simonsi Objavljeno Januar 15, 2010 Deli Objavljeno Januar 15, 2010 u amerik majo tut plače v dolarjih, pa pol je ponavad še davk na to ceno in kakšne takse. Moraš gledat OTD ceno oz. ceno ko ga pripelješ iz trgovine. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BIZIXXX Objavljeno Januar 15, 2010 Deli Objavljeno Januar 15, 2010 Lani,sredi sezone so prodajal v ZDA, CBR1000 RR, novi model, samo letnika 2008, po cca 6800-7200 USD. Plus cca 500 dolarjev da jo spraviš na cesto. Zračunite to v evre, pa primerjaj z evropskimi cenami. Še zdaj jih majo, malo poguglejte ( firma SOUTHERN POWERSPORTS). Kje so naši vrli sivi uvozniki da pripeljejo kakšen kontejner ali dva ta novih CBR-jk. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
simonsi Objavljeno Januar 15, 2010 Deli Objavljeno Januar 15, 2010 grem stavt, da bi as tako galamo naredil, da je živ bog ne registrira v slo. :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
flight69 Objavljeno Januar 16, 2010 Deli Objavljeno Januar 16, 2010 grem stavt, da bi as tako galamo naredil, da je živ bog ne registrira v slo. :naughty: Takoj bi ustanovili glavni in edini urad za homologacijo takih mopedov iz USA v koči na Kredarici :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
suntrace14 Objavljeno Januar 16, 2010 Deli Objavljeno Januar 16, 2010 Cene za SD® so OTM. Trenutno se recimo na ADV forumu najde SD za 8500$, l.2007, 850 milj prevoženih in je pripravljen še spustit ceno. Za tak denar se najdejo lahko tudi novi iz trgovine z raznimi popusti, kot navajajo lastniki na superduke forumu. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tant70 Objavljeno Januar 31, 2010 Deli Objavljeno Januar 31, 2010 lep pozdrav vsem motosvetovcem bi bil zelo vesel,če bi se mi oglasil kakšen lastnik yamahe fzs-1000! da ga malo povprašam o njegovih izkušnjah z tem motorjem.ga imam namen kupit.mogoče primerjava z banditom 1250,alo pa z vfr-ko? že naprej hvala za kakršno koli mnenje pa zdržte še mal saj bo kmal konc te beline pa mokrih mrzlih cest Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
simonsi Objavljeno Januar 31, 2010 Deli Objavljeno Januar 31, 2010 a fz1 (novejša), a fzs 1000 (starejša)? Kakorkoli, o vseh motorjih imaš že obširne teme in si sam ustvari mnenje, ker itak bo vsak svojga konja hvalil. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Guest Brumer Objavljeno Januar 31, 2010 Popularna objava Deli Objavljeno Januar 31, 2010 Sploh nipotrebno spraševat v avtarje poglej, kaj kdo vozi in tak odgovor boš od dotične osebe dobil!!! LP in veliko veselja pri nakupu ni na cesti! Ps: za vse minuse se že vnaprej zahvaljujjem! TOMTECH, Tonga, SCMC in 19 others 21 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
denisosenjak Objavljeno Februar 6, 2010 Deli Objavljeno Februar 6, 2010 Mene pa zanima naslednje: Kupujem 1000 ccm SS motor. Gledam GSXR 1000 K8, CBR let. 2008 in R1 let. 2007 Res da nisem glih počasen voznik, vendar nekaj pa le dam na udobje. Pa me zanima kateri motor mi priporočate glede na to da imam 190 cm kar ni zanemarljiv podatek. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest Brumer Objavljeno Februar 6, 2010 Deli Objavljeno Februar 6, 2010 Mene pa zanima naslednje: Kupujem 1000 ccm SS motor. Gledam GSXR 1000 K8, CBR let. 2008 in R1 let. 2007 Res da nisem glih počasen voznik, vendar nekaj pa le dam na udobje. Pa me zanima kateri motor mi priporočate glede na to da imam 190 cm kar ni zanemarljiv podatek. Najraje ti nebi tu odgovarjal, ker bom dobil spetet same minuse od lastnikov zgoraj navedenih motorjev in nepoznavalcev dotične znamke,ki ti jo priporočim seveda ni nujno, da kupiš ampak pojdi vsaj probat boš sigurno spremenil mnenje! Če nimaš probleme z € si kupi novega 1000ccm BMW-eja,če pa kupuješ rabljenega pojdi v Motohit Krško imajo lepega K-aja 1200 S- poglej malo na Avtonet. dotem, suhi, Miha27 in 6 others 6 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
