TONTO Objavljeno Marec 21, 2007 Opozori Objavljeno Marec 21, 2007 o ja saj se bova kmalu kaj srečala, boš že še videl :devil: :devil: Tonto - Idrija TDM 900 :hmm: :hmm: :hmm: :? Ne bo držal :grrr :grrr
tati Objavljeno Marec 21, 2007 Opozori Objavljeno Marec 21, 2007 Ne bo držal :grrr :grrr joj no, kako pa ti veš, da sem pila smrekove vršičke :cry: :cry: :cry: :cry:
GorazdH Objavljeno Marec 21, 2007 Opozori Objavljeno Marec 21, 2007 vrag si ga vedi kake vršičke je on videl... :whistle:
tati Objavljeno Marec 21, 2007 Opozori Objavljeno Marec 21, 2007 vrag si ga vedi kake vršičke je on videl... :whistle: no lepo, da me malo zagovarjaš.... sicer si pa tudi ti bil zraven takrat - Branik - zbor - lani :grim :grim
Miha Z. Objavljeno Marec 21, 2007 Avtor Opozori Objavljeno Marec 21, 2007 (popravljeno) tati!!jest bi ga na tvojem mestu MANJ pil!!! :whistle: :devil: (upam d se tati mene spomni) :hmm: :whistle: bil zraven takrat - Branik - zbor - lani :grim :grim če ti kaj pomaga (nizki poleti) aneda Gorazd :naughty: Popravljeno Marec 21, 2007. Popravil Miha Z.
Miha Z. Objavljeno Marec 21, 2007 Avtor Opozori Objavljeno Marec 21, 2007 neki je ratal.... :blush: [attachmentid=94148][attachmentid=94149] [attachmentid=94150][attachmentid=94151] [attachmentid=94152][attachmentid=94153] [attachmentid=94154][attachmentid=94155] [attachmentid=94156][attachmentid=94157] :krneki:
Falcon_46 Objavljeno Marec 21, 2007 Opozori Objavljeno Marec 21, 2007 Mihec Mihec slike so že dobre ja... :OK: Mi pa ni jasno kaj vse si počev odzadaj na sedežu, če si meu čas celo slikat :naughty: :yea2: :yea2: Lohk bi slikau najine dve prijatlce iz Brd, ki so ti tako lepo mahale :kva2: :lol1:
Miha Z. Objavljeno Marec 21, 2007 Avtor Opozori Objavljeno Marec 21, 2007 Lohk bi slikau najine dve prijatlce iz Brd, ki so ti tako lepo mahale :kva2: :lol1: kake prjatlce???!!!!!!!kva sm spregledu??!!! :eek: :eek: :eek:
Falcon_46 Objavljeno Marec 22, 2007 Opozori Objavljeno Marec 22, 2007 kake prjatlce???!!!!!!!kva sm spregledu??!!! :eek: :eek: :eek: :kva2: :P uni dve starki ob cesti :P :kva2:
tati Objavljeno Marec 22, 2007 Opozori Objavljeno Marec 22, 2007 tati!!jest bi ga na tvojem mestu MANJ pil!!! :whistle: :devil: :naughty: Miha, bila sem bolana - vnetje bezgavk, prišlo zdravilo - zakaj pa ne in potem take obtožbe :devil: :evilgrin: pomagal pa je, da veš........pa baje bo letos tudi neki te robe :yes: :yes: :yes:
Miha Z. Objavljeno Marec 22, 2007 Avtor Opozori Objavljeno Marec 22, 2007 :kva2: :P uni dve starki ob cesti :P :kva2: :angry: pomagal pa je, da veš..... verjamem.tud jest se zadnje cajte zatečem k tem metodam zdravjenja :devil: rcnije pa to.... :whistle:
tati Objavljeno Marec 24, 2007 Opozori Objavljeno Marec 24, 2007 verjamem.tud jest se zadnje cajte zatečem k tem metodam zdravjenja :devil: rcnije pa to.... :whistle: bova skupi kakšno zdravilce degustirala :worship: :wacko: :wacko:
TONTO Objavljeno Marec 24, 2007 Opozori Objavljeno Marec 24, 2007 bova skupi kakšno zdravilce degustirala :worship: :wacko: :wacko: :hmm: :hmm: a niso to moto dogodki. : :eek: bel zgleda kot domača lekarna :kva1: :kva2: Sam ne rečt da sem jast kej kriv :nono: :nono: :whistle:
