lukapav Objavljeno Marec 21, 2018 Opozori Objavljeno Marec 21, 2018 Evo, dolotele so me sladke skrbi... Motor sem prodal, zdaj pa je čas za novega... A mi lahko priporočate, kje bi dobil največ za svoj denar? Budget je cca. 6 - max 7 k Primarno iščem naked, lahko pa je tudi kakšen s poloklepom, stila Tracer. Agregat bi bilo fino da je dvovaljni, lahko tudi tri. Vozil bom zadnji kovček. Primarno bo zadeva za vožnjo od A do B (100+km), se pa zna zgoditi tudi kakšen izlet z ženo do max 200 km. Oba sva relativno visoka (180+) Honde odpadejo, predrage. Versys mi ne sede. Retro zadeve so predrage (Z900RS, NineT, XSR...) Kakšen Tracer, morda Aprilia? Če gledam rabljene BMWje, fejst mimo brcnem. Aja, NE, GS-a NE bi imel HVALA! Bostjan L 1
DAMI34 Objavljeno Marec 21, 2018 Opozori Objavljeno Marec 21, 2018 pred 14 minutami, lukapav pravi: Evo, dolotele so me sladke skrbi... Motor sem prodal, zdaj pa je čas za novega... A mi lahko priporočate, kje bi dobil največ za svoj denar? Budget je cca. 6 - max 7 k Primarno iščem naked, lahko pa je tudi kakšen s poloklepom, stila Tracer. Agregat bi bilo fino da je dvovaljni, lahko tudi tri. Vozil bom zadnji kovček. Primarno bo zadeva za vožnjo od A do B (100+km), se pa zna zgoditi tudi kakšen izlet z ženo do max 200 km. Oba sva relativno visoka (180+) Honde odpadejo, predrage. Versys mi ne sede. Retro zadeve so predrage (Z900RS, NineT, XSR...) Kakšen Tracer, morda Aprilia? Če gledam rabljene BMWje, fejst mimo brcnem. Aja, NE, GS-a NE bi imel HVALA! Bomo s sladkimi skrbmi kar tule nadaljevali Z800 er6
KARMEN1 Objavljeno Marec 21, 2018 Opozori Objavljeno Marec 21, 2018 Oba z ženo sta visoka 180+ .......... Ali ste morda razumeli, sa sta skupaj toliko visoka ? skalar36, C eagle, bosa in 5 others 3 5
Scarabeo 500 Objavljeno Marec 21, 2018 Opozori Objavljeno Marec 21, 2018 (popravljeno) Aprilia shiver. Dobre se dobijo za malo denarja. Dovolj velika za vaju. Dobiš jo tako poceni, da lahko imaš že v razliki cene všteta dva popravila. https://www.avto.net/Ads/details.asp?id=11277487&display=Aprilia Popravljeno Marec 21, 2018. Popravil Scarabeo 500 skalar36 1
lucif3rka Objavljeno Marec 21, 2018 Opozori Objavljeno Marec 21, 2018 (popravljeno) 10 minutes ago, Scarabeo 500 said: Aprilia shiver. Dobre se dobijo za malo denarja. Dovolj velika za vaju. Dobiš jo tako poceni, da lahko imaš že v razliki cene všteta dva popravila. https://www.avto.net/Ads/details.asp?id=11277487&display=Aprilia Oprosti, ampak ti iz lastnih izkušenj povem, da je shiverca izključno za mikro sopotniško rit, pa še to res ne več kot 200km.. Popravljeno Marec 21, 2018. Popravil lucif3rka KARMEN1 1
lukapav Objavljeno Marec 21, 2018 Opozori Objavljeno Marec 21, 2018 Super ste prodal sem er6 Tak da vse, kar se začne na Z poznam. Se mi pa zdi, da sem že v teh letih, ko bi rad potoval a.) udobno in b.) koplikor toliko s stilom.. Ko bom sam, bi bile neke naked zadeve zakon. Ko pa bova oba... BMW je imel pred leti en model, K1200R. To, recimo, pa bi bilo to! A so kakšne izkušnje? Ali pa kakšen Triumpf Tiger?
