Jure Objavljeno Marec 28, 2007 Opozori Objavljeno Marec 28, 2007 Odločil sem se prebarvat feltne v črno-rdečo barvo. In glede na to, da bi rad vse skupaj imel lepo narejeno in da so feltne zaradi vseh kotkov pri notranji strani krakov malce neprijetne za ročno brušenje oziroma matiranje stare barve, sem pomislil, da bi jih dal kar speskat. V poštev pride samo fino peskanje, nočem namreč nalivat eno tono špric kita, da bi popravil nepravilnosti grobega peskanja :) Kje v okolici Lj ali na Notranjskem je kakšen peskar, ki bi mi lahko to zrihtal?
ciciban Objavljeno Marec 29, 2007 Opozori Objavljeno Marec 29, 2007 Oj! Malo poglej po tem forumu http://starodobnik.net/sloforum/viewtopic....289&start=0
simonsi Objavljeno Marec 29, 2007 Opozori Objavljeno Marec 29, 2007 Odločil sem se prebarvat feltne v črno-rdečo barvo. In glede na to, da bi rad vse skupaj imel lepo narejeno in da so feltne zaradi vseh kotkov pri notranji strani krakov malce neprijetne za ročno brušenje oziroma matiranje stare barve, sem pomislil, da bi jih dal kar speskat. V poštev pride samo fino peskanje, nočem namreč nalivat eno tono špric kita, da bi popravil nepravilnosti grobega peskanja :) Kje v okolici Lj ali na Notranjskem je kakšen peskar, ki bi mi lahko to zrihtal? Z uno zadevo namaži, ki barvo popapa. Po potrebi ponoviš postopek, fajn spereš, pa je. :)
Noise Objavljeno Marec 29, 2007 Opozori Objavljeno Marec 29, 2007 Tle tud nekaj o tem debatirajo fantje... http://www.motosvet.com/tabla/index.php?sh...amp;hl=peskanje
MarduK Objavljeno Marec 29, 2007 Opozori Objavljeno Marec 29, 2007 Z uno zadevo namaži, ki barvo popapa. Po potrebi ponoviš postopek, fajn spereš, pa je. :) Lavacol :OK: pa "visokotlačni čistilec" oz štrajfix po slovensko. Brezveze peskati, kakšen majster ti bo še s prevelikim tlakom delal, rezultat pa lahko predvidevaš kakšen bo. Je pa opcija ja, če je dobro narejeno, vendar vseeno mnogo dražje (in bolj zamudno) kot kila Lavacola...
simonsi Objavljeno Marec 29, 2007 Opozori Objavljeno Marec 29, 2007 Tle tud nekaj o tem debatirajo fantje... http://www.motosvet.com/tabla/index.php?sh...amp;hl=peskanje Linky not worky :whistle:
Jure Objavljeno Marec 29, 2007 Avtor Opozori Objavljeno Marec 29, 2007 (popravljeno) Sem se že zmenil za peskanje. Če še koga zanima naj mi pošlje PM za kontakt ali kontaktira tomaza iz foruma. :) Popravljeno Marec 29, 2007. Popravil DeX
Lowrenc Objavljeno Marec 30, 2007 Opozori Objavljeno Marec 30, 2007 z nitrorazredčilom namažeš pa ti bo vso barvo napihnlo in jo boš s cunjo dol odrgnu ;) Preverjeno, ko sem kot mulc cunjo od razredčila pozabu na haubi od traktorja... :blush:
Stric Burek Objavljeno September 2, 2007 Opozori Objavljeno September 2, 2007 Dex, koliko je stalo peskanje, in ali je treba dati peskati tudi kromirane feltne pred barvanjem v kako hudo(svetlo) barvo?
SF Objavljeno September 3, 2007 Opozori Objavljeno September 3, 2007 Jaz vse peskam pri Trekmanu, tel.: 041 619314
Lowrenc Objavljeno September 3, 2007 Opozori Objavljeno September 3, 2007 Aja? Saj res... Trekman... To pa vsi vemo kje ma ta delavnico... :slap:
MARJA Objavljeno September 3, 2007 Opozori Objavljeno September 3, 2007 (popravljeno) Aja? Saj res... Trekman... To pa vsi vemo kje ma ta delavnico... :slap: Zato pa imaš zravn mobi št. pa pokličeš če ga rabiš :headbang: Popravljeno September 3, 2007. Popravil MARJA
Stric Burek Objavljeno September 3, 2007 Opozori Objavljeno September 3, 2007 Malo brezveze klicat u Maribor če si iz Kopra... Koliko je cena za 2 feltni? Od oka? je to 20€ al 100€?
Lowrenc Objavljeno September 4, 2007 Opozori Objavljeno September 4, 2007 Par let nazaj je blo po 5.000SITnih na feltno. Če pa poznaš majstra osebno je pa tako kot povsod-za en 6pack(šestorček, akumulator, 6gasilnih aparatov-govorimo o Unionu... ) :closedeyes:
SF Objavljeno September 4, 2007 Opozori Objavljeno September 4, 2007 Jaz vse peskam pri Trekmanu, tel.: 041 619314 Možakar ima peskanje v Grosupljem, sicer pa je iz Ljubljane, natančneje na Cesti na Brdo, kjer lahko tudi pustite in prevzamete robo.
jegrmajstr Objavljeno September 4, 2007 Opozori Objavljeno September 4, 2007 (popravljeno) ve kdo še za kakšnega majstra na celjskem? ker bi čez zimo rabil dati peskati nekaj konkretnih stvari (okvir, kesl itd... ) :rolleyes: Popravljeno September 4, 2007. Popravil jegrmajstr
danixxx Objavljeno September 4, 2007 Opozori Objavljeno September 4, 2007 ve kdo še za kakšnega majstra na celjskem? ker bi čez zimo rabil dati peskati nekaj konkretnih stvari (okvir, kesl itd... ) :rolleyes: Ja v Štorah firma multi movens-g.Petrošič tel.pa nimam,ampak če pogledaš imenik mora bit noter. Peskajo pa s kremenčkovim peskom.
trojan Objavljeno September 4, 2007 Opozori Objavljeno September 4, 2007 Možakar ima peskanje v Grosupljem, sicer pa je iz Ljubljane, natančneje na Cesti na Brdo, kjer lahko tudi pustite in prevzamete robo. Ja jst sem tud nekaj pri njemu peskal pa je kare uredu naredil
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se