abn Objavljeno November 16, 2007 Opozori Objavljeno November 16, 2007 Najprej sem bil prepičan, da sploh ne bom reagiral na te vaše "konstruktivne" izjave. Vsi, ki imate zelo bogato predstavo o delovanju amzs in njihovem "nepristranskem" uveljavljanju pravil povem, da ste imeli možnost na obrazcu "amzs sport 10 - Predlogi" (na voljo na uradni strani amzs) poslati svoje predloge. Zanimivo, ampak z izjemo kluba KBM nihče ni niti pisnil. Amapk zakaj, če pa je tako prikladno počakati rezultat in po njem izlivati svoj žolč. V tem primeru mi edino kar pride na misel :SS Kaj se je ponavadi na dirkah vedno spreminjalo??? ČASOVNICA!!! In to zato, ker je Uroš vozil dve klasi (450, open). Glede na to, da je sedaj predlaganih kar nekaj klas, mi ni jasno, zakaj ne bi že v pravilniku imeli ti dve klasi ločeni s še eno klaso. Tako bi omogočili tekmovanje tudi tistim, ki se odločijo za vožnjo v več klasah!!! Razen, če to komu ni v interesu??? Zakaj se ne odpravijo pomankljivosti, ki so več kot očitne??? Bomo ponovno deležni sprememb na vsaki dirki in posledičo raznih negodovanj. Mi lahko kdo argumentira uvedbo klase 250 oz. S3, ko pa še za 450 in open klaso ni dovolj tekmovalcev??? Verjetno bo kakšen pametnjakovič pokazal s prstom na Evropo za katero smo še svetlobno leto in bi morali najprej poštimati osnovne stvari... Tisti, ki misli, da je ta klasa cenejša, kot S1 in S2, se zelo moti. Poleg tega novi pravilnik predvideva omejitev let (15-25 let) tudi za ta razred. Hm, kaj bo preveč tekmovalcev, pa bodo rajši postavili omejitve. Za začetnike v supermotu smo imeli do sedaj razred SM 125, ki je v treh letih skromno zaživel, a ga v prihodnji sezoni čakajo nerazumljive spremembe. Namreč, zgornja starostna omejitev 18 let. Namesto, da bi omejili dolžino nastopanja v tej klasi (recimo 2 leti) in bi se v njej lahko preizkusil vsak, ki si želi vstopiti v svet supermota. Ta klasa je v primerjavi z ostalimi resnično nekoliko cenejša in tako dostopna praktično vsakemu, ki si kot najstnik ni mogel privoščiti dirkanja ali pa je v svet motorizma vstopil bolj pozno. Razumem, da je v tujini veliko različnih kategorij, ki so omejene tudi z leti, a tu gre predvsem za to, da imajo preveč tekmovalcev in si zato izmislijo nove klase in dajo tako priložnost vsem. Pri nas se izumljajo klase, le tekmovalcev ni nikjer. 1. Spregledal si dejstvo in se pozabil vprašati, ali se vsi s tem strinjajo. Po moji presoji je v prvenstvu več voznikov, ki imajo enake pravice odločati o tem. In vprašanje, kaj če bo nekdo želel voziti v S3 in S1. Katera želja bo upoštevana? Želim vedeti, tako da ne boš več na veliko izjavljal o naših interesih. 2. saj res, zakaj bi šli po zgledu EU. Že leta in še naprej se lahko zgledujemo po.... :blink: ? Imeli bomo svoja pravila, svoj način, svoje klase in res, kaj zato. 3. Kakšne nerazumljive spremembe? Neizpodbitno dejstvo je, da si imel 11 let manj od najstarejšega in 16 od najmlajšega tekmovalca v tej klasi. In lani se je starostna omejitev brisala izključno zaradi tebe in tebi namišljenih voznikov. In tvoja nedavna izjava o tem, da če ne bi tega storili, bi vozili le štirje je popolnoma skregana z meni znano matematiko. Moje mnenje in mnenje ostalih udeležencev v tem razredu (kar ima svojo težo) je, da je ta klasa izključno za mlade oz. podmladek. Je že tko da tale zveza dela sebi v korist in da so spremembe v pravilniku zgolj in samo osebni interesi.