vdusan Objavljeno Februar 27, 2007 Opozori Objavljeno Februar 27, 2007 Koledar Moto zbotov v Sbiji in bližni okolici je na www.mcere.org.yu Pa srečno in po pameti tud to sezono
Zdrawc Objavljeno Februar 27, 2007 Avtor Opozori Objavljeno Februar 27, 2007 4.5. i 6. maj MC Srem Sremska Mitrovica tati B) :010
tati Objavljeno Februar 27, 2007 Opozori Objavljeno Februar 27, 2007 4.5. i 6. maj MC Srem Sremska Mitrovica tati B) :010 vsekakor - tudi, če motor ukradem iz delavnice, :010 :010 :beer2: :beer2: ja pa Fric - upam, da nau karuze sadiv :evilgrin:
Zdrawc Objavljeno Marec 1, 2007 Avtor Opozori Objavljeno Marec 1, 2007 vsekakor - tudi, če motor ukradem iz delavnice, :010 :010 Polej te bomo pa spet hodli obiskovat na Dob :kva2: ja pa Fric - upam, da nau karuze sadiv :evilgrin: ti se n'kar za Frica ne boj :grrr , on si zna zadeve zelo dobro zorganizirat :grim
tati Objavljeno Marec 1, 2007 Opozori Objavljeno Marec 1, 2007 Polej te bomo pa spet hodli obiskovat na Dob :kva2: ti se n'kar za Frica ne boj :grrr , on si zna zadeve zelo dobro zorganizirat :grim :wacko: :wacko: :wacko: :whistle: :whistle: :whistle: :whistle:
soncy Objavljeno Marec 1, 2007 Opozori Objavljeno Marec 1, 2007 Polej te bomo pa spet hodli obiskovat na Dob :kva2: na Dob pa res ne :lol1: :lol1: ženskam dovoljen vstop samo kot obiskovalkam :grim
bowla Objavljeno Marec 2, 2007 Opozori Objavljeno Marec 2, 2007 :OK: ja ja na Djurdjev dan ga bomo spet slavili hahahah :headbang: Itak da bo super, tale vreme nas kar rajca pa rajca ampak bo prišel D-day!!!!!!!!!!!!!!!! Lp, vsem motosvetovcem P.S. a ni zdele kmal ena žurka za Solorijderje :topic: :topic:
tati Objavljeno Marec 2, 2007 Opozori Objavljeno Marec 2, 2007 :OK: ja ja na Djurdjev dan ga bomo spet slavili hahahah :headbang: Itak da bo super, tale vreme nas kar rajca pa rajca ampak bo prišel D-day!!!!!!!!!!!!!!!! Lp, vsem motosvetovcem P.S. a ni zdele kmal ena žurka za Solorijderje :topic: :topic: saj ne morem verjeti, da sta vidva še med živimi, tvoji ženki čestitaj za nakup motorja, drugače pa upam, da se vidimo in vsaj dol nazdravimo na celo leto za nazaj... ;) ;) :010 :beer2: :beer2:
Pervy Objavljeno Marec 2, 2007 Opozori Objavljeno Marec 2, 2007 to leto žal brez mene, mi datum ne ustreza ker bom z familijo na morju. uživajte še za mene in naredite škodo lokalnim rejcem malih dišečih na roštilju se vrtečih zvereh :OK:
Zdrawc Objavljeno Marec 3, 2007 Avtor Opozori Objavljeno Marec 3, 2007 OK, bomo predali pozdrawe :grim Na kater naslov pa pošljemo kartico :hmm:
Pervy Objavljeno Marec 3, 2007 Opozori Objavljeno Marec 3, 2007 OK, bomo predali pozdrawe :grim Na kater naslov pa pošljemo kartico :hmm: prišparaj dnar za kartico, rajši mi plačaj pir ko prideš nazaj poročat kako je blo :devil:
tati Objavljeno Marec 3, 2007 Opozori Objavljeno Marec 3, 2007 prišparaj dnar za kartico, rajši mi plačaj pir ko prideš nazaj poročat kako je blo :devil: Prevy, naj ti bo, ker imaš družino, drugače pa ni izgovora, tudi poroke so slab izgovor :blink: :blink: :P saj vemo za koga to velja :wacko:
Zdrawc Objavljeno Marec 4, 2007 Avtor Opozori Objavljeno Marec 4, 2007 tudi poroke so slab izgovor :blink: :blink: :P saj vemo za koga to velja :wacko: KAJ ? :? a ženiš se :evilgrin: @PERVY - bom poročal, kot je ukazano :grim
tati Objavljeno Marec 4, 2007 Opozori Objavljeno Marec 4, 2007 KAJ ? :? a ženiš se :evilgrin: ti si na glavo padel :slap: :slap: :slap: :slap:
tati Objavljeno Marec 4, 2007 Opozori Objavljeno Marec 4, 2007 :wacko: in k sreči ostal živ ornk živ, čeprav danes malo manj, je Sweps pil :lol1:
Zdrawc Objavljeno Marec 5, 2007 Avtor Opozori Objavljeno Marec 5, 2007 :doze: se bom v petek bolj potrudil :devil:
bowla Objavljeno Marec 5, 2007 Opozori Objavljeno Marec 5, 2007 saj ne morem verjeti, da sta vidva še med živimi, tvoji ženki čestitaj za nakup motorja, drugače pa upam, da se vidimo in vsaj dol nazdravimo na celo leto za nazaj... ;) ;) :010 :beer2: :beer2: Itaq, da sva!!! Dela čez glavo da ga bomo lažje poleti žural heheheh :lol1: :lol1: Se vidmo in zapijemo zimo!!!
