BremzPenzl Objavljeno Marec 29, 2007 Opozori Objavljeno Marec 29, 2007 Štajercof nas je največ, tričetrt nas je v Avstriji... gl. mesto, takoj za Mariborom pa je Graz :OK: ...nas je pač neki "majster" zajebo :angry: .... :devil:
VmasIna Objavljeno Marec 29, 2007 Opozori Objavljeno Marec 29, 2007 Ni lepših krajev kot je regija 03 .) ; imamo Marijo reko, imamo Kozjansko relacijo, imamo najlepše ceste vseh vrst za motoriste .) :OK: :OK: :OK:
Tomozuki Objavljeno Marec 29, 2007 Opozori Objavljeno Marec 29, 2007 (popravljeno) Povejmo po štajersko: "Resnično rad bi plačal zapitek, ampak denarnico sem pozabil v drugih hlačah." -----> "Pardon, jaz`sn `z Maribora, ne." "Nekdo je polil Union po preprogi." --------> "En se je te pofcal na tepih, ne." Popravljeno Marec 29, 2007. Popravil Tomozuki
SiR Objavljeno Marec 29, 2007 Opozori Objavljeno Marec 29, 2007 nm 07, da nas bo več, kr nas je res malo :BUA: ja, sam 13 motorjev... človk bi mislu, da bo v regiji več tega, če je uvoznik za Jamaho tam doma ... ehh... to 13 ... a to se štejejo tut speedway al brez?
BremzPenzl Objavljeno Marec 29, 2007 Opozori Objavljeno Marec 29, 2007 Povejmo po štajersko: "Resnično rad bi plačal zapitek, ampak denarnico sem pozabil v drugih hlačah." -----> "Pardon, jaz`sn `z Maribora, ne." "Nekdo je polil Union po preprogi." --------> "En se je te pofcal na tepih, ne." da dodam... "žejen sem"---------------->"kelnarca, daj liter domačiga" "dobro jutro"------------------>"aufbiks, čreve na plot, plot pa na rame..." "pazite prosim"----------------->"ahči se pubec" "jutranja kavica"--------------->"deci pelinkovca"
Lowrenc Objavljeno Februar 13, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Februar 13, 2008 V zadnjem letu je število članov na MS kar malo poskočilo in ne vedo za tole anketo. Obujam jo od mrtvih. Sicer se že vidi rezultat po več kot 200 glasovih ampak vseeno... :winkiss:
no_name Objavljeno Februar 13, 2008 Opozori Objavljeno Februar 13, 2008 V porastu je samo "oralno-virtualni" motociklizem :ninja:
Ni3ous Objavljeno Februar 13, 2008 Opozori Objavljeno Februar 13, 2008 Koji ku*#/&? Piše da sem že glasoval, ampak nisem :nono: Ni čudno da je tak rezultat!! Zgleda, da so kvantitativci sabotiral glasovanje za regijo 07. :evilgrin:
Mutika Objavljeno Februar 13, 2008 Opozori Objavljeno Februar 13, 2008 V porastu je samo "oralno-virtualni" motociklizem :ninja: Nak! Ni res. Za 02 ne drži! :evilgrin: Mi toteki :wub: in nulatrijeki (Štamprli po domače), pa še mnogi iz 04, 07, 05, 01 in še od kod (s Ptuja, recimo :P :wub: ), smo pravi motoristi. :yea1: Z veliko humorja in medsebojne pripadnosti. A ni tak, banda? :010 O:-) :OK: :yes: :010 !
