Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno (popravljeno)

hvala za info. no nekih hudih izkušenj z motorji nimam, tako da mislim da zame ne bi smel biti prevelik šok. Se pravi, nagibat se z njim kot na motorju, nima smisla? Nakup me zanima, ker mi je oblika svetovna, predvsem pa ker je punco strah na motorju in pomanjkanje udobja in bi bila to za naju odlična rešitev za kakšno vikend turo.

kakšna je pa poraba teh zadev? kakšno je vaše mnenje o motorjih in vse komponentah, je to vzdržljiva stvar, se lahko pričakuje kakšne porodne težave...? ker že sam nakup je kar strošek in res ne bi rad bankrotiral za tistih nekaj km letno za svoj užitek. ;)

lp

Popravljeno . Popravil gkosto
Objavljeno

agregat je rotaxov kot je v aprilii RSV mille za malo manj konjev tako da nebi smel bit noben problem. poraba je odvisno od težke roke jasno ampak verjetno 6-8l/100 km.

kar se tiče udobja - je in ni. roke kar trpijo ker bolj delajo kot na motorju, sedi se OK razen če nisi previsok (nad 185 cm znajo bit noge kar pokrčene).

jaz bi preveril opcijo s prestavljanjem na krmilu, nisem je vozil mi pa deluje bolj prijazno.

sicer pa mislim da se da spyder probat pri ski&sea.

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!