bladzo Objavljeno Marec 26, 2007 Opozori Objavljeno Marec 26, 2007 27. APRIL - SLOVENSKI DAN NA GROBNIKU http://www.motosvet.com/izpis.php?cid=3213
gregor46 Objavljeno Marec 26, 2007 Opozori Objavljeno Marec 26, 2007 Kaj če plačaš prosti trening pol lahko neomejeno voziš(v času prostih treningov, seveda), ali so kaki pogoji, pravila :? Potem se bol splača prosti trenig plačat in lahko voziš kar nekaj časa, kod pa rekreativna vožnja 20 min :krneki:
Vojč Objavljeno Marec 26, 2007 Opozori Objavljeno Marec 26, 2007 imajo pa dobre veze z vremenoslovci, da že vejo za lepo vreme :) :OK:
Roman Objavljeno Marec 27, 2007 Opozori Objavljeno Marec 27, 2007 imajo pa dobre veze z vremenoslovci, da že vejo za lepo vreme :) :OK: Saj ne piše, da bo vreme lepo, ampak da bo lepše kot lani - ker slabše skoraj ne more biti.
zippo Objavljeno Marec 27, 2007 Opozori Objavljeno Marec 27, 2007 Kaka je razlika med rekreativno vožnjo in prostim treningom (razen v času trajanja in ceni)?
GrCaR Objavljeno Marec 27, 2007 Opozori Objavljeno Marec 27, 2007 Kaka je razlika med rekreativno vožnjo in prostim treningom (razen v času trajanja in ceni)? rekreativna vožnja pomeni, da voziš za enim izkušenim ˝inštruktorjem˝.
SEOI-NAGE Objavljeno Marec 27, 2007 Opozori Objavljeno Marec 27, 2007 Točno, čeprou sem že od veliko ljudi da ta rekreativna vožnja ni ravno rekreativna, saj je le dirkališče. Se vidimo, verjetno pridem z prikolco dol (če bo možnost) sicer pa z motorjem se odpravim sej kako uro pa sm dol. Koliko je to vn iz rijeke ?
dvabatta Objavljeno Marec 27, 2007 Opozori Objavljeno Marec 27, 2007 Koliko je to vn iz rijeke ? ---------------------------------------------------------------------------------------------------------- :D Greš na Rupo,tam nadaljuješ po avtocesti,smer Rijeka(držiš se avtoceste),nad Rijeko voziš skozi tunele,nakoncu zadnjega sta odcepa,eden za Split,drugi za Zagreb-Grobnik,po par kilometrih,z leve zagledaš dirkališče,na tistem ravnem delu (pred plačniško postajo) je odcep desno za dirkališče,takoj za tem je križišče,zaviješ levo,po par metrih je odcep levo pod avtocesto,par sto metrov pa si že tam. Pa led dogodek. LP :blush:
GhostRR Objavljeno Marec 28, 2007 Opozori Objavljeno Marec 28, 2007 Glede na to, da je v sloveniji tale dogodek dosegel kar velik sloves ... pričakujem nadpovprečno število prijav. Znotraj teh prijav bodo verjetno popolnoma različne skupine dirkačev glede na izkušnje - oziroma dosežen čas na grobniku. Moje vprašanje je... ali se bo kaj naredili v tej smeri, da se udeležence grupira v neke skupine tudi med treningom... še posebno uradnim!? Druga zadeva pa bi bila prošnja glede na lansko leto: Prosim, da se letos zaključi uradni trening s črno-belo zastavo na cilju in ne rdečo na vsakem ovinku za zaprtje proge. Lansko leto se mi je zgodilo, da sem peljal odlično v zadnjem krogu, ko sem videl na zagrebškem ovinku rdečo zastavo in sem se moral zapeljati v boks namesto da bi šel cez ciljno! Letos bom peljal zadnji krog do konca... pa če tudi bo treba čez rdeče zastave :P (in upam, da ne bodo pomenile zaprtje proge zaradi nesreče :( )
Furioso Objavljeno Marec 29, 2007 Opozori Objavljeno Marec 29, 2007 ...pa če tudi bo treba čez rdeče zastave... Dobre čepe za ušesa si zrihtaj, ker te bo Boris (šef piste) potem nadrl kot ....., kar ni ravno prijetno niti za zraven gledat... :D
danci1973 Objavljeno Marec 29, 2007 Opozori Objavljeno Marec 29, 2007 pa če tudi bo treba čez rdeče zastave :P (in upam, da ne bodo pomenile zaprtje proge zaradi nesreče :( ) Tega sicer ne priporočam in sam tudi ne bi naredil (razlog si itak že sam navedel), se pa strinjam, da naj se trening zaključi s karirasto zastavo - pač naj jo zmahajo kakšno minuto prej... Rdeče zastave pa naj bodo za 'emergency' primere, da jih bodo res VSI upoštevali. D.
