Ribitch Objavljeno Marec 28, 2007 Opozori Objavljeno Marec 28, 2007 jas sem slišal,da naj bi se ghostrider pred kratkim ubil z motorom!!! :cry: samo neverjamem!! kaj pa vi mislite,je kateri slišal kaj podobnega?? :hmm: LP GHOSTRIDER :worship: :worship: :worship:
MarduK Objavljeno Marec 28, 2007 Opozori Objavljeno Marec 28, 2007 jas sem slišal,da naj bi se ghostrider pred kratkim ubil z motorom!!! :cry: samo neverjamem!! kaj pa vi mislite,je kateri slišal kaj podobnega?? :hmm: LP GHOSTRIDER :worship: :worship: :worship: Verjetno misliš Black Prince-a...
lina Objavljeno Marec 28, 2007 Opozori Objavljeno Marec 28, 2007 (popravljeno) jas sem slišal,da naj bi se ghostrider pred kratkim ubil z motorom!!! :cry: samo neverjamem!! kaj pa vi mislite,je kateri slišal kaj podobnega?? :hmm: LP GHOSTRIDER :worship: :worship: :worship: Jap bo že držalo. Skupaj z Merlin Monroe sta hitela na koncert Elvisa in jima je nenadoma Hendrix padel pod kolo, porinil pa ga je Hitler. Na pogrebu so paparazi ujeli celo Morisona, truplo Merlinke pa je skrivnostno izginilo in pojavil se je sum, da v krsti sploh ni Ghost Rider ampak nekdo drug. Človek se je odločil živeti življenje navadnega smrtnika in je bila nesreča zgolj zrežirana sedaj pa ga je pod okrilje vzela organizacija za zaščito prič....in vsi nastopajoči so na eksotičnem otoku nekje v mikroneziji in le kadar koga popade domotožje in obišče svojo mamo nastane vihar v rumenem tisku. Popravljeno Marec 28, 2007. Popravil lina
djpiky Objavljeno Marec 28, 2007 Opozori Objavljeno Marec 28, 2007 bil nekaj časa izvirn zdj pa niti ne več tako. kok lahk veš če je sploh en ghost rider, pa ne mislim zdj imitatorjev, ampak če hočeš met tak motor porihtan in vso opremo ipd. morš met že pol moštva za sabo.
Pervy Objavljeno Marec 28, 2007 Opozori Objavljeno Marec 28, 2007 Jap bo že držalo. Skupaj z Merlin Monroe sta hitela na koncert Elvisa in jima je nenadoma Hendrix padel pod kolo, porinil pa ga je Hitler. Na pogrebu so paparazi ujeli celo Morisona, truplo Merlinke pa je skrivnostno izginilo in pojavil se je sum, da v krsti sploh ni Ghost Rider ampak nekdo drug. Človek se je odločil živeti življenje navadnega smrtnika in je bila nesreča zgolj zrežirana sedaj pa ga je pod okrilje vzela organizacija za zaščito prič....in vsi nastopajoči so na eksotičnem otoku nekje v mikroneziji in le kadar koga popade domotožje in obišče svojo mamo nastane vihar v rumenem tisku. lina to pa je že teorija zarote, pa sem mislil da ti edina ne padaš na to :devil:
SiR Objavljeno Marec 28, 2007 Opozori Objavljeno Marec 28, 2007 bil nekaj časa izvirn zdj pa niti ne več tako. kok lahk veš če je sploh en ghost rider, pa ne mislim zdj imitatorjev, ampak če hočeš met tak motor porihtan in vso opremo ipd. morš met že pol moštva za sabo. ja baje da mu auspuhe nekje v Sloveniji delajo pa predne fedre tut ... pa za kapice od ventilčkov sem slišal, da so italjanska tehnologija ... pa vem tut da mu Stari Faker dobavlja karbonske kvihte za feltne centrirat ... aja, kombinezon pa ma od Imoba .... čelada pa je baje, če dol barvo sčohaš, original Elan ...
BIZIXXX Objavljeno Marec 29, 2007 Opozori Objavljeno Marec 29, 2007 Ne vejo kdo je Ghostrider? Ja pa kaj še. Evo del članka Superbike magazina.... ...even Goggle knows he is in fact Patrick Furstenhoff, minor league stunt rider and now major league cheesy DVD producer....
FreeBird Objavljeno Marec 29, 2007 Opozori Objavljeno Marec 29, 2007 Mene pa zanima gdaj pride njegov novi filmček. Mislim da je to že peti, če se ne motim. Neki sm že gledu triler na youtube.