Že od nekdaj, pa sem skoz zraven, smo priča nezadovoljstvu med vozniki, pa se do danes ni spremenilo nič na bolje. Enostavno ne želijo konstruktivno razpravljati s tekmovalci in upoštevati njihovih želja in idej. Ne bi se spuščal v detalje, saj tu ni nikogar ki bi mi lahko podal odgovore. Tisti pa, ki bi lahko kaj nardili, so se ogradili z isto ali ne mislečimi marionetami in tako vladajo. Njihove nadrejene pa zanimajo zgolj številke, ki pa so konkretno za Slovenski SM zadovoljive. Bojim pa se, da če bi tekmovalcem nekdo odprl oči, ne bi več hotl prit na dirke DP... Povej kakšne koristi? Za konstruktivno razpravljenje si imel možnost napisati tudi tvoje mnenje. Gidl je v zadnjem ekipnem PR sporočilu zapisal kar nekaj ostrih besed, na račun DP, ki so še kako realne. Zakaj se o tem ni tukaj razvila razprava ne vem, mogoče se še bo. Bilo je le nekaj neargumentiranih komentarjev. Izjava Gidl: "Leto je naokoli in spet smo se zbrali da pokomentiramo našo slovensko revščino, ki se ji reče supermoto DP. Saj sploh ne vem, kaj naj rečem. Zelo sem vesel in žalosten obenem. Vesel rezultata in dobre družbe v ekipi, žalosten zaradi polen, ki so nam letela pod noge. Ne vem, ali smo mi tako dobri, ali pa so ostali tako prekleto zanič, da ne morejo premagati garažne ekipe GiL Motosport?! Najbolje da se za nekaj časa umaknemo, ko pa se bo pojavila spet kakšna nova tovarniška ekipa, jim lahko pokažemo "po kol'ko so hruške! " Upam, da si bom čez zimo premislil… ampak trenutno res nimam več energije truditi se samo za to, da potem na koncu ljudje ploskajo… pa še to ne vsi… In kaj naj bi na to odgovorili? Na kakšen način se da argumentirati tako izjavo? S tržnimi cenami sadja? Sam me pa vseeno takšne enostranske odločitve malo pogrejejo. Očitno bi nekateri radi na vsak način prišli do pokalov, pa če bodo na koncu sami vozili. lp In kdo naj bi po tvojem na vsak način želel priti do pokalov? A morda kažeš prst na Alana? Tvoja izjava je popolno natolcevanje... prej se pozanimaj in potem obtožuj ali enostransko presojaj. Od vseh predlogov je edini za katerega menim (osebno), da bi se moralo debatirati amaterska klasa. Zato prosim, da vsi, ki se s predlogi ne strinjajo svoje argumente spišete na tisti obrazec in jih pošljete na amzs. ps. upam, da se to ne bo brisalo, kot se sicer običajno zgodi z mojimi posti
bladzo Objavljeno November 16, 2007 Opozori Objavljeno November 16, 2007 No vidiš Abn, sej se da! Prav to, da si napisal nekaj več, kot pa le en stavek, sem pričakoval od tebe, glede na to, da si prisoten tako na forumu, kot v komisiji. Sprašujem se zakaj imamo potem zvezo, če pa naj bi vsi dirkači sami nekaj pisali. Niste ravno zato tam, da pripravite pravila tako, da bodo privabila čim več tekmovalcev? Predlogi so padali celo leto, na vsaki dirki smo se pogovarjali o prihodnosti, a kaj ko šteje le pisno, na obrazcu "amzs sport 10 - Predlogi". Časovnica je zadnji dve leti najbolj omejevala tiste, ki so nastopali v 450 in open (Marko, Uroš). In zdaj bomo preštevali tiste, ki bodo vozili v S3 klasi, lepo te prosim. Kolko jih pa je? Kdo pa že dve leti vozi v 450 in open, pa vedno prosi na vsaki dirki, če bi se lahko ločilo klase? Aja, verjetno ni nikoli izpolnil obrazca "amzs sport 10- Predlogi". Bodi no realen. Če ne bi Uroš letos dirkal v DP Open, s kom bi pa potem Marko sploh tekmoval? Eno je teorija, drugo praksa! Kar se