denisosenjak Objavljeno Februar 6, 2010 Deli Objavljeno Februar 6, 2010 Najraje ti nebi tu odgovarjal, ker bom dobil spetet same minuse od lastnikov zgoraj navedenih motorjev in nepoznavalcev dotične znamke,ki ti jo priporočim seveda ni nujno, da kupiš ampak pojdi vsaj probat boš sigurno spremenil mnenje! Če nimaš probleme z € si kupi novega 1000ccm BMW-eja,če pa kupuješ rabljenega pojdi v Motohit Krško imajo lepega K-aja 1200 S- poglej malo na Avtonet. Ne, bmw nebi mel, hvala. Je pa hud ta nov ja! Daj ti kar napiši svoje mnenje. Na avto.net imaš samo ponudbo motorjev. Jaz pa rabim mnenje. Vsak naj pove svoje mnenje z argumenti, jaz pa bom že zluščil pravega (objektivnega) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sesir Objavljeno Februar 6, 2010 Deli Objavljeno Februar 6, 2010 Vsak naj pove svoje mnenje z argumenti, jaz pa bom že zluščil pravega (objektivnega) R1 vem za lepo :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest Brumer Objavljeno Februar 6, 2010 Deli Objavljeno Februar 6, 2010 Ne, bmw nebi mel, hvala. Je pa hud ta nov ja! Daj ti kar napiši svoje mnenje. Na avto.net imaš samo ponudbo motorjev. Jaz pa rabim mnenje. Vsak naj pove svoje mnenje z argumenti, jaz pa bom že zluščil pravega (objektivnega) Tudi tastar K 1200 S je pravi, moraš vprašat se pogovorit z kakim lastnikom takega motorja in neposlušat nekoga, ki je ta motor peljal par testnih kilometrov in že predno se je nanjega vsel je vedel, da ga zaradi financ nezmore,taki BMW-eje samo kritizirajo.Sicer pa poglej kaki tuji BMW forum pa kak film na Yu-tube pa boš dobil bolj jasno sliko. Sicer je to tvoja osebna odločitev! Mogoče se pa le kdaj spomniš mojih nasvetov! Ps: prodaja pa moj kolega hudga Suzukija z malo kilometri precej nov SS 1000 ccm, kupuje BMW-eja 1000 njegov GSM:031/320877 Joško biker77, suhi, trojan69 in 7 others 6 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dejansmb Objavljeno Februar 7, 2010 Deli Objavljeno Februar 7, 2010 (popravljeno) Mene pa zanima naslednje: Kupujem 1000 ccm SS motor. Gledam GSXR 1000 K8, CBR let. 2008 in R1 let. 2007 Res da nisem glih počasen voznik, vendar nekaj pa le dam na udobje. Pa me zanima kateri motor mi priporočate glede na to da imam 190 cm kar ni zanemarljiv podatek. osenjak ne kupuj 1000ccm se boš ja bek spravo:-)) če pa že morš to nabavit, pa itak r1:worship: Popravljeno Februar 7, 2010. Popravil dejansmb Miha27 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mitnik Objavljeno Februar 7, 2010 Deli Objavljeno Februar 7, 2010 (popravljeno) Pozdravljeni! Ali kdo pozna tega Duceta: http://www.avto.net/_MOTO/ad.asp?ID=3424286 ? Mnenje? Hvala za info. Lp, MD Popravljeno Februar 7, 2010. Popravil mitnik Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motofrik Objavljeno Februar 7, 2010 Deli Objavljeno Februar 7, 2010 A ga ni Ruda imel prej...? Tega Dučeja. Videl sem ga pa res ene parkrat se peljati po cesti. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sesir Objavljeno Februar 7, 2010 Deli Objavljeno Februar 7, 2010 A ga ni Ruda imel prej...? Tega Dučeja. Videl sem ga pa res ene parkrat se peljati po cesti. Ker ruda?Ti si verjetno vidu na cesti Štruca z 999 @mitnik jz ga ne bi mel,ker mi je preokoren in premalo gre.Mam veliko raje japonca 600ccm.Je pa seveda stvar posameznika! Kje je taj verigo kupo v zlatarni,da je stal komplet 350eu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motofrik Objavljeno Februar 7, 2010 Deli Objavljeno Februar 7, 2010 (popravljeno) A 999 ima? Ja, Gorazda sem mislil, res pa nikoli nisem prav gledal kateri tip Dučeja ima. Popravljeno Februar 7, 2010. Popravil motofrik Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Guest Brumer Objavljeno Februar 7, 2010 Popularna objava Deli Objavljeno Februar 7, 2010 Pozdravljeni! Ali kdo pozna tega Duceta: http://www.avto.net/....asp?ID=3424286 ? Mnenje? Moje mnenje: 1.) Drugi lastnik ???? 2.)Nepoškodovan ne karamboliran - leva stran barvana ????? 3.)Prevoženih 16 K kil. v 5-tih letih ????? verjetno z vsakim kolesom !!!!! 4.)Menjana ketna + zobniki z 16 K kil.NEMOGOČE še NIKOLI jo nisem menjal pred vsaj 30 K kil.+++ Ps:sicer pa kot sem že večkrat napisal vsak si lahko ceno sam izračuna 1-vo leto minus 20% in vsako naslednje leto še dodatnih vsaj minus 5 % motor mora biti :nepaden, dobre gume,garantirani kilometri, servisna knjižica +računi delavnice in letno naj bi prevozil max. med ca 8-10K kil.