DAMI34 Objavljeno Marec 21, 2018 Opozori Objavljeno Marec 21, 2018 pred 1 minuto, lukapav pravi: Super ste prodal sem er6 Tak da vse, kar se začne na Z poznam. Se mi pa zdi, da sem že v teh letih, ko bi rad potoval a.) udobno in b.) koplikor toliko s stilom.. Ko bom sam, bi bile neke naked zadeve zakon. Ko pa bova oba... BMW je imel pred leti en model, K1200R. To, recimo, pa bi bilo to! A so kakšne izkušnje? Ali pa kakšen Triumpf Tiger? budget si dal skromen, hkrati si podal še: 2 ali 3 valje, pa komot za 2 osebi in nato omenil vsaj 70% možnih motorjev, ki jih ne bi imel K1300R se dobijo še skoraj novi ali pa 1200R, https://www.avto.net/Ads/details.asp?id=12864050&display=BMW K 1300 R ESA K1300R https://www.avto.net/Ads/details.asp?id=12708639&display=BMW K 1200 R fazerčk 1
dlicen Objavljeno Marec 21, 2018 Opozori Objavljeno Marec 21, 2018 pred 3 minutami, lukapav pravi: Ali pa kakšen Triumpf Tiger? Če bi rad obenem naked in Triumph, pol kupi speed tripla in si zmagal. Vozi se odlično, noče te pa ubit (kot kakšen Tuono ). Mislim, da bo Jerman v kratkem imel nek dogodek, predlagam, da se oba z ženo oglasita v Depali vasi. Tiger 1050 (ravnokar sem ga prodal) je še toliko bolj komot, ampak ga je tudi bistveno več skupaj kot kakšnega nakeda. lucif3rka in gretzky 2
lucif3rka Objavljeno Marec 21, 2018 Opozori Objavljeno Marec 21, 2018 1 minute ago, lukapav said: Super ste prodal sem er6 Tak da vse, kar se začne na Z poznam. Se mi pa zdi, da sem že v teh letih, ko bi rad potoval a.) udobno in b.) koplikor toliko s stilom.. Ko bom sam, bi bile neke naked zadeve zakon. Ko pa bova oba... BMW je imel pred leti en model, K1200R. To, recimo, pa bi bilo to! A so kakšne izkušnje? Ali pa kakšen Triumpf Tiger? Mam predvsem izkušnje z zadnjega sedeža, ampak točno shiver in tiger 1050 - kar se tiče udobja, in spredaj in zadaj, je tiger super, tudi 3 valjni agregat doda nekaj svojega. Je pa precejšnja razlika med er6 pa temi naštetimi; mogoče se najprej usedeš na nekaj različnih tipov motorjev, da vsaj približno veš, kaj iščeš? Meni tiger za vozit ni bil, preveč pokončna pozicija napram cbf 600, je pa res prijetno visok (jaz in takratni voznik sva oba okoli 175).
lukapav Objavljeno Marec 21, 2018 Opozori Objavljeno Marec 21, 2018 pred 1 minuto, DAMI34 pravi: budget si dal skromen, hkrati si podal še: 2 ali 3 valje, pa komot za 2 osebi in nato omenil vsaj 70% možnih motorjev, ki jih ne bi imel Vem ja. Zaj**ana zadeva Če ne bi bilo tak, ne bi niti spraševal DAMI34 in lucif3rka 2
DAMI34 Objavljeno Marec 21, 2018 Opozori Objavljeno Marec 21, 2018 pred 1 minuto, lukapav pravi: Vem ja. Zaj**ana zadeva Če ne bi bilo tak, ne bi niti spraševal Meni všečen pa komot je Triumph XC800, pa fin agregat ima.
lukapav Objavljeno Marec 21, 2018 Opozori Objavljeno Marec 21, 2018 pred 2 minutami, lucif3rka pravi: Mam predvsem izkušnje z zadnjega sedeža, ampak točno shiver in tiger 1050 - kar se tiče udobja, in spredaj in zadaj, je tiger super, tudi 3 valjni agregat doda nekaj svojega. Je pa precejšnja razlika med er6 pa temi naštetimi; mogoče se najprej usedeš na nekaj različnih tipov motorjev, da vsaj približno veš, kaj iščeš? Meni tiger za vozit ni bil, preveč pokončna pozicija napram cbf 600, je pa res prijetno visok (jaz in takratni voznik sva oba okoli 175). Super! Vem ja. ER6 je bil "začansna" rešitev. Ki je trajala 12 let.
maus Objavljeno Marec 21, 2018 Opozori Objavljeno Marec 21, 2018 ninđa sam prašam gretzky, dlicen, VS800 in 2 others 1 4
lukapav Objavljeno Marec 21, 2018 Opozori Objavljeno Marec 21, 2018 pred 2 minutami, maus pravi: ninđa sam prašam Evo, to je to. Super. Hvala. Kupljeno! --sarcarm off-- maus in gretzky 2
dlicen Objavljeno Marec 21, 2018 Opozori Objavljeno Marec 21, 2018 Aha, ja, če gledaš te bolj "eksotične" gajbe, potem priporočam ogled čez mejo.