tiče EU in nas... Že sedaj imamo vse bolj po kavbojsko in zdaj misliš, da če boste uvedli S3 klaso, bomo pa evropski ratal al kaj?? Kje so pa tekmovalci zanjo? Še za obstoječe razrede jih ni! (razen, če sem kaj zamudil) Imeli bomo "Evropsko" naravnano tekmovanje, le "evropejcev" bo manjkalo.... Do Evrope nam manjka predvsem "off road" in to je tisto, kar bi naše tekmovalce dvignilo tudi na evropski ravni! S 125... Letos sva vozila v tej klasi dva, ki sva bila starejša od 20 let (Miha 21, jaz pa 28). Skupaj nas je vozilo 7. Torej, če bi pravila ostala takšna kot so bi vozilo 5 voznikov. In starostna meje se ni dvignila meja se je kvečjem spustila iz prejšnih 14 na sedajšnih 12. In temu ni nihče nikoli nasprotoval, saj je le ta pripomogla k še več tekmovalcem v tej klasi. Sicer je imela tudi Špela več kot 20 let. Tekmovalce lahko deliš na mlade na dva načina. Mlade po letih in mlade po dikaškem stažu. Če je nekdo mlad po letih, še ne pomeni, da je neizkušen (primer:Žan ima za seboj že bogato tekmovalno obdobje, letos je tekmoval že 5 leto!!!!, Anže v dirkanju tudi ni začetnik)! Njuna prednost je predvsem v majhni teži, ki je v tej klasi še kako pomembna. Prvi dve dirki letos, ko nisem uspel narediti rezultata (med drugim nekonkurenčen motor), se nad mojim udejstvovanjem ni nihče pritoževal??? Ko smo poštimali motor, in ko sem začel trenirati in tako prišel do boljših rezultatov, takrat se je začelo. Bil sem prestar, imel neustrezen motor, vozil nevarno... (Najbolj glasen na ven je bil Andro) Pravite,da ste pravilnik popravili zaradi mene??? Kaj imam res takšno moč, da lahko kot posameznik vplivam na AMZS ali pa ste si želeli več tekmovalcev? Kaj bo zdaj res!!! Zanimivo pri vsemu je to, da se je Modic (tudi oče) posvečal med sezono raje dirkanju in ne klevetanju in podtikanju. Rezultati so bili več kot očitni in prednost nas "starih" je popolnoma skopnela. Najmlajši je bil, pa najmanj problemov je imel z nami "starimi". Hm,... Ta klasa naj bi bila odskočna deska, za vse, ki si želijo kasnejših nastopov v višji klasi. To se je tudi zgodio (Malnar) in se dogaja tudi sedaj. Torej ali ni bil dosežen namen??? Moj predlog je, da se omeji klaso na sledeč način. V klasi lahko tekmuje vsak, ki nima predhodnje supermoto dikaške izkušnje in v kolikor zaključi med prvimi tremi na koncu DP ne sme tekmovati v njej več, kot dve leti. Tako dobijo možnost tisti, ki so mladi po letih in mladi po dirkških izkušnjah v supermotu. Ta klasa ima pred vsemi resno prednost predvsem v CENAI! Gidlova izjava...Tu se le sprašujem zakaj se ni razvila debata o tem, glede na to, da so nanjo padli nekateri komentarji...Zakaj misliš, da bi ti rabil kej odgovarjat nanjo?? Glede pokalov...Ja poglej od Amp izjave, potem se pa vprašaj komu je falilo pokalov. Hm, ja res, Tadej, Tine, Alan, sami cicibani??? Amp! Od cellih 7-ih tekmovalcebv sva bila 2 preko meje (med fanti), torej če bi jih štartalo 5 in bi dva padla... Leto prej so v sklopu Tomosa pobrali vsakogar, ki je le hotel dirkati. Bilo nas je vse skupaj kar 18. Od tega smo imeli mi v društvu 4 tekmovalce (same upokojence, celo preko 30). Ko so videli kam to pelje z amzs, je dva minilo sodelovati... ps: abn, le zakaj bi ti brisali smiselne objave, sam dobro veš zakaj je bilo kaj pobrisano (s takimi izjavami direktno pljuvaš po moderatorjih, predlagam da se obrneš direktno nanje, ko se ti zgodi krivica)...
