Broj Jedan Objavljeno Marec 29, 2007 Opozori Objavljeno Marec 29, 2007 Kako je leeeeeeeeeeeeeep :wub: :wub: :wub: http://www.motosvet.com/izpis.php?cid=3227
viggen Objavljeno Marec 29, 2007 Opozori Objavljeno Marec 29, 2007 Sicer ni moj tip motorja ampak v svoji klasi lep izdelek ter verjetno dobrodošla konkurenca oz. alternativna izbira v svoji klasi. Moto Guzzi je očitno v pravem zagonu, saj je v relativno kratkem času predstavil kar precejnovih modelov: Bellagio Breva 750 - 1100 Griso 850-1100 1200 Sport Norge 850-1100 Stelvio (?) Bravo fantje. Mogoče bi pasal še kakšen enocilindraš (včasih je bil to pravi Guzzi - npr. Falcon,itd.) LP
baddad Objavljeno Marec 29, 2007 Opozori Objavljeno Marec 29, 2007 Najprej Stelvio, zdaj pa Bellagio! Kaj se je zgodilo z talijanskim dizajnom? V primerjavi z Jackallom oz. z Californio je tale Bellagio spaka od dizajna. Zadnji del s sedežem je popolnoma mimo, nobene elegance.
Broj Jedan Objavljeno Marec 29, 2007 Avtor Opozori Objavljeno Marec 29, 2007 Najprej Stelvio, zdaj pa Bellagio! Kaj se je zgodilo z talijanskim dizajnom? V primerjavi z Jackallom oz. z Californio je tale Bellagio spaka od dizajna. Zadnji del s sedežem je popolnoma mimo, nobene elegance. Verjetno pa je ergonomija veliko boljša. Vozil sem Jackala 1 leto in moram povedati, da so bile po 3/4 ure vožnje bolečine v križu tako neznosne, da je bil potreben počitek 10 minut - potem pa v intervalih po pol ure naprej .. Sicer izredno lep .. pa vendar slabo uporaben, čeprav so bile druge vozne lastnosti vrhunske.
Kosho Objavljeno Marec 29, 2007 Opozori Objavljeno Marec 29, 2007 Men je ful hud design, kdo ve kaksna bo cena? Vsaj priblizno? Drgac pa hud motor :wub:
Broj Jedan Objavljeno Marec 29, 2007 Avtor Opozori Objavljeno Marec 29, 2007 Men je ful hud design, kdo ve kaksna bo cena? Vsaj priblizno? Drgac pa hud motor :wub: Cenim, da bo toliko kot Breva 850 ..
suhi Objavljeno Marec 30, 2007 Opozori Objavljeno Marec 30, 2007 (popravljeno) http://www.moto.it/provemoto/prova5804.asp evo tu so že prvi testi pa slikce!!! cena še ni fiksna za naš trg men je hud- pa tej rori - mal na v-roda?! Popravljeno Marec 30, 2007. Popravil suhi
Broj Jedan Objavljeno April 2, 2007 Avtor Opozori Objavljeno April 2, 2007 tehnika - idealno :OK: TEHNIČNI PODATKI Najlepši naked na trgu! :yes: (čeprow eni trdijo da ni naked)
BANDIT1250 Objavljeno April 3, 2007 Opozori Objavljeno April 3, 2007 meni pa je to najgrši motor pa brez zamere
Broj Jedan Objavljeno April 3, 2007 Avtor Opozori Objavljeno April 3, 2007 meni pa je to najgrši motor pa brez zamere To prav zaprav nikogar ne zanima in brez potrebe se ponavljaš, če so te zbrisali .. se boš že navadil, da sladoledek za takele poste kot je tvoj izredno rad uporabi radirko. :OK: .......................................... Motor je vsestransko uporaben, ni preveč navit tako, da lahko računamo kot pri ostalih MG-jih na izredno dolgo življenjsko dobo, visoko racionalnost pri stroških vzdrževanja in porabe goriva. Vsekakor bo vsakemu lastniku v veliko veselje tako v mestu, kot zunaj njega. Upam, da bom kmalu med njimi! :OK:
Broj Jedan Objavljeno April 7, 2007 Avtor Opozori Objavljeno April 7, 2007 Pričakovana cena: GB cena cca 7.000 GB Pounds - 10.000 € It cena 11.400 € Če kaj poznam naše .. pri nas ne bo pod 12.000 € :cry:
motolover Objavljeno April 7, 2007 Opozori Objavljeno April 7, 2007 Da bi bil konkurenca HDju, bi moral imeti najvišji navor in moč v nižjih obratih. Tak kot je je bolj konkurenca BMWju. Je pa lep izdelek, sam bi imel raje Californio Vintage.
Kruse Objavljeno April 7, 2007 Opozori Objavljeno April 7, 2007 Po eni strani me je sram. Zato, ker taka legendarna tovarna daje ven eno sranje. In ker zeli ugajati kupcem. Po drugi strani...... nekako razumevam zeljo po prezivetju. Moto Guzzi saks big tajm. Zato ker ga serjejo z enimi kurcevimi modeli, ki so slaba kopija japoncev. Takoj dam 1000 ojrotov za Guzzi majce. Za tak motor pa ne dam..... okej dva prdca bi se dal, kaj vec pa ne. Jajca, da ne ves vec, kdo je kopiral od koga. Hvala lepa, ampak na to foro ne padam vec. Sayonara!
