brubi46 Objavljeno Julij 13, 2007 Deli Objavljeno Julij 13, 2007 Neki bi se dalo dobit...sicer pa odhod v petek zjutraj! Zakon!Mislim da ne bi bil problem dopust dobit v službi...v glavnem-se priporočam :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vojč Objavljeno Avgust 13, 2007 Deli Objavljeno Avgust 13, 2007 Bi lahko kdo opisal pot, kako najlažje prispeti do dirkališča? Od Dunaja naprej :hmm: Hvala! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hanzi Objavljeno Avgust 14, 2007 Deli Objavljeno Avgust 14, 2007 Zemljevid v avto ali pa naviagacijo. na zemljevidu gledaš številke cest, sicer pa niti ni tako komlicirano (če ne zalutaš) Pravi izvoz desno potem enkrat levo potem pa mislim da še nekrat desno in gasa proti meji (mikulov) Če greste proti Bratislavi pazite ne slovaško vinjeto!! :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
R1FREAK Objavljeno Avgust 14, 2007 Deli Objavljeno Avgust 14, 2007 Za tiste, ki si hočejo ogledat dirko malo bolj fancy: *MotoGP VIP Village (Sun) € 678 Services include: - Luxurious marquee - Buffet breakfast - Gourmet Lunch - Open bar - Pit lane walk - Guided Paddock tour - Service road tour (raffle basis) - Priviliged parking Za oba dneva pa vas stane 876 €. Malo preveč drago za moj okus, vseeno pa se ne more primerjat z F1, kjer bi za tako ponudbo na novih dirkališčih dodal še kakšno ničlo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PriVal Objavljeno Avgust 16, 2007 Deli Objavljeno Avgust 16, 2007 Za tiste, ki si hočejo ogledat dirko malo bolj fancy: *MotoGP VIP Village (Sun) € 678 Services include: - Luxurious marquee - Buffet breakfast - Gourmet Lunch - Open bar - Pit lane walk - Guided Paddock tour - Service road tour (raffle basis) - Priviliged parking Za oba dneva pa vas stane 876 €. Malo preveč drago za moj okus, vseeno pa se ne more primerjat z F1, kjer bi za tako ponudbo na novih dirkališčih dodal še kakšno ničlo. Mislim, da imajo še nekaj VIP Village-kart v AKCIJI, znižano na 800€ za vse 3 dni! Če koga zanima www.brnograndprix.com Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
moto rider Objavljeno Avgust 16, 2007 Deli Objavljeno Avgust 16, 2007 Bi lahko kdo opisal pot, kako najlažje prispeti do dirkališča? Od Dunaja naprej :hmm: Hvala! Meni je najboljša, če se držiš špure za Prago, smer Znojmo (na meji s Češko). Lahko se priklopiš za moj auspuh, če hočeš. (Z mataciklom!) Iz Trojan štartam v petek 17.05. ob 09.00h (Nepreklicno! Niti minute kasneje)!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se