Teya Objavljeno Marec 29, 2007 Opozori Objavljeno Marec 29, 2007 Torej... kot je že povedano v naslovu: Ali lahko sklenem zavarovanje za motor, ki ni v moji lasti? (in bi ga vozila - neke vrste renta)
Provokator Objavljeno Marec 29, 2007 Opozori Objavljeno Marec 29, 2007 da ko ga boš registrirala, mora biti s tabo lastnik, oz. moraš imeti s sabo njegov dookument, na zavarovalno pogodbo pa se kot plačnik napišeš ti. če plačaš s kešem, pa je itaq vseeno, kdo da fičnike. je pa nekaj. Če se z lastnikom skregata, pa ti mopeda ne da več, ti pa ne plačuješ obrokov za zavarovanje (če ga plačuješ prek trajnika), bo zavarovalnica denar terjala od tebe. vem pa zato, ker sem lani to delal z avtom. pa LP
moto rider Objavljeno Marec 29, 2007 Opozori Objavljeno Marec 29, 2007 Torej... kot je že povedano v naslovu: Ali lahko sklenem zavarovanje za motor, ki ni v moji lasti? (in bi ga vozila - neke vrste renta) Teya! Glede na to, da si že dobila konkreten odgovor, bi ti nekaj predlagal; Daj še preko mene tako foro spelji... :o :o Ti zavarovanje, jaz motor, pa oba bi se vozila a?! :D :P :P :OK:
Teya Objavljeno Marec 30, 2007 Avtor Opozori Objavljeno Marec 30, 2007 (popravljeno) lahko... :grim pomembni sta samo dve spremenljivki: 1. kakšen motor? 2. kdo bo sedel spredaj? :blush: Popravljeno Marec 30, 2007. Popravil Teya
Ice Objavljeno Marec 30, 2007 Opozori Objavljeno Marec 30, 2007 " 1. moj. 2. jaz. " .........bo najbrz odgovor. lahko pa da se motim. :whistle:
bmw Objavljeno Marec 30, 2007 Opozori Objavljeno Marec 30, 2007 " 1. moj. 2. jaz. " .........bo najbrz odgovor. lahko pa da se motim. :whistle: Ice....pronicljiv kot vedno.... .)
Aky Objavljeno Marec 30, 2007 Opozori Objavljeno Marec 30, 2007 Če pa lastnika ni s tabo, pa moraš imeti njegovo pooblastilo. Navadni, kahko tudi na roke spisani dokument, kjer piše, da te lastnik pooblašča, da lahko v njegovem imenu urediš vse formalnosti glede registracije in zavarovanja. Pa en njegov/njen podpis.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se