SiR Objavljeno Marec 29, 2007 Opozori Objavljeno Marec 29, 2007 boro legenda, zdaj bo njegov film tudi v kinotu :P
stuhec Objavljeno Marec 29, 2007 Opozori Objavljeno Marec 29, 2007 boro legenda, zdaj bo njegov film tudi v kinotu :P izgleda da je res slaven postal :D
C4V4L13R Objavljeno Marec 29, 2007 Opozori Objavljeno Marec 29, 2007 mam doma ene dva njegova filmčka (zdej prihaja že 5 del ja) in se vidi, da je ene par scen zaigranih... čedaljebolj se mi zdi, da je to samo en kaskader in so filmi enostavno posneti, ker po toliko časa bi ga že mogl dobit, sej ma uradno www stran in nevem kaj še. pa tud ekipa seveda je, ni človek sam...tko da...je za premislit .)
VmasIna Objavljeno Marec 29, 2007 Opozori Objavljeno Marec 29, 2007 Če je bil pravi GR bomo to videli verjetno v novem filmu :)
KeC Objavljeno Marec 30, 2007 Opozori Objavljeno Marec 30, 2007 (popravljeno) In spet si ga bo kakšna četrtina "motoristične" populacije drkalo na njegov video. Bah, zadeva je prav dolgočasna. Skuteraška populacija pa bo tako ali tako doživljala multiple orgazme in verjela, da bodo pa oni takoj ko se vsedejo na nekaj z več kot 500ccm počeli prav to. Popravljeno Marec 30, 2007. Popravil KeC
Ganges Objavljeno Marec 30, 2007 Avtor Opozori Objavljeno Marec 30, 2007 In spet si ga bo kakšna četrtina "motoristične" populacije drkalo na njegov video. Bah, zadeva je prav dolgočasna. Skuteraška populacija pa bo tako ali tako doživljala multiple orgazme in verjela, da bodo pa oni takoj ko se vsedejo na nekaj z več kot 500ccm počeli prav to. :grim
DolencT Objavljeno Marec 30, 2007 Opozori Objavljeno Marec 30, 2007 Mene pa zanima gdaj pride njegov novi filmček. Mislim da je to že peti, če se ne motim. Neki sm že gledu triler na youtube. Ghost Rider 5 Back to basics je že zunaj,izšel pa je začetek februarja :)
KeC Objavljeno Marec 30, 2007 Opozori Objavljeno Marec 30, 2007 Levanke Rukič i Desanke Šakič že skačejo od veselja. V tem kontekstu bo nekaterim končno uspel "threesome" :headbang:
xr800 Objavljeno Marec 30, 2007 Opozori Objavljeno Marec 30, 2007 Ghost Rider 5 Back to basics je že zunaj,izšel pa je začetek februarja :) Ja innnnnnn.........sicer pa veselo onani-onana...... :headbang: :lol1:
danixxx Objavljeno April 8, 2007 Opozori Objavljeno April 8, 2007 Ghost Rider 5 Back to basics je že zunaj,izšel pa je začetek februarja :) Ja kje si pa to najdu? :? A maš točen ime file-a.
Kosho Objavljeno April 8, 2007 Opozori Objavljeno April 8, 2007 pa to sploh ni busa ampak gsx-r Al GR nima samo buse, vozi tud gsx-r, mam movie doma k z gsx-r šopa.
Ribitch Objavljeno April 11, 2007 Opozori Objavljeno April 11, 2007 In spet si ga bo kakšna četrtina "motoristične" populacije drkalo na njegov video. Bah, zadeva je prav dolgočasna. Skuteraška populacija pa bo tako ali tako doživljala multiple orgazme in verjela, da bodo pa oni takoj ko se vsedejo na nekaj z več kot 500ccm počeli prav to. :fredy: :kva2: :kva2:
luka_199 Objavljeno Februar 23, 2008 Opozori Objavljeno Februar 23, 2008 Ghost Rider 5 Back to basics DOWNLOAD
luka_199 Objavljeno Februar 23, 2008 Opozori Objavljeno Februar 23, 2008 Ghost Rider 5 Back to basics DOWNLOAD V tem delu ga lovijo s dvema policijskima helikopterjema in s civilnimi avtomobili. Ghost Rider se pa vozi s GSX-R 1000 K5, Subaru Impreza WRX-STi, Supermoto, FMX Uglavnem zelo zanimivo :worship:
FazerMan Objavljeno Februar 23, 2008 Opozori Objavljeno Februar 23, 2008 Torej ni umrl kot so mnogi predvideval, al je to njegov "dvojnik".
Port Folio Objavljeno Februar 23, 2008 Opozori Objavljeno Februar 23, 2008 Ghost Rider 5 Back to basics DOWNLOAD Komu lahko pošljem prazen DVD-cd da mi ga prepeče, ker meni to ne bo uspelo (premalo prostora) :closedeyes: .?
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se