Skoči na vsebino

Iskanje motorja - kaj, kako, za koliko

Priporočene objave

Objavljeno
pred 46 minutami, Kmet2 pravi:

Nasvet...čim prej ga pojdi iskat , ker ne bo dolgo tu !  Zelo ugodna cena !!

Ja saj razmišljam, samo je malo sumljivo nizka cena. Po drugi strani pa tud, če ga peljem potem na bmw na servis, me več kot jurja verjetno ne bo stalo, kar je potem skupaj še vedno ugodno. A moram bit na kaj pozoren pri ogledu?

lp

Objavljeno
pred 51 minutami, matjazst pravi:

A moram bit na kaj pozoren pri ogledu?

Poglej če dela......:P

Objavljeno
pred 1 uro, matjazst pravi:

Ja saj razmišljam, samo je malo sumljivo nizka cena. Po drugi strani pa tud, če ga peljem potem na bmw na servis, me več kot jurja verjetno ne bo stalo, kar je potem skupaj še vedno ugodno. A moram bit na kaj pozoren pri ogledu?

lp

Na oko se vidi zelo lepo vzdrževam kar veliko pove o lastniku in odnosu ...ostalo boš videl na ogledu ,svetijem pa da vzameš vseno še koga ki je imel ali ima GS LC . 

Objavljeno

Kupim realen gsxr 1000 k6 ali k7, cbr 1000rr 2007 ali 2010 ali pa r1 2009.. Do 6.000e

Lp

Objavljeno
pred 3 urami, stankolovski pravi:

Kupim realen gsxr 1000 k6 ali k7, cbr 1000rr 2007 ali 2010 ali pa r1 2009.. Do 6.000e

Lp

Boš imel dva ali ti sedanja Yamaha ne odgovarja?

Objavljeno
pred eno uro, vandrovec pravi:

Boš imel dva ali ti sedanja Yamaha ne odgovarja?

Yamaha je sla od doma..

Objavljeno
pred 2 urami, stankolovski pravi:

Yamaha je sla od doma..

A se mogoče že prodaja?ena podobna je na avto.netu...

Objavljeno
pred 15 minutami, dAlencc87 pravi:

A se mogoče že prodaja?ena podobna je na avto.netu...

Ne, vceraj zvecer je sla.. Dvomim da se bo naprej prodajala..

Objavljeno (popravljeno)
pred 1 uro, stankolovski pravi:

Ne, vceraj zvecer je sla.. Dvomim da se bo naprej prodajala..

kul..zdel se mi je k je ena podobna gor..lp

tole sm mislu

http://www.avto.net/Ads/details.asp?ID=11130738

Popravljeno . Popravil dAlencc87
Objavljeno

Njegova je bla 2012, sm siguren da bo kupec zadovljen ;)

Objavljeno
pred 11 urami, dAlencc87 pravi:

kul..zdel se mi je k je ena podobna gor..lp

tole sm mislu

http://www.avto.net/Ads/details.asp?ID=11130738

Ne ne.. Ni ta.. Moja je bla 2012 z 5.000km pa druge barve..

Objavljeno

Zdravo!

Odločam se o nakupu dvoslednega vozila v letošnjem letu. Imam nagledana dva modela in nikakršnih izkušenj z motorji. Dobro-pvozil sem se že precej vendar nikoli lastil svojega! Zahteve so postavljene glede na namen uporabe. Daljša potovanja v dvoje ali solo ter,da je zadeva vodljiva tudi na makadamskih cestah. Trenutno mi pogled vleče proti Yamahi Tenere 660 in kakšnemu BMW gs adventure 650. Ne vem, če je ta nova Tenerejka sploh primernan za vožnjo v dvoje zato me naj lastniki razsvetlij in povedo, kaj več o uporabnosti Tenerejke. Govorimo o novi na katero bi obesil še stranska kovčka in zadnjega ter sopotnico z 55 kilogrami kosti ter mesa ter mojih 75 kg.  

Hvala

Objavljeno (popravljeno)

Tenerejka ti je bolj terensko usmerjena . Bolj ti priporočam BMW 800GS ADV  vrjetno si mislil tega ker 650 ga ni .

Je bolj za cestno uporabo kot tenerejka , GS ima tudi boljši agregat ....no boljši ni ravno primerna beseda ,bi rekel močnejši in sploh bolj primeren vožnji v dvoje kot tenerejka.

Na makedamu se odreže odlično.

