Nagaya Objavljeno November 15, 2007 Avtor Opozori Objavljeno November 15, 2007 a mal podrkavaš ker ti je dolgčas :rolleyes: MS ni edini medij na tem svetu. živa žalost, če je zate najbolj verodostojen in po njem ocenjuješ celotno situacijo. :unsure: tvoji objavi je sledilo nekaj čestitik. sicer pa ljudi zanima to ker se jim dogaja na dvorišču..ne na oni strani oceana.
bladzo Objavljeno November 15, 2007 Opozori Objavljeno November 15, 2007 (popravljeno) MX Peter! Ja, sej ti o eni foušiji govoriš, sicer ne vem o kakšni, zato se sprašujem, čemu je potrebno pametovanje Sicer se pa nihče ne krega.... Gre za konstruktivno debato, ki je trenutno daleč od tega... Počasi se vseeno nekam pride... Sicer pa kaj pričakuješ, da ko boš objavil neko novico, da bomo vsi smeškote limal in čestital??? Popravljeno November 15, 2007. Popravil bladzo
Nagaya Objavljeno November 15, 2007 Avtor Opozori Objavljeno November 15, 2007 (popravljeno) MX Peter! Ja, sej ti o eni foušiji govoriš, sicer ne vem o kakšni, zato se sprašujem, čemu je potrebno pametovanje Sicer se pa nihče ne krega.... Gre za konstruktivno debato, ki je trenutno daleč od tega... Počasi se vseeno nekam pride... Sicer pa kaj pričakuješ, da ko boš objavil neko novico, da bomo vsi smeškote limal in čestital??? :yea1: :yea1: :yea1: :yea1: :yea1: :yea1: [ :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva1: :OK: :OK: :OK: :P B) B) Popravljeno November 15, 2007. Popravil Nagaya
MX_Peter Objavljeno November 15, 2007 Opozori Objavljeno November 15, 2007 No zdej pa preber kaj se je v tej temi pisalo od moje objave naprej! Ne govorim za celotno populacijo, da bi morala vedeti kaj se je s Hladom dogajalo. Hočem samo povedat, da je v temi 2007 Supermoto bolj pomembno (en je to naredu, drug je to, pa un je onga mal zaj***l ker se je v resnici npr. zašaltal,....pa lalala) in se o tem nakladanju tudi veliko več piše, kot pa uspehu/uspehih Slovencev na mednarodnih tekmovanjih. Jaz sem tukaj zaključu!!!!
Nagaya Objavljeno November 15, 2007 Avtor Opozori Objavljeno November 15, 2007 No zdej pa preber kaj se je v tej temi pisalo od moje objave naprej! Ne govorim za celotno populacijo, da bi morala vedeti kaj se je s Hladom dogajalo. Hočem samo povedat, da je v temi 2007 Supermoto bolj pomembno (en je to naredu, drug je to, pa un je onga mal zaj***l ker se je v resnici npr. zašaltal,....pa lalala) in se o tem nakladanju tudi veliko več piše, kot pa uspehu/uspehih Slovencev na mednarodnih tekmovanjih. Jaz sem tukaj zaključu!!!! kot je bilo zapisano. Ljudi zanima to, kar se jim dogaja na dvorišču...pa tu foušija nima veze, samo apatičnost in nezainteresiranost za vse kar presega vaški nivo. Resni cajtngi pa pišejo tudi o tem kaj se dogaja v tujini :rolleyes: (ok tole zadnje je (po)drkarija)
bladzo Objavljeno November 15, 2007 Opozori Objavljeno November 15, 2007 :yea1: :yea1: :yea1: :yea1: :yea1: :yea1: [ :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva1: :OK: :OK: :OK: :P B) B) Hvala, hvala, sem kr mal zafarbu... No, hvala še enkrat... zdej pa zadnjič hvala, pa pozdravu bi vse, ki me poznajo...
