Miki Mauss Objavljeno Marec 5, 2007 Opozori Objavljeno Marec 5, 2007 Živjo! Zanima me, kaka je varianta, da se proda motor na Hrvaško ali še južneje, saj so tam cene precej višje, torej tudi za rabljene, predvidevam. Ali lahko kdo doda kak link za hrvaški avtonet ali kaj podobnega? lahko tudi bosanski, srbski .... Seveda ne prestopim meje dokler ni moped plačan.... hehe
ktm-kozina Objavljeno Marec 5, 2007 Opozori Objavljeno Marec 5, 2007 Živjo! Zanima me, kaka je varianta, da se proda motor na Hrvaško ali še južneje, saj so tam cene precej višje, torej tudi za rabljene, predvidevam. Ali lahko kdo doda kak link za hrvaški avtonet ali kaj podobnega? lahko tudi bosanski, srbski .... Seveda ne prestopim meje dokler ni moped plačan.... hehe dej motor na njihov oglasnik, dej ceno in če se bo komu splačalo ti bo prnesu dnar in odpelju motor. od tu naprej ni več tvoj problem
Port Folio Objavljeno November 16, 2007 Opozori Objavljeno November 16, 2007 (popravljeno) Kako je s prodajo na Hrvaško, če imam jaz za prodati avto, katerega misli bodoči kupec (državljan CRO) peljati na Hrvaško, in ga bo koristil samo za dele! Avto je že odjavljen iz prometa in sedaj me zanima, kako naredimo prepis, če se ga sploh splača naresti, zato ker ima tako ali tako namen pobrati z avta samo dele? Če je imel kdaj kdo podobno izkušnjo, naj malo svetuje P.! lp :unsure: Popravljeno November 16, 2007. Popravil Port Folio
moto rider Objavljeno November 16, 2007 Opozori Objavljeno November 16, 2007 (popravljeno) Živjo! Zanima me, kaka je varianta, da se proda motor na Hrvaško ali še južneje, saj so tam cene precej višje, torej tudi za rabljene, predvidevam. Ali lahko kdo doda kak link za hrvaški avtonet ali kaj podobnega? lahko tudi bosanski, srbski .... Seveda ne prestopim meje dokler ni moped plačan.... hehe Ti pobašeš keš, on plača davek v svoji ljubi domovini! No, pa fejst je, če ga prej odjaviš. Le pri zavarovalnemu egentu se pozanimaj, kako je z zavarovalno polico. Namreč, ko ti kupec pošlje njeno fotokopijo, lahko šele uveljavljaš bonus, kolikor % pač imaš. Sicer plačaš polno. Po omenjeni fotokopiji, pa ti povrnejo razliko. To=To! Popravljeno November 16, 2007. Popravil moto rider
simonsi Objavljeno November 17, 2007 Opozori Objavljeno November 17, 2007 Kako je s prodajo na Hrvaško, če imam jaz za prodatiavto, katerega misli bodoči kupec (državljan CRO) peljati na Hrvaško, in ga bo koristil samo za dele! Avto je že odjavljen iz prometa in sedaj me zanima, kako naredimo prepis, če se ga sploh splača naresti, zato ker ima tako ali tako namen pobrati z avta samo dele? Če je imel kdaj kdo podobno izkušnjo, naj malo svetuje P.! lp :unsure: Obvezno prepis!
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se