Kmet2 Objavljeno Junij 17, 2016 Opozori Objavljeno Junij 17, 2016 pred 4 urami, skalar36 pravi: Ej, tle si pa mal sam sebe... To se pravi, da je Triumph bolj kvaliteten motor od Yamahe. Ok tle se strinjam, ker tudi cena govori v tej smeri. Da se pa lepše pelje po cesti... bo res treba probat. Smo pa ugotovili, da je Triumph kvalitetnejši od Yamahe, sam da je Yamaha več motorja, ker je močnejš? Kje sem napisal ,da je kvalitetnejši ? Men je bolj sedel in kaj mi je sedlo sem ti tudi napisal. Če se pa že gremo o kvaliteti se mi zdi da ni ne en ne drug neka perla kvalitete Sprobaj ,to je najboljša referenca. Spodnje sploh ne bi komentiral .... hajoktejn, builder, skalar36 in 1 other 4
Nearrain Objavljeno Junij 17, 2016 Opozori Objavljeno Junij 17, 2016 5 hours ago, Kmet2 said: Triumph ima čisto zadostno podporo v slo , preveri boš videl . Da je komu kaj ribnilo ne vem in se s temi gostilniškimi ne ukvarjam, mi je po tem zaribal in razpadel že vsak KTM in bmf . Je ribnil in podpora je nikakva. Zadevo so resevali pod garancijo vec kakor leto dni. Pri resevanju garancije imata namrec serviser in uvoznik zelo malo vpliva. Posljeta zahtevek in opis problema naprej in cakata na odgovor od principala. Use garancijske ( razen vpoklicev ) zadeve koncajo na tovarniskem aftersale oddelku. Tu se ves zajeb konca-ali zacne. Podobne tezave ima tudi KTM pa se katera druga znamka. Ne dvomim, da je Jamnik in se kdo drug top mehanik...da se razumemo. builder, Kmet2, Bmflar in 2 others 5
Kmet2 Objavljeno Junij 17, 2016 Opozori Objavljeno Junij 17, 2016 (popravljeno) Poznam isto zgodbo kot ti ,sam zdaj ne kupit motorja ker je imelo par kupcev štalo od prodanih nebroj ,motor pa v redu (800 Tiger). Potem ne bi kupil skoraj več nobenega ,ker imajo dandanes vsi neke težave, takšne in drugačne . Prav tako je imela probleme z woblanjem MT09 , pa jo še vedno kupujejo ,pa ne vem če so kumu pomagali brezplačno na servisu al jim je pa woblalo samo v glavi.Ker sem z njo naredil 100km brez problema , edino sedež me je pa res motil , ko na pručki . S KTM na srečo še nisem imel takšnih zapletov kot Nemo a jih je vse rešil. So se sicer izmotavali a na koncu je zmagal odvetnik , tako in drugače P.S. podporo sem mislil bolj v smislu, da ni servisov pri nas . Popravljeno Junij 17, 2016. Popravil Kmet2 builder, Bmflar, Nearrain in 2 others 5
StaraFeltna Objavljeno Junij 17, 2016 Opozori Objavljeno Junij 17, 2016 (popravljeno) @DL650 Ma nisem hotel zavajat in motor je seveda treba čistit neglede ampak je res neverjetno koliko manj svinjarije je naokoli. Krepko nad pričakovanji, vsaj mojimi. 70€ če ni od honde. So tudi dosti dražji. Niti meni ni point se kregat in tega nisem niti zaznal. Zmotilo me je le, da se ti ni zdelo vredno imet tisti kup plastike. Meni kljub temu, da moram gledat na vsak evro vseeno vredno denarja. Verjamem, da še marsikomu drugemu tudi. Letelo pa je na Karmen1 ker vem, da se vozi v vseh razmerah in bi to znala ceniti veliko bolje kot nedeljski lepovremenarček. Frišna slika po celotedenskem jajcanju po mokrem in dežju. Jaz sem zadovoljen. Popravljeno Junij 17, 2016. Popravil StaraFeltna Bmflar, MiNa, NumLock in 1 other 4
