Skoči na vsebino

Ni nas spustil predse, menjaval je pasove in izsiljeval...

Noise

Priporočene objave

Sem miljonkrat za Suzukijev predlog.

Obvezno pa je treba tut uno prasico,ki nam je HANZIJA stoukla na sodnijo spraut,pa da celo življenje samo še za njega in Moniko dela in jima do smrti plačuje strašne denarje.Škoda samo v toliko,ker je polnoletna in bo sama nosila posledice tega brezumnega dejanja in ne še njeni starši poleg.Nihče me ne bo prepričal,da je pri tem dekletu vzgoja popolnoma odpovedala......zanjo pa so v prvi vrsti odgovorni starši!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tega debila v Audiju je pa definitivno treba za naklepni uboj tožt......problem je samo v tem,da za kaj mu bodo sodili odloča državni tožilec........za to bando se pa itaq ve,da je podkupljiva na celi črti,saj že ptički na veji čivkajo kakšna anarhija vlada v državnem tožilstvu.Glede na to,kakšen avto je vozil,da je verjetno zapravljal med popivanjem.......dvomim,da mu denarja manjka!!!!!!!!

Če me občutek ne vara,se enemu od izbranih državnih tožilcev nasmiha lepa,debela modra kuverta.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Če boste za to, lahko recimo pred 3M na motorju pripeljem hudičevo dobrega advokata, ki poleg kazenskega prava obožuje tudi motorje :D . Mogoče vam lahko malo obrazloži kako je kaj s temi stvarmi (od tožilcev naprej).

busa

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Če boste za to, lahko recimo pred 3M na motorju pripeljem hudičevo dobrega advokata, ki poleg kazenskega prava obožuje tudi motorje :D . Mogoče vam lahko malo obrazloži kako je kaj s temi stvarmi (od tožilcev naprej).

busa

Ne sprašuj.......PRIPELJI!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ok, se bom poskušal zmeniti.

Vmes bi bilo pa dobro zvedeti, kdo je ta revež sploh bil, da bo sodeloval pri tejle lekciji.

busa

Ja, seveda, sem imel v glavi, pa mi je ušlo :oops: ... Pred kakršnokoli akcijo je treba NAJPREJ z našim ubogim motokolegom govorit, če je sploh ZA :!:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

klasika za nedeljske popoldneve. ljubljanski frajerčki se vračajo iz gorenjske v ljubljansko meglo, potem pa podkrepljeni z alkoholom "ko je jači" izzivajo. tako kot je rekel že en pred mano: metek u čelo je edina rešitev!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ravnokar govoril z advokatom, pravzaprav advokatinjo ki je drugače redna sopotnica na mojem motorju.

Kot ljubiteljica motorizma je zgrožena ravno tako kot jaz in je rekla da če zberete denar, ali pa tudi če ga ne zberete (ne igra vloge), bi zadevo z velikim veseljem speljala do kraja - za nas motoriste in če želite v imenu motosveta.

Manjka nam torej samo še ubogi kolega in njegovo privoljenje.

Kaj pravite na to ?

busa

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Čim prej bi se bilo treba pogovorit z njim, da lahko 1. steče Akcija ali 2. zvemo, da bi možakar rad sam speljal svojo zadevo in se ne mešamo več.

Ali lahko kdo pomaga navezati stik z njim?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Pa kdo sploh ve kdo je ta nesrecnik? Saj verjetno ni motosvetovec? Ali pac?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ravnokar govoril z advokatom, pravzaprav advokatinjo ki je drugače redna sopotnica na mojem motorju.

Kot ljubiteljica motorizma je zgrožena ravno tako kot jaz in je rekla da če zberete denar, ali pa tudi če ga ne zberete (ne igra vloge), bi zadevo z velikim veseljem speljala do kraja - za nas motoriste in če želite v imenu motosveta.

Kaj pravite na to ?

busa

To mi deli. Čim prej pa čim bolj glasno!!!

Mene je včeri tut edn v rdeči astri ves čas neki izsiljeval in menjaval pasove takrat, ko sm bla že skor vštric z njim, sam da ga ne bi prehitela :( :( :(

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

hja najbolž, da kr vse audije ko jih srečamo na poti razbijemo... (nikolnisiprevečprepričan press)

No to pa ne bi bila najboljsa ideja ... vsaj mojmu fotru ne bi bla vsec :)))))

Aja pa ne boste verjeli... on celo podpira da kupim motor :) (prvic se v eni svari strinja) .... samo kaj ko on misli da bom kupil kakega kromanega Harleya hehehehe ... zelezje, lepo na pogled :))

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

OK, komentarji v smislu, bo se boljs skoz prisel ker je bil pijan se mi ne zdijo najbolj na mestu. Drzava se kar dobro sankcionira voznjo v vinjenem stanju.

Se pa povsem strinjam, da bi bilo fino dobit registrsko tablico plavega avdija. Jest bi mu s sprejem napisal cez cel avto MORILEC. Pervy, ce se bo res izkazalo, da poznas nesrecnega motorista, potem probi res zrihtat tablico (ce je audijev lastnik se ni zamenjal...). Potem pa vsi oci na peclje, prej ali slej ga bomo nasli.

