Noise Objavljeno Julij 29, 2002 Deli Objavljeno Julij 29, 2002 Slovenija postaja nevzdržna... Takšne arogance avtomobilistov proti motoristom nisem videl nikjer na svetu. :evil: :evil: :evil: :arrow: http://www.motosvet.com/index.php?View=000...=546&M_ID=72002 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cyc Objavljeno Julij 29, 2002 Deli Objavljeno Julij 29, 2002 Ja ... to je redkokje mogoce ... mogoce tako glede vozniske kulture kot nekaznovanja krivcev. Me prav zanima kaj se bo hudega zgodilo onemu pijancu, ziher bodo pijanost nasteli kot olajsevlano okoliscino :!: :?: :evil: :x Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TOMY Objavljeno Julij 29, 2002 Deli Objavljeno Julij 29, 2002 Kaj bi drucga naredili kot da ga nabutamo ko prasca... :onfire: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Chebi Objavljeno Julij 29, 2002 Deli Objavljeno Julij 29, 2002 Sej si človk še na motor ne upa več usest, k nikol ne veš kdaj boš "audija" sreču, k jih je pr ns kr precej. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
billy Objavljeno Julij 29, 2002 Deli Objavljeno Julij 29, 2002 Matr,ko sem to prečitu v cajtengih me je pa res šokiral.Edina lekcija temu debilu je batina,zato apeliram da se objav registrska št.tega avta,pa podatki bučmana po možnosti s sliko.Al pa če se začnem vozt okol s prirezano pumparco pa da vidmo pol,porka m... :x :x :x :x :evil: :evil: :evil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cyc Objavljeno Julij 29, 2002 Deli Objavljeno Julij 29, 2002 Hmm vsaj kako kladivo al pa jekleno stango s seboj imet (a prevec Mad Maxa gledam? :?: :idea: ). No, resno, ce temu ne bo nic bo treba nekako ukrepat ... :evil: Konec koncev ... ce njemu ne bo nic hudega -> ja saj potem nam konec koncev tudi ne more bit?? Ce te kdo ogroza vsaj sipo sesujes kako :evil: Pa res ... :arrow: Lubenica na mobisuxu. Se se spomnite? :twisted: :twisted: :idea: :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
uti Objavljeno Julij 29, 2002 Deli Objavljeno Julij 29, 2002 Kaj takšnega :shock: :shock: Pa kaj so vozniki že čist ponoreli :evil: :evil: Upam, da motoristu ni kaj hujšega! Vozniku audija pa bi človek res najraje en pošten focen primazal...najmanj... :( :( Resnično žalostno.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kekec III Objavljeno Julij 29, 2002 Deli Objavljeno Julij 29, 2002 Včeraj zvečer se je nekaj podobnega zgodilo na kamniški obvoznici (ob cca.19 uri)...še ena motoristična nesreča zaradi izsiljevanja prednosti motoristu... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cyc Objavljeno Julij 29, 2002 Deli Objavljeno Julij 29, 2002 Vozniku audija pa bi človek res najraje en pošten focen primazal...najmanj... :( :( :shock: Od tega se bo samo dovolj zbrihtal da se odplazi do naslednjega bifeja ... :evil: :evil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
uti Objavljeno Julij 29, 2002 Deli Objavljeno Julij 29, 2002 Pa še prav maš....grrrrrrrrrr......focen je premalo.... :cry: :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lucky Objavljeno Julij 29, 2002 Deli Objavljeno Julij 29, 2002 Eh, tipu ne bo nobena batina prišla do živega bolj, kot če se mu dotakneš moškosti - se pravi avtomobila. Populit retrovizorje, pa gume prerezat al pa kar odmontirat, pa še kako lampo stolčt, se vsaj nekaj časa ne bo mogel voziti in ogrožati drugih. Malo bolj omiljena kazen bi pa bla, da mu s piksno barve napišemo na avto z velikimi črkami Motor enemy n.1. :twisted: Sick, ampak kaj drugega ne bo zaleglo, najbrž pa tudi to ne