Mačica Objavljeno Julij 22, 2002 Deli Objavljeno Julij 22, 2002 A kdaj? Včeraj A kje? V Hudi luknji v eni lepi dolgi desni ridi . . . . . Aja kaj? Ja s čevljem sem podrsala po tleh. Juhuuuuuuu. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cyc Objavljeno Julij 22, 2002 Deli Objavljeno Julij 22, 2002 Ja kaj si pa nogo po tleh vlekla :!: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :idea: :lol: :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mačica Objavljeno Julij 22, 2002 Avtor Deli Objavljeno Julij 22, 2002 Ja kaj si pa nogo po tleh vlekla :!: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :idea: :lol: :wink: Ma kr tko mau. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cyc Objavljeno Julij 22, 2002 Deli Objavljeno Julij 22, 2002 Mors' met stopala na tackah :!: :idea: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :wink: :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mačica Objavljeno Julij 22, 2002 Avtor Deli Objavljeno Julij 22, 2002 Mors' met stopala na tackah :!: :idea: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :wink: :D A bejž. a res? kaj pa misliš kje sem jih imela? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
datko Objavljeno Julij 22, 2002 Deli Objavljeno Julij 22, 2002 Mors' met stopala na tackah :!: :idea: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :wink: :D A bejž. a res? kaj pa misliš kje sem jih imela? hehe macica, jest sem tud podrsu po tleh, sam s kolenom pa z ritjo haha, me je zadn kolo prehitu!! sem se izzivlu na makadamu!! no ja ti pa si ostala na motorju, lepo lepo, sam ne drsi prevec, da naus cevljev znucala! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MotoRossi Objavljeno Julij 22, 2002 Deli Objavljeno Julij 22, 2002 A do 'fostrasterja' pa nisi šla? :) Škoda šuha drgač :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mačica Objavljeno Julij 22, 2002 Avtor Deli Objavljeno Julij 22, 2002 A do 'fostrasterja' pa nisi šla? :) Škoda šuha drgač :wink: Ma, to še pride. Enkrat bo že ratalo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mačica Objavljeno Julij 22, 2002 Avtor Deli Objavljeno Julij 22, 2002 hehe macica, jest sem tud podrsu po tleh, sam s kolenom pa z ritjo haha, me je zadn kolo prehitu!! sem se izzivlu na makadamu!! Ojoj, saj to je men tut zlo kmal ratalo ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
IKE Objavljeno Julij 22, 2002 Deli Objavljeno Julij 22, 2002 Macica ... lep občutek, a ne ! Bo treba prit še na kakšn trning na naš rondo, pol bo pa treba podplate ojačat :) :wink: . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mačica Objavljeno Julij 22, 2002 Avtor Deli Objavljeno Julij 22, 2002 Macica ... lep občutek, a ne ! Bo treba prit še na kakšn trning na naš rondo, pol bo pa treba podplate ojačat :) :wink: . Hja, Ike. Nazadnje mi na tistem vašem rondoju pa ovinku ni nič kaj preveč dobr ratovalo (beri: vsakokrat sm se ustrašla ko hudič in pol po bremzi in pol ni blo nič pametnega). Ma bom ziher pršla še kdaj potrenirat. Ni hudič, da se ne bi navadla. Vaja dela mojstra... mojster pa vajo, ne? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno Julij 23, 2002 Deli Objavljeno Julij 23, 2002 Aja kaj? Ja s čevljem sem podrsala po tleh. Kot ti je Cyc rekel: imej noge na tackah... ampak pozabil je dodati tole: imej noge na tackah tako, da imas PRSTE na tackah, ne pa nekje na sredini stopala. In to VEDNo delaj... vsaj v ovinkih, ker da te ne bo enkrat kipnilo, ko bos fejst s cevljem podrajsala... (sportnavoznjateteganaucipress). :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