Jure007 Objavljeno November 16, 2007 Opozori Objavljeno November 16, 2007 Licenca za mehanika, ki se glasi na ime voznika?? Tole mi pa ni glih logično. Spet AMZS išče načine, da zasluži na račun dirkačev.
Dryden Objavljeno November 18, 2007 Opozori Objavljeno November 18, 2007 Licenca za mehanika, ki se glasi na ime voznika?? Tole mi pa ni glih logično. Spet AMZS išče načine, da zasluži na račun dirkačev. Ja sj očitno ti logika ne deluje. Sj piše da je cena licence za mahanike všteta v ceno licence za voznika. Dej preber najprej pa pol komentiri.
Butnglavc Objavljeno November 18, 2007 Opozori Objavljeno November 18, 2007 (popravljeno) Ja sj očitno ti logika ne deluje. Sj piše da je cena licence za mahanike všteta v ceno licence za voznika. Dej preber najprej pa pol komentiri. Pa verjetno bo cena enaka. In pol svizec zavije čokolado, oz. a že čakaš Božička in Dedka Mraza? :headbang: Popravljeno November 18, 2007. Popravil Butnglavc
2384nsdf83 Objavljeno November 18, 2007 Opozori Objavljeno November 18, 2007 Leto prej so v sklopu Tomosa pobrali vsakogar, ki je le hotel dirkati. Bilo nas je vse skupaj kar 18. Od tega smo imeli mi v društvu 4 tekmovalce (same upokojence, celo preko 30). Ko so videli kam to pelje z amzs, je dva minilo sodelovati... No, ja .. .Da ni bilo kaj drugega krivo? :-)
Jure007 Objavljeno November 18, 2007 Opozori Objavljeno November 18, 2007 Ja sj očitno ti logika ne deluje. Sj piše da je cena licence za mahanike všteta v ceno licence za voznika. Dej preber najprej pa pol komentiri. Ne bit brihtn no že s prvo objavo. Sem prebral hvala. Ampak licenca najbrž ne bo enake cene kot je bla do zdej :slap:
bladzo Objavljeno November 19, 2007 Opozori Objavljeno November 19, 2007 (popravljeno) Današnji sestanek ni postregel s konkretnimi argumenti, za kaj se delujoče stvari spreminjajo. Odgovor je bil skoraj pri vseh mojih vprašanjih podoben..."Tako je v Evropi"...."tako smo se odločili in glasovali". Dobil sem občutek, kot da smo vozniki zaradi zveze in ne zveza zaradi voznikov. Bojijo se, da ne bi imeli organizatorjev dirk, a kaj ko kmalu ne bo več za koga organizirati. Presenetil me je tudi ignorantski odnos do voznikov skuterjev, češ da ta komisija ni pravi naslov za vprašanja in predloge (kar je sicer res), a na vsaki dirki so jim brez težav zaračunali štartnino...skratka zanimivo... No, nobena juha se ne poje tako vroča, kot se skuha... bomo videli... lp Popravljeno November 19, 2007. Popravil bladzo
Izo Objavljeno November 20, 2007 Opozori Objavljeno November 20, 2007 Jah...Salse spet ni bilo, da bi nam povedal kje naj se praskamo in da bi ljudi direktno v oči ozmerjal z bedaki... ...tisti, ki nas problematika dejansko zanima smo bili tam in povedali svoja mnenja, ter podali predloge. Ali so padli na plodna tla bo pokazal čas, vsekakor pa je že to dovolj, da se pogovarjamo. Kar se mene tiče, tak dialog prav pogrešam skozi celo sezono. Če drugega ne sem spoznal, da je največja rak rana supermota v Sloveniji organizator, kar samo potrjuje mojo teorijo o komercializaciji prvenstva. Zavedam se, da nikoli ne bo za vse prav. Upam pa, da bo večina zadovoljna z razpletom in da pozitivnih misli štartamo v prihodnjo sezono!
