moto rider Objavljeno Marec 23, 2007 Opozori Objavljeno Marec 23, 2007 na enga greš ti na drugega pa tvoja pa bo Zmenjen! Jst bi šel na tistga, kjer bo tvoja! :hmm: :D :D :D :OK: :P
bandy Objavljeno Marec 24, 2007 Opozori Objavljeno Marec 24, 2007 Zmenjen! Jst bi šel na tistga, kjer bo tvoja! :hmm: :D :D :D :OK: :P moja bo kr doma :kva2:
kasti Objavljeno Marec 26, 2007 Opozori Objavljeno Marec 26, 2007 Govori se da bo rojstnodnevna torta... :drunk:
SiR Objavljeno Marec 26, 2007 Opozori Objavljeno Marec 26, 2007 pa namest razstave huskvarn letos verjetn aprilije ... :?
kasti Objavljeno Marec 26, 2007 Opozori Objavljeno Marec 26, 2007 pa namest razstave huskvarn letos verjetn aprilije ... :? Vsega bo dost.... nič bat, predvsem piva. :D
Teya Objavljeno Marec 26, 2007 Opozori Objavljeno Marec 26, 2007 pa namest razstave huskvarn letos verjetn aprilije ... :? :lol1: Pridem pogledat :D Pa prosim za malo več placa okoli tet. Pa ene malce bolj ... bolj... boljše? :blush:
LORD&LADY Objavljeno Marec 29, 2007 Opozori Objavljeno Marec 29, 2007 Torej bosta dva podobna dogodka v istem vikendu oz. isti predavatelji. Lepo:) IPA sekcija Slovenije – Moto klub, v sodelovanju s Policijo pripravlja 14. aprila 2007 ob 11.00 uri, v Inštitutu RS za rehabilitacijo v Ljubljani, okroglo mizo z naslovom »STORIMO NEKAJ ZASE«, po zaključku okrogle mize bo ob 15.00 uri v BTC, na parkirišču ob hali A, predstavitev osnovnih elementov aktivne in pasivne varnosti motoristov. Jaz sem samo na enem kraju! Pridi mene poslušat v Kamnik. :OK: Še prej pa lahko pogledaš kaj na moji sveže pečeni spletni strani, ki je še vroča! :yea1: WWW.MOTO-PAJER.COM . .
kasti Objavljeno Marec 30, 2007 Opozori Objavljeno Marec 30, 2007 Jaz sem samo na enem kraju! Pridi mene poslušat v Kamnik. :OK: Tako se govori Brane! :OK:
David's Objavljeno Marec 31, 2007 Opozori Objavljeno Marec 31, 2007 Vreme smo tud naročil,,....tako da bo res super :kva2:
kasti Objavljeno April 3, 2007 Opozori Objavljeno April 3, 2007 (popravljeno) Poznane so že točne ure dogodkov na razstavi: Sobota, 14.4.07 13:00 nastop trial kolesarjev 13:30 policist na motorju 14:30 Brane Legan, varnost na cesti 16:00 nastop trial kolesarjev 17:00 Pintar Boštjan, udeleženec dirke Daytona 18:00 nastop trial kolesarjev 18:30 pozdrav župana, g.Tone Smolnikar 20:00 Miran Stanovnik - puščavski lisjak 21:30 nastop skupine Heat Nedelja, 15.4.07 11:30 nastop trial kolesarjev 14:00 reševalec na motorju 15:30 Branko Pajer, moto popotnik, tema: Ural 16:30 nastop trial kolesarjev Na razstavi bo moč videti tudi trenutno enega lepših in novih motociklov: Ducati 1098. Tomaž Merhar zaradi sponzorskih obveznosti žal ne bo mogel sodelovati na razstavi - pa drugič. Popravljeno April 3, 2007. Popravil kasti
sršenar Objavljeno April 3, 2007 Opozori Objavljeno April 3, 2007 Odlično :OK: !! upam da mi bo uspelo pridit usaj v nedelo :? ! sobota bo bolj čudna ker mam en dan prej maturanca :headbang: !!! lp miha
David's Objavljeno April 5, 2007 Opozori Objavljeno April 5, 2007 Za žejo in lakoto je pa tudi poskrbljeno! :yea1:
LORD&LADY Objavljeno April 8, 2007 Opozori Objavljeno April 8, 2007 Izvleček: Branko Pajer- svetovni motoristični popotnik bo predstavil najnovejši podvig potovanja v Sibirijo Malo bi popravil prireditelje. Potovanje, ki ga bom predstavil je pravzaprav osvojitev zadnje skrajne točke Evrope, t.j. Ural, obrobje Sibirije. Skupno bomo potovali čez 11 držav, s prigodami in nezgodami. :) :) [attachmentid=95247] Vabljeni na predavanje v nedeljo ob 15.30 na Moto razstavo MK Kamnik. .
