Skoči na vsebino

18.03.2007 - IZ RIHEMBERKA DO BRD!!

Priporočene objave

Objavljeno (popravljeno)

ajej zdej bo pa ....ok...pridem...

Popravljeno . Popravil Miha Z.
Objavljeno

ajej zdej bo pa ....ok...pridem...

[/qu

OPA!!! Zadn čas da že prideš ven iz garaže :lol1: Se vidmo gor, pridem tudi jest eno črto potegnt :OK:

Objavljeno

če me pelješ...:blush:

Objavljeno

oblubu da bo!ZRIHTANU

Objavljeno

Blo zlo lepo!! :OK:

Ogromno ljudi...še več gum... :photo:

post-11004-1174233346_thumb.jpg

post-11004-1174233379_thumb.jpg

post-11004-1174233431_thumb.jpg

Objavljeno

:OK: :OK: imel smo se lepo.Bravo Miha držu besedo.Kaj pa Tati???Neč vidu! : :grrr :grrr

Objavljeno

:OK: :OK: imel smo se lepo.Bravo Miha držu besedo.Kaj pa Tati???Neč vidu! : :grrr :grrr

Zdej neč jokat ,alora je več ksno.

Objavljeno

ej, saj sem rekla, da še nisem niti motorja registrirala, ker pač še nisem naredila izpita iz statistike, ki mi je pogoj za ključke od moje Yamahce :hmm: , upam, da bo v torek šlo.... :hmm: O:-) O:-)

potem pa počakam, da sneg skopni in nato registrirat in .....se bomo sigurno kar pogosto srečali ali celo kam skupaj peljali, lep pozdrav vsem predvsem pa MK Rihembergu en lep pozdravček :yea1: :yea1:

Objavljeno

ej, saj sem rekla, da še nisem niti motorja registrirala, ker pač še nisem naredila izpita iz statistike, ki mi je pogoj za ključke od moje Yamahce :hmm: , upam, da bo v torek šlo.... :hmm: O:-) O:-)

potem pa počakam, da sneg skopni in nato registrirat in .....se bomo sigurno kar pogosto srečali ali celo kam skupaj peljali, lep pozdrav vsem predvsem pa MK Rihembergu en lep pozdravček :yea1: :yea1:

Velja dobiš borovničke :kva2: :kva2: :yea1: al pa smrekovc :eek: :eek:

Objavljeno

Lepa furca,smo malo zamudili ker smo med vožnjo do Brd bencin prelival,ker je majster pozabu tankat.Lepo vreme,super plac in poceni pivo je bilo dovolj za prijetn dan.Me zanima kdo je fuzbal dobu,al Kamnik ali Brda.Smo še tekmo gledal,ko smo probaval domača vina.

[attachmentid=93908]Lepa furca,smo malo zamudili ker smo med vožnjo do Brd bencin prelival,ker je majster pozabu tankat.Lepo vreme,super plac in poceni pivo je bilo dovolj za prijetn dan.Me zanima kdo je fuzbal dobu,al Kamnik ali Brda.Smo še tekmo gledal,ko smo probaval domača vina.

post-11838-1174295197_thumb.jpg

post-11838-1174295256_thumb.jpg

Objavljeno (popravljeno)

blo super!!!sam tist "pasulj" je bil bolj švoh :doze:

slike sledijo k bom usposobu moj compjuter....

žuristka,tonto,falcon46!! :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: :devil:

Objavljeno

Lepa furca,smo malo zamudili ker smo med vožnjo do Brd bencin prelival,ker je majster pozabu tankat.Lepo vreme,super plac in poceni pivo je bilo dovolj za prijetn dan.Me zanima kdo je fuzbal dobu,al Kamnik ali Brda.Smo še tekmo gledal,ko smo probaval domača vina.

[attachmentid=93908]Lepa furca,smo malo zamudili ker smo med vožnjo do Brd bencin prelival,ker je majster pozabu tankat.Lepo vreme,super plac in poceni pivo je bilo dovolj za prijetn dan.Me zanima kdo je fuzbal dobu,al Kamnik ali Brda.Smo še tekmo gledal,ko smo probaval domača vina.

attachmentid=93922][

post-11838-1174304443_thumb.jpg

Objavljeno

Velja dobiš borovničke :kva2: :kva2: :yea1: al pa smrekovc :eek: :eek:

:beer2: :beer1: :beer2: :beer1: :010 :beer1: :beer2: :010 :beer1: :beer2: :010 :beer1: :beer2:

Objavljeno

blo super!!!sam tist "pasulj" je bil bolj švoh :doze:

slike sledijo k bom usposobu moj compjuter....

žuristka,tonto,falcon46!! :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: :devil:

Maš prav ja, je bilo odlično... pa hvala ker si mi zadnji konc motorja držau, da ga nism po poti zgubu :lol1: :lol1:

Slike pa le porihtaj... :naughty: :naughty:

Objavljeno (popravljeno)

:beer2: :beer1: :beer2: :beer1: :010 :beer1: :beer2: :010 :beer1: :beer2: :010 :beer1: :beer2:

kukr jest vem tati ne pije alkohola :hmm: :P

Objavljeno

no, no Mihec, le pazi kaj govoriš, da nava šla kakšnega častnega kroga :lol1: :lol1: :lol1: :lol1:

Objavljeno

no, no Mihec, le pazi kaj govoriš, da nava šla kakšnega častnega kroga :lol1: :lol1: :lol1: :lol1:

Tati!!!a veš da komej čakam :devil:

Objavljeno

Sigurno raj pije IDRSKE RCNIJE! :kva2: :kva2: :kva2:

Objavljeno

Sigurno raj pije IDRSKE RCNIJE! :kva2: :kva2: :kva2:

presneto no :devil: :devil: :devil: kako ti vse veš :hmm: :hmm: :? :naughty:

Tati!!!a veš da komej čakam :devil:

no, no le pazi se....... :kva1: :kva1: :kva1:

Objavljeno

:eek:

Ja pa jade :lol1:

samo, da je wroče B)

Objavljeno

:eek:

Ja pa jade :lol1:

samo, da je wroče B)

:devil: :devil: :devil: bomo jutri videli :rolleyes: :slap: :winkiss:

Objavljeno

presneto no :devil: :devil: :devil: kako ti vse veš :hmm: :hmm: :? :naughty:

sorči res nebi vedu :kva2: :lol1: :whistle: :lol: :yea1: :yea1: :yea1:

Objavljeno

ženske pa res ne pijejo alkohola, ga samo degustirajo...beri:žlampajo :kva2:

Objavljeno

ah sam pjanci tle gor..... :doze:

Objavljeno

ženske pa res ne pijejo alkohola, ga samo degustirajo...beri:žlampajo :kva2:

o ja saj se bova kmalu kaj srečala, boš že še videl :devil: :devil:

Tonto - Idrija TDM 900 :hmm: :hmm: :hmm: :?

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!