skalar36 Objavljeno Marec 21, 2018 Opozori Objavljeno Marec 21, 2018 Sej si si že sam odgovoril. Tracer. Dodal boš še par sto evrov, pa boš mev TC, ABS, 3 načine vožnje... dobro za sedet za oba, pa še dost nov motor je. Servisov je polno povsod, tko da rezervni deli so pri roki. Pa dobiš ogromno motorja za mal dnarja. Najvec od vse konkurence. Edin normalno se boš mogu vozt, ne dirkat, kar me pa ne skrbi, ker si mel 12 let er6. Pa veliko izbire maš na AN. C eagle, DAMI34, Scarabeo 500 in 1 other 4
fishy Objavljeno Marec 21, 2018 Opozori Objavljeno Marec 21, 2018 ce bos sou gledat za triumph tiger, mi je glih dns en pravu da ga ima namen prodat mi je reku da se smrdi po novem, ma ga 4 leta (semizdi) pa 6k km (semizdi), prodaja ker nima casa se vozit, je tud malo znizan ker je moz mal manjse postave, ma ma se use original kose, ceno mi je reku okol 7k€, prej kej manj, itak se da se kej zdilat, je mozak iz wajdusne me je pa dobu na delu, tko da kej dosti se nisva menla, pa se tist kar sva se, bl povrsno , lohk pa ti kej posredujem ce si zainteresiran fazerčk, gretzky, dlicen in 1 other 4
dlicen Objavljeno Marec 21, 2018 Opozori Objavljeno Marec 21, 2018 pred 2 urami, fishy pravi: ce bos sou gledat za triumph tiger, mi je glih dns en pravu da ga ima namen prodat mi je reku da se smrdi po novem, ma ga 4 leta (semizdi) pa 6k km (semizdi), prodaja ker nima casa se vozit, je tud malo znizan ker je moz mal manjse postave, ma ma se use original kose, ceno mi je reku okol 7k€, prej kej manj, itak se da se kej zdilat, je mozak iz wajdusne me je pa dobu na delu, tko da kej dosti se nisva menla, pa se tist kar sva se, bl povrsno , lohk pa ti kej posredujem ce si zainteresiran Ce bi to izvedel prejsnji teden, bi bil v resnih tezavah, kaj kupit... :-) Vsekakor zelo dober nakup je to... DAMI34 in gretzky 2
DAMI34 Objavljeno Marec 21, 2018 Opozori Objavljeno Marec 21, 2018 pred 2 urami, fishy pravi: ce bos sou gledat za triumph tiger, mi je glih dns en pravu da ga ima namen prodat mi je reku da se smrdi po novem, ma ga 4 leta (semizdi) pa 6k km (semizdi), prodaja ker nima casa se vozit, je tud malo znizan ker je moz mal manjse postave, ma ma se use original kose, ceno mi je reku okol 7k€, prej kej manj, itak se da se kej zdilat, je mozak iz wajdusne me je pa dobu na delu, tko da kej dosti se nisva menla, pa se tist kar sva se, bl povrsno , lohk pa ti kej posredujem ce si zainteresiran uf tega možaka osebno poznam. Moped skoraj nov. Sem ga testiral, bele barve, cevna zaščita. Pred nabavo z900 sem ga žical, če mi ga proda, pa ga ni hotel. Se splača definitivno. Aja, pa mučil ga ni nikoli, tako da preverjeno moped, ki večino časa stoji v garaži. gretzky, fazerčk in fishy 3
fishy Objavljeno Marec 21, 2018 Opozori Objavljeno Marec 21, 2018 1 hour ago, DAMI34 said: uf tega možaka osebno poznam. Moped skoraj nov. Sem ga testiral, bele barve, cevna zaščita. Pred nabavo z900 sem ga žical, če mi ga proda, pa ga ni hotel. Se splača definitivno. Aja, pa mučil ga ni nikoli, tako da preverjeno moped, ki večino časa stoji v garaži. zdej bo se mene zasrbelo da prodam shiver pa to kupm lucif3rka, DAMI34 in gretzky 3
maus Objavljeno Marec 21, 2018 Opozori Objavljeno Marec 21, 2018 pred 5 urami, lukapav pravi: Evo, to je to. Super. Hvala. Kupljeno! --sarcarm off-- bravo ... boš meu vsaj dober motor sesir 1
luxsa Objavljeno Marec 21, 2018 Opozori Objavljeno Marec 21, 2018 Jest prodam zadnjo feltno pa kardan od bemflna za 6 jurju,povrh dam se zic od sovozaca.
thumper Objavljeno Marec 21, 2018 Opozori Objavljeno Marec 21, 2018 pred 8 urami, lukapav pravi: Evo, dolotele so me sladke skrbi... Motor sem prodal, zdaj pa je čas za novega... A mi lahko priporočate, kje bi dobil največ za svoj denar? Budget je cca. 6 - max 7 k Primarno iščem naked, lahko pa je tudi kakšen s poloklepom, stila Tracer. Agregat bi bilo fino da je dvovaljni, lahko tudi tri. Vozil bom zadnji kovček. Primarno bo zadeva za vožnjo od A do B (100+km), se pa zna zgoditi tudi kakšen izlet z ženo do max 200 km. Oba sva relativno visoka (180+) Honde odpadejo, predrage. Versys mi ne sede. Retro zadeve so predrage (Z900RS, NineT, XSR...) HVALA! ena cb1100 je na anetu za 6800e.. https://www.avto.net/Ads/details.asp?id=12188789 od tega denarja naprej boš v 5 letih zgubil jurja .. sam povem.. alpi80, sesir in gretzky 3
izibajker Objavljeno Marec 22, 2018 Opozori Objavljeno Marec 22, 2018 pred 9 urami, thumper pravi: ena cb1100 je na anetu za 6800e.. https://www.avto.net/Ads/details.asp?id=12188789 od tega denarja naprej boš v 5 letih zgubil jurja .. sam povem.. A si mu hotel povedat, da Retro klasik modeli z leti izgubljajo svojo vrednost počasneje kot npr. superduperske rakete? thumper 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se