salsa Objavljeno November 20, 2007 Opozori Objavljeno November 20, 2007 Izo ti bom poizkusu neki razložit, pa dvomim, da boš razumel. Zadnje dve tri leta si ratu grozn pametn. Ne vem zakaj, ampak enostavno si misliš, da se svet okrog tebe vrti. Pa se ne. Svetoval bi ti, da ko se odločiš za določena dejanja in izjave dvakrat premisliš, preden narediš spet ustreliš kakšnega kozla. Ne vem zakaj se nonstop zapenjaš na moje izjave?? Vsi vemo, da ste ga močn mim usekal na Ptuju s protestom, pa ti jaz nisem tega naprej metu in na netu polemiziral okrog tega, pa bi ti lahko. Logično je, če se gre določene razrede poenostaviti glede udeležbe jih je treba poenostavizi in ne zakomplicirati. Vsaj tako pravi logika. Kar se pa sestankov tiče, sem mogoče z ljudmi iz zveze več v kontaktu kot si ti misliš in prej kot si ti misliš!!! Ziher boš dal spet komentar na nam nerazumljivem nivoju na tole ampak who cares. Je tole forum, kjer diskutiramo in ima vsak možnost povedat svoje mnenje.
Izo Objavljeno November 20, 2007 Opozori Objavljeno November 20, 2007 Izo ti bom poizkusu neki razložit, pa dvomim, da boš razumel. Zadnje dve tri leta si ratu grozn pametn. Ja res je, da te ne razumem pa če sem v zadnjih letih postal še tako pameten. Enostavno zato, ker supermoto scene ne poznaš drugače, kot rekla kazala in iz medijev. Na dirki te letos nisem videl, verjetno še vedno kopalnico štemaš. Zato mi grejo skrajno na živce ljudje, ki o določeni zadevi pojma nimajo, brez sramu pa polivajo gnojnico po AMZS in AMD Domžale, ki konec koncev naredijo za nas tudi marsikaj dobrega. Ne rečem da je vse prav, kultura pa tudi nekaj velja in zmerjanja s kreteni ne prebavim kar tako. Možakarji naredijo marsikaj tudi iz dobre volje, ne samo za denar. Večkrat tudi skupaj sedimo za isto mizo na kakšni reprezentančni dirki in premlevamo kako do bolšega...zato mi je tvoj odnos ogaben. Pri pljuvačih si vedno v prvi vrsti, ne spomnim se pa kakšnega tvojega konstruktivnega predloga. Zato ne zapenjam za vsako tvojo izjavo, ker nimam toliko prostega časa... Kar se protesta v Ptuju tiče sem podal izjavo in če je ti ne sprejmeš, ti ne morem pomagati. Vseeno mi je, ker so zadeve čiste. He...svet se vrti okrog mene ja, daj odrasti! Pa še to: kdo ste to vi vsi?