Aja pa se to... ko bos dobil tablico in jo objavil nikarte ne naredi tega pod svojim nickom, prijavi se na novo. Da ne bi potem imel problemov ker se bo pijancu kej zgodilo.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Cisto tako mimogrede ... kaksne so moznosti da se izvleces samo s pogojno za razne uboje v samoobrambi, afektu itd?

V nasem primeru bos zelo tezko dokazal uboj.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Čujte adminoslavi™, kaj pa če bi nardil nekak HALL OF SHAME, kamor bi zapisovali naslove, gsm#, tablice in slike avtomobilov ter lastnikov...?

tak za vsak slučaj, če bi ga na kakem fsju kakšnega hallofshameovca srečal. Bi bilo kar zabavno videt avto, pa 20 motorčkov ko se podijo za njim:)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Hja... tko a je ta k ga je audi zbiu motosvetouc?

Ce se ze nekak "spravlamo" nad unga dejmo se z glavo ne s srcem! Pac po "zakoniti" poti in ne z nekim razgrajanjem kr tko bi pol dokazali da smo huligani odvecni na cesti in da mi delamo nered... Kr ne moremo nekak vzet zakon v nase roke kr tko bi mi najebal...

Glede zenske ki pa je Hanzija zbila a se sploh ve kdo je ona pa ce je dobila kaj kak opomin al kaj podobnega?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Takšne in podobna izsiljevanja se dogajajo po celi Lj.,morda celo po Si.,

Ampak to včeraj ,katastrofa,sem moral dvakrat prebrat v cajtngu ,da sem sploh verjel.

Kolk pa je žrtev poškodovana?

Pa kaj lahko človek (motorist) sploh naredi v primeru izsiljevanja?sej če te od zadaj tko nimaš kaj !!!

Kaj storite vi v primeru izsiljevanja?

Jaz vem da bi najraje vsaj v špegu brcnil.

A je že kdo tako odreagiral in kaj se je potem zgodilo.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Kaj storite vi v primeru izsiljevanja?

Jaz vem da bi najraje vsaj v špegu brcnil.

A je že kdo tako odreagiral in kaj se je potem zgodilo.

Ko sem še precej treniral z biciklom sem take psihiče ves čas imel za petami. No, enkrat je eden zapeljal tik pred mene na kolesarsko. Na srečo sem se lahko ustavil, tip je buljil vame, jaz pa mimo avta, mimogrede sem pa s pestjo udaril po havbi. Tipu se je popolnoma odtrgalo, s cvilečimi gumami me je prehitel, še enkrat zapeljal pred mene, skoraj bi me zbil, pa ven iz avta, pa da me bo nabutal. Jaz pa lepo na ono stran ceste, pa ko te j.... in v stransko ulico. Nekaj je še tulil za mano... Od takrat vem, da je avto za divjake svetinja in da če se ga dotakneš si naredil več kot če bi mu fental celo družino. Ne maram nasilja, zato se tudi pretepal ne bi. Resno pa razmišljam, da se bom začel znašat nad njihovo moškostjo, orodjem, ki ga uporabljajo za ustrahovanje in zmedo na cesti. Onesposobit ga za vožnjo, to je to. Tisto s sprejem sem se spomnil mimogrede, pa mi je vedno bolj všeč. Tip se gotovo ne bo upal na cesto, če bo mel "stroj" popisan z besedo MORILEC ali kaj podobnega.

Seveda 100% podpiram idejo odvetnika, ampak če se zadeva izjalovi, nam še vedno ostane moralno zadovoljstvo.

Zatorej v jago za registrsko. V Dnevniku se lepo vidi, da se registrska konča z 03Z. Torej LJ **-03Z.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Glede zenske ki pa je Hanzija zbila a se sploh ve kdo je ona pa ce je dobila kaj kak opomin al kaj podobnega?

Kaj pa bo taki opomin, ki se itak vozi brez izpita? Še en pildek doma na mizi.

En moj kolega se je dolgo časa vozil brez izpita in z neregistrirano staro kripo. Pa so mu jo policaji zaplenili, ker je delal pizdarije, a mu jo je sodnica vrnila nazaj, češ da je bil to predrastičen ukrep.

No ko so mu jo zaplenili še drugič, je tako tudi ostalo. Hvalabogu, saj bi sicer do sedaj že 100% koga zbil. Če bi se sam z avtom ubil, bi bil to njegov problem, ampak kaj ko bi verjetno zbil kakšnega otroka, babico ali motorista?!

Hočem povedati samo to, da so ljudje, ki se jim j...e. Za volan se nebi usedli le, če bi jim populili roke. Denarne kazni, odvzemi vozniške ipd. ne pomagajo. Kaj bi s takimi, ob upoštevanju človekovih pravic, se mi ne sanja.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

En drug moj kolega - tudi motorist - je v primeru, ko mu je nekdo z avtomobilom namenoma zapiral prehod med dvema stoječima kolonama pred semaforjem, nastavil koleno in avtomobilu nalašč odlomil ogledalo. Pa ga naj ujame v tisti gneči v Ljubljani zjutraj!?

Gasaa!!!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Pravilo No.1: Ne brcaj v ogledalo, ker se znaš fino razgrnit po asvaltu... VEDNO UDARJAJ PO OGLEDALU Z ROKO OD ZGORAJ NAVZDOL!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Kaj pravite na to ?

Odlično. Pervy, stopi v akcijo v Bistrici...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!