bo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Julij 29, 2002 Deli Objavljeno Julij 29, 2002 ceprav nimam vec podatkov (sem se ravnokar vrnil iz morja) je ocitno nastradal moj sokrajan, ki ga sigurno dobro poznam. prosim za cimvec podatkov o vozniku ker mu kaksna povracilna akcija ne uide ce naletim na njega, mogoce pa bo tudi kaksna "organizirana" skupina poiskala audi- junaka. :evil: fuck it, folk je nor in zadnji cas da en tak idiot fase konkretno in da o tem porocajo tudi na POP TV. ce bi se ljudje motoristov res tako bali kot nekateri mislijo se to nebi dogajalo. vsem priporocam ogled Mad Max 1 in preucevanje samoobrambe na motorju! :twisted: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SF Objavljeno Julij 29, 2002 Deli Objavljeno Julij 29, 2002 Podatke... Škoda govoričit. En primer bo treba dat drugim... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SF Objavljeno Julij 29, 2002 Deli Objavljeno Julij 29, 2002 Očitno bo najbolj koristno, če se nas bodo ljudje bali... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vrtnica Objavljeno Julij 29, 2002 Deli Objavljeno Julij 29, 2002 Ja pa nej gredo usi skup nekam no ves ta nas slavni zakon ki se ga usi tok drzijo! Voznik audija jo bo oz jo je verjetno ze kar lepo cez prsu kr nimajo kaj proti njemu "revcek je vozu v vinjenem stanju in se ni zavedau kaj pocne" ku** ni vedu kva pocne... Ok bom jz raj nehala dokler se kaj ne napisem... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Noise Objavljeno Julij 29, 2002 Avtor Deli Objavljeno Julij 29, 2002 je ocitno nastradal moj sokrajan, ki ga sigurno dobro poznam. prosim za cimvec podatkov o vozniku ker mu kaksna povracilna akcija ne uide ce naletim na njega, mogoce pa bo tudi kaksna "organizirana" skupina poiskala audi- junaka. :evil: Pervy, ker si ti blizu žrtvi, boš prej ali slej naletel na podatke o ubijalcu. Group action, piksna barve, in nožički za gume. 100% agree! Sporoči ko bo kaj več znanega! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cyc Objavljeno Julij 29, 2002 Deli Objavljeno Julij 29, 2002 Cisto tako mimogrede ... kaksne so moznosti da se izvleces samo s pogojno za razne uboje v samoobrambi, afektu itd? :twisted: :twisted: :!: :idea: :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maxSI Objavljeno Julij 29, 2002 Deli Objavljeno Julij 29, 2002 :evil: :evil: :evil: Dejansko je tko.....človek bo vzel kakega dobrega advokata..... recimo....Čeferin....Senica..... in navsezadnje bo še motorist kriv, ker se je vozil pred njim...... Na cestah je vedno več kretenov, ki se jim blago rečeno j*** za celi svet, če kdo še česa podobnega ni doživel, mu priporočam par krogov po Fužinah, tam je to vsakdanje opravilo. Saj se sploh ne gre samo za motoriste.......enostavno nekateri so čisti psihiči......podobne stvari sem doživel v avtu............. Zadnji primer pred par dnevi, ko sem se peljal iz Medvod proti Mednem na ravnini pred motelom je frajer prehiteval s ful gasom strnjeno kolono vozil ne glede na to, da je bila kolona tudi nasproti. Tisti ki poznate cesto , veste da ni vsega skupaj nič prostora, pa še odrezano je na obe strani. Za take kretene še niso odkrili kazni................ Najmanj kar bi lahko storili je večni odvem vozniškega dovoljenja, pa 100 let aresta. Naj vam taki idioti nikoli ne zagrenijo življenja :evil: :evil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hotschko Objavljeno Julij 29, 2002 Deli Objavljeno Julij 29, 2002 Najmanj kar bi lahko storili je večni odvem vozniškega dovoljenja, pa 100 let aresta. Mogoče pa izpita sploh nima in ga dejansko za neumnosti počet tudi ne rabi ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mslapn1 Objavljeno Julij 29, 2002 Deli Objavljeno Julij 29, 2002 Ma jest bi temu jajca odgriznil ,ali pa bi mu . :evil: :evil: :evil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
