Miha Z. Objavljeno Marec 5, 2007 Opozori Objavljeno Marec 5, 2007 V nedeljo 18.03.2007. vas vabita na otvoritveno vožnjo MC Brda in MK Rihemberk IZ RIHEMBERKA DO BRD!! Zborno mesto je v Rihemberku, v Baraki na Preserjah. Odhod ob 11.uri, predviden prihod v Brda ob 12:30! Bodite prej na štartni točki kajti ne bo vam žau! Glej flayer! [attachmentid=93064] Gremo??!! Seveda!!! :yea1:
tati Objavljeno Marec 5, 2007 Opozori Objavljeno Marec 5, 2007 V nedeljo 18.03.2007. vas vabita na otvoritveno vožnjo MC Brda in MK Rihemberk IZ RIHEMBERKA DO BRD!! Zborno mesto je v Rihemberku, v Baraki na Preserjah. Odhod ob 11.uri, predviden prihod v Brda ob 12:30! Bodite prej na štartni točki kajti ne bo vam žau! Glej flayer! [attachmentid=93064] Gremo??!! Seveda!!! :yea1: rade volje, samo ne vem, če bo že motor :( :blink: :xx:
MARJA Objavljeno Marec 5, 2007 Opozori Objavljeno Marec 5, 2007 V nedeljo 18.03.2007. vas vabita na otvoritveno vožnjo MK Brda in MK Rihemberk IZ RIHEMBERKA DO BRD!! Zborno mesto je v Rihemberku, v Baraki na Preserjah. Odhod ob 11.uri, predviden prihod v Brda ob 12:30! Bodite prej na štartni točki kajti ne bo vam žau! Glej flayer! [attachmentid=93064] Gremo??!! Seveda!!! :yea1:
Sanda7 Objavljeno Marec 5, 2007 Opozori Objavljeno Marec 5, 2007 če ne bom preveč zjebana od sobotnega žuranja,grem zihr :grim
METAL4EVER Objavljeno Marec 6, 2007 Opozori Objavljeno Marec 6, 2007 Če bo le motor skup spravljen se vidimo. :OK:
Falcon_46 Objavljeno Marec 6, 2007 Opozori Objavljeno Marec 6, 2007 Tud jest sm še brez motorja :headbang: :headbang: :headbang: Mwaaaaaaaa ma bi šou....
cof Objavljeno Marec 7, 2007 Opozori Objavljeno Marec 7, 2007 jes tud če bom sestavu frezo do takrat :?
Death Angel Objavljeno Marec 8, 2007 Opozori Objavljeno Marec 8, 2007 ojla stari moj tud že grmi!!! sicer delam do 12 ampak se vidmo v brdih!!!
benko Objavljeno Marec 9, 2007 Opozori Objavljeno Marec 9, 2007 V nedeljo 18.03.2007. vas vabita na otvoritveno vožnjo MC Brda in MK Rihemberk IZ RIHEMBERKA DO BRD!! Zborno mesto je v Rihemberku, v Baraki na Preserjah. Odhod ob 11.uri, predviden prihod v Brda ob 12:30! Bodite prej na štartni točki kajti ne bo vam žau! Glej flayer! [attachmentid=93064] Gremo??!! Seveda!!! :yea1: Kje je točna lokacija kraja RIHEMBERK. LP HVALA
Miha Z. Objavljeno Marec 9, 2007 Avtor Opozori Objavljeno Marec 9, 2007 Kje je točna lokacija kraja RIHEMBERK. LP HVALA [attachmentid=93362] bolj podrobnega nism najdu.... :krneki:
Aky Objavljeno Marec 10, 2007 Opozori Objavljeno Marec 10, 2007 Kje je točna lokacija kraja RIHEMBERK. Motoklub Rihemberk
Miha Z. Objavljeno Marec 13, 2007 Avtor Opozori Objavljeno Marec 13, 2007 ok !kdo me vzame z sabo?! :alien1: ne vem č bom zrihtu motor do takrat.... :hmm:
tati Objavljeno Marec 13, 2007 Opozori Objavljeno Marec 13, 2007 ok !kdo me vzame z sabo?! :alien1: ne vem č bom zrihtu motor do takrat.... :hmm: Miha - dajva skompenzirat, ti mene pelješ z mojim, ker ga jaz ne smem voziti, ker še nisem naredila izpita iz statistike :headbang: :headbang:
TONTO Objavljeno Marec 13, 2007 Opozori Objavljeno Marec 13, 2007 (popravljeno) Miha - dajva skompenzirat, ti mene pelješ z mojim, ker ga jaz ne smem voziti, ker še nisem naredila izpita iz statistike :headbang: :headbang: ejla vidva ne se jeb...Miha šraufat!! Tati pa študirat!!,cajt imata do sobote u nedelo da vaju vidim gor.Čene bo šiba pela. :nono: :nono:A vama je vse jasno. Popravljeno Marec 13, 2007. Popravil TONTO
peter1 Objavljeno Marec 14, 2007 Opozori Objavljeno Marec 14, 2007 ok !kdo me vzame z sabo?! :alien1: ne vem č bom zrihtu motor do takrat.... :hmm: Daj Ghibliju poslji PM on gre ziher pa sam je ,te bo vzel ni blema :OK: Verjetno se vidimo :eek:
Miha Z. Objavljeno Marec 14, 2007 Avtor Opozori Objavljeno Marec 14, 2007 Miha - dajva skompenzirat, ti mene pelješ z mojim, ker ga jaz ne smem voziti, ker še nisem naredila izpita iz statistike :headbang: :headbang: he he he :kva1: ni blema! :naughty: ejla vidva ne se jeb...Miha šraufat!! Tati pa študirat!!,cajt imata do sobote u nedelo da vaju vidim gor.Čene bo šiba pela. :nono: :nono:A vama je vse jasno. :eek: ok fotr2 O:-) ej kje maš pa "ta staro"?!nč več vaju ni videt :hmm: Daj Ghibliju poslji PM on gre ziher pa sam je ,te bo vzel ni blema :OK: :hmm: ma ne sej se bom že znajdu :grim :beer2:
TONTO Objavljeno Marec 14, 2007 Opozori Objavljeno Marec 14, 2007 ej kje maš pa "ta staro"?!nč več vaju ni videt :hmm: ja ti boš govoru, kje si ti je vprašanje.Jast sm povsot razn v Rihnbergu na rojstnih nism (bolezan)drgač pa ni blema. v petk bo registracija na mojmu pa tut sineku bom zrihtu.Da prideš v RIh...da boš dal za :beer1: čene dam jast za dva. Se ga vidmo!! :OK:
tati Objavljeno Marec 15, 2007 Opozori Objavljeno Marec 15, 2007 ejla vidva ne se jeb...Miha šraufat!! Tati pa študirat!!,cajt imata do sobote u nedelo da vaju vidim gor.Čene bo šiba pela. :nono: :nono:A vama je vse jasno. o presneto, to so pa hude besede..... v upanju..... :winkiss:
GorazdH Objavljeno Marec 15, 2007 Opozori Objavljeno Marec 15, 2007 MIha :angry: tiste trapaste kamine bi že lahko zašravfu gor in registriru. pa še zej je zavarovanje poceni in ni izgovora! jez bi raje kako lušno peljlal s sabo...ma če ne bo druge te bom pelju pa jst :grim
Miha Z. Objavljeno Marec 15, 2007 Avtor Opozori Objavljeno Marec 15, 2007 MIha :angry: tiste trapaste kamine bi že lahko zašravfu gor in registriru. pa še zej je zavarovanje poceni in ni izgovora! jez bi raje kako lušno peljlal s sabo...ma če ne bo druge te bom pelju pa jst :grim kamini so gor že od nedelje :devil: motor dela,sam še neki čakam da mi pride iz Lajbach-a (upam da dones) tud jest bi pelu kako lušno sam ni se nobena ne ... :cry: :yea1:
Miha Z. Objavljeno Marec 15, 2007 Avtor Opozori Objavljeno Marec 15, 2007 Rihnbergu na rojstnih nism (bolezan) pit ŠNOPS!! pa ne bomo bolani :devil: zrihtamo :lol1: :eek: :lol1: :lol1:
žuristka Objavljeno Marec 15, 2007 Opozori Objavljeno Marec 15, 2007 pit ŠNOPS!! pa ne bomo bolani :devil: :eek: :lol1: :lol1: :hmm: Kdo ima nekaj čez ta staro? Čakam srečanja v živo, pa da vidim sineka2, ki že celo zimo nekaj naklada, realizira pa zelo malo. :OK: Se vidmo. :yea1:
TONTO Objavljeno Marec 15, 2007 Opozori Objavljeno Marec 15, 2007 Čakam srečanja v živo, pa da vidim sineka2, ki že celo zimo nekaj naklada, realizira pa zelo malo. :OK: Ups MIHA najebo :kva2: :kva2: :kva2:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se