LooLekSLO Objavljeno Februar 27, 2012 Opozori Objavljeno Februar 27, 2012 Brez zamere ampak mi je nenormalno grd. Pa tudi cena mi je malce previsoka.
KeC Objavljeno Februar 27, 2012 Opozori Objavljeno Februar 27, 2012 Nobene zamere, izgled je stvar posameznika. Cena tudi. Ampak imel sem ga priliko lani kar dobro stestirati. Če ga postavim ob bok recimo Z750 sploh ni primerjave, ga Street poseka na celi črti. Frips 1
LooLekSLO Objavljeno Februar 27, 2012 Opozori Objavljeno Februar 27, 2012 Nobene zamere, izgled je stvar posameznika. Cena tudi. Ampak imel sem ga priliko lani kar dobro stestirati. Če ga postavim ob bok recimo Z750 sploh ni primerjave, ga Street poseka na celi črti. To verjamem. Saj tudi večina testov govori v prid Triumphu. Z750 mi je sicer dober motor, ampak mi je prav zaradi razširjenosti zelo nezanimiv.
KeC Objavljeno Februar 27, 2012 Opozori Objavljeno Februar 27, 2012 Z novimi lučmi. w950, halls, Kmet2 in 1 other 4
TakeALookAround Objavljeno Februar 27, 2012 Opozori Objavljeno Februar 27, 2012 Sam tole s testnimi voznjami je pa res svoh. A morm prov ruknt 12 jurjev za motor,da vidm ce mi sede? :/ osebno sm se zagledu v TDM Yamaho,pa ko sem se gor samo usedel sm kr mal razocaran. Pozicija mi ne sede....za pelat pa itk nben ne da....mogl bi met pravilo: you brake,you buy. Tko da....ne vem. A mogoce kdo ve,a bo mel KTM kej dneve odprtih vrat....bral sem,da so mel v preteklih letih....
bagio Objavljeno Februar 27, 2012 Opozori Objavljeno Februar 27, 2012 Sam tole s testnimi voznjami je pa res svoh. A morm prov ruknt 12 jurjev za motor,da vidm ce mi sede? :/ osebno sm se zagledu v TDM Yamaho,pa ko sem se gor samo usedel sm kr mal razocaran. Pozicija mi ne sede....za pelat pa itk nben ne da....mogl bi met pravilo: you brake,you buy. Tko da....ne vem. A mogoce kdo ve,a bo mel KTM kej dneve odprtih vrat....bral sem,da so mel v preteklih letih.... Če bi rad probal RC8,pridi in se pelji
KeC Objavljeno Februar 27, 2012 Opozori Objavljeno Februar 27, 2012 Če bi rad probal RC8,pridi in se odpelji Bi tako šlo?
Fazer03 Objavljeno Februar 27, 2012 Opozori Objavljeno Februar 27, 2012 Sam tole s testnimi voznjami je pa res svoh. Uvoznik Honde As ima vsako leto nekaj modelov za testne vožnje. Kako je letos, pa se pozanimaj (če ti katera od Hond seveda "sede" ). LP
fasttrack Objavljeno Februar 27, 2012 Opozori Objavljeno Februar 27, 2012 Zdravo, torej odločam se za nakup motorja. Trenutno sta v ožjem izboru rabljen fazer 8 ali pa nov er6f 2012. Bugget je okol 7000... Problem je ker rabljenih fazerjev je zlo mal, do sedaj sem zasledil samo 2 :glare: . Oba motorja sta mi zelo vredu, tud teste k sm gledu jih dost hvaljo, še posebaj novga er6. Mogoče kdo ve kako je z kašnimi testnimi vožnjami za kawasakije, sem klical v TC pa so mi rekli da ne bodo imeli nobenih testnih motorjev (vprašal sem za er6f)... Motor mi je sicer zelo všeč ampak ga ne moram kar kupiti ne da bi ga vsaj malo probal Zanima me še kako je z novimi motorji, se da še kj ment glede cene in kok je to, verjetno glede na to da so že bliz lj 3je prodajalci bojo sigurno mel interes da mi ga glih oni prodajo... Načeloma sem malo gledal tudi yamaho XJ6 Diversion F, vendar mi je er6f dosti bolj všeč (je pa res da ma xj 4 cilindre kar bi blo mogoče clo bolš ). Z XJ6 ne boš zgrešil. Tudi sam sem se pred 2 leti postavil pred isto uganko er ali xj. Klub temu da je ER lepši sem izbral XJ in morem reči maksimalno zadovoljen. Nobenih vibracij, za potovat je to res lepo uglajen 4 valjnik. Jaz sem mel Naked verzijo. Zdej sem sicer prodal ampak sem vesel da sem začel motoristično pot s tem motorjem. Odpušča napake, easy to ride, dober agregat, sploh za začetnika. Ni mel zastonj toliko priporočil po testih. DAMI34, Roky994 in w950 3
DAMI34 Objavljeno Februar 28, 2012 Opozori Objavljeno Februar 28, 2012 Popolnoma se strinjam. Se pa moraš zavedati da ga boš v letu ali dveh prerastel in seveda hotel več.
