Skoči na vsebino

Iskanje motorja - kaj, kako, za koliko

Priporočene objave

Objavljeno

Zdravo, še enkrat se obračam na vas, če kdo slučajno malo bolj pozna gsxr-e, zanimiv mi je tale, http://www.avt0.net/_MOTO/ad.asp?ID=4683030 ,100% je bil prevrnjen, ampak ima že akrapoviča, cena je tud taprava...je že na slikah kaj sumljivega, meni se zdi sumljiva sprednja šipca, je original? Lp

Vezir nikakor ni original zadeva je povišan kar pa tudi ni tako slabo. Kar mene zmoti je carbon zadeva na nihajki ter ni mi všeč kako je poštimana zadeva okoli armatrune plošče (šraufi kr konkretno vn štrlijo)...

Drugače ti raje priporočam da si ogledaš kakšnega drugega. Pomojem ima ta motor z razlogom tako ceno... Sicer pa odločitev je na tvoji strani. Vprašaj za koliko ga proda brez akrapoviča mogoče boš prišel na 4k €. :D

Objavljeno

Zdravo, še enkrat se obračam na vas, če kdo slučajno malo bolj pozna gsxr-e, zanimiv mi je tale, http://www.avt0.net/....asp?ID=4683030 ,100% je bil prevrnjen, ampak ima že akrapoviča, cena je tud taprava...je že na slikah kaj sumljivega, meni se zdi sumljiva sprednja šipca, je original? Lp

Poglej dobro,če boš že šel gledati ta motor......,to ni bil prevrnjen...,ampak kar streskan vredu....Spodaj na stranskih plastikah ni napisa Suzuki..,nad prednjo lučjo ni napisa Suzuki....,na zadku zgoraj levo in desno ni napisa 600....,šraufi ojej na maski..,kar je pod roke prišlo hehe....Kaj ti bo akrapovič?Bi rad pokasiral 500 euru kazni....,kajti ni homologiran in se tega neda homologirat.Celo zadnja nihalka al ena stran barvana...,ena prelimana....,skratka vse je prekleto sumljivo,če ni celo cel barvan.....Odločitev je tvoja...Lp!

Objavljeno

Yamaha TDM 900 je vse kar potrebuješ. :yea1:

• Všeč mi je 1
  • Ni mi všeč 2
Objavljeno

No torej na žalost novega motorja ne bom kupil tako da mi ostane samo še rabljen.

Ogledal sem si tudi Ducatijev monster S2R za isto ceno pa me zanima če bi mi imel kdo kaj več povedati o S2R modelu?

Mislim malo mi je pretirana cena glede na to da ima motor že skoraj 6 let vendar samo 3.600km??? Je to sploh možno, razn če je res kak kafić rejser? Mogoče kdo pozna in lahko garantira realne KM???

Definitivno mu ne dam 6000€, moje osebno mnenje je da cena realna je cca. 5000-5500€ pa še to si mislim da je preveč ampak če so realni km si nekako zasluži.

Ducati S2R

Na slikah sodeč se mi zdi res kot nov...kajti tist predel kjer se izpušna cev začne iz mašine je kar lepo ohranjena oz. še take lepe barve (da ni vijolične barve).

Prosil bi za kak komentar in zahvaljujem se vam za pomoč in odgovore.

HVALA

LP

D.

Objavljeno

teli s2r majo res nekam pretirano ceno..

za tak denar dobiš morinija ki se vsaj kam premakne..

ali pa tuono..

• Všeč mi je 2
  • Ni mi všeč 1
Objavljeno

No govoril sem z gospodom ki prodaja Duče S2R.

Servis ni bil opravljen še noben, ker naj bi mu g.Janez iz motolegende rekel da glede na njegovo vožnjo še ni potrebno opravljati srvisa. Gospod mi je tudi rekel da je motor vožen cca. 100-150km (verjetno na teden, od kafiča do kafiča :P hehehe). Motor mu tudi stoji v garaži in je reku da ga letos še prižgau ni in da ga zato tud prodaja (mi je pa po glasu sodeč zvenel star kar krepko čez 45let in z bolj kmečkim naglasom kurba ga še ta let sploh nism zakurblu :P hahaha) Rekel sem mu da je cena definitivno previsoka glede na letnik motorja in si nekako edino zaradi manjših KM zasluži 5000€. Kar se cene tiče je reku da bi se dalo zmenit in da pod 5000€ ne gre. Reku je tut da je olje še rumeno tko da olje bi definitivno zaradi starosti vseeno moralo biti bolj rjave barve (popravite me če se motim) če ga ni menjal sam je vprašanje...čeprav to ni nek big deal da sam zamenjaš olje ampak vseeno.

