Ski_Fanatic Objavljeno Maj 27, 2007 Opozori Objavljeno Maj 27, 2007 Fajn je blo...pa še noben mi ti težil...končno enkrat. B) Še dobro, da se nisma srečala :evilgrin: :P
Ski_Fanatic Objavljeno Maj 27, 2007 Opozori Objavljeno Maj 27, 2007 Kelti svaka čast :worship: ...po mojem ukusu, zelo dobro organizirano in polno dogajanja moto srečanje :grim Seveda pa ne smem pozabit Šokca in Lumpe (gostitelja), pa vse ostale MS bande od daleč in blizu, ki so mi delali družbo cel včerajšnji dan. Aja, pa Star-u tudi.....sem malo rockenrola poslušal :naughty:
zlati Objavljeno Maj 27, 2007 Opozori Objavljeno Maj 27, 2007 lepo srečanje,vključno s panoramsko vožnjo,pa še lepo vreme ste zrihtal :worship:
tom Objavljeno Maj 27, 2007 Opozori Objavljeno Maj 27, 2007 Evo, tukaj pa so še moje slike z srečanja. KLIK Slik motorističnih iger pa žal nimam, ker sem se jih sam udeležil in ni bili časa za slikanje.
norc 16 Objavljeno Maj 27, 2007 Opozori Objavljeno Maj 27, 2007 (popravljeno) ni bilo slabo. sploh demšar ko je bil v akciji. čeprav nerazumem ljudi gas pa blokada celi čas. oni odzadi je tak ono ninjo dol ubil skoraj. igre so bile bomba. smo še bli tretji :P tak da pohvale organizatorjem. in v bližnji prihodnosti se vem pridružim kot član (če bom izpoljeval pogoje). Popravljeno Maj 27, 2007. Popravil norc 16
Lumpa Objavljeno Maj 27, 2007 Opozori Objavljeno Maj 27, 2007 Hvala Keltom za odlično pripravljeno šrečanje, :worship: posebna hvela pa Šokcu in Lumpi za nepozabni rafting po Muri. :rolleyes: Hvala za prijetno dužbo :OK: ...raftanje je res bilo doživetje :010 , moje hlače pa so se še dolgo sušile ... :lol: , me je Mura malo presenetila :hmm:
tom Objavljeno Maj 27, 2007 Opozori Objavljeno Maj 27, 2007 Hvala za prijetno dužbo :OK: ...raftanje je res bilo doživetje :010 , moje hlače pa so se še dolgo sušile ... :lol: , me je Mura malo presenetila :hmm: raftanje je bilo res super ja. :worship: Ga še zdaj čutim v rokah (beri musklfiber). Je pa hudič, če imaš na čolnu predsednika sekcije Kelti, ki je kolikor vem zaposlen v vojski in se je kar malo spozabil, da mi nismo vojaki. Je skozi narekoval oster tempo, brez minute počitka. :angry:
motofrik Objavljeno Maj 27, 2007 Opozori Objavljeno Maj 27, 2007 ..norc16, tudi meni ni jasen pomen tega početja,- držanje gasa na mestu, da se vklaplja blokada. Aja, to počnejo tisti, ki ne znajo risati maxov, voziti po zadnjem, na vsak način pa hočejo vzbujati pozornost... In skoraj brez izjeme sportaki. Drugače pa, po slikah sodeč, v redu zbor,- bi znal na drugega priti. Ta vikend je bajk počival, jaz pa trgal...
šokac Objavljeno Maj 27, 2007 Avtor Opozori Objavljeno Maj 27, 2007 Hvala Keltom za odlično pripravljeno šrečanje, :worship: posebna hvela pa Šokcu in Lumpi za nepozabni rafting po Muri. :rolleyes: Da seznanimo še ostale, kdo so bili tekmovalci Motosveta na sobotnem raftu: Pips, Star, Blue Speed, Lumpa in Šokac. Ker smo bili tako dobri je naša ekipa tekmovala izven konkurence. :D
šokac Objavljeno Maj 27, 2007 Avtor Opozori Objavljeno Maj 27, 2007 Fajn je blo...pa še noben mi ti težil...končno enkrat. B) Smo te čakali, da te vzamemo s seboj na raft, pa še veslati ne bi rabil. Hvala Lobotu, ki se je danes zjutraj pripeljal na kraj dogodka in pomagal pospraviti del prireditvenega odra. Istočasno pa napovedal, da pri nas danes pred večerom ne bo deževalo. Lobo, lahko zamenjaš Trontla. Je tvoja napoved držala.