NumLock Objavljeno Junij 17, 2016 Opozori Objavljeno Junij 17, 2016 pred 4 minutami, StaraFeltna pravi: @DL650 Ma nisem hotel zavajat in motor je seveda treba čistit neglede ampak je res neverjetno koliko manj svinjarije je naokoli. Krepko nad pričakovanji, vsaj mojimi. 70€ če ni od honde. So tudi dosti dražji. Niti meni ni point se kregat in tega nisem niti zaznal. Zmotilo me je le, da se ti ni zdelo vredno imet tisti kup plastike. Meni kljub temu, da moram gledat na vsak evro vseeno vredno denarja. Verjamem, da še marsikomu drugemu tudi. Letelo pa je na Karmen1 ker vem, da se vozi v vseh razmerah in bi to znala ceniti veliko bolje kot nedeljski lepovremenarček. Frišna slika po celotedenskem jajcanju po mokrem in dežju. Jaz sem zadovoljen. Te razumem, tudi meni ni namen se prepirat in nekomu nekaj vsiljevat, daleč od tega. Čez tri dni, bo 3 mesece, od kar ima moja ta motor in midva nisva opazila, oziroma nisem začutil potrebe, da bi si morala nabavit dodatno blatnik. Pa veš kako smo moški ... smo bolj dovzetni za te "bombončke", kot ženske. StaraFeltna 1
skalar36 Objavljeno Junij 17, 2016 Opozori Objavljeno Junij 17, 2016 54 minutes ago, Nearrain said: Jebes teste...takve i onakve. Vazn je edino >>>----> koliko "muzike" je v toslu kaj ti pase...tvojim ocem (tko kot pri ocalih), riti etc . . . Ostalo je irelevantno !!! Sladke skrbi. bolj je jeba, če združiš teme "iskanje motocikla..." z temo "ukradeni motocikli". Sicer pa, kaj delate na tak lep dan za kompom!!?? Jaz pač moram, mam ene družinske zadeve stuhec 1
Nearrain Objavljeno Junij 17, 2016 Opozori Objavljeno Junij 17, 2016 (popravljeno) 1 hour ago, skalar36 said: Sladke skrbi. bolj je jeba, če združiš teme "iskanje motocikla..." z temo "ukradeni motocikli". Sicer pa, kaj delate na tak lep dan za kompom!!?? Jaz pač moram, mam ene družinske zadeve prevroce je sred dneva udzuni. SIESTA+ comp time dokler se sonce ne umiri Popravljeno Junij 17, 2016. Popravil Nearrain skalar36 1
builder Objavljeno Junij 17, 2016 Opozori Objavljeno Junij 17, 2016 (popravljeno) pred 5 urami, dlicen pravi: Kar se mene tiče pa je ravno mašina zadnje, kar bi dal stran od Triumpha. se strinjam, sam če se izživljaš na Triumphu, tako kot se eni na Yamahi, Triumph izdahne, izdahne on tudi brez izživljanja Popravljeno Junij 17, 2016. Popravil builder
dlicen Objavljeno Junij 17, 2016 Opozori Objavljeno Junij 17, 2016 Mah, da bi mašine iz tega tisočletja tako zlahka izdihavale, nisem ravno slišal. Ne rečem pa, da se ni zgodilo. builder 1
gradbenik Objavljeno Junij 19, 2016 Opozori Objavljeno Junij 19, 2016 http://www.avto.net/Ads/details.asp?id=11053830&display=Kawasaki+Kawasaki+Z+750 Lažni km! Pred 2 leti 42.000km, sedaj samo 23.000!
dlicen Objavljeno Junij 19, 2016 Opozori Objavljeno Junij 19, 2016 7 minutes ago, gradbenik said: http://www.avto.net/Ads/details.asp?id=11053830&display=Kawasaki+Kawasaki+Z+750 Lažni km! Pred 2 leti 42.000km, sedaj samo 23.000! ?? A tako hitro je spremenil km v oglasu? Očitno je z motosveta.
