Ice Objavljeno Julij 30, 2002 Deli Objavljeno Julij 30, 2002 motoristki se je izognil, ker pač ne zna voziti v formaciji večih motoristov (okoli 200 na srečanju indiansov),punca je pri rdeči luči obstala, fant je to spregledal in komaj mimo nje po tleh. Upam,da ni nič hudega. neznanje MOTORISTKE! po ZVCP ima kolona motoristov (ali drugih ORGANIZIRANIH skupin) prednost pred ostalim prometom TUDI na semaforjih! se pravi dekle bi moralo voziti naprej,ne pa se ustaviti. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rozi Objavljeno Julij 30, 2002 Deli Objavljeno Julij 30, 2002 Glede finančne pomoči - štejte še mene zdraven. Boljš da divje odvetnike spustimo nad voznike Audijev, kot pa da se jih lotevamo z batinami! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fast Objavljeno Julij 30, 2002 Deli Objavljeno Julij 30, 2002 Jaz sem tud za solidarnost med motoristi. Kaj veš kdaj sem jaz lahko na vrsti ???ne po lastni želji. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno Julij 31, 2002 Deli Objavljeno Julij 31, 2002 neznanje MOTORISTKE! po ZVCP ima kolona motoristov (ali drugih ORGANIZIRANIH skupin) prednost pred ostalim prometom TUDI na semaforjih! se pravi dekle bi moralo voziti naprej,ne pa se ustaviti. UPPPS, shit, saj jaz tega tudi nisem vedel! Pa sem čisto ziher, da v tisti knjižci, ki jo je treba za izpit iz teorije predelat, tega ne piše. Jebela cesta!! :x Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bostov Objavljeno Julij 31, 2002 Deli Objavljeno Julij 31, 2002 Že mogoče, vendar ne pri rdeči luči... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dare Objavljeno Julij 31, 2002 Deli Objavljeno Julij 31, 2002 Hja... tko a je ta k ga je audi zbiu motosvetouc? Ce se ze nekak "spravlamo" nad unga dejmo se z glavo ne s srcem! Pac po "zakoniti" poti in ne z nekim razgrajanjem kr tko bi pol dokazali da smo huligani odvecni na cesti in da mi delamo nered... Kr ne moremo nekak vzet zakon v nase roke kr tko bi mi najebal... 100 % ZA da se stvar reši po pravni poti, ker si linča in samovoljnih akcij ne zagovarjam. Bi pa blo dobro, če bi v pravni praksi obstajala možnost, da bi del kazni, ki bi se izrekala za takšne prekrške, zajemala tudi določeno število ur javnega dela. Še najbolj primerno se mi zdi, da bi kazen odslužil, če bi moral/a s cestarji pospravljati prizorišča nesreč drugih. Če ga/ jo to ne strezne ... Ali pa pucat šipe na bencinskih servisih. :? :? DANES VAM STREŽE ..... :oops: :oops: Za začetek, pa bi bila dobrodošla praksa, da bi se objavila fotorafija povzročitelja takšnih nesreč, seveda, če obstaja pravna možnost. Mislim da takšno prakso uporablja ena večja ljubljanska trgovina. Kradli so, sliko na šipo, pa naj se vidi. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
master 007 Objavljeno Julij 31, 2002 Deli Objavljeno Julij 31, 2002 Že mogoče, vendar ne pri rdeči luči... Ce je voznja prijavljena na policijski postaji in organizirana, hkrati pa poskrbljeno za zavarovanje sprevoda, potem tudi pri rdeci. 8) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bostov Objavljeno Julij 31, 2002 Deli Objavljeno Julij 31, 2002 Pomeni, če prijavim organizirano kolono, grem skozi križišče kar pri rdeči...mislim da to ne bo štimalo...rdeča je rdeča, razen za vozila na nujni vožnji... če pa je kolona s policijskim spremstvom, pol pa že mogoče...samo v tem primeru policisti poskrbijo za varen prehod... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
marijan Objavljeno Julij 31, 2002 Deli Objavljeno Julij 31, 2002 vožnja je bila organizirana, ampak policaji, ki bi morali biti v križišču in usmerjati promet so se izgubili??? :twisted: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Killroy Objavljeno Julij 31, 2002 Deli Objavljeno Julij 31, 2002 Se strinjam z odvetnikom.Če se boste odločil,prispevam denarno in moralno podporo. Lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
master 007 Objavljeno Julij 31, 2002 Deli Objavljeno Julij 31, 2002 Nekaj me zanima. Al oni motorist, ki je mel pizdarijo z Audijem ze ve da zbirate denar za njegovega odvetnika? :roll: :roll: :puppydogeyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dave Objavljeno Julij 31, 2002 Deli Objavljeno Julij 31, 2002 ...