Skoči na vsebino

Ni nas spustil predse, menjaval je pasove in izsiljeval...

Noise

Priporočene objave

motoristki se je izognil, ker pač ne zna voziti v formaciji večih motoristov (okoli 200 na srečanju indiansov),punca je pri rdeči luči obstala, fant je to spregledal in komaj mimo nje po tleh. Upam,da ni nič hudega.

neznanje MOTORISTKE! po ZVCP ima kolona motoristov (ali drugih ORGANIZIRANIH skupin) prednost pred ostalim prometom TUDI na semaforjih! se pravi dekle bi moralo voziti naprej,ne pa se ustaviti.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Glede finančne pomoči - štejte še mene zdraven.

Boljš da divje odvetnike spustimo nad voznike Audijev, kot pa da se jih lotevamo z batinami!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

neznanje MOTORISTKE! po ZVCP ima kolona motoristov (ali drugih ORGANIZIRANIH skupin) prednost pred ostalim prometom TUDI na semaforjih! se pravi dekle bi moralo voziti naprej,ne pa se ustaviti.

UPPPS, shit, saj jaz tega tudi nisem vedel! Pa sem čisto ziher, da v tisti knjižci, ki jo je treba za izpit iz teorije predelat, tega ne piše. Jebela cesta!! :x

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Hja... tko a je ta k ga je audi zbiu motosvetouc?

Ce se ze nekak "spravlamo" nad unga dejmo se z glavo ne s srcem! Pac po "zakoniti" poti in ne z nekim razgrajanjem kr tko bi pol dokazali da smo huligani odvecni na cesti in da mi delamo nered... Kr ne moremo nekak vzet zakon v nase roke kr tko bi mi najebal...

100 % ZA da se stvar reši po pravni poti, ker si linča in samovoljnih akcij ne zagovarjam. Bi pa blo dobro, če bi v pravni praksi obstajala možnost, da bi del kazni, ki bi se izrekala za takšne prekrške, zajemala tudi določeno število ur javnega dela.

Še najbolj primerno se mi zdi, da bi kazen odslužil, če bi moral/a s cestarji pospravljati prizorišča nesreč drugih. Če ga/ jo to ne strezne ...

Ali pa pucat šipe na bencinskih servisih. :? :? DANES VAM STREŽE ..... :oops: :oops:

Za začetek, pa bi bila dobrodošla praksa, da bi se objavila fotorafija povzročitelja takšnih nesreč, seveda, če obstaja pravna možnost. Mislim da takšno prakso uporablja ena večja ljubljanska trgovina. Kradli so, sliko na šipo, pa naj se vidi.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Že mogoče, vendar ne pri rdeči luči...

Ce je voznja prijavljena na policijski postaji in organizirana, hkrati pa poskrbljeno za zavarovanje sprevoda, potem tudi pri rdeci. 8)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Pomeni, če prijavim organizirano kolono, grem skozi križišče kar pri rdeči...mislim da to ne bo štimalo...rdeča je rdeča, razen za vozila na nujni vožnji... če pa je kolona s policijskim spremstvom, pol pa že mogoče...samo v tem primeru policisti poskrbijo za varen prehod...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

vožnja je bila organizirana, ampak policaji, ki bi morali biti v križišču in usmerjati promet so se izgubili??? :twisted:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Se strinjam z odvetnikom.Če se boste odločil,prispevam denarno in moralno podporo.

Lp

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Nekaj me zanima. Al oni motorist, ki je mel pizdarijo z Audijem ze ve da zbirate denar za njegovega odvetnika? :roll: :roll: :puppydogeyes:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

...Še najbolj primerno se mi zdi, da bi kazen odslužil, če bi moral/a s cestarji pospravljati prizorišča nesreč drugih. Če ga/ jo to ne strezne ...

Ali pa pucat šipe na bencinskih servisih. :? :? DANES VAM STREŽE ..... :oops: :oops:

Absolutno ne! A ves kolk napitnin ti ljudje dobivajo (Po 1000 Evrov na mesec na od turistov obljudenih crpalkah press). Zdej bo pa se zasluzu z nami? No way :!:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Pomeni, če prijavim organizirano kolono, grem skozi križišče kar pri rdeči...mislim da to ne bo štimalo...rdeča je rdeča, razen za vozila na nujni vožnji... če pa je kolona s policijskim spremstvom, pol pa že mogoče...samo v tem primeru policisti poskrbijo za varen prehod...

policijskega spremstva ne rabis.kolona mora biti prijavljena in strnjeno peljati skozi krizisce/a.to ti lahko povem iz izkusenj.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Da ne bi ta topic skrenil v debato o vožni kolone skozi križišče. :?: :?: :?: :?:

Ali že vemo koga je Audi sploh zbil.

