Skoči na vsebino

Iskanje motorja - kaj, kako, za koliko

PICOW

Priporočene objave

pred 1 uro, blindek pravi:

Žmigavce homologirati? Bil včeraj na tehničnem pa nihče nič niti besede o tem :ras:

Po zakonu je pač potrebno, isto kot izpuh oz. vsako predelavo na vozilu!lp

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 2 urami, blindek pravi:

Žmigavce homologirati? Bil včeraj na tehničnem pa nihče nič niti besede o tem :ras:

če zgledajo kot original, pa da ni videti nekih predelav, kdo ti lah sploh teži...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

5 hours ago, cikadina said:

barracuda.

Bi ni lahko poskenirala tuv, pa poslala, da se svoje probam spraviti na homo..?:blush:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 2 minutami, ukica pravi:

Bi ni lahko poskenirala tuv, pa poslala, da se svoje probam spraviti na homo..?:blush:

ma nimam pojma kje mam to. 

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred eno uro, ukica pravi:

To sem že jaz Ciko prosil, pa ji ni nikol ratalo skenirat =(

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Certifikate se dobi na spletu, vsaj za Rizoma smerokaze se dobi. Problem nastane če ni oznak na steklih smerokazov, to pa preverjajo in poslikajo. 

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Še enkrat bom tu vprašal.. 

Bi po sliki mogoče gdo spoznal lastnika tega motorja?

Baje da se prodaja.. pa nemorem nikakor prit do telefonske številke :/ 

10636306_842093339234521_2959230806728864257_n.jpg

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

• 2 tedne pozneje...

Torej namen imam kupit CBR 500 2016 pa me zanima jo je že kdo peljal? Zanima me kako se obnese za dva? Sam sam sicer malce večji 187 pa me zanima kakšna imaste priporočila.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ob 6. 4. 2016 at 9:07, Arcanewater pravi:

Torej namen imam kupit CBR 500 2016 pa me zanima jo je že kdo peljal? Zanima me kako se obnese za dva? Sam sam sicer malce večji 187 pa me zanima kakšna imaste priporočila.

V kolikor ni omejitev moc motorja(A2) izpit potem priporocam kaj pocnejsega sploh za voznjo v dvoje.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Cbr 500 je cist lusn motorcek. Je dovolj hiter ampak ne trga..za v dvoje plus tvojih skor 190???

Hmm..jest bi na tvojem mestu probal to. V dvoje. Vsaj usest se gor. V asu mislim da majo eno v salonu.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

9 hours ago, norc 16 said:

V kolikor ni omejitev moc motorja(A2) izpit potem priporocam kaj pocnejsega sploh za voznjo v dvoje.

Pomoje boš palček na mravlji. Za kratke vožnje še bo za dnevni potep s sopotnikom bi pa znal klet.

hqdefault.jpg

Popravljeno . Popravil StaraFeltna
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Servisna knjižica BMW

Kaj menite, ali je mogoče v servisno bazo podatkov, za eno leto nazaj vpisati servis, ki sploh ni bil opravljen?

Gre za BMW servis, knjižica ima pa zadnja dva servisa poštemplana identično, torej po moje istočasno (odtis štampilke, barva kulija, mehanik...).

Se pravi, ali ima smisel preverjati ali je bil res opravljen predzadnji servis?

Ali imajo avtohiše BMW dostop za vpogled do moto baze podatkov?

Popravljeno . Popravil motom
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 1 minuto, motom pravi:

Servisna knjižica BMW

Kaj menite, ali je mogoče v servisno bazo podatkov, za eno leto nazaj vpisati servis, ki sploh ni bil opravljen?

Gre za BMW servis, knjižica ima pa zadnja dva servisa poštemplana identično, torej po moje istočasno (odtis štampilke, barva kulija, mehanik...).

Se pravi, ali ima smisel preverjati ali je bil res opravljen predzadnji servis?

Ali imajo avtohiše BMW dostop za vpogled do moto baze podatkov?

Prepiši identifikacijsko številko in jo nesi poblaščenemu serviserju. Daš mu za kavo in dobiš vse podatke ,koliko km ,kdaj je bilo kaj zamenjano itd .....če se stanje ne ujema z podatki iz servisa je nekaj narobe .

• Všeč mi je 3
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Pred cca tremi tedni sem preveril za motor (BMW) pripeljan iz ITA pa so bili tudi podatki za servise v Italiji.

Čas "krompir" štampiljk bo počasi minil.

• Všeč mi je 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Pravkar, motom pravi:

Ampak še vedno ne vem ali serviser lahko letos v bazo vpiše letošnji in lanski servis naenkrat.

Ne ! Ker šele ko odpre delovni nalog lahko vnaša podatke v bazo. Lashko pa ti brez delovnega naloga odtipka vin. št in pove podatke iz baze.

