Skoči na vsebino

Iskanje motorja - kaj, kako, za koliko

PICOW

Priporočene objave

a to pomen pol iskanje motorja :?

jp, sam vprašanje je še koliko motorja in za kolk dnarja :D pa na kermu ovinku

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Motor sem do sedaj zamenjal se zmeraj pri trgovcu staro za novo ravno v izogib zajebavanja z raznimi pametovalci in preikusevalci. :grim

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Sej celega še nobenega nisi mel,vse si parkiral na Jadranki pod odbojno ograjo  :P .....a letos se gremo tudi kaj na izpadanje..... :lol:

:mellow: sam enga sm parkiru :( .

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

luxsa, če si samo zarad teh dveh razlogov to počel do sedaj, potem lahko sklepam, da si izredno premožen ali pa butl. Da si le iz teh dveh razlogov pušnil par tisočakov (kakega, ker mora trgovec preprodati in nekaj zaslužiti ter še kakšnega, ker si kupil motor, ki je izgubil na vrednosti isto sekundo, ko je bil pripeljan iz salona) je kar komično.

Pa sori za besedo butl, ampak bolj mile besede za tvojo objavo ne najdem.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

luxsa, če si samo zarad teh dveh razlogov to počel do sedaj, potem lahko sklepam, da si izredno premožen ali pa butl. Da si le iz teh dveh razlogov pušnil par tisočakov (kakega, ker mora trgovec preprodati in nekaj zaslužiti ter še kakšnega, ker si kupil motor, ki je izgubil na vrednosti isto sekundo, ko je bil pripeljan iz salona) je kar komično.

A si ti ali pa kater drugi forumaš že kdaj kupil motor ki je isto sekundo ko je bil pripeljan iz salona pridobil na ceni...... :kva1:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Jebiga sem pac butl,moji motorji so brezhibni ko jih prodam,tako da so dober nakup,meni se ne da zajebavat z nakupom rabljenega,ker sem se ze z avtomobili parkrat nategnu,motor ni avto,ma samo dve kolesi,zato mora bit brezhiben,pri tem ko das motor v racun spusis mogoce par sto evrov,kar je zame sprejemljivo,ker se ni treba zajebavat z nikomer in nicemer,brez zamere. :)

• Všeč mi je 3
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Za sebe vem, da nisem niti premožen niti butelj (dobro, to je stvar presoje okolice, ki je lahko tudi drugačna) in ker kupujem motorje Made in Japan v razredu okoli 100 KM mi je zadnjih pet motorjev ratalo kupit novih - o za in proti pri novo/rabljeno je bilo že mnogo napisanega - je pa tudi res, da nekdo mora kupovat nove, da lahko trg rabljenih živi kolikor toliko normalno.

• Všeč mi je 3
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Jebiga sem pac butl,moji motorji so brezhibni ko jih prodam,tako da so dober nakup,meni se ne da zajebavat z nakupom rabljenega,ker sem se ze z avtomobili parkrat nategnu,motor ni avto,ma samo dve kolesi,zato mora bit brezhiben,pri tem ko das motor v racun spusis mogoce par sto evrov,kar je zame sprejemljivo,ker se ni treba zajebavat z nikomer in nicemer,brez zamere. :)

zanimivo, da so od enih motorji tudi pol k jih potleh zabrišejo še vedno brezhibni.

Popravljeno . Popravil cikadina
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

zanimivo, da so od enih motorji tudi pol k jih potleh zabrišejo še vedno brezhibni.

Zakaj pa ne?Sej niso kot pri vas ličeni in popravljeni po padcu v domači garaži.....

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

js zadnjih 10 let samo nove kupujem ... jebe se mi, če mislijo da sm butl ... ampak je božanski abčutek, da ga sam ulaufaš, snameš junfer, ko greš po tleh (vse kar mu storiš je prvič .. preverjeno :P )

tuki so tut ćustwa :blush:

a da zgublja na ceni :? ..... ja in :?

če bi o tem premišljeval, bi si rolke kupu

:krneki:

Ima se može se  :notworthy:

• Všeč mi je 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

poznam enga k znamke zbira ... mislim, da je v 10 letih zagonu več kt 50.000 € ... js sm mau cenej skoz pršu :P

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Zakaj pa ne?Sej niso kot pri vas ličeni in popravljeni po padcu v domači garaži.....