salsa Objavljeno November 20, 2007 Opozori Objavljeno November 20, 2007 IZO FOR PRESIDENT!!!!! :yea1: :yea1: :yea1: :yea1:
bOnZy Objavljeno November 20, 2007 Opozori Objavljeno November 20, 2007 ... Presenetil me je tudi ignorantski odnos do voznikov skuterjev, češ da ta komisija ni pravi naslov za vprašanja in predloge (kar je sicer res), a na vsaki dirki so jim brez težav zaračunali štartnino...skratka zanimivo... res je ... bi bilo boljše če bi nam takoj po podelitvi nagrad rekli, da zapustimo sejo, ker se je govorilo samo o supermotu, o skuterjih ne A ne B, ker po novem skuterji ne spadajo več skupaj s supermoto. vse lepo in prav, ampak potem ne zastopim, zakaj so povabili oba brata Leban, ki sta tko rekoč pršla za totalni brezveze. zlo mi je pa na živc stopu un komisionar (katerega sploh nč nism prašal, ampak sem Šauerju zastavu vpršanje in sicer ko sm ga prašu, če kje piše da so skuterji uradno ukinjeni ( da vemo za naprej ane ;)), pa mi odgovori: "ja sej vse piše, je treba brat!" ... mu odgovorim z: "ja pa sej sem bral zapisnike iz vseh sej pa nikjer ne piše!" ... nakar dobim isti odgovor in isto ponovim še 1x in že v tretje dobim isti odgovor... ja tip pomoje sploh ne ve zakaj je tm al je res tok neumn oz. hoče nas neumne delat da to nekje piše pa nikjer ne piše alpa je nepismen pa ne zna brat ... neki je tle ... se opravičujem, sam iz mene ne bo noben norca delou!! prou tko me zanima ... če skuteristi najdemo pomladek (kaže pozitivno) kje bomo dirkal? ... če spadamo zej v CHD panogo ... kaj se bomo po grobniku pa po tavelkih dirkališčih za CHD vozil ... sm dobu zlo tak občutek, da zveza vse dela nekej glih tok da je OD OKA in na PRBLIŽN pa tko kot njim paše ... in vsakič poudarjajo da vozniki izrazmo predloge in krkol izrazmo vse to leti na gluha ušesa! ... nakonc pa še sami ne vejo kaj so nardil, če pa zajebejo, pa rečejo da smo vozniki tko hotl... žalostno da komisionarji ne vejo da nikjer nekaj kar trdijo ne piše, pa da pošiljajo vabila, za brezveze, samo stroške drugim delajo ... pa da drek prekladamo iz enga na drug kup ... na konc pa kokrkol se obrnemo je rit zadej! ;) eh sej bo bolš ... upam ;)
bOnZy Objavljeno November 20, 2007 Opozori Objavljeno November 20, 2007 no zej sm se spomnu ... un komisionar je biu Erik Logar ... :headbang: :headbang: :headbang: :whistle:
Izo Objavljeno November 21, 2007 Opozori Objavljeno November 21, 2007 IZO FOR PRESIDENT!!!!! Bravo Salsa, lepo si povedal! :winkiss: Bi pa še eno stvar omenil, ki so jo mediji pozabili omeniti po tiskovni konferenci APRILIA RACING TEAM SLOVENIA letos spomladi in se mi zdi pomembno, sploh za amaterje: ekipa bo po svojih najboljših močeh pomagala vsem voznikom, ki se bodo odločili dirkati z blagovno znamko Aprilia. Tako ostaja tudi v sezoni 2008!
