maxf1 Objavljeno September 3, 2008 Opozori Objavljeno September 3, 2008 (popravljeno) Prvič sem ga opazu pred keatkim v Kranjski gori.Zanimivo vse razen cene. :blink: Popravljeno September 3, 2008. Popravil maxf1
fifty Objavljeno September 3, 2008 Opozori Objavljeno September 3, 2008 Za HD Klemenčič Maribor,imam tri znance,ki vozijo tja,pa še polno Avstrijcev.Resen in korekten servis. Evo - to je konkretno! Hvala. Sedaj pa še: kako se to železje vozi, kako ustavlja, kako pospešuje, kako ogalaša, kako kvari ... in sploh. Baje jih prodajo po cca 5 kosov na leto (v SLO - da se razumemo). Butik. Načelno ne maram butikov ... razen ... fifty
Pervy Objavljeno September 3, 2008 Opozori Objavljeno September 3, 2008 Za HD Klemenčič Maribor,imam tri znance,ki vozijo tja,pa še polno Avstrijcev.Resen in korekten servis. tona je sigurno pravi naslov za HD in Buell ampak da ne bo kdo pričakoval, da mu bo motor pošraufal za 20€. namreč to je bila največkrat slišana kritika. ljudje si kupijo motorje za 20 in več tisoč € potem pa mislijo da jih bodo servisirali ceneje kot korejski skuter. http://www.klemencic-bikes.si/
nk84 Objavljeno September 7, 2008 Opozori Objavljeno September 7, 2008 Včeri sm na Faakerseeji sprobal tega buellčka in me je full razočaral. Sam vozm tut v twina in je ta čist druga pesem. Kar se dizajna tiče mi je full všeč, pa handling je tut super. Ampak motor je pa sam podn. Moč ma od 5000rpm naprej, vrti se pa do 7000?! Ne vem, ampak sem pričakoval bolši performance od 1200ccm mašine. Sem dobil občutek da je motor primeren bol za nežnejši spol. Upam da tist ki ga imate ste zadovoln z njim, js sm bil prej zelo navdušen nad njim in sem računal da bi ga nekoč kupu, zdaj pa se mi je mnenje čist obrnilo.
kađiva Objavljeno September 7, 2008 Opozori Objavljeno September 7, 2008 Včeri sm na Faakerseeji sprobal tega buellčka in me je full razočaral. Sam vozm tut v twina in je ta čist druga pesem. Kar se dizajna tiče mi je full všeč, pa handling je tut super. Ampak motor je pa sam podn. Moč ma od 5000rpm naprej, vrti se pa do 7000?! Ne vem, ampak sem pričakoval bolši performance od 1200ccm mašine. Sem dobil občutek da je motor primeren bol za nežnejši spol. Upam da tist ki ga imate ste zadovoln z njim, js sm bil prej zelo navdušen nad njim in sem računal da bi ga nekoč kupu, zdaj pa se mi je mnenje čist obrnilo. upoštevat morš, da Buellova mašina izvira iz HDjeve ;)
buellina Objavljeno September 7, 2008 Opozori Objavljeno September 7, 2008 jaz rečem tako... nismo vsi za vse, a ne? :winkiss: prve reakcije ljudi, ko so videl v živo moj Buell, so bile, da je to pravi ženski motor... ne vem... B) mogoče bo pa kaj tut držalo,a ne? osebno sem :kva2: ZELOOOOOOOOOO :kva2: zadovoljna... s tem, da je pa res malo nerodno tresenje motorja na mestu in iz prestave v prestavo je na začetku pravi hudič, če nisi obut kot bi moral bit :devil: je pa še nekaj, kar sem opazila... s fantom sva pri vožnji iz goričkega do lj v kilometrih imela krepkih 15 km razlike....to se pravi, na 200 km 15 km razlike!! zavedam se, da težko da imata 2 motorja enako...ampak 15 km? da se razumemo- njegava FZ1 je imela 15 več kot moj Lightning... ampak ok.... kaj čem O:-) ampak v končni fazi ima cela zadeva še zdaaaleč več pozitive kot negative :yea1:
BEliEVER Objavljeno Oktober 20, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 20, 2008 Sezona se bliža koncu. Čakamo izčrpno poročilo... Na splošno se o Buellih bolj malo piše in debatira. So pa vsaj na pogled (in po tehničnih karakteristikah) zanimivi. Verjetno boste (lastniki) še komu ustregli s kakšnim izčrpnejšim zapisom. Zdravo, evo sezona se nekako res približuje koncu, ampak osebno svojega motorčke še ne misli kar pospraviti za čez zimo. Drugače pa kaj naj rečem, motor imam nekje od marca če se ne motim in sem z njim prevozil okoli 7000km. Motor se mi zdi da teče vse lepše in vse manj porabi. Je pa sama vožnji z njim fantastična. Tudi vožnje do 300km na enkrat niso težke in so na splošno zelo zabavne - še posebej v ovinkih. Bil je zares nekoliko čuden občutek na začetku ker mašinca zares trese ampak se je navadiš. Se pa zadeva zelo umiri nekje od 2500-3000 rpm naprej. Sem pa videl da omenjate nekaj glede tega da je to motor za ženske-potem ga še niste preizkusili kot se zagre. Osebno poznam tudi boljše voznike od sebe ki na raznih cbr1000 in yamaha r1 niso imeli kaj dosti iskati pri meni na ovinkih. Zadeva vleče zelooo dobro če jo znaš voziti in ko ugotoviš njene sposobnosti. Imam pa za enkrat še vse original, je pa na poti k meni že kuryakyn hypercharher pro-r, termignoni titanium izpuh in še nekaj malenkosti. Se pa bodo namestile med rednim servisem, ki je na 8000km. Toliko o american muscles :) p.s.: pogledov za mano pa ni in ni konec :P container 1
a79 Objavljeno September 16, 2009 Opozori Objavljeno September 16, 2009 No, prejsen teden na Faaker Seeju sem vidu kar nekaj primerkov tega cuda, prav tako njegovih mocnejsih bratov. 9ko sem vceraj vidu se na MOS - u in se nmal zacel zanimat za tale motorcic. Zanima me, ce kdo vozi tole, kako se obnese na ravninah, kako med ovinki, slabosti, dobre lastnosti, servisi?? Hvala
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se