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa tle je fora! 

ne sej verjamem, da pač motorji od nekaterih tuki so neglede na karkoli najboljši in bojo vedno najboljši, sploh ker so lahko imeli najboljše lastnike.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

ne sej verjamem, da pač motorji od nekaterih tuki so neglede na karkoli najboljši in bojo vedno najboljši, sploh ker so lahko imeli najboljše lastnike.

kaj pa čm .. taka je resnica :blush:

:jezik:

aja .. prodam uničene drsnike :whistle: ... padal so po asfaltu ... vredni so več kt novi :P

Popravljeno . Popravil maus
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Sej počas se boš naučila:-D si na pravi poti hahaha
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

kaj pa čm .. taka je resnica :blush:

:jezik:

aja .. prodam uničene drsnike :whistle: ... padal so po asfaltu ... vredni so več kt novi :P

kupm, ampak samo z original podpisom!!! Sm prepričan, da bodo čez 50 let 2x več vredni!!! :D

• Všeč mi je 3
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

kupm, ampak samo z original podpisom!!! Sm prepričan, da bodo čez 50 let 2x več vredni!!! :D

odvisno od tega, kolk ti bo plaču, da jih vzameš :smoke:

• Všeč mi je 3
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Prid pogledat,popravljen na poob. servisu,racun,slike,kar je bilo podrsano je zamenjano,mogoce se zmeraj  dela bolje kot tvoj ki ni bil na tleh,ce bi bil ornk zbit ga tudi popravljal ne bi,pri 20km na uro se mu ni nic usodnega in nepopravljivega zgodil. :grim

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Prid pogledat,popravljen na poob. servisu,racun,slike,kar je bilo podrsano je zamenjano,mogoce se zmeraj  dela bolje kot tvoj ki ni bil na tleh,ce bi bil ornk zbit ga tudi popravljal ne bi,pri 20km na uro se mu ni nic usodnega in nepopravljivega zgodil. :grim

sploh ne dvomim :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Njen je na tleh več kot pokonci  :lol1: pa nikol ni ona kriva :P  :lol:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Njen je na tleh več kot pokonci  :lol1: pa nikol ni ona kriva :P  :lol:

tale vir tvojih informacij more bit pa res na tekočem :OK:

• Všeč mi je 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

tale vir tvojih informacij more bit pa res na tekočem :OK:

Hecam se Cika,te hočem mal zakurt,pa vidm da štekaš humor :OK:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Hecam se Cika,te hočem mal zakurt,pa vidm da štekaš humor :OK:

mah, morte met mal veselja :D, sej ga mam jst tudi :P

drgač pa, jst sm zagovornik tega, da se dajo plastike dol, če se ti zdi da je kej sumljivo. sploh pr teh raketkah je to en dva tri dol in res ni neko delo, al ne vem kako  hudo šraufanje. seveda nej to naredi lastnik! tudi vidiš, a jih je dal kdaj dol pa kej spucal, al nima pojma. nazadnje se je uporabnik bear skoraj fajn "opeku" z eno ninjo, ki je pod "brezhibnimi plastikami" skrivala prenekatero težavo. 

tko da previdnosti res ni nikoli preveč. nič ni narobe, če ima motor kako kozmetično napako, ampak vse ostalo pa more bit brezhibno, oz. primerno vzdrževano za svojo starost in kilometre. jst rajši vidim, da mi nekdo pošteno pove, kaj je z motorjem, kot pa da za sveto zatrjuje kako je vse v nulo, pol pa prideš domov, se lotiš neki pucat al karkoli pa odkriješ vsega in svašta.

• Všeč mi je 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

sej ni panike, če ti to dovoli lastnik, je vse vredu, če ne, pa poiščeš takega, ki ti bo, jest osebno ne pustim, da mi nekdo s šrafcigerjom hodi okol oklepa, pa še da mu spodnese pr šraufanju, ga ubijem, majke mi :grim

je že blo tako, na kratko povedano, "hitro z dvorišča dol, da ne bi blo pospeškov" :kva2:

• Všeč mi je 3
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!