SF Objavljeno November 21, 2007 Opozori Objavljeno November 21, 2007 res je ... bi bilo boljše če bi nam takoj po podelitvi nagrad rekli, da zapustimo sejo, ker se je govorilo samo o supermotu, o skuterjih ne A ne B, ker po novem skuterji ne spadajo več skupaj s supermoto. vse lepo in prav, ampak potem ne zastopim, zakaj so povabili oba brata Leban, ki sta tko rekoč pršla za totalni brezveze. zlo mi je pa na živc stopu un komisionar (katerega sploh nč nism prašal, ampak sem Šauerju zastavu vpršanje in sicer ko sm ga prašu, če kje piše da so skuterji uradno ukinjeni ( da vemo za naprej ane ;)), pa mi odgovori: "ja sej vse piše, je treba brat!" ... mu odgovorim z: "ja pa sej sem bral zapisnike iz vseh sej pa nikjer ne piše!" ... nakar dobim isti odgovor in isto ponovim še 1x in že v tretje dobim isti odgovor... ja tip pomoje sploh ne ve zakaj je tm al je res tok neumn oz. hoče nas neumne delat da to nekje piše pa nikjer ne piše alpa je nepismen pa ne zna brat ... neki je tle ... se opravičujem, sam iz mene ne bo noben norca delou!! prou tko me zanima ... če skuteristi najdemo pomladek (kaže pozitivno) kje bomo dirkal? ... če spadamo zej v CHD panogo ... kaj se bomo po grobniku pa po tavelkih dirkališčih za CHD vozil ... sm dobu zlo tak občutek, da zveza vse dela nekej glih tok da je OD OKA in na PRBLIŽN pa tko kot njim paše ... in vsakič poudarjajo da vozniki izrazmo predloge in krkol izrazmo vse to leti na gluha ušesa! ... nakonc pa še sami ne vejo kaj so nardil, če pa zajebejo, pa rečejo da smo vozniki tko hotl... žalostno da komisionarji ne vejo da nikjer nekaj kar trdijo ne piše, pa da pošiljajo vabila, za brezveze, samo stroške drugim delajo ... pa da drek prekladamo iz enga na drug kup ... na konc pa kokrkol se obrnemo je rit zadej! ;) eh sej bo bolš ... upam ;) Ko boste na skuterje namontiral gume za off road, vas bojo spet mel radi... :naughty:
pino9 Objavljeno November 21, 2007 Opozori Objavljeno November 21, 2007 Zanimive so te razprave glede naprej imam občutek , da je veliki denar v igri ne smučat ne skakat ne nogometa igrat SUPERMOTO vozit Eni se še danes ne zavedajo, da dirkajo izključno za sebe, da je voznik tisti ,ki plača del org. sodnike itd.Ko bo sprejet denarni sklad za dirkače bo napredek naprej zaenkrat pa še je to samo HAZARD ki vsakogar olupi bolše bi bilo nardit dirke za svinjsko glavo se ne boste kregal pa pritožbe vlagal :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
bOnZy Objavljeno November 23, 2007 Opozori Objavljeno November 23, 2007 Ko boste na skuterje namontiral gume za off road, vas bojo spet mel radi... :naughty: ja pa ja de ... grem rajš v tujino, čeprou me bo bl po žepu udarl ... bom rajš zase zadržou ;) sicer pa še to da povem da je blo rečen na sestanku še da če nas bo 10 skuteristov se razreda ne ukine, učeri sm se zgovarju z Marinom Štokom, je reku da je g. Erik Logar njemu reku da če nas bo najmanj 12 skuteristov se razred skuter ne ukine. no zej pa jest sam sebe mal sprašujem pa ne najdem odgovora tko nekak: - Kdo je Erik Logar in zakaj kot tajnik (tajnica :P ) on vodi glavno besedo in ne tisti ki so na višjih položajih kot on, ostali so tiho, on JACK pa takoj jezikat, pa noben mu nč noče, samo lepo sm prašu ( no comment at all ;) ) - Zakaj nas mora bit skuteristov 10 oz. 12 za obstoj prvenstva (no sej g.Erik še sam ne ve koliko nas mora biti, kar lahko vidm iz tega da sploh ne ve kaj govori oz. si ne zapomne oz. sprot izmišlja, neki je na tem ;) ) - Zakaj je potem v drugih razredih SM lahko udeležba manjša od 10 voznikov (no tle lahko vidmo da se g.Erik niti ne spozna neki zlo velik na delo ki ga opravlja oz. na okoliščine