SANJIN-MIXON Objavljeno Februar 28, 2012 Opozori Objavljeno Februar 28, 2012 Če bi rad probal RC8,pridi in se pelji poznam ta motor in je res v piko, niti praske nimam, tisti ki jo bo kupil mu ne bo žal
bagio Objavljeno Februar 28, 2012 Opozori Objavljeno Februar 28, 2012 Bi tako šlo? Bi,sam 8000€ moraš met s sabo
fasttrack Objavljeno Februar 28, 2012 Opozori Objavljeno Februar 28, 2012 Popolnoma se strinjam. Se pa moraš zavedati da ga boš v letu ali dveh prerastel in seveda hotel več. Troo.....
KeC Objavljeno Februar 29, 2012 Opozori Objavljeno Februar 29, 2012 Bi,sam 8000€ moraš met s sabo Ni panike, nisi nič rekel, da jih moram pri tebi pustiti Kor13 in Zok 2
zzigon Objavljeno Februar 29, 2012 Opozori Objavljeno Februar 29, 2012 (popravljeno) Se pa moraš zavedati da ga boš v letu ali dveh prerastel in seveda hotel več. večkrat opažam, da tole štejete v minus zakaj hudiča bi se človek hotel oženit z motorjem? ...po dveh letih jst že podnevi sanjam menjavo za moj vozni park, pa čeprav sem zadovoljen do amena :grim itak pa vsako leto nekaj menjam...še nisem imel stvari dlje kot dve leti, ne motorja in ne avta preprosto ne zdržim...moram poskusit še kaj druzga za začetnike pa je vsekakor bolje, da začnejo na malce bolj "civiliziranih" različicah in počasi napredujejo, skladno s svojimi izkušnjami in znanjem. švohnejše, lažje, enostavnejše motorje bodo prej obvladali, ker se jih ne bodo bali. Pa tudi hitrosti znajo ostati prizemljene, čeprav to ni nujno...vsak od teh "mlačnejših" motociklov je več kot dovolj hiter za oslarije lp ž Popravljeno Februar 29, 2012. Popravil zzigon
DAMI34 Objavljeno Februar 29, 2012 Opozori Objavljeno Februar 29, 2012 večkrat opažam, da tole štejete v minus zakaj hudiča bi se človek hotel oženit z motorjem? ...po dveh letih jst že podnevi sanjam menjavo za moj vozni park, pa čeprav sem zadovoljen do amena :grim itak pa vsako leto nekaj menjam...še nisem imel stvari dlje kot dve leti, ne motorja in ne avta preprosto ne zdržim...moram poskusit še kaj druzga za začetnike pa je vsekakor bolje, da začnejo na malce bolj "civiliziranih" različicah in počasi napredujejo, skladno s svojimi izkušnjami in znanjem. švohnejše, lažje, enostavnejše motorje bodo prej obvladali, ker se jih ne bodo bali. Pa tudi hitrosti znajo ostati prizemljene, čeprav to ni nujno...vsak od teh "mlačnejših" motociklov je več kot dovolj hiter za oslarije lp ž Nihče ne pravi, da to štejemo v minus, so pa nekateri ljudje, ki ne menjujejo vsako leto motorjev (in je prav da jih opozorimo ali povemo lastne izkušnje)....in imaš prav, vsak od teh mlačnih motociklov še vedno gre preko 200 in rabi 4-5 sekund do 100...dovolj za si razbiti betico
fasttrack Objavljeno Februar 29, 2012 Opozori Objavljeno Februar 29, 2012 Jaz sem rabu dve sezone, da sem se prvič nauču kokr tolk vozt, sprobu vse od piste do dolomitov , vidu kaj mi najbol dogaja in seveda zdej kupu temu ustrezen motor. Zdej pa ne planiram več menjat....
