boris22 Objavljeno Oktober 15, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2007 Na pa še nekaj malega slik iz moje strani, brembo imam skoraj iste slike kot ti :P http://www.email.si/apps/es_gallery/a.php?id=42956 tukaj pa imate en kratek filemček Uroša Nastrana
Nagaya Objavljeno Oktober 15, 2007 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 15, 2007 http://badoolahaboola.wordpress.com/2007/1...naslova-prvaka/
fcn Objavljeno Oktober 15, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2007 čestitke v imenu FAN CLUBA NASTRAN :OK: :yea1: bravo uroš!!! upamo da smo ti bili v veliko pomoč dirka je bila za nas fenomenalna, boljše nebi moglo bit :kva2: nm je dogajal pa žagal..... naš tabor :yea1:
TadejP Objavljeno Oktober 15, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2007 kako je šlo pa amaterjem? ce ma kdo vrstni red pa kako sliko :)
bOnZy Objavljeno Oktober 15, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2007 mene pa zanima če ma kdo poslikan ali še rajši vidim posnet moj padec (ki mislim da si za umetnosti in nevarnostni utis zasluži po pričanjih očevidcev in po mojih občutkih oceno 10.0 :rolleyes: ) ... seveda razred Skuter (belo-modri skuter in belo-modri kombinezon - #54) ??? bi lepo prosu :)
amp Objavljeno Oktober 15, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2007 Ali pa 125 supermoto štart na začetku ki so bili padci
brembo Objavljeno Oktober 15, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2007 mene pa zanima če ma kdo poslikan ali še rajši vidim posnet moj padec (ki mislim da si za umetnosti in nevarnostni utis zasluži po pričanjih očevidcev in po mojih občutkih oceno 10.0 :rolleyes: ) ... seveda razred Skuter (belo-modri skuter in belo-modri kombinezon - #54) ??? bi lepo prosu :) bonzy jst mam tvoj posnetk sam kako so zapeu u gume pa na prvo te dalo..pol sm prekinu ne vem zakaj sm teu posnet sam kako spelete parabolico usi 4je pa prekinu..ne vem a lahko dam tle gor? lp
rude Objavljeno Oktober 15, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2007 BRAVO BLADZO !!!! :grupni: :worship: :worship: :worship:
biker77 Objavljeno Oktober 15, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2007 a so res tko nezanimive amaterske dirke da noben nč ne omen tega? po mojem ne.. itak se pa udeležim drugo leto.. logatec bil fajn..sam mrzloooo..
bOnZy Objavljeno Oktober 15, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2007 bonzy jst mam tvoj posnetksam kako so zapeu u gume pa na prvo te dalo..pol sm prekinu ne vem zakaj sm teu posnet sam kako spelete parabolico usi 4je pa prekinu..ne vem a lahko dam tle gor? lp lahko daš kamorkoli hočeš, samo da se vid :) ... lahko pa postaš v skuterske dirke temo ;)
brembo Objavljeno Oktober 15, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2007 drgač pa imam še nek slik pa posnetkou...tk da če keri rabi...cifra motorja..pa pogledam če mam pa prlepm al pa pošlem..drgač pa je blu kr precej padceu na celi tekmi
buel Objavljeno Oktober 15, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2007 (popravljeno) Nekaj slik z učerajšnje dirke :naughty: Popravljeno Oktober 15, 2007. Popravil buel
boris22 Objavljeno Oktober 15, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2007 kako je šlo pa amaterjem? ce ma kdo vrstni red pa kako sliko :) Tukaj imaš eno slike husqvarne smr, ta je bil prvi v kvalifikacijah in tudi prvo dirko je skozi vodil v razredu amaterji http://www.email.si/apps/es_gallery/p.php?id=404094 mene pa zanima če ma kdo poslikan ali še rajši vidim posnet moj padec (ki mislim da si za umetnosti in nevarnostni utis zasluži po pričanjih očevidcev in po mojih občutkih oceno 10.0 :rolleyes: ) ... seveda razred Skuter (belo-modri skuter in belo-modri kombinezon - #54) ??? bi lepo prosu :) Tisti padec se je zelo lepo videl iz tribun in res zgledal grdo, če si nisi nič naredil, si lahko res vesel. Verjetno pa te je zjutraj vse bolelo ko si vstal. .)