Noise Objavljeno April 7, 2007 Opozori Objavljeno April 7, 2007 Sayonara... a ni to po japonsko :? :evilgrin:
Broj Jedan Objavljeno April 7, 2007 Avtor Opozori Objavljeno April 7, 2007 1 Po eni strani me je sram. Zato, ker taka legendarna tovarna daje ven eno sranje. In ker zeli ugajati kupcem. 2 Po drugi strani...... nekako razumevam zeljo po prezivetju. 3 Moto Guzzi saks big tajm. Zato ker ga serjejo z enimi kurcevimi modeli, ki so slaba kopija japoncev. 4 Takoj dam 1000 ojrotov za Guzzi majce. 5 Za tak motor pa ne dam..... okej dva prdca bi se dal, kaj vec pa ne. 6 Jajca, da ne ves vec, kdo je kopiral od koga. 7 Hvala lepa, ampak na to foro ne padam vec. Sayonara! 1 zakaj je TEBE za to sram .. ali ti to organiziraš?? :eek: 2 jasno - nekaj so morali storiti, saj so bili v resničnih težavah. 3 a res .. to je pa nekaj hudo novega .. katere Japonce pa kopirajo? Bodi dober in razloži .. proooosim. Mislim, da bi ta razlaga vse nas zeloo zanimala. :? 4 za koliko majic pa .. 3 majice ali 3 karjole majic? :huh: 5 potemtakem računaš en svoj prdec najmanj po 4.000 €songov .. :naughty: 6 hočeš reči, da ti nenadoma ni jasno tole okoli kopiranja, kot ti je bilo jasno v tč. 3 .. ali si trenutno izgubil orientacijo? :oops: 7 dobro da vemo .. bomo sporočili v MG, da se s tabo ni zajebavati, in da ne padaš več na fore - OK? :yes: Lahko noč! :yawn:
halls Objavljeno April 7, 2007 Opozori Objavljeno April 7, 2007 Mislim,da ima Kruse spet en slab dan! Sem malo po drugih temah njegove odgovore pogledo.
C4V4L13R Objavljeno April 7, 2007 Opozori Objavljeno April 7, 2007 zelo všečna zadeva, samo postavitev motorja mi ni všeč...zgleda kot boxer, kar pa je v mojih očeh velik - (minus) pri praktičnosti in izgledu :hmm: drugač pa hudo lepo :OK:
Žarko G. Objavljeno April 7, 2007 Opozori Objavljeno April 7, 2007 ma grd je sam to je sam moje mnenje je pa dobr buldog stil čoperja(spredi je nabit) drugač so mi bolj všeč v-twini
Tratnjak Damijan Objavljeno April 8, 2007 Opozori Objavljeno April 8, 2007 Vsake oči imajo svojga malarja, tko da nekomu bo kul nekomu pa tema živa. Zdej al je dober izdelek al ne pa bo cajt pokazu ko bomo slišal od koga ki ga bo nabavu. Glede na to, da je motor klasičen iz californije, ne bi smel imeti nekih hudih napak. Mislim, da so vozne lastnosti in pa drža na motorju kar dobre, gledano na položaj voznika na motorju, kar se pa tiče zadnjega dela, sami veste, da je take motorje treba mal dodelat, da jim dodaš svoj imidž tko kot pri harliju. :)
Broj Jedan Objavljeno April 8, 2007 Avtor Opozori Objavljeno April 8, 2007 (popravljeno) Na internetu je že kar nekaj testnih voženj neodvisnih novinarjev - brez resne graje in sama hvala voznih lastnosti v odnosu na ostale čoperje .. tako ga tudi novinarji bolj uvršajo v nakede. :OK: BTW: tole je tudi V-twin* mašina, da ne bo pomote. Celo nekateri novinarji se motijo okoli tega in seveda ne ločijo med: a vzdolžno V v mašino (HD, Yam, Honda ipd) c prečno V mašino (MG) d boxerjem (BMW) Boxer mašina ima valje v vodoravni legi in dela en valj proti drugemu (lahko 2 proti 2 .. ) V mašine pa imajo pač valje postavljene pod določenim kotom "V", ki ni pri vseh enak .. Naj me kdo popravi .. če nimam prav. :hmm: ..................... * twin = dvovaljnik ! V - gl. zg. Popravljeno April 8, 2007. Popravil Broj Jedan
motofrik Objavljeno April 8, 2007 Opozori Objavljeno April 8, 2007 ma grd je sam to je sam moje mnenje je pa dobr buldog stil čoperja(spredi je nabit) drugač so mi bolj všeč v-twini Uf, zdaj pa res ne vem več...- sem bil prepričan, da je to V-twinn. :hmm: Vem, kaj si mislil,- na podolžni V-twinn. Saj meni je tudi všeč Harley mašina. Ampak moraš pa priznati, da je lep, pa reči kar hočeš. .)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se