gkosto Objavljeno November 30, 2009 Opozori Objavljeno November 30, 2009 (popravljeno) hvala za info. no nekih hudih izkušenj z motorji nimam, tako da mislim da zame ne bi smel biti prevelik šok. Se pravi, nagibat se z njim kot na motorju, nima smisla? Nakup me zanima, ker mi je oblika svetovna, predvsem pa ker je punco strah na motorju in pomanjkanje udobja in bi bila to za naju odlična rešitev za kakšno vikend turo. kakšna je pa poraba teh zadev? kakšno je vaše mnenje o motorjih in vse komponentah, je to vzdržljiva stvar, se lahko pričakuje kakšne porodne težave...? ker že sam nakup je kar strošek in res ne bi rad bankrotiral za tistih nekaj km letno za svoj užitek. lp Popravljeno November 30, 2009. Popravil gkosto
Pervy Objavljeno November 30, 2009 Opozori Objavljeno November 30, 2009 agregat je rotaxov kot je v aprilii RSV mille za malo manj konjev tako da nebi smel bit noben problem. poraba je odvisno od težke roke jasno ampak verjetno 6-8l/100 km. kar se tiče udobja - je in ni. roke kar trpijo ker bolj delajo kot na motorju, sedi se OK razen če nisi previsok (nad 185 cm znajo bit noge kar pokrčene). jaz bi preveril opcijo s prestavljanjem na krmilu, nisem je vozil mi pa deluje bolj prijazno. sicer pa mislim da se da spyder probat pri ski&sea.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se