P.S. ....mislim da si mislil o nakupu enoslednega vozila :P

Popravljeno . Popravil Kmet2
Objavljeno

Ja, se oproščam, ker sem že precej let na dvoslednem vozilu in me to sedaj moti. Glede, nato, da iščem motor predvsem za lokalne ceste in makadamske poti balkana bi bila Tenerejka ok?  Končna hitrost in pospeški me ne zanimajo, oziroma ne potrebujem brutalnega motorja. Govorim o potovalni hitrosi na cestah v mejah predpisov, AC se izogibam. Skratka podobna uporaba kot sedaj na 4 kolesniku, le da se ne bi spuščal v hard terene ampak tja, kjer lahko.  80% solo voženj in 20% v dvoje ( potovanja v razdalji med 1000 in 2000 km) Pri 50 letih se nimam namena več spuščati v teren in uživam v potovanjih zato tudi ne iščem nek agresiven in glomazen agregat. Sedaj nam je bila potovalna hitrost do 70 na \h in tukaj imam namen ostat. Torej dober navor v malih obratih. Prav razmišljam???

Objavljeno
pred 10 minutami, lakl pravi:

Ja, se oproščam, ker sem že precej let na dvoslednem vozilu in me to sedaj moti. Glede, nato, da iščem motor predvsem za lokalne ceste in makadamske poti balkana bi bila Tenerejka ok?  Končna hitrost in pospeški me ne zanimajo, oziroma ne potrebujem brutalnega motorja. Govorim o potovalni hitrosi na cestah v mejah predpisov, AC se izogibam. Skratka podobna uporaba kot sedaj na 4 kolesniku, le da se ne bi spuščal v hard terene ampak tja, kjer lahko.  80% solo voženj in 20% v dvoje ( potovanja v razdalji med 1000 in 2000 km) Pri 50 letih se nimam namena več spuščati v teren in uživam v potovanjih zato tudi ne iščem nek agresiven in glomazen agregat. Sedaj nam je bila potovalna hitrost do 70 na \h in tukaj imam namen ostat. Torej dober navor v malih obratih. Prav razmišljam???

Bo tud tenerejka čist v redu ! Zdej si povedal mal več kot prej :)

• Všeč mi je 2
Objavljeno
pred 1 minuto, sebar pravi:

Ne štakaš, motor je unikat NA CELEM SVETU :D 

in bližnji okolici :lol1:

Objavljeno

Tenerejka!

Super!

Bom kar ta teden skočil, do salona, da se bolj podrobno informiram, napasem oči in segrejem do konca. Kakšna je pa vožnja v dvoje? Se močno spremenijo vozne lastnosti? Položaj sopotnice ni preveč utrujajoč? Ne bi rad, da me pošlje po 30 km v ku... in gre z vlakom nazaj domov . Na Outlanderju je imela precej komforta.

Ne poznam nikogar v moji bližini, da bi imel Tenerejko zato so skrbi precej velike in se oproščam, če se izkušenim zdijo moje skrbi neumne! Pač iščem čimveč informacij, da bo odločitev lažja in pravilna

Lp.lakl

Objavljeno
pred 12 minutami, lakl pravi:

Tenerejka!

Super!

Bom kar ta teden skočil, do salona, da se bolj podrobno informiram, napasem oči in segrejem do konca. Kakšna je pa vožnja v dvoje? Se močno spremenijo vozne lastnosti? Položaj sopotnice ni preveč utrujajoč? Ne bi rad, da me pošlje po 30 km v ku... in gre z vlakom nazaj domov . Na Outlanderju je imela precej komforta.

Ne poznam nikogar v moji bližini, da bi imel Tenerejko zato so skrbi precej velike in se oproščam, če se izkušenim zdijo moje skrbi neumne! Pač iščem čimveč informacij, da bo odločitev lažja in pravilna

Lp.lakl

Naredi si nek ožji izbor motorjev, ki bi ti znali pasat in so ti všeč. Naj se ti z nakupom ne mudi .... vzami si čas, motorja ne kupuješ vsak dan. Potem idi od salona do salona in se dogovori za testno vožnjo, ampak za testno vožnjo v tem času, ko bo imela tudi tvoja čas, da bosta testirala, ko sta oba na motorju. Ker če greš sam, potem spet ne boš vedel, kakšno počutje bo imela zadaj boljša polovica.

Po testnih vožnjah se poglobiš v detajle; število valjev, kje se boš večino vozil, stroški vzdrževanja, poraba .... itd.
Prisluhni tudi boljši polovici naj pove, kako se je kje počutla in sem prepričan, da bosta našla pravi motor za vaju, kateri vama bo dooolgo služil.

Objavljeno

Hvala!

Točno to sva danes že naredila z Yamahami. Zdaj pa grema še naokrog.:fight1:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!