vandrovec Objavljeno Marec 22, 2018 Opozori Objavljeno Marec 22, 2018 pred 19 urami, maus pravi: ninđa sam prašam Katera ninja, a to tista 650 s 60 konji al koliko jih že ima? Ker ninj je malo morje...oz., ne vem točno koliko jih je sesir in maus 2
maus Objavljeno Marec 22, 2018 Opozori Objavljeno Marec 22, 2018 pred 23 minutami, vandrovec pravi: Katera ninja, a to tista 650 s 60 konji al koliko jih že ima? Ker ninj je malo morje...oz., ne vem točno koliko jih je taprava ... vsaj ZX10R -> vis letniki ... lahko pa tut ZX10RR ... sj sam predlagam, kdor noče jajc met, pa nč VS800 in sesir 1 1
ukica Objavljeno Marec 22, 2018 Opozori Objavljeno Marec 22, 2018 45 minutes ago, vandrovec said: Katera ninja, a to tista 650 s 60 konji al koliko jih že ima? Ker ninj je malo morje...oz., ne vem točno koliko jih je 20 minutes ago, maus said: taprava ... vsaj ZX10R -> vis letniki ... lahko pa tut ZX10RR ... sj sam predlagam, kdor noče jajc met, pa nč A tole ninjo? alpi80, sesir in vandrovec 1 2
lukapav Objavljeno Marec 22, 2018 Opozori Objavljeno Marec 22, 2018 pred 12 urami, thumper pravi: ena cb1100 je na anetu za 6800e.. https://www.avto.net/Ads/details.asp?id=12188789 od tega denarja naprej boš v 5 letih zgubil jurja .. sam povem.. Čudovit motor. Če bi imel 6 tisočakov viška, bi jih zagotovo investiral vanj. Pa tudi če se samo 1x na leto z njim peljem... T 120, sesir, alpi80 in 1 other 4
izibajker Objavljeno Marec 22, 2018 Opozori Objavljeno Marec 22, 2018 pred 31 minutami, maus pravi: taprava ... vsaj ZX10R -> vis letniki ... lahko pa tut ZX10RR ... sj sam predlagam, kdor noče jajc met, pa nč Eh, spet ninđa reklamni intermeco... A iz zgornjega zapisa lahko sklepamo, da obstaja neka korelacija u smislu: večja in novejša je ninđa, večje so kohones u hlačah... Gonca in KARMEN1 1 1
maus Objavljeno Marec 22, 2018 Opozori Objavljeno Marec 22, 2018 pred 26 minutami, izibajker pravi: Eh, spet ninđa reklamni intermeco... A iz zgornjega zapisa lahko sklepamo, da obstaja neka korelacija u smislu: večja in novejša je ninđa, večje so kohones u hlačah... lahko zmerva men se jebe kaj maste ... js predlagam, tako kot lahko vsak, kajne sesir, Kawalir, luxsa in 3 others 4 2
vandrovec Objavljeno Marec 22, 2018 Opozori Objavljeno Marec 22, 2018 pred eno uro, maus pravi: taprava ... vsaj ZX10R -> vis letniki ... lahko pa tut ZX10RR ... sj sam predlagam, kdor noče jajc met, pa nč A to se dobi za 6 jurjev?
maus Objavljeno Marec 22, 2018 Opozori Objavljeno Marec 22, 2018 pred 28 minutami, vandrovec pravi: A to se dobi za 6 jurjev? mogoče naletiš na kakšno ... treba je bit optimist vandrovec 1
sesir Objavljeno Marec 22, 2018 Opozori Objavljeno Marec 22, 2018 pred 2 urami, vandrovec pravi: A to se dobi za 6 jurjev? Še za dost manj...Miska pravi zx10r in to od 2004 dalje...
alpi80 Objavljeno Marec 22, 2018 Opozori Objavljeno Marec 22, 2018 če dobiš ninjo za 6000€ in jo kupiš takoj ko prideš domov vgotoviš,da je treba na njo zmetat kar nekaj denarja,res pa je,da tudi odvisno,kako je bila vzdrževana plastika poči,sedež se strga ali natrga,itd
thumper Objavljeno Marec 22, 2018 Opozori Objavljeno Marec 22, 2018 pred 8 urami, maus pravi: men se jebe ... js predlagam, tako kot lahko vsak, kajne pa ne dobiš? saj ninđa ima auspuh..pa teb se še ni treba ne vem kolk po kolenih metat.. za 10000e vem kaj bi vzel..za 7 sem pa v dilemi.. ukica, XTR, .... in 1 other 4
izibajker Objavljeno Marec 23, 2018 Opozori Objavljeno Marec 23, 2018 pred 22 urami, maus pravi: men se jebe kaj maste ... js predlagam, tako kot lahko vsak, kajne Se pravi, glede na povpraševanje in specifikacije, ki jih je naš soforumaš podal: Budget je cca. 6 - max 7 k Primarno iščem naked, lahko pa je tudi kakšen s poloklepom, stila Tracer. Agregat bi bilo fino da je dvovaljni, lahko tudi tri. Bi mu ti rad uturil ninđo? lucif3rka, KARMEN1 in sesir 3
KARMEN1 Objavljeno Marec 23, 2018 Opozori Objavljeno Marec 23, 2018 Kupi ninjo in videl boš, kaj je bodočnost ukica in maus 2
sesir Objavljeno Marec 23, 2018 Opozori Objavljeno Marec 23, 2018 pred 1 minuto, KARMEN1 pravi: Kupi ninjo in videl boš, kaj je bodočnost Ti se hecaš...mogoče kdaj ugotoviš,da je popoln naked SS mopi z dvignjeno balanco... Vozne lastnosti SS mopija so pač res daleč pred poceni nageci... KARMEN1 1