jskrablin Objavljeno Junij 19, 2016 Opozori Objavljeno Junij 19, 2016 V takem primeru se splača naredit zaslonski posnetek, pa ga priložit poleg
thumper Objavljeno Junij 19, 2016 Opozori Objavljeno Junij 19, 2016 če jaz prav vidim piše "prevoženi kilometri : 2 " http://www.avto.net/Ads/details.asp?id=11053830&display=Kawasaki+Kawasaki+Z+750 YaMiha 1
gradbenik Objavljeno Junij 19, 2016 Opozori Objavljeno Junij 19, 2016 Ja saj je imel ze ko sem sam gledal ampak je kolega zvedel (bivsi lastnik) od nekega ki se je zanimal za motor da ima 23000 in tako prisel do ugotovitve da to ne drzi ker je bil to njegov motor. Mogoce je pa prevrtel kar na nulo thumper 1
Miha X Objavljeno Junij 19, 2016 Opozori Objavljeno Junij 19, 2016 Ali sem mogoče zašel na napačno temo? Iskal sem "Iskanje motorja - kaj, kako, za koliko" Fazer03 1
NX650 Objavljeno Junij 20, 2016 Opozori Objavljeno Junij 20, 2016 12 hours ago, gradbenik said: http://www.avto.net/Ads/details.asp?id=11053830&display=Kawasaki+Kawasaki+Z+750 Lažni km! Pred 2 leti 42.000km, sedaj samo 23.000! Pa še iz 03 je.. to je pa res čudno da bi bli lažni builder, ukica, gretzky in 1 other 4
builder Objavljeno Junij 20, 2016 Opozori Objavljeno Junij 20, 2016 (popravljeno) pred 2 urami, NX650 pravi: Pa še iz 03 je.. to je pa res čudno da bi bli lažni ti si pa res smešn, guma na mopedi ti je tud čedalje manj nafilana in ne kontra lahk pa da, ko ga pokličeš in vprašaš po prevoženih km, reče da je po želji, vsaj tak jes rečem, če ga samo km zanimajo Popravljeno Junij 20, 2016. Popravil builder NX650 1
DAMI34 Objavljeno Junij 20, 2016 Opozori Objavljeno Junij 20, 2016 Jest ne vem no, vsem se neki kvarjo mopedi, men se ne, sam včasih kej odpade...
bugy2004 Objavljeno Junij 20, 2016 Opozori Objavljeno Junij 20, 2016 http://www.avto.net/Ads/details.asp?ID=11067380 Ta je bil paden na levi strani. Zamenjane so bile leve plastike, crashpadi ter zadnje platišče. Kilometri pa so realni. Če komu to kaj pomaga. Zivnorc, hajoktejn, Kmet2 in 1 other 4
sebar Objavljeno Junij 21, 2016 Opozori Objavljeno Junij 21, 2016 Definitivno ni bil paden, sej piše da je "praktično nov" Bmflar, Tedybear in Zivnorc 3
RobiRoberto Objavljeno Junij 22, 2016 Opozori Objavljeno Junij 22, 2016 (popravljeno) Zame sicer ne pride v poštev, mogoče pa za koga le ??? Rent a moped !!! Popravljeno Junij 22, 2016. Popravil RobiRoberto gretzky in C eagle 2
logarr Objavljeno Junij 29, 2016 Opozori Objavljeno Junij 29, 2016 http://www.avto.net/Ads/details.asp?ID=10940014&show=1 a kdo pozna
andro992 Objavljeno Julij 1, 2016 Opozori Objavljeno Julij 1, 2016 Pozdravljeni, Je morda že kdo šel pogledat tale motor: http://www.avto.net/Ads/details.asp?ID=11094848 LP
matjazst Objavljeno Julij 14, 2016 Opozori Objavljeno Julij 14, 2016 Pozdravljeni, pozna mogoče kdo ta motor http://www.avto.net/Ads/details.asp?id=11131085&display=BMW lp
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se