cruiser Objavljeno Julij 18, 2002 Opozori Objavljeno Julij 18, 2002 Na Ivarckem jezeru (kjer naj bi bilo FS#13), bo od 2. do 4. avgusta moto zbor, organizira ga klub Apache Riderser (sem clan, pa bom naredu malo reklame :oops: :roll: ). Kamping, pijaca, jedaca, eroticni show, skok v jezero z motorjem... ni vstopnine. Tak da, ce koga mika naj pride.
cyc Objavljeno Julij 18, 2002 Opozori Objavljeno Julij 18, 2002 Cool, da nisem sam .... Zoolo, jaz bi rekel da nekje na karti zgoraj desno :lol: :lol:
aja Objavljeno Julij 18, 2002 Opozori Objavljeno Julij 18, 2002 Kje je to jezero? :roll: Zoolo, ti samo za 'nice ass' pelji, pa se ne moreš izgubit :?: :idea: :twisted: :twisted: :lol: Drugače je pa Ivarčko jezero pod Uršljo goro, nad Kotljami pri Ravnah na Koroškem....oz. okol 10 km iz Slovenj Gradca. Pa ne pričakovat jezera jezera, ampak samo jezero....ker je malo večja mlaka, a se da kopat.... Aja
Zoolo Objavljeno Julij 18, 2002 Opozori Objavljeno Julij 18, 2002 Škoda tretjega smo "soloti" na Red Eye-ih, ..hmm 4 Bad lep konec, no ja bomo ob prvi naslednji priliki prišli, ma sem mislil če je to kje blizu lahko še človek skoči malo sem malo tja, ...razen če ne gremo na skupinsko do gor? No ja tut bolj nore ideje so bile, ...Izola-Iveričko jezero sobota popoldan, dopoldne se zberemo v Izoli pa ...? Anybody wanna play? :twisted:
HHV Objavljeno Julij 23, 2002 Opozori Objavljeno Julij 23, 2002 No ja tut bolj nore ideje so bile, ...Izola-Iveričko jezero sobota popoldan, dopoldne se zberemo v Izoli pa ...? Anybody wanna play? :twisted: Ma pri Solotih ni norih idej! Kukr se zmenmo, taku pa bu! :wink: :D
Mačica Objavljeno Julij 24, 2002 Opozori Objavljeno Julij 24, 2002 No ja tut bolj nore ideje so bile, ...Izola-Iveričko jezero sobota popoldan, dopoldne se zberemo v Izoli pa ...? Anybody wanna play? :twisted: Ma pri Solotih ni norih idej! Kukr se zmenmo, taku pa bu! :wink: :D Ma kaj pa je to za nas dolgoprogaše
Lucky Objavljeno Julij 24, 2002 Opozori Objavljeno Julij 24, 2002 Hja, sam bomo moral pa runde s top guni (voda z limonco) delat. :roll: :cry:
HHV Objavljeno Julij 24, 2002 Opozori Objavljeno Julij 24, 2002 Hja, sam bomo moral pa runde s top guni (voda z limonco) delat. :roll: :cry: Hja, u Izoli sam en pir, vse ostaleeeeeeeeeeeeeee pa šele pol zvečer z nogami v bajerju, pa spalka za hrbtom, da se ne udariš ko se zvrneš!! :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :B-fly: LP HHV :wink: :D
Lucky Objavljeno Julij 24, 2002 Opozori Objavljeno Julij 24, 2002 Retorično vprašanje. Zakaj bi potlej sploh v Izolo hodili? A ni smisel Solo riderskega zbora, da se ga ornk nažremo :?: :twisted: :P :shock: :? 8)
hotschko Objavljeno Julij 24, 2002 Opozori Objavljeno Julij 24, 2002 Lucky, fora je v tem, da smo nekoč tu na forumu nekako dogovorili ta datum 3.8. in kraj Izola (motozbor MK Red Eye)... večina je bila za, pa še OST-i špilamo tam :) . Jaz ne bi preveč zmede vnašal. Vsak naj gre pač tja kamor mu paše, tako kot se za Solo Riderje spodobi, "kaouradni" kraj dogodka za MD Solo Riders svetovni zbor pa ostaja motozbor MK Red Eye - Ankaran ... :wink: :arrow:
Mačica Objavljeno Julij 24, 2002 Opozori Objavljeno Julij 24, 2002 No, saj pri Apačijih se ne dogaja kaj spešl (vsaj lani se ni). Bomo pač trpeli :P :twisted: ob poslušanju OSTa
Lucky Objavljeno Julij 25, 2002 Opozori Objavljeno Julij 25, 2002 Nič naum več kompli..hik...ciral. :? Ankaran pade, pa je. hik. :oops: :? :lol:
huba-buba Objavljeno Julij 30, 2002 Opozori Objavljeno Julij 30, 2002 a kdo ve kaj vse se bo dogajalo ? kdo igra, itd... cruiser ti mogoce kaj vec ves ?? verjetno gremo pogledat v soboto ! a gre se kdo, da recemo kako ob pivcu, enem, dveh,.. pol pa se ne steje vec :lol: :lol: LP
HHV Objavljeno Julij 30, 2002 Opozori Objavljeno Julij 30, 2002 Nič naum več kompli..hik...ciral. :? Ankaran pade, pa je. hik. :oops: :? :lol: Zmejenu! :drinking: :drinking: :drinking: :B-fly: :angel:
aja Objavljeno Julij 30, 2002 Opozori Objavljeno Julij 30, 2002 Nič naum več kompli..hik...ciral. :? Ankaran pade, pa je. hik. :oops: :? :lol: Zmejenu! :drinking: :drinking: :drinking: :B-fly: :angel: Meni se ga že lušta... :?: :idea: :oops: :silly:
pupa Objavljeno Julij 30, 2002 Opozori Objavljeno Julij 30, 2002 a kdo ve kaj vse se bo dogajalo ? kdo igra, itd... cruiser ti mogoce kaj vec ves ?? verjetno gremo pogledat v soboto ! a gre se kdo, da recemo kako ob pivcu, enem, dveh,.. pol pa se ne steje vec :lol: :lol: LP Cruiser je v Bovcu, tak da ti ne more kaj blazno pomagati.
master 007 Objavljeno Julij 30, 2002 Opozori Objavljeno Julij 30, 2002 Na Ivarckem jezeru (kjer naj bi bilo FS#13), bo od 2. do 4. avgusta moto zbor, organizira ga klub Apache Riderser (sem clan, pa bom naredu malo reklame :oops: :roll: ). Kamping, pijaca, jedaca, eroticni show, skok v jezero z motorjem... ni vstopnine. Tak da, ce koga mika naj pride. SIGURNO PRIDEM. SEM BIL ZE LANI. ZAKON ZADEVA. DZONI IN KOMPANIJA OBVLADAJO. :) SE VIDIMO. P.S. VOZIM RDECO NINJO ZX6R, VELENJSKA REGISTRACIJA!
HHV Objavljeno Julij 30, 2002 Opozori Objavljeno Julij 30, 2002 Ok, Master, lepo. Sam dej ti to bolj na potihem, so me kar ušesa zabolela! :wink:
master 007 Objavljeno Julij 31, 2002 Opozori Objavljeno Julij 31, 2002 Ok, Master, lepo. Sam dej ti to bolj na potihem, so me kar ušesa zabolela! :wink: hehehe. :lol: :lol: :lol: :lol: Se vidimo? Prides gor?
Rude Boy Objavljeno Julij 31, 2002 Opozori Objavljeno Julij 31, 2002 Kaj zdaj ? A gremo gor na Koroško al dol na Primorsko ?? :x :roll: ska bike
aja Objavljeno Julij 31, 2002 Opozori Objavljeno Julij 31, 2002 KDO SPILA NA IVARČKEM? Videla sem plakat za OKO, za ostale pa ne vem.. :?: Aja
HHV Objavljeno Julij 31, 2002 Opozori Objavljeno Julij 31, 2002 Ok, Master, lepo. Sam dej ti to bolj na potihem, so me kar ušesa zabolela! :wink: hehehe. :lol: :lol: :lol: :lol: Se vidimo? Prides gor? NOPE, GREM NA TA PRVI TRADIŠIONAL INTERNEŠIONAL MITING OD SOLO RAJDERJEV NA OBALO! :wink: :wink: :D :D
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se