tati Objavljeno Februar 21, 2007 Opozori Objavljeno Februar 21, 2007 malo razdeljujem "tazaresne" teme......... drage profesionalke in dragi profesionalci, kot pravi podnaslov free for all, catch as catch can. ice BTW: SF je postal lastnik FZ 6 (baje), od tam tudi to nadaljevanje Evo še jest sm si enga rabljenga kupu... Zdej me pa lahko spljuvajo vsi ko me poznajo čestitam, :OK: :OK: sam baje si jo včasih kritiziral :hmm: :hmm:
SF Objavljeno Februar 21, 2007 Opozori Objavljeno Februar 21, 2007 Ja... motor zmeri pride na slab glas zarad voznikov... Kaj jest morem, če je blo najbolj tipično, da me je novopečeni lastnik prekrasnega fzja prehitu pol pa 100 metrov prej bremzu kot je blo treba sploh prvič pomislit da boš bremzo prijel... In pol se ti taki kljukci peljejo čez ovink tko, da ga vsaj 3x prelomijo. Kar je pa najhujš! Mulc skoz v ogledalo gleda kje si... Če si se mu prbližal... pa hoče s tabo dirkat... Pa tko al pa tko so lastniki teh motorjev u kurcu piloti... Upam, de ne bom še jest tak ratu :grim
tati Objavljeno Februar 21, 2007 Avtor Opozori Objavljeno Februar 21, 2007 Pa tko al pa tko so lastniki teh motorjev u kurcu piloti... Upam, de ne bom še jest tak ratu :grim :devil: :devil: :devil: :devil:
tati Objavljeno Februar 21, 2007 Avtor Opozori Objavljeno Februar 21, 2007 kr neki, neka nova tema, če človeku čestitaš, mislim :grrr :grrr :grrr :grrr :headbang: :headbang: prosim moderatorja, da vse to zbriše................ :eek: :grim
MARE 65 Objavljeno Februar 21, 2007 Opozori Objavljeno Februar 21, 2007 Da ne bi spet čez mojo "ljubico" preveč pljuval. Nikol ne godrnja, nezahtevna za prehranjevanje, še žejna ni preveč, če le ni "prevroče". Ona je zadovoljna, če sem na njej, jaz pa še bolj. Jaz pa kot pilot na njej, nikoli nisem glih, včasih jo orenk, včas pa mal manj, pa se spet nič ne prtožuje. Zato lepo prosim mal spoštovanja. S piloti je pa tako kot z ženskami, vse so dobre, samo nekatere so boljše. .)
tati Objavljeno Februar 21, 2007 Avtor Opozori Objavljeno Februar 21, 2007 Mare - res hvala, veseli me, da sva vsaj dva zadovoljna s svojimi motorji :blink: :blink: :OK:
SF Objavljeno Februar 22, 2007 Opozori Objavljeno Februar 22, 2007 KeC nekdo si je drznil tole iz teme o fazerju premaknit sem ker sm omenil, da so lastniki tega mopeda najslabši vozniki... Imajo absoluten primat v neumni vožnji.
KeC Objavljeno Februar 22, 2007 Opozori Objavljeno Februar 22, 2007 Ah, hvala za pojasnitev. Pa mislim, da se ne bi mogel strinjat s to trditvijo :grrr
Brdaus Objavljeno Februar 22, 2007 Opozori Objavljeno Februar 22, 2007 Uf... jest sm pa mislil, da že o pravih pilotih govorimo :D Bi se dala tut kaka štorija povedat :headbang:
Zdrawc Objavljeno Februar 22, 2007 Opozori Objavljeno Februar 22, 2007 Na FZ6 si itaq res kot pilot (kakšneka WW1 lovca), ker dobiš toliko vetra v faco, da te skoraj odpihne .)
Ice Objavljeno Februar 22, 2007 Opozori Objavljeno Februar 22, 2007 kr neki, neka nova tema, če človeku čestitaš, mislim :grrr :grrr :grrr :grrr :headbang: :headbang: prosim moderatorja, da vse to zbriše................ :eek: :grim ves madam in vsi ostali cestitk zeljni (dajajoci ali prejemajoci) tudi na to se nanasa ena dolocena tema v kategoriji motocikli. visje. se malo visje. tam pod "pomembno". :) ce ne najdes: klik :krneki:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se