makib Objavljeno Julij 27, 2016 Deli Objavljeno Julij 27, 2016 (popravljeno) 3 hours ago, lakl said: Tenerejka! Ne poznam nikogar v moji bližini, da bi imel Tenerejko zato so skrbi precej velike in se oproščam, če se izkušenim zdijo moje skrbi neumne! Pač iščem čimveč informacij, da bo odločitev lažja in pravilna Lp.lakl imel tenerejko, za dva .... katastrofa. Prožen motorček, sorazmerno majhna poraba... hmm več se že ne spomnim. neprimeren sedež, sploh za mali daljšo pot, tam do 80-90 vse ok, kar je čez je običajno "z zaletom" (prehitevanje mislim) to je zgolj moje mnenje Popravljeno Julij 27, 2016. Popravil makib Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Blond Objavljeno Julij 27, 2016 Deli Objavljeno Julij 27, 2016 Pozdravljeni mojstri. Gledam tegale junaka http://www.avto.net/Ads/details.asp?id=8325729&display=Honda GL 1800 GOLDWING 1800 GL1800 a nekam sumljivo dolgo se že prodaja. A kdo od vas pozna ta motor oz. lastnika, da lahko izvem kakšno inf. več? Hvala in LP Blond Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Julij 28, 2016 Deli Objavljeno Julij 28, 2016 Ob 27. 7. 2016 at 14:58, Bear pravi: http://www.avto.net/Ads/details.asp?id=11172196&display=Kawasaki Zx12r Nevem kaj je bolj smešno, motor al cena pa AIR BUS sliko ma ...dobra tehnika poslikave more to bit...avionska se mi zdi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Julij 28, 2016 Deli Objavljeno Julij 28, 2016 Ob 27. 7. 2016 at 19:28, Blond pravi: Pozdravljeni mojstri. Gledam tegale junaka http://www.avto.net/Ads/details.asp?id=8325729&display=Honda GL 1800 GOLDWING 1800 GL1800 a nekam sumljivo dolgo se že prodaja. A kdo od vas pozna ta motor oz. lastnika, da lahko izvem kakšno inf. več? Hvala in LP Blond Prodaja od avtov naprej v Kočevju na Trati ,uvaža in dila dalje ........ DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cheeby Objavljeno Avgust 6, 2016 Deli Objavljeno Avgust 6, 2016 Pozdravljeni! Danes sem si ogledal tale motor, takšnega tudi kupujem... http://www.avto.net/Ads/details.asp?id=11184643&display=Honda Vfr 1200 Vendar pa sem o točno tem slišal dve različni zgodbI, mogoče ve se kdo kaj več o njem? Hvala Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cheeby Objavljeno Avgust 10, 2016 Deli Objavljeno Avgust 10, 2016 Je mogoče kdo vozil tega?http://www.avto.net/Ads/details.asp?id=9940179&display=Suzuki GSX-S 1000 FA Po karakteristikah se mi zdi zelo podoben z1000sx... No, strokovnjaki, prosim na dan z objavami... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno Avgust 10, 2016 Deli Objavljeno Avgust 10, 2016 ...ammmm. ... nisem ga vozil... ampak mogoče imajo pa testnega ...pa da ga sam sprobaš?!?.... mogoče.. Bmflar in skalar36 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cheeby Objavljeno Avgust 10, 2016 Deli Objavljeno Avgust 10, 2016 pred 4 minutami, Zivnorc pravi: ...ammmm. ... nisem ga vozil... ampak mogoče imajo pa testnega ...pa da ga sam sprobaš?!?.... mogoče.. ...ammmmmm nimajo, saj TC ne... Bi sprobal, takoj, samo Z1000sx nisem sprobal pa vidim da ga tukaj na veliko hvali(te)jo... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno Avgust 10, 2016 Deli Objavljeno Avgust 10, 2016 .... qrc pa tak prodajalc, da ti še za sprobat ne da, preden ga kupiš.... .... to ti je isto, ko da bi babo oženu, ne da bi jo prej Kmet2, skalar36, kitekatus in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Avgust 10, 2016 Deli Objavljeno Avgust 10, 2016 pred 2 minutami, Zivnorc pravi: .... qrc pa tak prodajalc, da ti še za sprobat ne da, preden ga kupiš.... .... to ti je isto, ko da bi babo oženu, ne da bi jo prej Se mi zdi da si ti prvo oženil potem pa ..... kitekatus, skalar36, Bmflar in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Zivnorc Objavljeno Avgust 10, 2016 Popularna objava Deli Objavljeno Avgust 10, 2016 (popravljeno) pred 21 minutami, Kmet2 pravi: Se mi zdi da si ti prvo oženil potem pa ..... ...jp res je.... ....ti si pa od tvoje teste prebral....pa jo pol vzel... Popravljeno Avgust 10, 2016. Popravil Zivnorc Igi Pop, Bmflar, Joker in 7 others 10 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Avgust 10, 2016 Deli Objavljeno Avgust 10, 2016 pred 11 minutami, Zivnorc pravi: ...jp res je.... ....ti si pa od tvoje teste prebral....pa jo pol vzel... a je ni prej sprobal? pred 47 minutami, cheeby pravi: ...ammmmmm nimajo, saj TC ne... Bi sprobal, takoj, samo Z1000sx nisem sprobal pa vidim da ga tukaj na veliko hvali(te)jo... Vzem kar ti je všeč. Nova suza ma garancijo, testov maš na netu ohoho, pa primerjav tudi. Po mojem ne fališ z nobenim. Zivnorc, skalar36, Bmflar in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