bladzo Objavljeno November 15, 2007 Opozori Objavljeno November 15, 2007 (popravljeno) No zdej pa preber kaj se je v tej temi pisalo od moje objave naprej! Ne govorim za celotno populacijo, da bi morala vedeti kaj se je s Hladom dogajalo. Hočem samo povedat, da je v temi 2007 Supermoto bolj pomembno (en je to naredu, drug je to, pa un je onga mal zaj***l ker se je v resnici npr. zašaltal,....pa lalala) in se o tem nakladanju tudi veliko več piše, kot pa uspehu/uspehih Slovencev na mednarodnih tekmovanjih. Jaz sem tukaj zaključu!!!! Lepo je, da obstajajo takšni, ko si ti in da nas nekdo o vsem obvešča. A tudi z bednim stanjem, ki si ga opazil tudi ti, se je potrebno enkrat spopasti. Ne le, da je tema polna takšnih in drugačnih negodovanj, pridi kdaj na kakšno slovensko dirko za DP in se vprašaj, zakaj je tako malo dirkačev. Kam so vsi šli??? Sicer, če bi pogledal 1. stran Motosveta bi opazil novico o Hladovem uspehu, ki je bila nekoliko pozno objavljena (PR prišel pozno, sami nismo raziskovali) in če ta novica ne bi bila tako posebna, kot je, sploh ne bi bila deležna objave, ker je za novico že nekolliko stara. http://www.motosvet.com/izpis.php?cid=3719 Gidl je v zadnjem ekipnem PR sporočilu zapisal kar nekaj ostrih besed, na račun DP, ki so še kako realne. Zakaj se o tem ni tukaj razvila razprava ne vem, mogoče se še bo. Bilo je le nekaj neargumentiranih komentarjev. Popravljeno November 15, 2007. Popravil bladzo
2384nsdf83 Objavljeno November 15, 2007 Opozori Objavljeno November 15, 2007 Mal si nazaj poglej kdaj sem jaz objavu Hladov uspeh! Aja to pa ne velja, ker ni uradno napisano od novinarja. Mah vi se kar dejte :fight2:, sej bote daleč prišli! Kdo pametuje??? :slap: Mal poglej, kdaj sm jst napisu, pa tih bod ... k sm biu prvi.
2384nsdf83 Objavljeno November 15, 2007 Opozori Objavljeno November 15, 2007 Gidl je v zadnjem ekipnem PR sporočilu zapisal kar nekaj ostrih besed, na račun DP, ki so še kako realne. Zakaj se o tem ni tukaj razvila razprava ne vem, mogoče se še bo. Bilo je le nekaj neargumentiranih komentarjev. Gidl bi mogu bit šef za cestno dirkanje pri AMZS.
Jure007 Objavljeno November 15, 2007 Opozori Objavljeno November 15, 2007 ..., pa pozdravu bi vse, ki me poznajo... O hvala, pozdravlam nazaj :P
2384nsdf83 Objavljeno November 15, 2007 Opozori Objavljeno November 15, 2007 PS: pa če lohk kdo mal popuca to temo raznga jokcanja in neumnih štosov :-)
amp Objavljeno November 15, 2007 Opozori Objavljeno November 15, 2007 No eni so ostal še dovžni za kako objavo ali pa popravo le te,da o zahvali raznih uslug ne bi zgublav besed.
bladzo Objavljeno November 15, 2007 Opozori Objavljeno November 15, 2007 No eni so ostal še dovžni za kako objavo ali pa popravo le te,da o zahvali raznih uslug ne bi zgublav besed. No, dej bodi malo bolj konkreten. Če je potrebno pisati o "enih" in o "zaslugah" pa ne smeš javno o tem pisati, potem bolje da rešiš to preko maila. Sicer bo tema resnično zašla (sicer je malo že).