• Všeč mi je 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Bom še tu objavil čeprav gre tehnično gledano za moped!

Iščem moj prvi "motor" (in kolegov če se kje pojavi) - Hondo jazz 50, nazadnje je bila pred par leti še videna v okolici Kamnika oz Tuhinjski dolini.

Informacije nagradim!

Tu pa še tema, ki sem jo odprl!

jazz1.jpg

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

• 2 tedne pozneje...

Ok pa spet rabim malce priporočil ker sem tik pred nakupom novega motorja. Torej trenutno gledam novo CBR500 (iščem blokirano zadevo ali pa 35kW ker sem še eno leto omejen na A2), druga opcija je MT-07, in morda kot tretja opcija Hornetka (mogoče rabljena ali nova še ne vem). Sam se visok 187 cm kar verjetno ne ustreza najbolj za CBR500 ali pa MT-07 ker naj bi bila bolj manjša motorja. Torej kaj priporočate? Ni mi za kupovat nekega starega motorja budget pa trenutno nebi šov preko 8k eur.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 1 minuto, Arcanewater pravi:

Ok pa spet rabim malce priporočil ker sem tik pred nakupom novega motorja. Torej trenutno gledam novo CBR500 (iščem blokirano zadevo ali pa 35kW ker sem še eno leto omejen na A2), druga opcija je MT-07, in morda kot tretja opcija Hornetka (mogoče rabljena ali nova še ne vem). Sam se visok 187 cm kar verjetno ne ustreza najbolj za CBR500 ali pa MT-07 ker naj bi bila bolj manjša motorja. Torej kaj priporočate? Ni mi za kupovat nekega starega motorja budget pa trenutno nebi šov preko 8k eur.

Če bi šel 2k čez ali še manj bi dobil MT-09  odličen motor , nov , garancija itd.... je pa v tem rangu še Versys650 ...oba motorja sem vozil in imam 105kg in 187cm .....prilegata ;)....tok sam mal da vržeš oko ali da se ti odpre še tretje ....:P

• Všeč mi je 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 1 minuto, Kmet2 pravi:

Če bi šel 2k čez ali še manj bi dobil MT-09  odličen motor , nov , garancija itd.... je pa v tem rangu še Versys650 ...oba motorja sem vozil in imam 105kg in 187cm .....prilegata ;)....tok sam mal da vržeš oko ali da se ti odpre še tretje ....:P

Hmm samo pri MT-09 mi potem še kakšno leto ne pride v upoštev, ker je ze 85kW kar tudi blokada ne pomaga. Versys zgleda kr zanimivo ja,... Zgleda da bom moral malce spustit dol moje želje po bolj športnem motorju zarad višine :/ ... Kaj bi pa rekli na CBR500 novo? Nekako za višino so rekli še da bi nekak šlo, če dam še pa svojo uzad gor pa naj nebi bilo najbolš.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 15 minutami, Arcanewater pravi:

Hmm samo pri MT-09 mi potem še kakšno leto ne pride v upoštev, ker je ze 85kW kar tudi blokada ne pomaga. Versys zgleda kr zanimivo ja,... Zgleda da bom moral malce spustit dol moje želje po bolj športnem motorju zarad višine :/ ... Kaj bi pa rekli na CBR500 novo? Nekako za višino so rekli še da bi nekak šlo, če dam še pa svojo uzad gor pa naj nebi bilo najbolš.

Tu ti bodo pomagali drugi ....SS segment me ne zanima že zelo dolgo in ti v današnjih časih ne znam svetovat , razen da je za mene to en jajc in je veliko več motorja Versys 650 ,pa Strom 650,CBF600 itd ....to so primerni motorji za tvojo višino , na tisti CBR boš zgledal kot na mini moto, vrjem , poznam , sam če te to ne moti in se rad voziš utesnjeno,pokrčen in rad trpiš bo CBR500 prava ozbira:OK:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 14 minutami, Kmet2 pravi:

Tu ti bodo pomagali drugi ....SS segment me ne zanima že zelo dolgo in ti v današnjih časih ne znam svetovat , razen da je za mene to en jajc in je veliko več motorja Versys 650 ,pa Strom 650,CBF600 itd ....to so primerni motorji za tvojo višino , na tisti CBR boš zgledal kot na mini moto, vrjem , poznam , sam če te to ne moti in se rad voziš utesnjeno,pokrčen in rad trpiš bo CBR500 prava ozbira:OK:

ah sej tako trpljenje pa spet ni na cbr ki..ne ga strasit,sej se clovk s casom navadi te drze:cool:mene je tut od zacetka ze po pol ure vse bolel in sponal, s casom mine, veselje in uzitek premagata vse:cool:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ma ne vem, te cbr500 so meni kot kakšni Peugeot CC, Opel Tigra,... pri avtih. Moški, starejši od 18 let, jih ne bi smel voziti. :D

• Všeč mi je 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!