peterjanko Objavljeno Avgust 10, 2016 Deli Objavljeno Avgust 10, 2016 pred eno uro, cheeby pravi: Je mogoče kdo vozil tega?http://www.avto.net/Ads/details.asp?id=9940179&display=Suzuki GSX-S 1000 FA Po karakteristikah se mi zdi zelo podoben z1000sx... No, strokovnjaki, prosim na dan z objavami... jest bi še enkrat uzel SX-a če bi se s5 odločal Zivnorc in Bmflar 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno Avgust 10, 2016 Deli Objavljeno Avgust 10, 2016 pred 20 minutami, DAMI34 pravi: a je ni prej sprobal? Vzem kar ti je všeč. Nova suza ma garancijo, testov maš na netu ohoho, pa primerjav tudi. Po mojem ne fališ z nobenim. ...ne ni sprobal.... je imel na netu ohohoho testov pa filmčkov...pa ni mel kej falit... Glede GSX-S ... zgleda ql ..... samo mejčken se mi zdi...ali pa je trend delati čimkrajše motorje z namenom, da babnca doma ostane.. DAMI34 in Bmflar 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Avgust 10, 2016 Deli Objavljeno Avgust 10, 2016 Pravkar, Zivnorc pravi: ...ne ni sprobal.... je imel na netu ohohoho testov pa filmčkov...pa ni mel kej falit... Glede GSX-S ... zgleda ql ..... samo mejčken se mi zdi...ali pa je trend delati čimkrajše motorje z namenom, da babnca doma ostane.. ja, zadnji konec mi je sexi, ni pa tako uporaben kot SXov skupaj s kufri, ki je dovolj komotn za babnco. Bmflar in Zivnorc 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Avgust 10, 2016 Deli Objavljeno Avgust 10, 2016 pomoje sta tle-tle motorja ... samo še detalji odločajo.. glede na oči kupca Zivnorc, DAMI34, Kawl in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno Avgust 10, 2016 Deli Objavljeno Avgust 10, 2016 pred 6 minutami, DAMI34 pravi: ja, zadnji konec mi je sexi, ni pa tako uporaben kot ..... ...emmmmm. ... sej je to govora o motorju, ne?.. Bmflar in maus 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Avgust 10, 2016 Deli Objavljeno Avgust 10, 2016 pred 4 minutami, maus pravi: pomoje sta tle-tle motorja ... samo še detalji odločajo.. glede na oči kupca točno to sm rekel, vzameš tist kar ti je na uč lepše in pol maš čustwa Pravkar, Zivnorc pravi: ...emmmmm. ... sej je to govora o motorju, ne?.. jp, čustwa, k(tm)awa pawa maus, Zivnorc in Bmflar 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Avgust 10, 2016 Deli Objavljeno Avgust 10, 2016 pred 52 minutami, Zivnorc pravi: ...jp res je.... ....ti si pa od tvoje teste prebral....pa jo pol vzel... Ko vas reveže gledam k ne znate testov brat .......si odahnem .....splačalo se je mal potrudit , pa mam zdej sanjsko življenje DAMI34, Zivnorc, C eagle in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ijuvan Objavljeno Avgust 15, 2016 Deli Objavljeno Avgust 15, 2016 (popravljeno) Pozdravljeni, kot se vidi, sem nov na forumu. Na vas se obračam s prošnjo po nasvetu. Namreč kupujem "nov" motor. Kriteriji: cena tam nekje okoli 2k€, okol 600 kubikov, novejši kot je, boljše je (kdo bi si mislil). Kolikor sem gledal a.net, pridejo v poštev cbf, fzs, er6n. Torej naked, poloklep, mogoče tudi kakšna bolj cesta endura....pač tu nekje, v glavnem ne bi cestaka ali krosle Proti sachsu bo itak vse raketa... Nisem še vozil nobenega od teh - vem, da bi bilo to najbolj optimalno, ampak če lahko že tako kakšnega izločim - zakaj pa ne? Trenutno imam A2 izpit, torej bi si moral omisliti blokado (nekateri jo sicer že imajo) ali izpit - to je bolj ziher. Ravno danes se je prodal er6n z blokado in ABSom...za 1800€. So close Bral sem tudi, da je er6 relativno mali motor. Sam imam 185 cm, ma kdo izkušnje? Da ne bom kot Iannone na ducatiju Torej, kakšen nasvet? LP, Izi Popravljeno Avgust 15, 2016. Popravil ijuvan Zivnorc 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KARMEN1 Objavljeno Avgust 15, 2016 Deli Objavljeno Avgust 15, 2016 Er6n je res majhen motor. Dve leti sem imela fz6 s, z njo sem bila zelo zadovoljna. Bmflar in Zivnorc 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Igi Pop Objavljeno Avgust 15, 2016 Deli Objavljeno Avgust 15, 2016 Tole so vsi motorji za punce in za nas k kratkimi nogami. Kaj pa TDM? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KARMEN1 Objavljeno Avgust 15, 2016 Deli Objavljeno Avgust 15, 2016 Poznam več fantov, ki vozi cbf in fazerce, kot punc......... Bmflar 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dlicen Objavljeno Avgust 15, 2016 Deli Objavljeno Avgust 15, 2016 Versys z blokado. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Igi Pop Objavljeno Avgust 15, 2016 Deli Objavljeno Avgust 15, 2016 pred 4 minutami, KARMEN1 pravi: Poznam več fantov, ki vozi cbf in fazerce, kot punc......... Itak. Tudi jaz sem zadovoljen z mojim CBF ampak na MS vedno piše, da so to motorji za punce, za začetnike itd. Pa še to samo za kakšen mesec, pol pa jurja ccm, 150 KS, Mitaske gor in po gasu. blazzarss, Bmflar, robot in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se