sax46 Objavljeno Marec 1, 2012 Opozori Objavljeno Marec 1, 2012 Jaz sem rabu dve sezone, da sem se prvič nauču kokr tolk vozt, sprobu vse od piste do dolomitov , vidu kaj mi najbol dogaja in seveda zdej kupu temu ustrezen motor. Zdej pa ne planiram več menjat.... Počaki eno leto pa boš tisočaka kupoval .) fasttrack 1
Kmet2 Objavljeno Marec 1, 2012 Opozori Objavljeno Marec 1, 2012 Jaz sem rabu dve sezone, da sem se prvič nauču kokr tolk vozt, sprobu vse od piste do dolomitov , vidu kaj mi najbol dogaja in seveda zdej kupu temu ustrezen motor. Zdej pa ne planiram več menjat.... Menjal boš menjal..... :grim Zok 1
sebar Objavljeno Marec 2, 2012 Opozori Objavljeno Marec 2, 2012 (popravljeno) Dragi motosvetovalci, danes je ratalo, kar tako, na vrat na nos, da grem pogledat enga kle-ja v krško. Potrebujem pa enga bolj izkušenega motorista da nrdi testno vožnjo in pomaga pri ogledu (nimam še izpita - se ne razumem tolko na motorje še), ni treba da si lasti ta isti motor, važno da se na stvar zastopi. Ogled bo 1x danes popoldne, računam okrog treh-štirih... Zainteresiranci lahko pokličejo: 040 286 005 (Sebastjan) Zahvala bo pa u €€ oz. pivi, po želji Popravljeno Marec 2, 2012. Popravil sebar
Hytech Objavljeno Marec 2, 2012 Opozori Objavljeno Marec 2, 2012 Dragi motosvetovalci, danes je ratalo, kar tako, na vrat na nos, da grem pogledat enga kle-ja v krško. Potrebujem pa enga bolj izkušenega motorista da nrdi testno vožnjo in pomaga pri ogledu (nimam še izpita - se ne razumem tolko na motorje še), ni treba da si lasti ta isti motor, važno da se na stvar zastopi. Ogled bo 1x danes popoldne, računam okrog treh-štirih... Zainteresiranci lahko pokličejo: 040 286 005 (Sebastjan) Zahvala bo pa u €€ oz. pivi, po želji dej na pm napiš iz kje si...
Fazer03 Objavljeno Marec 2, 2012 Opozori Objavljeno Marec 2, 2012 Saj mu piše v profilu: Wajdušna (beri: Ajdovščina) LP
DAMI34 Objavljeno Marec 2, 2012 Opozori Objavljeno Marec 2, 2012 Saj mu piše v profilu: Wajdušna (beri: Ajdovščina) LP še ena mona iz Wajdušne
Toncek Objavljeno Marec 2, 2012 Opozori Objavljeno Marec 2, 2012 še ena mona iz Wajdušne Mon kolkor češ. Srečno Tonček
Mateej1 Objavljeno Marec 3, 2012 Opozori Objavljeno Marec 3, 2012 Mene zanima kako je kaj z dobavljivostjo rezervnih delov za kawasaki zx6r l.1995 in ali je mašina enaka kot pri letniku 98? LP Matej
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se