Ski_Fanatic Objavljeno Maj 27, 2007 Opozori Objavljeno Maj 27, 2007 Da seznanimo še ostale, kdo so bili tekmovalci Motosveta na sobotnem raftu: Pips, Star, Blue Speed, Lumpa in Šokac.Ker smo bili tako dobri je naša ekipa tekmovala izven konkurence. :D :grim :naughty: :whistle:
Ski_Fanatic Objavljeno Maj 27, 2007 Opozori Objavljeno Maj 27, 2007 Lobo, lahko zamenjaš Trontla. Je tvoja napoved držala. :rolleyes: :yes: B)
KeC Objavljeno Maj 28, 2007 Opozori Objavljeno Maj 28, 2007 Škoda da se mi je ravno pokrilo še z eno drugo zadevščino :( Me veseli, da vam je uspelo. Naslednje leto pa definitivno pridemo. :evilgrin:
šokac Objavljeno Maj 28, 2007 Avtor Opozori Objavljeno Maj 28, 2007 :grim :naughty: :whistle: Še nekaj slik.
šokac Objavljeno Maj 28, 2007 Avtor Opozori Objavljeno Maj 28, 2007 (popravljeno) Ker je vodostaj reke Mure bil kar visok in deroč, *smo se dogovorili, da zaradi varnosti gredo na raft samo motoristi, ki vozijo super sport, sport in enduro mopeke. V soboto bi spust po reki Muri, za čoperiste lahko bil prehiter*. :whistle: Popravljeno Maj 28, 2007. Popravil šokac
Zdrawc Objavljeno Maj 28, 2007 Opozori Objavljeno Maj 28, 2007 to je moralo bit ful adrenalinsko :kva2:
Ski_Fanatic Objavljeno Maj 28, 2007 Opozori Objavljeno Maj 28, 2007 (popravljeno) Slike, slike,slike,slike.... :kva2: Kak pa ovi z ruto na glavi, na totih slikah bogo vun zgleda :P Mater, zgledamo ko Vilage People :whistle: Popravljeno Maj 28, 2007. Popravil BlueSpeed
norc 16 Objavljeno Maj 28, 2007 Opozori Objavljeno Maj 28, 2007 zgleda da smo vsi bili na istem raftu. samo kaj ko nevem kdo je bil kdo
Lumpa Objavljeno Maj 28, 2007 Opozori Objavljeno Maj 28, 2007 Da seznanimo še ostale, kdo so bili tekmovalci Motosveta na sobotnem raftu: Pips, Star, Blue Speed, Lumpa in Šokac.Ker smo bili tako dobri je naša ekipa tekmovala izven konkurence. :D ...še en tekmovalec Motosveta je bil na raftu ... norc 16 :) , samo da tega do danes nismo vedeli ... :eek: :hmm:
vismaior Objavljeno Maj 28, 2007 Opozori Objavljeno Maj 28, 2007 Ker je vodostaj reke Mure bil kar visok in deroč, *smo se dogovorili, da zaradi varnosti gredo na raft samo motoristi, ki vozijo super sport, sport in enduro mopeke. V soboto bi spust po reki Muri, za čoperiste lahko bil prehiter*. :whistle:uuufff tota pa je malo huda za čoperiste :headbang: :naughty:
SENIOR-Z Objavljeno Maj 28, 2007 Opozori Objavljeno Maj 28, 2007 Šokac ne pozabite naročit sončne žarke....da še žabarje zvlečemo malo na toti naš ek :) Klimbroid, pa brez izgovorov prosim :winkiss: Sonček je bil pa mi žabarji tudi.Samo ko smo morali pa domov.Pridemo spet :yea1:
šokac Objavljeno Maj 28, 2007 Avtor Opozori Objavljeno Maj 28, 2007 to je moralo bit ful adrenalinsko :kva2: Si videl kaj si zamudil. pa še moker do gat bi lahko bil. :D
šokac Objavljeno Maj 28, 2007 Avtor Opozori Objavljeno Maj 28, 2007 Slike, slike,slike,slike.... :kva2: Kak pa ovi z ruto na glavi, na totih slikah bogo vun zgleda :P Mater, zgledamo ko Vilage People :whistle: Si mel srečo, da si se uvalio na ono stran, ker bi drugače ti tudi tak vun videl. :D
šokac Objavljeno Maj 28, 2007 Avtor Opozori Objavljeno Maj 28, 2007 uuufff tota pa je malo huda za čoperiste :headbang: :naughty: M., to je samo zajebancija. :D
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se