Kaj si mislite?

Motor mi je všeč, zadnja roka se mi zelo dopade pri ducatijih ampak starost me skrbi.

Je vseeno bolje vzeti Monsterja 696+ za cca. 5.500€ letnik 2008 kot S2R za cca. 5000€?

Hvala in LP

Objavljeno

...

Motor mi je všeč, zadnja roka se mi zelo dopade pri ducatijih ampak starost me skrbi.

Je vseeno bolje vzeti Monsterja 696+ za cca. 5.500€ letnik 2008 kot S2R za cca. 5000€?

Hvala in LP

Kolega ma S2R, mislim da letnik 2005, s termignoni izpuhi, motor je na izgled lepši kot v tvojem linku, ampak to nima veze, je zadovoljen z njim, le servisi so predragi (pogosto štelanje ventilov), tko da ga po 2 sezonah prodaja, ker mu je prevelik strošek. Je pa motor za dušo in pravi da ga je moral enkat u zivljenju probat.

Objavljeno

Pozdravljeni.

Bom čist skrajšal. Nikoli nisem vozil večje zadeve od mopeda. Sem odrasla oseba, vsekakor. Ovohavam ene zaribano krosarco. Torej peljat se ne bom mogel, čeprav bi se itak vozil z zadržki. Šraufat drugače znam tudi avte, ampak motorjev nisem nikoli. Zadevo bi jaz spravil v vred, zdaj pa, preden grem do tipa, rabim vedet, kaj je tisto ključno. Okej, očitne stvari kot so počene obese, to je jasno vsem. Drugače pa sem pripravljen v stvar nekaj vložit, tak da malenkosti odpustim, rad bi pa dober štel pa vzmetenje, ne da mi po prvi grabi vilice prek počijo. :D

Hvala!

Objavljeno

Pozdravljeni.

Bom čist skrajšal. Nikoli nisem vozil večje zadeve od mopeda. Sem odrasla oseba, vsekakor. Ovohavam ene zaribano krosarco. Torej peljat se ne bom mogel, čeprav bi se itak vozil z zadržki. Šraufat drugače znam tudi avte, ampak motorjev nisem nikoli. Zadevo bi jaz spravil v vred, zdaj pa, preden grem do tipa, rabim vedet, kaj je tisto ključno. Okej, očitne stvari kot so počene obese, to je jasno vsem. Drugače pa sem pripravljen v stvar nekaj vložit, tak da malenkosti odpustim, rad bi pa dober štel pa vzmetenje, ne da mi po prvi grabi vilice prek počijo. :D

Hvala!

Ne poznaš nikogar,ki se spozna na motokros motorje,da bi šel zraven? Po mojem mnenju najpametneje,da nekoga najdeš!

Objavljeno

Pozdravljeni.

Hvala!

Če misliš vozit, potem kup kaj bolj pametnega; če pa misliš šraufat, potem je pa itak sveeno kaj vzameš (se boš lahko :photo: poleg motorja).

Objavljeno

Kupim Kawasaki Z750 črne barve, do 4.5k. Ponudbe ba pm :evilgrin:

Objavljeno (popravljeno)

Kolega ma S2R, mislim da letnik 2005, s termignoni izpuhi, motor je na izgled lepši kot v tvojem linku, ampak to nima veze, je zadovoljen z njim, le servisi so predragi (pogosto štelanje ventilov), tko da ga po 2 sezonah prodaja, ker mu je prevelik strošek. Je pa motor za dušo in pravi da ga je moral enkat u zivljenju probat.

motor je pa res lep v živo....brezveze kot nov je..

kakšne stroške in koliko €???

LP

Popravljeno . Popravil Spade
Objavljeno

motor je pa res lep v živo....brezveze kot nov je..

kakšne stroške in koliko €???

LP

Uf na pamet govort, ga bom uprasal, ce bos lahko pocakal do jutri ;)

Ce mas dnar za dučeta pol mas tut za servis :) a ni tko. Mi rižotarji pač nimamo keša in posledično ne rabmo servisov, hehe

Objavljeno

Pozdravljen.

Preveri:

-delovanje menjalnika

-delovanje vžig-elektrika

-okvir - ali je bil že kje varjen

-ležaje-kolotek

-vilice/špice platišč-zvite?

-Vilice/križi spredaj tesnost, delovanje

..skratka komp.v celoti...med drugim seveda zavorni diski, verižniki, itd....