busa Objavljeno Julij 29, 2002 Deli Objavljeno Julij 29, 2002 Cisto tako mimogrede ... kaksne so moznosti da se izvleces samo s pogojno za razne uboje v samoobrambi, afektu itd? :twisted: :twisted: :!: :idea: :lol: So, so. Tudi brez pogojno. Ampak to resnično čisto zavisi od advokata.... busa Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
suzuki Objavljeno Julij 29, 2002 Deli Objavljeno Julij 29, 2002 Hola! Se popolnoma strinjam z MaxSIjem, dodal bi le, da bodo vse tele naše sicer odlične ideje (nožički za gume, barvanje, kvalitetno razbitje idiotove glupe glave, 3kratno lomljenje vsake posamezne kosti itd) njemu dokazale le, da je imel prav, da je sesul onega ubogega reveža in da smo motoristi res bitja, ki jih je treba čimprej na kakršenkoli način potamanit (čeprav priznam, da bi se tudi meni zdelo nekaj fizičnega ZELO zasluženo - moj osebni predlog je javno obešanje takih morilcev z obveznim TV prenosom na vseh kanalih in s primernim komentarjem, ki bi ga bral Sandi Čolnik). A ker sem že po naravi dobrega srca in mile duše - poleg tega pa popolnoma verjamem g. Murphyju, ki pravi, da se nikoli ne prepiraj z idiotom, ker ostali ne bodo opazili nobene razlike - zato raje predlagam vsem Forumovcem in ostalim motoristom v razmislek tole: da MI (vsi oz čimveč slovenskih motoristov) najamemo Čeferina in/ali Senico, da nam uspe na sodišču dokazati/spoznati ga za krivega naklepnega umora (oz nekaj enako primernega) in ga tako s primernim pompom "za zmerej" spravimo v čisto majhno zamreženo sobico in vržemo ključ stran - v opozorilo vsem ostalim psihičem, da z motoristi se pač ni zajebavat!!! :twisted: :twisted: :twisted: (Seveda sem prvi pripravljen dati svoj delež oz nek finančni prispevek, če bi se vam tale predlog slučajno zdel tako dober, da bi res zaživel). Kolegu motoristu pa želim čimprejšnje okrevanje!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Chebi Objavljeno Julij 29, 2002 Deli Objavljeno Julij 29, 2002 jest sm zravn z enim cankarjem (za začetek)! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
busa Objavljeno Julij 29, 2002 Deli Objavljeno Julij 29, 2002 Ideja je resnično dobra in jo podpiram (tudi denarno). Moj predlog je zgolj ta da ne padate na tako zveneča advokatska imena. La ta dobro delajo zgolj ko gre za res velike denarje in odmevne razprave. Malo namreč poznam to sceno. busa Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
suzuki Objavljeno Julij 29, 2002 Deli Objavljeno Julij 29, 2002 Ideja je resnično dobra in jo podpiram (tudi denarno). Moj predlog je zgolj ta da ne padate na tako zveneča advokatska imena. La ta dobro delajo zgolj ko gre za res velike denarje in odmevne razprave. Malo namreč poznam to sceno. busa Hja, priznam, da kljub morebitni naši množični udeležbi tu vseeno ne bodo padli tako strašno veliki denarji - odmevno bi pa ZAGOTOVO bilo!!! Sicer je bilo pa moje poimenovanje odvetnikov zgolj retorično - iskreno priznam, da mi je POPOLNOMA vseeno, KDO bo zašil tega morilca :twisted: :twisted: :twisted: Samo da ga NIKDAR VEČ ne bo na cesti (in niti na pločniku!!!). Seveda je edino pametno, da zadevo vodi nekdo, ki se spozna na to sceno - jest takoj priznam, da se ne :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se