Guest Brumer Objavljeno Maj 2, 2007 Objavljeno Maj 2, 2007 Po vsej verjetnosti bo kakšen ležaj.Ko motor postaviš na stojalo ne žvižga verjetno zaradi tega ker ni obremenjen.Ko se pa pelješ ga obremeniš in žvižga.Žvižganje je pač tipično za ležaj.Ampak vsseno nič ne razstavljaj motorja kar tako dokler ne boš res prepričan da je to to ,ker vidim da so ti tukaj dali same pametne nasvete.Meni je v diferencialu pokalo pa je bil ležaj na kolesu,ker se je zvok tako čudno prenašal. Lep pozdrav pa dobro porihtaj. Zdaj bodo tebe buzoriral,ker si napisal diferencijal,kdor je pameten razume nekdo pač ne in nikoli nebo.Kajti nemoreš reči KARDAN ker kardan samo poganja (tribling in telerad)ki sta sestavni in glavni del diferencijala,ker pa je motor enosledno vozilo ne potrebuje komleletnega diferencijala z planeti, sateliti ter raznimi šperami itd. :OK: Ps.dajte se Tapametni spet malo razpisat. :BUA:
Darko moder Objavljeno Maj 3, 2007 Avtor Objavljeno Maj 3, 2007 Zdaj bodo tebe buzoriral,ker si napisal diferencijal,kdor je pameten razume nekdo pač ne in nikoli nebo.Kajti nemoreš reči KARDAN ker kardan samo poganja (tribling in telerad)ki sta sestavni in glavni del diferencijala,ker pa je motor enosledno vozilo ne potrebuje komleletnega diferencijala z planeti, sateliti ter raznimi šperami itd. :OK: Ps.dajte se Tapametni spet malo razpisat. :BUA: rabim odgovore ne pa neke prepirajoče tepce
Stric Burek Objavljeno Maj 3, 2007 Objavljeno Maj 3, 2007 rabim odgovore ne pa neke prepirajoče tepce pelji na servis, tle gor ne boš rešu dosti. Ali pa podri, ali pa ne podri in naj ti razfuka mašino. Nevem kaj bi hotel. Noben ne bo ugotovu da se ti je en šraufek odšraufal...
cation Objavljeno Maj 3, 2007 Objavljeno Maj 3, 2007 kako hudiča naj nekdo doma ki sedi za računalnikom ve, zakaj tebi motor v peti prestavi žvižga? saj ti lahko reče kdo, ja to je ležaj... itd. ampak ne morš pa potem na to računat, da je 100% to to. lahko je lager. lahko poškodovan zobnik. lahko zračnost med zobniki. lahko ti piha veter po čeladi. lahko se ti zdi. lahko da gume pojejo. ne vem zakaj se zanašaš, da ti bo nekdo tako "na slepo" dal odgovor, kaj je pri tebi narobe. BV :BUA:
MAČKON Objavljeno Maj 3, 2007 Objavljeno Maj 3, 2007 diferencial na motociklu :blink: ? Ja diferencial ,pravi pravcati diferencial kot pri avtu.In kaj je tukaj čudnega?Fant ti še boš mogel dosti grisa pojest.
cation Objavljeno Maj 3, 2007 Objavljeno Maj 3, 2007 in čemu na enoslednem vozilu PRAVI PRAVCATI DIFERENCIAL kot pri AVTU? quote: Fant ti še boš mogel dosti grisa pojest. no, upam, da si po tej izjavi ves ponosen sam nase in da si prepričan, da se ti bodo vsi klanjali :closedeyes:
_Fingi_ Objavljeno Maj 3, 2007 Objavljeno Maj 3, 2007 Vsekakor se ne zanašat samo na predloge s foruma. Nazadnje ko sm jest to naredu sem dobil čist totalno zarban cilindr, če bi se pa takoj lotil šraufanja, mi ga pa mogoče še nebi bilo treba menjat :D Sej, zveš veliko koristnih stvari, sam nekatere morš jemat tud z rezervo. Drugače pa, Darko moder, odloči se kaj hočeš :doze: v enem postu praviš da je to premajhna napaka da bi podiral motor, spet v drugem se jeziš na druge k ti hočejo pomagat, pa ti nihov odgovor mogoče ni ušeč. Kukr sem te pa zastopu si biu pa itaq najbl zadovoljen z odgovorom da ti ni treba šraufat mašine.
Darko moder Objavljeno Maj 3, 2007 Avtor Objavljeno Maj 3, 2007 Vsekakor se ne zanašat samo na predloge s foruma. Nazadnje ko sm jest to naredu sem dobil čist totalno zarban cilindr, če bi se pa takoj lotil šraufanja, mi ga pa mogoče še nebi bilo treba menjat :D Sej, zveš veliko koristnih stvari, sam nekatere morš jemat tud z rezervo. Drugače pa, Darko moder, odloči se kaj hočeš :doze: v enem postu praviš da je to premajhna napaka da bi podiral motor, spet v drugem se jeziš na druge k ti hočejo pomagat, pa ti nihov odgovor mogoče ni ušeč. Kukr sem te pa zastopu si biu pa itaq najbl zadovoljen z odgovorom da ti ni treba šraufat mašine. bla.bla :grim
Ven0m Objavljeno Maj 3, 2007 Objavljeno Maj 3, 2007 Moj tut učasih zažvižga mim kerga mitota... :P hec hec
Čamac Objavljeno Maj 4, 2007 Objavljeno Maj 4, 2007 Moj tut učasih zažvižga mim kerga mitota... :P hec hec Kolko je meni znano tvoj že dolgo več nič ne žvižga... :P
reesko Objavljeno Maj 4, 2007 Objavljeno Maj 4, 2007 Kolko je meni znano tvoj že dolgo več nič ne žvižga... :P :devil: :devil: :devil: poglejte vsi v podpis brodarja na msn pa vam bo usem jasno kaj pa kako :)
ČIKO24 Objavljeno Maj 4, 2007 Objavljeno Maj 4, 2007 nekega dne sem se peljal na pot, vse lepo in prav dokler se nisem peljal 70km/h, takrat je začelo nekaj žvižgat oz. piskat. nisem vedel kaj je. ustavim pogledam gsm če je to kej krivo. pregledam diske - nič. in se peljem naprej. spet preko 70 km/h in piskanje spet tukaj. tko sem se vozu 3 dni dokler mi ni dokurčlo in sem vzel križn šravfnciger in zategnu vse šravfe na motorju .. in glej ga zlomka našel sem problem. Na avspuhu imam ščit ki je priterjen z 2ema šravfoma, problem je bil v tem da enga šravfa ni bilo, torej sem ga izgubil ,ker pa je ščit držal samo en šrafv se je ta ščit premikal in oddajal piskanje. Tko da majstr preglej šravfe če ti ker fali.
Ven0m Objavljeno Maj 11, 2007 Objavljeno Maj 11, 2007 (popravljeno) Kolko je meni znano tvoj že dolgo več nič ne žvižga... :P Sj bo zj kmal zažvižgu za praw :P sam upam da ne spet u kak grm... :BUA: Popravljeno Maj 11, 2007. Popravil Ven0m
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se