Če ima več kilometrov ali da je bil motor paden-poškodovan se dodatno odbije manj vednost motorja odvisnost od vidnih poškodb in nasplošnega izgleda motorja. Bremzer, dotem, grepavl in 7 others 10 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sesir Objavljeno Februar 7, 2010 Deli Objavljeno Februar 7, 2010 A 999 ima? Ja, Gorazda sem mislil, res pa nikoli nisem prav gledal kateri tip Dučeja ima. Kolk vem ja.Tud jz nisem točno pogledal,ker me ni zanimalo.Ampak iz pogovora sem bil prepričan,da ima 999...pa akrapo al termangoni je bil na njegovem...če pa @mitnik RESNO zanima pa lahko pokličem in malo povprašam,kdo ga je imel itd....Če pa je štrucev pa je motor bil res ljubiteljsko ohranjen in malo vožen...Od njega se kupi res lep mopi.Tud 6 je imela par prask na desni-ma pač kratke noge :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Aless Objavljeno Februar 12, 2010 Deli Objavljeno Februar 12, 2010 http://www.avto.net/_MOTO/ad.asp?ID=3371947 mogoče nekomu prihranim odvečno pot...zgoraj omenjen motor ni vreden svojega denarja -paden na obe strani -vozen po pisti(se na predni gumi ostanki) -grdo barvan prednji blatnik,kolko se mi zdi pa da tudi obe strani okvirja -vsi šravfi so bli prešravfani,eni so tudi grdo podrsani od padcev -barvan tudi izpuh(vendar še vedno podrsan od padca kromiran del) -zadek čudno visi v desno -1 ključ, brez bilo kakih papirjev(knjigice,servisne) -plastika na tanku ima po skoraj 1cm lufta skozi okol -ročke "visijo" nekam proti tlem(napram mojim na 600ki) -barvane tudi vse ostale plastike(niti o 1 samem kamenčku ni sledi) dukemb, sesir, Miha27 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hornet Objavljeno Februar 12, 2010 Deli Objavljeno Februar 12, 2010 Moje mnenje: 1.) Drugi lastnik ???? 2.)Nepoškodovan ne karamboliran - leva stran barvana ????? 3.)Prevoženih 16 K kil. v 5-tih letih ????? verjetno z vsakim kolesom !!!!! 4.)Menjana ketna + zobniki z 16 K kil.NEMOGOČE še NIKOLI jo nisem menjal pred vsaj 30 K kil.+++ 1. Lastnik je lahko tudi eden pa se z motorjem vozi več ljudi 2. Nekateri motorji padejo tudi v mirovanju 3. Nekateri se pač malo vozijo 4. tudi jaz sem menjal jermen na skuterju na 16k kilometrov (zaradi lažje prodaje)pa bi ga lahko šele pri 24k favorit, macak333 in halls 1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dukemb Objavljeno Februar 12, 2010 Deli Objavljeno Februar 12, 2010 http://www.avto.net/....asp?ID=3371947 mogoče nekomu prihranim odvečno pot...zgoraj omenjen motor ni vreden svojega denarja -paden na obe strani -vozen po pisti(se na predni gumi ostanki) -grdo barvan prednji blatnik,kolko se mi zdi pa da tudi obe strani okvirja -vsi šravfi so bli prešravfani,eni so tudi grdo podrsani od padcev -barvan tudi izpuh(vendar še vedno podrsan od padca kromiran del) -zadek čudno visi v desno -1 ključ, brez bilo kakih papirjev(knjigice,servisne) -plastika na tanku ima po skoraj 1cm lufta skozi okol -ročke "visijo" nekam proti tlem(napram mojim na 600ki) -barvane tudi vse ostale plastike(niti o 1 samem kamenčku ni sledi) Kaj pa so prodajalci komentirali? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hilton Objavljeno Februar 13, 2010 Deli Objavljeno Februar 13, 2010 Kaj pa so prodajalci komentirali? ej pozabo si da sprednja felna je bele barve zadnja pa mislim da ni bela tak da..... aja dobro 750 bos ful teško našel ker jih skorajda teh letnikov ni..... ker sam iščem pa ne najdem Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Aless Objavljeno Februar 13, 2010 Deli Objavljeno Februar 13, 2010 (popravljeno) Kaj pa so prodajalci komentirali? sploh se nekaj niso zmenli za zanimanje(mogoč zaradi starosti) in me niso vzeli resno, potrdil je samo na vprašanje da je bil paden, rekel je da so oni takega kupli pri bmwjevi avtohiši(ITA) in da ne ve, če je bil na pisti, ko sem mu jaz rekel da je bil...ob vprašanju če so papirji ter 2 kluča je reko, da to kaj je na motorju majo(dvigno sedež in ko je videl, je potem reko da ni servisne)...ob mojem komentarju da je za kakih dobrih 1000€ predrag je bil tiho in šel vstran ej pozabo si da sprednja felna je bele barve zadnja pa mislim da ni bela tak da..... aja dobro 750 bos ful teško našel ker jih skorajda teh letnikov ni..... ker sam iščem pa ne najdem ko pogledaš od daleč kombinacija prednje bele felne sploh ne zgleda slabo(bolše kot na sliki) vendar, bi blo še vseeno bolš nekaj v tem stilu črna sredina, ter moder rob Popravljeno Februar 13, 2010. Popravil aless Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se