šoško Objavljeno Julij 23, 2002 Deli Objavljeno Julij 23, 2002 bravo mačka, po mojem je kr mal grozen občutek, kaj,...lepo,lepo. Ma jz imam premal km za take norčije, bil pa sem z gumo že skor pri robu... kr noro k motor tolk nagneš. :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Max Objavljeno Julij 23, 2002 Deli Objavljeno Julij 23, 2002 Aja kaj? Ja s čevljem sem podrsala po tleh. Juhuuuuuuu. Ajjj jaaaa jaajjj :shock: :shock: 8) . Zdej pa ze hitr kolencnike kupt :idea: :wink: . Motor mas pa se vedno TA najboljsi Honda Itaq. :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SF Objavljeno Julij 23, 2002 Deli Objavljeno Julij 23, 2002 Eh, men se je zgodil, de sm podrsu že z obema nogama naenkrat... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cruiser Objavljeno Julij 23, 2002 Deli Objavljeno Julij 23, 2002 Ja, skozi ovinke vedno prste notranje noge gor na stopalko. Sploh ce vozis hitro. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mačica Objavljeno Julij 23, 2002 Avtor Deli Objavljeno Julij 23, 2002 OK OK. Saj sem že pridna. Ne me tepst. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rude Objavljeno Julij 23, 2002 Deli Objavljeno Julij 23, 2002 A kdaj? Včeraj A kje? V Hudi luknji v eni lepi dolgi desni ridi . . . . . Aja kaj? Ja s čevljem sem podrsala po tleh. Juhuuuuuuu. Boš mogla počasi začet razmišljat o kakšni CBR-ki, je lažje in lepše po tleh drsat. 8) :lol: LP - Rude Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno Julij 23, 2002 Deli Objavljeno Julij 23, 2002 Mačica, a je bilo prvič?? Prvič je zmeraj mal strahu pa panike, a ne da? Jaz sem moral kar nekajkrat fino cviknit, da sem se navadil in ne trznem več (upam, da bo tako ostalo), saj je takrat to eno od najslabšega, kar lahko narediš. Saj tudi sedaj le redko podrsam, sem pač bolj na easy naštelan. Si pa morala, kar orengi založit, ko je pa TA bolj na visoko narejena? Na moji Orli se mi zdi, da dost hitr podplate brusiš. Pa ni sile, kar korajžno naprej, s petko asfalt šlatat, pa nove izkušnje nabirat. ČESTITAM! LP HHV :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
suzuki Objavljeno Julij 23, 2002 Deli Objavljeno Julij 23, 2002 Macica, čestitke 8) :D :lol: :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dave the wave Objavljeno Julij 24, 2002 Deli Objavljeno Julij 24, 2002 Macica ... lep občutek, a ne ! Bo treba prit še na kakšn trning na naš rondo, pol bo pa treba podplate ojačat :) :wink: . Hja, Ike. Nazadnje mi na tistem vašem rondoju pa ovinku ni nič kaj preveč dobr ratovalo (beri: vsakokrat sm se ustrašla ko hudič in pol po bremzi in pol ni blo nič pametnega). Ma bom ziher pršla še kdaj potrenirat. Ni hudič, da se ne bi navadla. Vaja dela mojstra... mojster pa vajo, ne? Macica, samo pridi......bo ze :wink: :D :D ..... Jaz sem se tud ze s fusrasterjem v rondoju podpisal.... :D :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
IKE Objavljeno Julij 24, 2002 Deli Objavljeno Julij 24, 2002 Macica, samo pridi......bo ze :wink: :D :D ..... Jaz sem se tud ze s fusrasterjem v rondoju podpisal.... :D :D :D Hmmmkmmm ... vse pregledano ... nikjer ne piše Dawe ... so same črte ... :idea: ... :lol: :wink: . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mačica Objavljeno Julij 24, 2002 Avtor Deli Objavljeno Julij 24, 2002 Boš mogla počasi začet razmišljat o kakšni CBR-ki, je lažje in lepše po tleh drsat. 8) :lol: LP - Rude Uf, tut to sem že počela (sanjala o CBR-ki namreč). Ampak po malo daljši vožnji s športnim motorjem (VFR) me je minilo veselje do sportakov. Zenkrat, opa, zaenkrat. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Wobewt Objavljeno Julij 24, 2002 Deli Objavljeno Julij 24, 2002 ...Mačica, si že poskusila s komolcem?......Yst sm, pol sm pa poljubil asfalt... :oops: :oops: :oops: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mačica Objavljeno Julij 24, 2002 Avtor Deli Objavljeno Julij 24, 2002 ...Mačica, si že poskusila s komolcem?......Yst sm, pol sm pa poljubil asfalt... :oops: :oops: :oops: Hja, to je bilo pa moje čisto prvo srečanje z asfaltom. Komolec, pa še rame. Prva ura vožnje v avtošoli. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se