imel kej od tega? Jest si pa upam trdit da sponzorji čakajo. Samo s temi stvarmi se folku bl ne da ukvarjat, zato pa je tako, kot je. Jih je pa tud nekej, k kr dobr cukajo eure na ta račun. Pr moto športu je bil denar je in bo.
salsa Objavljeno Februar 27, 2007 Opozori Objavljeno Februar 27, 2007 (popravljeno) No tukile lepo piše kaj in koliko lahko naredi zveza oz. država za dirkača: http://www.motosvet.com/izpis.php?cid=3133Link Popravljeno Februar 27, 2007. Popravil salsa
batzajla Objavljeno Februar 27, 2007 Opozori Objavljeno Februar 27, 2007 bajs, razpali sceno ejga :devil: :OK:
SiR Objavljeno Februar 28, 2007 Opozori Objavljeno Februar 28, 2007 članek v VEČERU pa še v SLOVENAČKIH NOVICAMA VECER_2007_02_27.pdf DELO_2007_02_28.pdf
SiR Objavljeno Marec 1, 2007 Opozori Objavljeno Marec 1, 2007 zasačili smo Aleša Hlada, ko je preizkušal svojo novo makino ... na dirkališču Raceland v Krškem.
goldmeister Objavljeno Marec 4, 2007 Opozori Objavljeno Marec 4, 2007 AMZS je objavila termin obveznega izobraževanja za Supermoto. http://www.amzs-sport.com/ Se že veselim, da bom izvedel kaj novega :kva2:
trco Objavljeno Marec 4, 2007 Opozori Objavljeno Marec 4, 2007 AMZS je objavila termin obveznega izobraževanja za Supermoto. http://www.amzs-sport.com/ Se že veselim, da bom izvedel kaj novega :kva2: IN CELO BREZPLAČNO JE...če ni slučajno tiskarska napaka :D
Butnglavc Objavljeno Marec 4, 2007 Opozori Objavljeno Marec 4, 2007 (popravljeno) IN CELO BREZPLAČNO JE...če ni slučajno tiskarska napaka :D Dejmo se zment pa nas pride 100. Ka se bojo čodl. :eek: :kva2: :lol1: Popravljeno Marec 4, 2007. Popravil Butnglavc
SiR Objavljeno Marec 4, 2007 Opozori Objavljeno Marec 4, 2007 bajs, razpali sceno ejga :devil: :OK: Orenk založen Bajs
goldmeister Objavljeno Marec 7, 2007 Opozori Objavljeno Marec 7, 2007 Kaj ko bi se mal javl tisti, ki mislte prit v soboto na AMZS izobraževanje. Da vidim ali bom sam ali bo tam še kakšen sotrpin.
supermotos1 Objavljeno Marec 8, 2007 Opozori Objavljeno Marec 8, 2007 goldi sigurno ne bos sam,jest grem tut ,tko da sva ze dva pilota.a je varianta da me spotoma poberes kt sm mal poloman pa tezko vozm
Gregs Objavljeno Marec 8, 2007 Opozori Objavljeno Marec 8, 2007 Tudi jaz bom tam... a mogoče kdo ve, koliko časa bo trajalo, pa če je treba kosilo s sabo prinesti?! :D
ancika Objavljeno Marec 8, 2007 Opozori Objavljeno Marec 8, 2007 no fantje da ne bote sami pridemo tudi punce pogledat.. :)
supermotos1 Objavljeno Marec 8, 2007 Opozori Objavljeno Marec 8, 2007 hudo.komi cakam?kolk jih pa bo?ancka a boš zacela dirkat?
ancika Objavljeno Marec 8, 2007 Opozori Objavljeno Marec 8, 2007 jz že od majhnega dirkam...:)ne zdej grem pa res izpit delat tak da se vam kmalu pridružim. mal vas tak pridemo pogledat mal pa službeno:)
supermotos1 Objavljeno Marec 8, 2007 Opozori Objavljeno Marec 8, 2007 sej za d(i)rkat ne rabs izpita. :kva2: sam pridte, da nas bo vec :OK:
ancika Objavljeno Marec 8, 2007 Opozori Objavljeno Marec 8, 2007 ja za kategorijo A se mi zdi da kar rabiš izpit...al so zdej nova pravila?s krosko po šumi pa vem da ne rabiš izpita:)))
MX_Peter Objavljeno Marec 8, 2007 Opozori Objavljeno Marec 8, 2007 ancika a imaš ti mogoče brata, ki dirka v motokrosu??? .)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se