tati Objavljeno Marec 26, 2007 Opozori Objavljeno Marec 26, 2007 :hmm: :hmm: a niso to moto dogodki. : :eek: bel zgleda kot domača lekarna :kva1: :kva2: Sam ne rečt da sem jast kej kriv :nono: :nono: :whistle: ne ti sploh nisi nič kriv, še mal pa bom razglašena za največjega požiralca domačih rcnij :eek: :eek: :wacko:
TONTO Objavljeno Marec 26, 2007 Opozori Objavljeno Marec 26, 2007 ne ti sploh nisi nič kriv, še mal pa bom razglašena za največjega požiralca domačih rcnij :eek: :eek: :wacko: ni blema nisi bla ti za poskusnega zajčka. :grrr Mi smo to pretestiral že veliko prej,zato probamo človeku v bolezni samo pomagat.Ja porka duš ti bi pa ja to mogla razumet. :xx: :slap: :grim :yea1: :yea1: :yea1:
GorazdH Objavljeno Marec 27, 2007 Opozori Objavljeno Marec 27, 2007 (popravljeno) tud jst ti lahko pomagam tati. s smrekco. :devil: miha se je pa odloču, da bo šparal letos in se bo fural samo še na zadnjih sedežih...:P Popravljeno Marec 27, 2007. Popravil GorazdH
Miha Z. Objavljeno Marec 27, 2007 Avtor Opozori Objavljeno Marec 27, 2007 miha se je pa odloču, da bo šparal letos in se bo fural samo še na zadnjih sedežih...:P not any more :grrr
tati Objavljeno Marec 27, 2007 Opozori Objavljeno Marec 27, 2007 ni blema nisi bla ti za poskusnega zajčka. :grrr Mi smo to pretestiral že veliko prej,zato probamo človeku v bolezni samo pomagat.Ja porka duš ti bi pa ja to mogla razumet. :xx: :slap: :grim :yea1: :yea1: :yea1: naj se pohvalim, da sem dobila ključe od motorja, ker sem naredila zadnji izpit na faksu, tako, da rcnije bodo še kako prav prišle :grim :grim :grim :yea1: :winkiss: tud jst ti lahko pomagam tati. s smrekco. :devil: oh kako lepo.... :naughty: :naughty: :naughty: miha se je pa odloču, da bo šparal letos in se bo fural samo še na zadnjih sedežih...:P :devil: :devil: mogoče pa ima kakšno fejst motoristko z seksi ritko :lol1: :lol1:
Miha Z. Objavljeno Marec 27, 2007 Avtor Opozori Objavljeno Marec 27, 2007 oh kako lepo.... :naughty: :naughty: :naughty: :eek: aloo!!!!nista sama tle gor!! :angry: :devil: :devil: :devil: mogoče pa ima kakšno fejst motoristko z seksi ritko :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: naj se pohvalim, da sem dobila ključe od motorja, ker sem naredila zadnji izpit na faksu, aja ČESTITAM!!!!!! :yea1: glej da daš za rundo :devil:
tati Objavljeno Marec 29, 2007 Opozori Objavljeno Marec 29, 2007 :eek: aloo!!!!nista sama tle gor!! :angry: :devil: :lol1: :lol1: aja ČESTITAM!!!!!! :yea1: glej da daš za rundo :devil: lupčka v dolino Vipavsko...... gremo na pivce ob priliki..... :grim :grim :OK: :OK:
TONTO Objavljeno Marec 29, 2007 Opozori Objavljeno Marec 29, 2007 lupčka v dolino Vipavsko...... gremo na pivce ob priliki..... :grim :grim :OK: :OK: jast tuz a žihar :yes: :nono: :hmm:
tati Objavljeno Marec 29, 2007 Opozori Objavljeno Marec 29, 2007 jast tuz a žihar :yes: :nono: :hmm: naj ti bo, ker si glih ti, ampak saj veš brez tvoje lekarne nikamor... :lol: :lol:
TONTO Objavljeno April 2, 2007 Opozori Objavljeno April 2, 2007 naj ti bo, ker si glih ti, ampak saj veš brez tvoje lekarne nikamor... :lol: :lol: NIKAMOR- :yea1: :yea1: saj veš da brez prve pomoči ne smeš na cesto!!! :beer2: :beer2:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se