motofrik Objavljeno April 12, 2007 Deli Objavljeno April 12, 2007 V soboto, 14.4.2007 bo na Kopah (Slovenj Gradec) blagoslov motorjev. Ve kdo, kje je zbirališče, in kdaj..? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno April 12, 2007 Deli Objavljeno April 12, 2007 nekaj info: tule Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motofrik Objavljeno April 13, 2007 Avtor Deli Objavljeno April 13, 2007 Menda ni na Kopah, ampak v Šentilju... :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno April 13, 2007 Deli Objavljeno April 13, 2007 Niti to ne, sem se dans peljal čez Koroško in sem videl tablo za Apači žegn pri avtobusni postaji v Dovžah :grim in na njej je pisalo Apache žegn motorjev, 14.4. - Dovže Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motofrik Objavljeno April 13, 2007 Avtor Deli Objavljeno April 13, 2007 Sem jo danes tudi jaz videl. Na istem mestu, torej Dovže je pravi kraj. Se sploh nisem vozil v smeri Velenja zadnje dni... :blush: Se vidimo jutri. :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motofrik Objavljeno April 14, 2007 Avtor Deli Objavljeno April 14, 2007 Blagoslov uspel V lepem sončnem vremenu se je zbralo kar lepo število motoristov. Najprej je bila skupna vožnja po Koroški,- preko Dravograda skozi Ravne v Prevalje, kjer je bil postanek za pijačo. Nazaj čez Kotlje do Apachija, spet postanek s pijačo. Nazaj v Dovže, kjer je bil blagoslov. Drugo soboto pa bo otvoritvena vožnja Apachijev. Izpred Apachi bara. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se