tati Objavljeno Marec 5, 2007 Opozori Objavljeno Marec 5, 2007 Itaq, da sva!!! Dela čez glavo da ga bomo lažje poleti žural heheheh :lol1: :lol1: Se vidmo in zapijemo zimo!!! poznam to, tako, da smo na istem, uživajta :yea1: :yea1: :doze: se bom v petek bolj potrudil :devil: v to ne dvomim, saj si ornk dec :blink: :rolleyes: :wacko: :004 :004
Damian Objavljeno Marec 5, 2007 Opozori Objavljeno Marec 5, 2007 v to ne dvomim, saj si ornk dec :blink: :rolleyes: :wacko: :004 :004 Tati,a si b'la ti slučajno od 17.-24.02. letos na Jahorini?? Sicer pa jaz razmišljam, da bi šel na Srem v petek zjutraj po kakršnihkoli ovinkih do Sremske......... Je še kdo za zraven? Leponormalno z abčutkom.... Razen če bodo vile padale ali pa dež orenk lil... (pri svojih letih moram že na revmo pazit PPRREESSSSSSSSSS)
tati Objavljeno Marec 6, 2007 Opozori Objavljeno Marec 6, 2007 Tati,a si b'la ti slučajno od 17.-24.02. letos na Jahorini?? :grrr :grrr :grrr :grrr Sicer pa jaz razmišljam, da bi šel na Srem v petek zjutraj po kakršnihkoli ovinkih do Sremske......... Je še kdo za zraven? Leponormalno z abčutkom.... Razen če bodo vile padale ali pa dež orenk lil... (pri svojih letih moram že na revmo pazit PPRREESSSSSSSSSS) mi razmišljamo, da bi šli že prej v Orašje in potem malo bluzili okoli nato pa čez Bosno gor v Srem, v petek nekje..... :hmm: ma se bomo zmenili, ni panike, do takrat je še daleč........ :hmm: :wacko: :wacko: :naughty: :photo:
bowla Objavljeno Marec 7, 2007 Opozori Objavljeno Marec 7, 2007 :kva2: Ni kej jaz pa moja Pikica se bova pa v petek po šikhtu ob 15.30 lepo v polni bojni zrinla vsak na svoj motor in gasa proti Sremski brum brum. :kva2: :kva2: Spet ta avtocestaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !!!
S57CQ Objavljeno Marec 12, 2007 Opozori Objavljeno Marec 12, 2007 E druzba naju pa ne bo letos... tako, da uzivajte se za naju... ciao on the way to ....
tati Objavljeno Marec 13, 2007 Opozori Objavljeno Marec 13, 2007 E druzba naju pa ne bo letos... tako, da uzivajte se za naju... ciao on the way to .... ah kaj čmo, vem, da vama je dol lepše, pa vseeno, drugje.... :yea1: uživajta :yea1: :yea1:
Lunardi Objavljeno Marec 14, 2007 Opozori Objavljeno Marec 14, 2007 No, iz kranja mamo tud namen it. se ze dogovarjamo. Pa seveda ne po avtocest, ker nam vsem ze preseda. Se jo je v teh letih mal nabral, tko da verjetno petek zutri gas pa čez Bosno. Racunam na okoli 8 motorjev, mogoce tudi kak avto. Komi čakam :yea1:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se