Black Knight Objavljeno Julij 29, 2002 Deli Objavljeno Julij 29, 2002 mislm,da bi moral kakšne psiho teste uvest.kakšno aroganco avtomobilistov vsak dan doživljam na cesti,najhujš pa je to da nekateri še uživajo v tem.mislm da bi moral biti bajkerji še bolj evil da bi mel kej rešpekta pred nami... :evil: :evil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mimixtz Objavljeno Julij 29, 2002 Deli Objavljeno Julij 29, 2002 Joj, sam ne se na vse audije, ki jih srečate spravit, saj take bele pa bolj stare puste, k sm lohk jst al pa moje ženšče notr, sam jst spuščam motoriste naprej pa se jim umikam, jih občudujem in tudi iz avta včasih kar maham. Zdej pa a bi lahko nekdo razložil, a je torej Hanzi tist, v katerega se je audi zaletu, ali je motor potem odbilo v naslednji motor in je tistega vozil hanzi? :?: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno Julij 29, 2002 Deli Objavljeno Julij 29, 2002 Ne, Hanzi ni bil vpleten v to nesrečo (audi v motorista od zadaj). Hanzija je eno ženšče direktno od spredaj (pripeljala v ovinek po njegovi strani). Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hector Objavljeno Julij 30, 2002 Deli Objavljeno Julij 30, 2002 Jaz sem že včeraj spraševal v Sl. Bistrici - ni bil nihče od "naših". Obstajajo pa kar trije klubi v bližnji okolici Sl. Bistrice. Verjetno je bil kdo od njih. Bom še probal kaj zbrskati. Pol pa napad na barabo! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
master 007 Objavljeno Julij 30, 2002 Deli Objavljeno Julij 30, 2002 Voznik Audija je pravkar dobil novega otroka, saj ce bi jaz bi na motoristovem mestu, bi ga tozu da bi mi do konc zivljenja placeval rento. Mater mu vidim. :evil: :evil: :evil: Drgac pa to ni osamljen primer. Mojega kolega je en zrinu s ceste, ko se mu je kontra prpelu. Sofer avta je v ovinku mal radio postaje iskal ter se pripeljal po nasprotnem pasu tako, da je moral kolega s ceste iti (malo ga je usulo, pa mal je motorcek podrsal). Voznik avta (beri mlad frajer brez majce, dzek v avtu, strup za picke (kao)) ni niti ustavil, da bi pogledal kako pizdarijo je naredu. Kolega se je le tolk zbral da se je zapeljal za njim, pa ta kurba se zdej ni hotu ustavt. No koncno le ustavi in mu je motorist najprej dve s karbonskim rokavicam na gobec stisnu, pol sta se pa zacela naprej menit. :evil: :evil: :evil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
udi Objavljeno Julij 30, 2002 Deli Objavljeno Julij 30, 2002 klasika za nedeljske popoldneve. ljubljanski frajerčki se vračajo iz gorenjske v ljubljansko meglo, potem pa podkrepljeni z alkoholom "ko je jači" izzivajo. tako kot je rekel že en pred mano: metek u čelo je edina rešitev! Poglej gaberkosir kot si mogoce opazil ali pa tudi ne smo tukaj gor vse sorte ljudje ženske, moški, odrasli, mlajši, zreli in malo manj zreli itd. itd. Nikakor pa ne delamo lokalnih ali kakršnih drugih razlik zato take primitivne fore ljubljančan ali gorenc ali štajerc obdrži zase al pa pojdi na blodnik in tam gor blodi ce te bodo poslušali. Samo toliko za v vednost v bodoce !!! Kar se pa tice dela z odvetniki in ostalimi forami ( tudi barvanje avtomobila ali klestenje luci ) sem absolutno za ceprav je suzukijev del najbolj primeren za reševanje takih in podobnih zapletov in nesrec. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dubi Objavljeno Julij 30, 2002 Deli Objavljeno Julij 30, 2002 Fak in ti egoisticni avtovozniki. Takim treba sm izpit pobrat oz. sploh ne dat. Glede vasih predlogov, sodišce, avto..., vas podpiram. Kaj ce bi pa uvedel extra tecaj za avtovoznike? Poudarek na temi kako se obnasati do drugih soudelezencev na cesti. Lp Dubi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno Julij 30, 2002 Deli Objavljeno Julij 30, 2002 NEHAJTE NAKLADAT!!!!!!!! Za opisovanje kaj in kako se je zgodilo, imamo še morje tem. Pejte tja! Tu smo prišli do konkretnih in pametnih, ter po mojem mnenju potrebnih predlogov o izbiri advokata! Prosim omejite se na to in podajte svoje mnenje in pripravljenost da moralno in finančno podprete najem advokat(inje)a. Obenem prosim ne pozabite, da imamo poleg primera z avdijem tudi primer z NAŠIM HANZIJEM!!!!!! Odločno podpiram idejo o najemu advokata, ki bi nas zastopal v takih primerih in sem pripravljen za to tudi prispevati svoj delež tolarjev! Prosim, da se izjasnite še ostali, da se preštejemo in vidimo ali smo motoristi po duši ali samo gobezdala!!! LP HHV :evil: :shock: :cry: P.S.: Če bo kaj odziva (upam da bo) pa prosim urednike da poste uredijo in nastavijo novo temo z naslovom "advokat) ali podobno. Hvala) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Babi Objavljeno Julij 30, 2002 Deli Objavljeno Julij 30, 2002 HHV se ti pridružujem in se v celoti strinjam z idejo. Lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
uti Objavljeno Julij 30, 2002 Deli Objavljeno Julij 30, 2002 Danes je bilo v Večer-u napisano, da je motorist iz ILIRSKE BISTRICE in ne iz Slovenske Bistrice..... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lucky Objavljeno Julij 30, 2002 Deli Objavljeno Julij 30, 2002 Definitivno sem pripravljen v okviru svojih zmožnosti s finančno podporo pristopiti k pravnemu postopku. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
busa Objavljeno Julij 30, 2002 Deli Objavljeno Julij 30, 2002 Kar se mene tiče še vedno velja, da lahko jutri pred 3M pripeljem odvetnico navdušeno nad motorji, ki tistem ki jih to zanima pove kaj lahko za nas motoriste stori stori in kaj ne. Težava utegne biti edino vreme, ki nam popoldan ni ravno najbolj naklonjeno. V tem primeru se lahko dobimo tudi kje drugje z avtomobili :( . Mogoče bi pa ta predlog res obdelali kje drugje. WebMaster, kaj praviš ? busa Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hotschko Objavljeno Julij 30, 2002 Deli Objavljeno Julij 30, 2002 Mogoče bi pa ta predlog res obdelali kje drugje. WebMaster, kaj praviš ? busa OLP ob 21h :?: :?: Sicer pa ... sem ZA akcijo :!: :!: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno Julij 30, 2002 Deli Objavljeno Julij 30, 2002 Busa, lepo prosim pridita!! Najbolje da se držita Hotschkovega urnika. Od cca. 19 do 20 na 3M, kasneje OLP! Kakor vama najbolj odgovarja. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
VETER Objavljeno Julij 30, 2002 Deli Objavljeno Julij 30, 2002 Podpiram Suzukijev predlog :idea: ..samo kakor je že bilo napisano se seveda mora oni siromak strinjati..ko boste zbirali kakšne tolarje le objavite, da kaj prispevam. :!: :!: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
busa Objavljeno Julij 30, 2002 Deli Objavljeno Julij 30, 2002 Ja, ni problema. Ker sem bolj nov motosvetovc prosim za prevod OLP-ja :oops: Pa še nekak se bomo morali dogovort se spoznamo. busa Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hotschko Objavljeno Julij 30, 2002 Deli Objavljeno Julij 30, 2002 Ja, ni problema. Ker sem bolj nov motosvetovc prosim za prevod OLP-ja :oops: Pa še nekak se bomo morali dogovort se spoznamo. busa OLP = Old London Pub v industrijski coni Trzin ... (povej če rabiš natančnejša navodila) Za prepoznat ni blema ... smo največja in najglasnejša družba na vrtu ali v 1. nadstropju (če bo dež) ... pa gotovo bo kdo imel Motosvet ali MD Solo Riders majco :wink: še najlažje pa najdeš mene http://o-s-t.net/images/hotschko.jpg 8) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Julij 30, 2002 Deli Objavljeno Julij 30, 2002 Klimbra , kolk je pa HANZI polomljen? V vsakem primeru preveč.......men že dve noči ne da spati.......zgleda , da imam preveč rad tega fana......pa še poklicni kolega.Grozno mi je hudo,tako za njega kot za Moniko.......se kar ne morem sprijazniti,da se mu je to zgodilo. Zato pa tudi srčno upam,da se bo vse uredilo in da se bosta pripravljena skupaj lotiti te morilke in morilca.Jaz jima 100% stojim ob strani,tako HANZIJU,kot neznanemu motoristu. Pa na Moniko tut ne smemo pozabit.........raj si ne zamislim kaj preživlja.Monika.če karkoli rabiš sporoči!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kekec III Objavljeno Julij 30, 2002 Deli Objavljeno Julij 30, 2002 Definitivno sem pripravljen v okviru svojih zmožnosti s finančno podporo pristopiti k pravnemu postopku. enako ! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kawa Objavljeno Julij 30, 2002 Deli Objavljeno Julij 30, 2002 Definitivno sem pripravljen v okviru svojih zmožnosti s finančno podporo pristopiti k pravnemu postopku. enako ! Sem za! :snipersmile: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Julij 30, 2002 Deli Objavljeno Julij 30, 2002 absolutno sem za to, da se dogovorimo z odvetnico in dam denarno pomoc za resevanje takih motoristicnih situacij. na zacetku za hanzija in neznanega motorista v bodoce pa za vse ki bodo to rabili. v tujini za poznajo odvetnike, ki so specializirani za take primere, ponekod jih imajo celo razne motoristicne zveze. mislim da bi tudi za odvetnika bila dobra poteza saj bi si zagotovil kar lepo stevilo strank ker se vsako leto nazalost zgodi dosti podobnih nesrec. predlagam ustanovitev "motosvetove pravne pomoci za motoriste". Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kat Objavljeno Julij 30, 2002 Deli Objavljeno Julij 30, 2002 Ojla, tudi midva z Rudetom se pridružujeva motosvetovi pravni pomoči. Sva pa dons v cajtngu prebrala, da je nesrečni motorist iz Il. Bistrce, pa bova malo naokoli povprašala. Vaše informacije so še zmeraj dobrodošle :!:, da lahko nesrečneža locirava in obiščeva. Sploh je bil pa ta vikend res moto grozen - 4 nesrece, od tega se je en motorist zabil v motoristko pred semaforjem :o , če je verjeti cajtngom. Lp Kat Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
busa Objavljeno Julij 30, 2002 Deli Objavljeno Julij 30, 2002 OLP = Old London Pub v industrijski coni Trzin ... (povej če rabiš natančnejša navodila) Za prepoznat ni blema ... smo največja in najglasnejša družba na vrtu ali v 1. nadstropju (če bo dež) ... pa gotovo bo kdo imel Motosvet ali MD Solo Riders majco :wink: še najlažje pa najdeš mene http://o-s-t.net/images/hotschko.jpg 8) Ok, če bo vreme prideva pred 3M ob 19:30 - modro srebrna hayabusa - in iščeva motosvet majice oziroma tebe s slikice. Če bo vreme nagajalo, iščeva ob 21:00 najglasnejšo družbo pri OLP-ju :) . Hvala za info, busa Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
marijan Objavljeno Julij 30, 2002 Deli Objavljeno Julij 30, 2002 Sploh je bil pa ta vikend res moto grozen - 4 nesrece, od tega se je en motorist zabil v motoristko pred semaforjem , če je verjeti cajtngom. Lp Kat motoristki se je izognil, ker pač ne zna voziti v formaciji večih motoristov (okoli 200 na srečanju indiansov),punca je pri rdeči luči obstala, fant je to spregledal in komaj mimo nje po tleh. Upam,da ni nič hudega. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ftp Objavljeno Julij 30, 2002 Deli Objavljeno Julij 30, 2002 Tudi jaz sem pripravljen kaj prispevat... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se