LUMPKA Objavljeno April 11, 2007 Deli Objavljeno April 11, 2007 Pridem tudi jaz :grim Lumpka, a boš zanga dala :beer1: Veš da bom dala Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pimpi limpi Objavljeno April 11, 2007 Deli Objavljeno April 11, 2007 A ni imel 20.4. Dolfi rojstni dan? A misliš ADOLF? :hmm: Ta je imel, JA! :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
LUMPKA Objavljeno April 12, 2007 Deli Objavljeno April 12, 2007 A misliš ADOLF? :hmm: Ta je imel, JA! :evilgrin: J a mamo sami slavni tkt rojstn Matr bomo spet pjani :fredy: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno April 12, 2007 Deli Objavljeno April 12, 2007 sam da bo žur, saj ni važn razlog :OK: pa mogoče me tud zeblo ne bo :grrr je sonce zlo pridno :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fire Objavljeno April 13, 2007 Deli Objavljeno April 13, 2007 Se en teden :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno April 15, 2007 Deli Objavljeno April 15, 2007 lepo se segrel :OK: bo za dekolte :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno April 16, 2007 Avtor Deli Objavljeno April 16, 2007 Sam se mal pa bo.. T-4 :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fire Objavljeno April 16, 2007 Deli Objavljeno April 16, 2007 Heh, linije za motoriste smo ze potegnil :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
katrca Objavljeno April 16, 2007 Deli Objavljeno April 16, 2007 a so izgubljeni tud dobrodošli?!?!?! mogoče bi prisla na kaksn sok al pa vodo!! lep dan vsem Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno April 16, 2007 Avtor Deli Objavljeno April 16, 2007 a so izgubljeni tud dobrodošli?!?!?! mogoče bi prisla na kaksn sok al pa vodo!! lep dan vsem Sok al pa vodo???? No ja, dej mal razmisli :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MARJA Objavljeno April 16, 2007 Deli Objavljeno April 16, 2007 Sok al pa vodo???? No ja, dej mal razmisli :) Soka ne pijemo, umival se tud ne bomo torej bo čist dost pivo :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fire Objavljeno April 16, 2007 Deli Objavljeno April 16, 2007 Katrca, ti se kar oglas naokol, vodo pa na skrivaj pij :beer2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pimpi limpi Objavljeno April 16, 2007 Deli Objavljeno April 16, 2007 No, potem bosta pa 2 pijana! :wacko: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
katrca Objavljeno April 16, 2007 Deli Objavljeno April 16, 2007 ja sej to me skrbi.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fire Objavljeno April 17, 2007 Deli Objavljeno April 17, 2007 Dons je generalka za petek :beer1: :beer2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sparx Objavljeno April 18, 2007 Deli Objavljeno April 18, 2007 Bo treba pridit mal pogledat in kaj spit! :beer1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fire Objavljeno April 18, 2007 Deli Objavljeno April 18, 2007 :blink: Generalka je bila uspesna :huh: 2 more to go :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno April 19, 2007 Avtor Deli Objavljeno April 19, 2007 Manjana, manjana.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fire Objavljeno April 19, 2007 Deli Objavljeno April 19, 2007 :doze: Sobota me mal skrbi :wacko: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno April 19, 2007 Deli Objavljeno April 19, 2007 Sej ne vem.......mater.....spet me bo.........želodec matral :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fire Objavljeno April 19, 2007 Deli Objavljeno April 19, 2007 Sej ne vem.......mater.....spet me bo.........želodec matral :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: Ce bi tvoj zelodec lahko govoril, bi rekel "Mater, spet me Klimbra matra!" :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno April 19, 2007 Deli Objavljeno April 19, 2007 Pizdaaaaaaaaaaaaa Jest sem pa mislu, da že duhove slišem....... Preklet želodec :evilgrin: :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
finger Objavljeno April 19, 2007 Deli Objavljeno April 19, 2007 (popravljeno) Eve še zemljovida Popravljeno April 19, 2007. Popravil finger Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno April 20, 2007 Deli Objavljeno April 20, 2007 plesni čeveljci prpravljen :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Happy Objavljeno April 20, 2007 Deli Objavljeno April 20, 2007 See ya :beer2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se