bladzo Objavljeno April 2, 2007 Avtor Opozori Objavljeno April 2, 2007 Pametovanje s katero zastavo naj kdaj mahajo, se mi zdi nespametno, saj za to obstajajo točno določena pravila, če se ne motim in pravila ne predvidevajo kariraste zastave okrog po stezi....
danci1973 Objavljeno April 2, 2007 Opozori Objavljeno April 2, 2007 Pametovanje s katero zastavo naj kdaj mahajo, se mi zdi nespametno, saj za to obstajajo točno določena pravila, če se ne motim in pravila ne predvidevajo kariraste zastave okrog po stezi.... A se 'training session' ne konča praviloma s karirasto zastavo na ciljni črti? In vsak, ki še ni zapeljal mimo kariraste zastave, lahko konča svoj 'hiter' krog... Se mi zdi, da sem to nekje videl.. :hmm: D.
Terminator Objavljeno April 5, 2007 Opozori Objavljeno April 5, 2007 A se 'training session' ne konča praviloma s karirasto zastavo na ciljni črti? In vsak, ki še ni zapeljal mimo kariraste zastave, lahko konča svoj 'hiter' krog... Se mi zdi, da sem to nekje videl.. :hmm: D. :grim
Furioso Objavljeno April 13, 2007 Opozori Objavljeno April 13, 2007 Friday, Apr 27 Warm with sun and clouds Low: 12 °C High: 23 °C :naughty:
moto_freak Objavljeno April 16, 2007 Opozori Objavljeno April 16, 2007 Nič več ne kaže tako lepo... :BUA: :?
smesko4u Objavljeno April 18, 2007 Opozori Objavljeno April 18, 2007 vreme je vsak dan lepse :OK: Friday, Apr 27 More Details Mostly Sunny Mostly sunny and warm. Winds will be calm Realfeel®: 28 °C High: 23 °C
Misek Objavljeno April 18, 2007 Opozori Objavljeno April 18, 2007 vreme je vsak dan lepse :OK: Friday, Apr 27 More Details Mostly Sunny Mostly sunny and warm. Winds will be calm Realfeel®: 28 °C High: 23 °C take napovedi smo mi bile vedno zelo simpatične in všeč!!! :kva2: :kva2: :OK: :OK:
moto_freak Objavljeno April 19, 2007 Opozori Objavljeno April 19, 2007 Kje pa gledaš to napoved? Meni še vedno kaže dež :? Kaj pa v primeru, da se sedaj prijavim in 27. dežuje? Se dobi denar nazaj ali moram nabavit dežne gume? .)
mafija Objavljeno April 25, 2007 Opozori Objavljeno April 25, 2007 Kako je če prideš samo firbca past - a je kakšna vstopnina?
Rude Boy Objavljeno April 25, 2007 Opozori Objavljeno April 25, 2007 Kako je če prideš samo firbca past - a je kakšna vstopnina? 2 dcl sline ! :P
bladzo Objavljeno Marec 18, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Marec 18, 2008 (popravljeno) Letos bo ponovno, le datum je drugačen... http://www.motosvet.com/izpis.php?cid=3909 Popravljeno Marec 18, 2008. Popravil bladzo
Priporočene objave