maus Objavljeno Marec 23, 2018 Opozori Objavljeno Marec 23, 2018 pred eno uro, izibajker pravi: Se pravi, glede na povpraševanje in specifikacije, ki jih je naš soforumaš podal: Budget je cca. 6 - max 7 k Primarno iščem naked, lahko pa je tudi kakšen s poloklepom, stila Tracer. Agregat bi bilo fino da je dvovaljni, lahko tudi tri. Bi mu ti rad uturil ninđo? valda .. sj mogoče ne ve kaj hoče oziroma živi v zmoti ... če bi točno vedel, ne bi spraševal... edino, če edino jaz ne smem predlagat taprauga motorja ... govorim iz izkušenj ... eni smo rabli 35 let, da pridemo do tistega kar je dobro ... in zakaj si ne bi skrajšal to dobo nekdo, ki dobi dober nasvet ukica, lucif3rka, sesir in 1 other 1 3
ukica Objavljeno Marec 23, 2018 Opozori Objavljeno Marec 23, 2018 (popravljeno) 1 hour ago, sesir said: Ti se hecaš...mogoče kdaj ugotoviš,da je popoln naked SS mopi z dvignjeno balanco... Vozne lastnosti SS mopija so pač res daleč pred poceni nageci... Grom, Tuna.. Sej za 5k dobi res lepga Groma letnika 2007-2008 pa se dvovaljnik je Popravljeno Marec 23, 2018. Popravil ukica sesir in maus 1 1
DAMI34 Objavljeno Marec 24, 2018 Opozori Objavljeno Marec 24, 2018 vse o financah, pufih in kako brez denarja do mopeda se je premaknilo semle: tule naj ostanejo po možnosti konkretne debate o konkretnih probleemih, konkretnih znamkah in modelih Hvala
urix2 Objavljeno April 12, 2018 Opozori Objavljeno April 12, 2018 (popravljeno) Pozdravljeni, kupujem nov motor in mi je v oči padel tale motor https://www.avto.net/Ads/details.asp?id=12891420 Lastnika sem poklical in pravi, da je motor uvožen iz UK. Načeloma nimam popolnoma nič proti uvoženim motorjem, vendar pa me vseeno zanima, če morda kdo pozna lastnika ali pa je kdo od njega že kaj kupil. Zanima me tudi, če bi lastnik mogel imeti kakšne papirje od uvoza motorja, ker pravi da papirjev ni, menda se je izgubila tudi servisna knjižica. Zanima me če obstaja kakšen način, da bi preveril katerokoli njegovo informacijo, torej vsaj, če so kilometri pravi ali pa morda če se kje da videti koliko kilometrov je imel motor, ko je bil uvožen iz anglije. Za kakršnekoli informacije se vam že vnaprej zahvaljujem. Lep pozdrav Popravljeno April 12, 2018. Popravil urix2
Joker Objavljeno April 12, 2018 Opozori Objavljeno April 12, 2018 Papirji so se kar izgubili? Pa kaj še... Če zadeva še ni homologirana, boš moral menjati žaromet... Gonca in thumper 2
DAMI34 Objavljeno April 12, 2018 Opozori Objavljeno April 12, 2018 niti pod razno ne vzemi motorja brez dokumentov, sploh iz uvoza mora vse obstajati. SMX17, gretzky, alpi80 in 5 others 8
urix2 Objavljeno April 12, 2018 Opozori Objavljeno April 12, 2018 (popravljeno) Za žaromet mi je rekel, da ga menda ni bilo treba zamenjat, ker ima samo eno žarnico, na števcu se je pa menda dalo spreminit milje v km/h. Naj bi pa bilo vse homologirano. Mi je pa čudno, ker naj bi od papirjev imel samo papirje za registracijo. Je pa rekel, da naj bi mi poslal še podatke za e-upravo, samo to bodo potem podatki samo za čas, ko je bil motor registriran v Sloveniji drži ? Popravljeno April 12, 2018. Popravil urix2
alpi80 Objavljeno April 12, 2018 Opozori Objavljeno April 12, 2018 če ne iščeš strikto ta model do 3000 se dobi marsikaj slo porekla kar lepo preglej na ato.net vzemi si čas za nakup srečno Kawalir 1
urix2 Objavljeno April 12, 2018 Opozori Objavljeno April 12, 2018 Hvala, ja načeloma ne iščem striktno ravno tega modela je pa tako da so ta model delali samo 2012 in 2013. Mi je pa ravno ta model res všeč, ker ima prostor za čelado tam, kjer naj bi bi bil rezervoar, poleg tega ima ravno 35 kw, ravno za A2. No ja izgledal je kot naročen zame samo, če ne obstaja načina, da mi priskrbi dokumente oz. kar koli, da bi dokazal kilometre in pa v končni fazi, to da motor ni bil ukraden ga pač uzet ne bom upal. fazerčk, Kawalir in alpi80 3
KARMEN1 Objavljeno April 12, 2018 Opozori Objavljeno April 12, 2018 Nisem prepričana, morda se motim, ampak ta motor se je prodajal že lansko sezono in sicer najprej je bil iz Pirana, kmalu potem pa nekje iz drugega konca Slovenije.......... Drugače pa imajo vsi NC 700 in 750 prtljažnik namesto rezervoarja.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se