tega športa) Kaj a smo skuteristi res kej tko zlo slabga komu izmed njih nardil da smo tko osovraženi alkaj?? Mislm, ne me narobe zastopt, sej prou da pač ukinejo razrede če ni udeležbe, sam ni pa to treba delat na tak način da se človek ki lepo praša kako in kaj za drugo leto počut prou ogroženga, že tko al tko nas je mal, smo pa v zelo dobrem napredku da nas bo še manj, s takim medsebojnim odnosom! eh, drugih razlogov rajš ne bom naštevu, oz. komentiru kot npr. nagrada za najboljšega organizatorja dirk v SM pokalu, zakaj se reviji motorist ni izreklo priznanja za prispevek k razpoznavnosti moto športa pri nas ( no to je še stara omara iz lanskega leta, bi bla pa tut letos aktualna ) itd. itd. itd. .... nč ... zej bom pa nehu na ogenj dajat pa bit "žleht" da se ne bom komu kej zameru :D no pa še to... brez zamere vsakomur ki sem ga užalu (če sm ga), smo pa baje v taki državi da lahko pluvamo drug čez druzga (če ne pa sodišče ;) ), drgač ne bi bli slovenci oz. bi še svoj nacionalni šport ukinl ... okj zej pa res dost :P pa sori ker skuterje mešam v to temo, sam tega sestanka smo bli udeleženi vsi, nej bo to opozorilo drugim panogam kako odreagirat če jih slučajno zajame "skuterska kriza" Lp
bajs Objavljeno November 23, 2007 Opozori Objavljeno November 23, 2007 Lep pozdrav vsem skupaj.Najprej pa vse čestitke vsem dirkačem,ki ste uspeli izpeljati letošnjo sezono uspešno, še posebej pa finančno :worship: . To govorim zato,ker dobro vem da ta šport zelo veliko stane. :wacko: Tale kreganje se mi sploh ne zdi zgrešen.Je prisoten čisto povsod.Tko da ga jaz smatram kot nekaj čisto običajnega.Celo pozitiven se mi zdi včasih,ker mogoče naredi malo reklame.Pa čeprav negativne.Saj nima veze. Važno da se malo orehe melje po sezoni,da mamo pol za potičko okoli novega leta. Rad bi samo eno slikco prilepil,kako se drugje bockajo. Narejena je po končani osmi dirki Ameriškega prvenstva.Odprli in izmerili so sedem motorjev. In kot zanimivost. NIHČE NI BIL DISKVALIFICIRAN :headbang: A si predstavljate,kako mora šele njihov forum izgledat :kva2: Da o zmletih orehih sploh ne govorim. Uglavnem vsa čast fantje in punce za letošnjo sezono in upam,da se vam bom lahko drugo leto na kakšni dirki pridružil,da bomo kakšno rekli pa kakšno potičko pojedli.Če je bo še kaj ostalo.
bOnZy Objavljeno November 23, 2007 Opozori Objavljeno November 23, 2007 (popravljeno) bajs: slučajn sm pred kakim 15min naletu na tale tvoj posnetk ... :naughty: :lol1: :lol1: dobr band ni kej, kje mate nasledn koncert? :D Popravljeno November 23, 2007. Popravil bOnZy
Jure007 Objavljeno November 26, 2007 Opozori Objavljeno November 26, 2007 Sm brsku mal po MS arhivu in v eni tem o SM naletu na zanimiv post. Ne bom reku kdo je to reku, sam sm se pa sam pri sebi mal nasmeju in se spomnu reka: zarečenga kruha se največ poje. "Ja pa kej še...en delček sekunde sm pa še res mislu da ja... Hlad pomoje nima dnarja da bi se sploh do Bolonije prpelu, kaj šele tam nastopu...da bi ga pa kdorkoli prosu da mu odstop mesto pa niti slučajno ne...sploh pa Max.... Kdo pa sploh je Hlad????" Hehe, pomoje da dons velik ljudi ki spremlja SM doma in po svetu pozna in ve, kdo je Aleš Hlad :worship: :worship:
MX_Peter Objavljeno November 26, 2007 Opozori Objavljeno November 26, 2007 Ja res zanimivo, kako se lahko hitro vse skupaj obrne :) Hvala bogu, da je tako :D :worship:
Stric Burek Objavljeno December 3, 2007 Opozori Objavljeno December 3, 2007 Kakšne gume vozte na SMih za cestno uporabo? Se obnese spredaj kaka boljša, zadaj pa malo slabša(da lih ne menjavaš vsake 1000km in zarad slajdanja?!?)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se