Žarko G. Objavljeno April 9, 2007 Opozori Objavljeno April 9, 2007 Odlično :OK: !! upam da mi bo uspelo pridit usaj v nedelo :? ! sobota bo bolj čudna ker mam en dan prej maturanca :headbang: !!! lp miha briga te maturanc, je pa to ja bolj pomembn :D
sršenar Objavljeno April 9, 2007 Opozori Objavljeno April 9, 2007 To maš res sam pravm d je problem pridt če si še vs nažgan od prejšnga dne :slap: !! lp miha
bmwslo Objavljeno April 9, 2007 Opozori Objavljeno April 9, 2007 To maš res sam pravm d je problem pridt če si še vs nažgan od prejšnga dne :slap: !! lp miha Se splača mal manj nažgat :devil:
MiTyA Objavljeno April 9, 2007 Opozori Objavljeno April 9, 2007 Pol se ga spet vidmo v kamniku :OK: , če ne drugje pa tm kt bojo kšne luštne hostese :P .
interfresh Objavljeno April 10, 2007 Opozori Objavljeno April 10, 2007 Se vidmo ! Kaže, da vreme bo ! :OK:
METAL4EVER Objavljeno April 10, 2007 Opozori Objavljeno April 10, 2007 To maš res sam pravm d je problem pridt če si še vs nažgan od prejšnga dne :slap: !! lp miha Po si pa zadnč u Dawnu reku,da bi ši z nami kerkrat.Mi ga gonmo po tri dni skupej pa ni problem ustat zjutraj.Je pa res,da tvij tanartabol cajt še pride.Zadnč k smo se v dol srečal smo mi šli še v Postojno in nazaj v Dawna men je med potjo še bencina zmankal,tko da sva z Lasonam še prelivala ob pol ponoči pa smo do 5h zjutrj zmagal.Tko da en maturananc te ne more tok zdelat,da ne bi mogu z nami v Nedeljo.Se porajtamo,se splača pogledat. :OK:
sršenar Objavljeno April 10, 2007 Opozori Objavljeno April 10, 2007 Po si pa zadnč u Dawnu reku,da bi ši z nami kerkrat.Mi ga gonmo po tri dni skupej pa ni problem ustat zjutraj.Je pa res,da tvij tanartabol cajt še pride.Zadnč k smo se v dol srečal smo mi šli še v Postojno in nazaj v Dawna men je med potjo še bencina zmankal,tko da sva z Lasonam še prelivala ob pol ponoči pa smo do 5h zjutrj zmagal.Tko da en maturananc te ne more tok zdelat,da ne bi mogu z nami v Nedeljo.Se porajtamo,se splača pogledat. :OK: Sj zato bi pa rd šov z vm da me boste mal upelal an :naughty: !!no se porajtamo kje tm!! lp miha
Miha Z. Objavljeno April 11, 2007 Opozori Objavljeno April 11, 2007 :hmm: :hmm: zanimivo...bomo vidl......lohk me gor zanese.....
Izo Objavljeno April 12, 2007 Opozori Objavljeno April 12, 2007 Mejduš, smo se prigurali na prvo stran... :OK:
Hanzi Objavljeno April 13, 2007 Opozori Objavljeno April 13, 2007 Ja tolk ste bli pridni .) Se vidimo v soboto popoldne .)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se