bOnZy Objavljeno Oktober 15, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2007 Tisti padec se je zelo lepo videl iz tribun in res zgledal grdo, če si nisi nič naredil, si lahko res vesel. Verjetno pa te je zjutraj vse bolelo ko si vstal. .) dobil sem zelo močen udarec v medenico, tko da je bla bl panika kako je z ledvico, ki je zelo blizu ... zvečer sem šel na urgenco slikat vse in pač dat celoten laboratorijski pregled skozi ... ugotovil so pač da mi ni nič da sem samo dobu močan udarec ... boli me ne več skorej :) ja res mam srečo in zato tudi 3x trkam na les pa mojo glavo :) ;)
AtaSmrk Objavljeno Oktober 15, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2007 bonzy jst mam tvoj posnetksam kako so zapeu u gume pa na prvo te dalo..pol sm prekinu ne vem zakaj sm teu posnet sam kako spelete parabolico usi 4je pa prekinu..ne vem a lahko dam tle gor? lp
AtaSmrk Objavljeno Oktober 15, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2007 dobil sem zelo močen udarec v medenico, tko da je bla bl panika kako je z ledvico, ki je zelo blizu ... zvečer sem šel na urgenco slikat vse in pač dat celoten laboratorijski pregled skozi ... ugotovil so pač da mi ni nič da sem samo dobu močan udarec ... boli me ne več skorej :) ja res mam srečo in zato tudi 3x trkam na les pa mojo glavo :) ;) Ene par slikc
bOnZy Objavljeno Oktober 15, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2007 YESSS TO MI DELI ... EJ a je to najbolša kvaliteta ... si to snemou z mobitelom al si posnel z digitalcom ... ??? dej če maš boljšo kvaliteto mi prosim zapečeš na CD pridem v maribor iskat če je treba
Gregs Objavljeno Oktober 15, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2007 Bonzy, prekleto srečo si imel, res.... da ti "relativno" nič ni... grdo je izgledalo... :( Ampak kot si rekel... konec dober, vse dobro... :OK:
AtaSmrk Objavljeno Oktober 16, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 16, 2007 YESSS TO MI DELI ... EJ a je to najbolša kvaliteta ... si to snemou z mobitelom al si posnel z digitalcom ... ??? dej če maš boljšo kvaliteto mi prosim zapečeš na CD pridem v maribor iskat če je treba Žal nimam - predaleč blo vse skupaj...(digitalec) Tu še nesreča supermoto..
kasti Objavljeno Oktober 16, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 16, 2007 Vsem zmagovalcem, še posebej pa državnim prvakom, v imenu Aprilia Racing Teama Slovenia iskrene čestitke za dosežene rezultate in pokazano znanje. :worship: BRAVO!!! Upamo pa, da bo v prihodnje na SLO dirkah tudi kakšen off road vložek, da ne bodo fantje na tujih dirkah handikepirani, saj doma nimajo kje trenirati. :hmm:
kasti Objavljeno Oktober 16, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 16, 2007 (popravljeno) Državni prvak Uroš Nastran in podprvak Marko Škarja. foto: Jani Giacomelli Popravljeno Oktober 16, 2007. Popravil kasti
batzajla Objavljeno Oktober 16, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 16, 2007 Upamo pa, da bo v prihodnje na SLO dirkah tudi kakšen off road vložek, da ne bodo fantje na tujih dirkah handikepirani, saj doma nimajo kje trenirati. :hmm: pismo ej, to pa res. ko gledaš ves tist šoder okrog blagomix-a... si predstavljate: namesto proti ciljni ravnini piste skrene direktno med tribunami na offroad, tam kakšen skok, potem pa nazaj na asfalt :evilgrin:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se