Hanzi Objavljeno Maj 7, 2007 Opozori Objavljeno Maj 7, 2007 (popravljeno) Kak motozbor je bil to :blink: Sem mislil, da je bil blagoslov :hmm: :krneki: Popravljeno Maj 7, 2007. Popravil Hanzi
Rokovnjač Objavljeno Maj 7, 2007 Opozori Objavljeno Maj 7, 2007 uradni dopoldanski del je bil blagoslov, pa panoramska voznja pol pa je sledil neuradni popoldanski del z zabavo! Vaski Boysi --> Prva liga! :OK:
Gizmo_ Objavljeno Maj 7, 2007 Opozori Objavljeno Maj 7, 2007 Par fotk, če bi pa kdo še kkšne nej pa pove!!!! :unsure: :unsure: :P
Poljachina Objavljeno Maj 7, 2007 Opozori Objavljeno Maj 7, 2007 Ja fajn je blo. Dobro zorganiziran ni kj! Pohvalno!
triker Objavljeno Maj 8, 2007 Opozori Objavljeno Maj 8, 2007 Je bilo fajn, sicer se mi je malo mudilo, ampak bom drugič nadoknadil zamujeno.
vaški Objavljeno Maj 8, 2007 Avtor Opozori Objavljeno Maj 8, 2007 Je bilo fajn, sicer se mi je malo mudilo, ampak bom drugič nadoknadil zamujeno. kljub temu da se je pri vam tudi dogajalo ste se uglasili hvala vam za obisk se porajtamo
semamiz Objavljeno Maj 10, 2007 Opozori Objavljeno Maj 10, 2007 :OK: Vsem , ki ste se udeležili naše prireditve , se v imenu MK Vaški Boysi zahvaljujemo za obisk. Hvala ! :OK: Dogodki na blagoslovu ... (KLIK)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se