TheMan Objavljeno Februar 13, 2008 Opozori Objavljeno Februar 13, 2008 (popravljeno) še sreča da sem večinoma med tednom v mb da se počutim malo štajerca drugače je ta regija kar nabasana z prekmurci, štajerci, korošci,... hmmm se popravljam, v bistvu so vse regije cudno skombinirane hmmm Popravljeno Februar 13, 2008. Popravil TheMan
Roky Objavljeno Februar 13, 2008 Opozori Objavljeno Februar 13, 2008 :grim Se vidi, kje so motorini doma :naughty: :evilgrin: Na Gorenjskem :yea1: :D
zlati Objavljeno Februar 13, 2008 Opozori Objavljeno Februar 13, 2008 (popravljeno) Nak! Ni res. Za 02 ne drži! :evilgrin: Mi toteki :wub: in nulatrijeki (Štamprli po domače), pa še mnogi iz 04, 07, 05, 01 in še od kod (s Ptuja, recimo :P :wub: ), smo pravi motoristi. :yea1: Z veliko humorja in medsebojne pripadnosti. A ni tak, banda? :010 O:-) :OK: :yes: :010 ! :grupni: :grupni: :grupni: :grupni: Popravljeno Februar 13, 2008. Popravil zlati
Marjanček Objavljeno Februar 14, 2008 Opozori Objavljeno Februar 14, 2008 da dodam... "žejen sem"---------------->"kelnarca, daj liter domačiga" "dobro jutro"------------------>"aufbiks, čreve na plot, plot pa na rame..." "pazite prosim"----------------->"ahči se pubec" "jutranja kavica"--------------->"deci pelinkovca" :worship: :worship: :lol1: :lol1:
mačka27 Objavljeno Februar 14, 2008 Opozori Objavljeno Februar 14, 2008 Nak! Ni res. Za 02 ne drži! :evilgrin: Mi toteki :wub: in nulatrijeki (Štamprli po domače), pa še mnogi iz 04, 07, 05, 01 in še od kod (s Ptuja, recimo :P :wub: ), smo pravi motoristi. :yea1: Z veliko humorja in medsebojne pripadnosti. A ni tak, banda? :010 O:-) :OK: :yes: :010 ! Podpišem :worship: :worship: :worship:
greenninja Objavljeno Februar 15, 2008 Opozori Objavljeno Februar 15, 2008 02 PREKMURJE! :closedeyes:
_Nejkooo_ Objavljeno Februar 15, 2008 Opozori Objavljeno Februar 15, 2008 02 PREKMURJE! :closedeyes: nič prekmurje, to ste tak naši hehe...evo še jaz dam glas za MARIBOR!!!!
SharpNinja Objavljeno Februar 15, 2008 Opozori Objavljeno Februar 15, 2008 Tapravh Dalejnk pa Dalejncu ns je pa mau kukr kaže tlele :lol1: .
actarus16 Objavljeno Februar 15, 2008 Opozori Objavljeno Februar 15, 2008 Primorci morajo še glasovat.......pri tem vremenu smo vsi na motorjih :naughty: :naughty: :naughty:
hajoktejn Objavljeno Februar 15, 2008 Opozori Objavljeno Februar 15, 2008 Še en glas za Lublansko regijo.
a79 Objavljeno Februar 15, 2008 Opozori Objavljeno Februar 15, 2008 Tapravh Dalejnk pa Dalejncu ns je pa mau kukr kaže tlele :lol1: . Internet za telebane bi prav prsu :whistle: ...Kar velik jih je v moji okolici, k ne pisejo na forum. V zadnjih dveh letih je stevilo motorjev v okolici Trebnjega mocno narastlo.
soncy Objavljeno Februar 15, 2008 Opozori Objavljeno Februar 15, 2008 Internet za telebane bi prav prsu :whistle: ...Kar velik jih je v moji okolici, k ne pisejo na forum.V zadnjih dveh letih je stevilo motorjev v okolici Trebnjega mocno narastlo. se ti zdi? :hmm:
mojcka_l Objavljeno Februar 16, 2008 Opozori Objavljeno Februar 16, 2008 Tapravh Dalejnk pa Dalejncu ns je pa mau kukr kaže tlele :lol1: . evo mene jst sm tahuda dolenjka :naughty: ..ena več 1 hribček bom kupil, bom trte sadil, prjatle gor vabil, še sam ga bom pil :yea1:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se