Meni ni jasno niti ali je bil iz Slovenske (Dnevnik) ali Ilirske (Sl. novice) Bistrice? Saj je vseeno od kje je, ampač če mu hočemo pomagati, ga moramo najprej najti.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ice, pregledal ZVCP, a našel nič takega, kar bi uradno potrjevalo tvojo tezo.

Sama kolona, pa četudi prijavljena, ne more skozi rdečo luč na križišču. Če hočeš to, moraš imeti spredaj in zadaj vozilo za spremstvo (modre, rdeče in zelene luči), ali pa varnostnike (policaje) na križišču.

Če vam je to uspelo izvesti, ste pač imeli srečo, da nihče iz bočnih strani ni rabil novega avtomobila. :wink: :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

...Še najbolj primerno se mi zdi, da bi kazen odslužil, če bi moral/a s cestarji pospravljati prizorišča nesreč drugih. Če ga/ jo to ne strezne ...

Absolutno ne! A ves kolk napitnin ti ljudje dobivajo (Po 1000 Evrov na mesec na od turistov obljudenih crpalkah press). Zdej bo pa se zasluzu z nami? No way :!:

Dvomim, da bi kdo dal napitnino, kvečjemu bi mu kdo kaj omenu :evil: :evil: , seveda pa je treba ljudem povedat kdo to je in zakaj je tam!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Meni ni jasno niti ali je bil iz Slovenske (Dnevnik) ali Ilirske (Sl. novice) Bistrice? Saj je vseeno od kje je, ampač če mu hočemo pomagati, ga moramo najprej najti.

Najprej si moramo razčistiti o pomoči, potem bi ga šele iskali. Lahko pa da je že sam oz. njegovi sprožil kaj takega?!

Mislim, da se tu ne gre samo za točno določenega motorista, ampak, da vidimo koliko smo pripravljeni sodelovati in da danes v pogovoru z odvetnico(kom) vidimo, kakšne so možnosti. Potem se bo razmišljalo naprej v smislu pravne pomoči, enkratne akcije ali celo kaj tretjega. Torej najprej strokovno mnenje, sondiranje pripravljenosti motosvetovcev, potem pa šele možne konkretne akcije! Torej vse je odvisno od današnjega razgovora.

Taku jest mislm!

LP HHV

P.S.: Pa tudi jaz NAJPREJ mislim na Hanzija, ki je naš član in prijatelj, potem pa seveda še na ostale motoriste.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

ID je napisal:

Motorista smo izsledili - je iz vasice pri Ilirski Bistrici in je ze v domači bolniški oskrbi.

HHV je napisal

Najprej si moramo razčistiti o pomoči, potem bi ga šele iskali.

Se absosmrkno strinjam.

Kat

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Kot je že Kat napisala smo motorista izsledili.

Noise je privolil, da se cela zadeva izvaja pod okriljem Motosveta. Če se ostali strinjate ga pokličem in vprašam če je pripravljen sodelovat. Šele nato se lahko z Busovo odvetnico pogovarjamo naprej.

Čimprej napišite vaša mnenja, da ga kontaktiram še pred srečanjem v OLP-ju.

LP - Rude

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Kot je že Kat napisala smo motorista izsledili.

Noise je privolil, da se cela zadeva izvaja pod okriljem Motosveta. Če se ostali strinjate ga pokličem in vprašam če je pripravljen sodelovat. Šele nato se lahko z Busovo odvetnico pogovarjamo naprej.

Čimprej napišite vaša mnenja, da ga kontaktiram še pred srečanjem v OLP-ju.

LP - Rude

Evo moj glas: seveda se absolutno strinjam, da poskušamo nesrečniku pomagat, če se le da na tak način, da bo to zaleglo tudi za naprej, kot opozorilo vsem avto-psihičem, kaj jih čaka, če se bodo znašali nad motoristi :evil: :twisted: :evil: .

Pripomnil bi le, da je mogoče bolje vprašati, če je njemu prav, da mi sodelujemo/pomagamo v tej zadevi in ne obratno... (saj vem, Rude, da si mislil vse najboljše...).

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Katera fotka je bila objavljena v Dnevniku? Jaz sem dobil tri (OK, ena izgleda da je kar porezan del večje fotke). Na eni sta policaja z metrom, na drugih pa je zraven avta tip v kratkih hlačah in beli majici in precej rdeč v obraz.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!