Priporočam, ogled v dvoje, saj dve glavi vidita več in lažje se pogaja.

Lp.

• Všeč mi je 2
Objavljeno

Lep pozdrav sem novinec v motociklističnih vodah in moram priznat da redno spremljam ta forum, nasvete novosti itd... In tako je napočil čas da vendarle nabavim tudi motor. Nekako mi je v oči padel ta oglas http://www.(Zbrisano! Za pošiljanje tovrstnih povezav uporabite Privatna sporočila.)/_MOTO/ad.asp?ID=4801748

motor mi je všeč in na slikah kot je treba, tudi cena se mi zdi poštena, vendar me nekaj bega ko primerajm ostale take motorje, kje je tisti magični zeleni M kot je na vseh ostali Movistar Hondah. Tu pa bi vas prosil za pomoč ali mogoče plastike niso originalne, ter če moram še na kaj biti pozoren. Za vsak odgovor in pomoč sem vam hvaležen.

Objavljeno

Lep pozdrav sem novinec v motociklističnih vodah in moram priznat da redno spremljam ta forum, nasvete novosti itd... In tako je napočil čas da vendarle nabavim tudi motor. Nekako mi je v oči padel ta motorhonda.png

motor mi je všeč in na slikah kot je treba, tudi cena se mi zdi poštena, vendar me nekaj bega ko primerajm ostale take motorje, kje je tisti magični zeleni M kot je na vseh ostali Movistar Hondah. Tu pa bi vas prosil za pomoč ali mogoče plastike niso originalne, ter če moram še na kaj biti pozoren. Za vsak odgovor in pomoč sem vam hvaležen.

Objavljeno

Zdravo!

Predlagam ti da človeka pokličeš oz. vporašaš če ima originalne stari kot so nosilec tablice, smernike, ogledala, vizir, sedež in izpuh. Drgač jaz nikoli nisem videl takih plastik, pa sem si vzel minutko časa na internetu pa pogledal. Videl sem da take prodajajo za cbr 1000, ampak te itak ne bi pasale.

Objavljeno

@partyzan07

To ni original movistarka, movistarka ima spolirano šasijo, ta pa ima črno navadno in plastike so aftermarket, kar pa še vedno ne pomeni, da je motor slab...če ti je všeč ga lahko greš vseeno pogledat in se potem odločiš.

Lp.

• Všeč mi je 2
Objavljeno

Lep pozdrav sem novinec v motociklističnih vodah ...

Čak, najprej praviš da si novinec nato pa prilepiš sliko 1000ccm SS motorja??? Sory ampak mislim da ciljaš močno previsoko.

lp

T

• Všeč mi je 1
  • Ni mi všeč 2
Objavljeno

Čak, najprej praviš da si novinec nato pa prilepiš sliko 1000ccm SS motorja??? Sory ampak mislim da ciljaš močno previsoko.

lp

T

Glede na to, da je movistar je najbrž 600 ccm

Objavljeno

lp

T

TomazK nočem te užalit sam če misliš da sem tolk čez les da iz oglasa nebi razbral da je 600ccm motor pol res ne vem kdo je večji začetnik ti al jaz

Objavljeno

Nekaj me zanima v zvezi s tem motorjem. http://www.avt0.net/_MOTO/ad.asp?ID=4646906&show=1

Zdi se mi da se je tale motor prodajal v jeseni. To sklepam po kilometrih, ker ima sedaj iste. Motor je imel takrat ceno 2800€, se mi zdi. Cena se mi je zdela totalno smešna glede na to, da je bil motor od prvega lastnika, imel je le 2500 prevoženih, arrow izpuh in baje še prve gume. Izgleda da je motor sedaj odkupil BScenter. Trenutno motor nima cene, vendar se je pred kakšnim tednom prodajal po ceni 3800€. Pozna kdo preteklost tega motorja. Mogoče lastnika?

Motor je na pogled res videti lep in nič predelan, vendar se mi zdi sumljivo da ima le 2500 prevoženih, ker je star že 4 leta. Razen če ga je imel nek ata in mu je stal v garaži.

Objavljeno

Katerega? Bo 1.motor, če je kakšno mnenje ali pa nasvet hvala vnaprej.

Yamaha fazer 600 2005 do 2007l.

Honda cbf 600 s 06,07l. (zelo ugodne cene,je pa malo bolj švoh)

Suzuki gsf 600 s-bandit 05-07l.

Cene so v rangu 3500-4500eur. Hondo in Banditaa dobim za to ceno že z ABSom,fazerka je malo bolj športna....

hvala za mnenja in lp

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!