Jure007 Objavljeno November 15, 2007 Opozori Objavljeno November 15, 2007 A Direkta noben ne bere? Danes na 15. strani je članek o Bajsu z naslovom "Aleš je postal kul"
gidl Objavljeno November 15, 2007 Opozori Objavljeno November 15, 2007 Gidl bi mogu bit šef za cestno dirkanje pri AMZS. Ne morm bit...ker imam svoje mnenje. Bi me takoj na goli otok poslali :yes:
MX_Peter Objavljeno November 15, 2007 Opozori Objavljeno November 15, 2007 Mal poglej, kdaj sm jst napisu, pa tih bod ... k sm biu prvi. Za tazadnjo AMA dirko sem bil pa jaz prvi,...zdej bodi pa ti tiho :P ;)
Izo Objavljeno November 15, 2007 Opozori Objavljeno November 15, 2007 Gidl je v zadnjem ekipnem PR sporočilu zapisal kar nekaj ostrih besed, na račun DP, ki so še kako realne. Zakaj se o tem ni tukaj razvila razprava ne vem, mogoče se še bo. Bilo je le nekaj neargumentiranih komentarjev. Le zakaj? Morda zato, ker je bila ta izjava tako mizerna da se nihče, ki ima vsaj osem razredov osnovne šole ne želi spustiti na ta nivo?! Realne ja, my ass :slap: Mislim, da si ne bo nihče mazal rok s tem...
amp Objavljeno November 15, 2007 Opozori Objavljeno November 15, 2007 Očitno nas bodo spet doletele spremembe kot letošno sezono samo upam da ne bo starostnega navala za S 125 :unsure:
Jure007 Objavljeno November 15, 2007 Opozori Objavljeno November 15, 2007 Opažam, da vas je v Supermoto preveč, ki imate različne želje in poglede na dirke in pravila. Očitno se ne da vsem vse ustreči in vedno bo za nekoga dobro, za nekoga pa nikoli. Pa glede na to, na kakem nivoju so naše dirke mislim, da se je sploh nesmiselno kregat vsako leto znova in znova! Kreg je tle prisoten pomoje že odkar Supermoto obstaja, potem pa vsako leto znova in znova neko bockanje skos. Brez veze.
lowc__46 Objavljeno November 15, 2007 Opozori Objavljeno November 15, 2007 v soboto pa dirka v vrtojbi,a :naughty: zimske gume gor fantje :evilgrin:
bladzo Objavljeno November 15, 2007 Opozori Objavljeno November 15, 2007 Očitno nas bodo spet doletele spremembe kot letošno sezono samo upam da ne bo starostnega navala za S 125 :unsure: Mogoče bi pa res še ene 3 leta v 125 ostal :krneki: :krneki: :naughty:
salsa Objavljeno November 15, 2007 Opozori Objavljeno November 15, 2007 Če še boš kak let 125 drgnu ti bojo pa še kak oljni kiler več mogl na moped utaknt, so fantiči fejst konkurenčni.... :whistle: :whistle: :whistle:
bladzo Objavljeno November 15, 2007 Opozori Objavljeno November 15, 2007 Če še boš kak let 125 drgnu ti bojo pa še kak oljni kiler več mogl na moped utaknt, so fantiči fejst konkurenčni.... :whistle: :whistle: :whistle: Zato pa razmišljam, da bom nehu.... Me je "junc" na zadnji dirki dobr prehladu... :naughty: :worship: :worship: :OK: :OK: :yea1: Sam me pa vseeno takšne enostranske odločitve malo pogrejejo. Očitno bi nekateri radi na vsak način prišli do pokalov, pa če bodo na koncu sami vozili. lp
salsa Objavljeno November 16, 2007 Opozori Objavljeno November 16, 2007 Ma ja sej veš kako je, pa ponavadi so eni in isti akterji, ki mešajo golaž do onemoglosti.
amp Objavljeno November 16, 2007 Opozori Objavljeno November 16, 2007 Blaž,a se ni lani zaradi tebe dvignila starostna omejitev in baje še zaradi nekaterih ki jih nisem nikoli videv,tako da nevem kdo ima tukaj osebne interese in kdo je prvak med cicibani če se seveda s svojimi 28 leti šteješ kot inštruktor varne vožnje medne?Aja nihče med ostil fantov ni presegev 17 let in dva že pridno trenirata s 450.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se