Še najbolj primerno se mi zdi, da bi kazen odslužil, če bi moral/a s cestarji pospravljati prizorišča nesreč drugih. Če ga/ jo to ne strezne ... Ali pa pucat šipe na bencinskih servisih. :? :? DANES VAM STREŽE ..... :oops: :oops: Absolutno ne! A ves kolk napitnin ti ljudje dobivajo (Po 1000 Evrov na mesec na od turistov obljudenih crpalkah press). Zdej bo pa se zasluzu z nami? No way :!: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Julij 31, 2002 Deli Objavljeno Julij 31, 2002 Pomeni, če prijavim organizirano kolono, grem skozi križišče kar pri rdeči...mislim da to ne bo štimalo...rdeča je rdeča, razen za vozila na nujni vožnji... če pa je kolona s policijskim spremstvom, pol pa že mogoče...samo v tem primeru policisti poskrbijo za varen prehod... policijskega spremstva ne rabis.kolona mora biti prijavljena in strnjeno peljati skozi krizisce/a.to ti lahko povem iz izkusenj. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ID Objavljeno Julij 31, 2002 Deli Objavljeno Julij 31, 2002 Da ne bi ta topic skrenil v debato o vožni kolone skozi križišče. :?: :?: :?: :?: Ali že vemo koga je Audi sploh zbil. Meni ni jasno niti ali je bil iz Slovenske (Dnevnik) ali Ilirske (Sl. novice) Bistrice? Saj je vseeno od kje je, ampač če mu hočemo pomagati, ga moramo najprej najti. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno Julij 31, 2002 Deli Objavljeno Julij 31, 2002 Ice, pregledal ZVCP, a našel nič takega, kar bi uradno potrjevalo tvojo tezo. Sama kolona, pa četudi prijavljena, ne more skozi rdečo luč na križišču. Če hočeš to, moraš imeti spredaj in zadaj vozilo za spremstvo (modre, rdeče in zelene luči), ali pa varnostnike (policaje) na križišču. Če vam je to uspelo izvesti, ste pač imeli srečo, da nihče iz bočnih strani ni rabil novega avtomobila. :wink: :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dare Objavljeno Julij 31, 2002 Deli Objavljeno Julij 31, 2002 ...Še najbolj primerno se mi zdi, da bi kazen odslužil, če bi moral/a s cestarji pospravljati prizorišča nesreč drugih. Če ga/ jo to ne strezne ... Ali pa pucat šipe na bencinskih servisih. :? :? DANES VAM STREŽE ..... :oops: :oops: Absolutno ne! A ves kolk napitnin ti ljudje dobivajo (Po 1000 Evrov na mesec na od turistov obljudenih crpalkah press). Zdej bo pa se zasluzu z nami? No way :!: Dvomim, da bi kdo dal napitnino, kvečjemu bi mu kdo kaj omenu :evil: :evil: , seveda pa je treba ljudem povedat kdo to je in zakaj je tam! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno Julij 31, 2002 Deli Objavljeno Julij 31, 2002 Ali že vemo koga je Audi sploh zbil. Meni ni jasno niti ali je bil iz Slovenske (Dnevnik) ali Ilirske (Sl. novice) Bistrice? Saj je vseeno od kje je, ampač če mu hočemo pomagati, ga moramo najprej najti. Najprej si moramo razčistiti o pomoči, potem bi ga šele iskali. Lahko pa da je že sam oz. njegovi sprožil kaj takega?! Mislim, da se tu ne gre samo za točno določenega motorista, ampak, da vidimo koliko smo pripravljeni sodelovati in da danes v pogovoru z odvetnico(kom) vidimo, kakšne so možnosti. Potem se bo razmišljalo naprej v smislu pravne pomoči, enkratne akcije ali celo kaj tretjega. Torej najprej strokovno mnenje, sondiranje pripravljenosti motosvetovcev, potem pa šele možne konkretne akcije! Torej vse je odvisno od današnjega razgovora. Taku jest mislm! LP HHV P.S.: Pa tudi jaz NAJPREJ mislim na Hanzija, ki je naš član in prijatelj, potem pa seveda še na ostale motoriste. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kat Objavljeno Julij 31, 2002 Deli Objavljeno Julij 31, 2002 ID je napisal: Ali že vemo koga je Audi sploh zbil. Meni ni jasno niti ali je bil iz Slovenske (Dnevnik) ali Ilirske (Sl. novice) Bistrice? Saj je vseeno od kje je, ampač če mu hočemo pomagati, ga moramo najprej najti. Motorista smo izsledili - je iz vasice pri Ilirski Bistrici in je ze v domači bolniški oskrbi. HHV je napisal Najprej si moramo razčistiti o pomoči, potem bi ga šele iskali. Se absosmrkno strinjam. Kat Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motomanijak Objavljeno Julij 31, 2002 Deli Objavljeno Julij 31, 2002 Jaz vas moralno in finančno podpiram. MM Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rude Objavljeno Julij 31, 2002 Deli Objavljeno Julij 31, 2002 Kot je že Kat napisala smo motorista izsledili. Noise je privolil, da se cela zadeva izvaja pod okriljem Motosveta. Če se ostali strinjate ga pokličem in vprašam če je pripravljen sodelovat. Šele nato se lahko z Busovo odvetnico pogovarjamo naprej. Čimprej napišite vaša mnenja, da ga kontaktiram še pred srečanjem v OLP-ju. LP - Rude Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
suzuki Objavljeno Julij 31, 2002 Deli Objavljeno Julij 31, 2002 Kot je že Kat napisala smo motorista izsledili. Noise je privolil, da se cela zadeva izvaja pod okriljem Motosveta. Če se ostali strinjate ga pokličem in vprašam če je pripravljen sodelovat. Šele nato se lahko z Busovo odvetnico pogovarjamo naprej. Čimprej napišite vaša mnenja, da ga kontaktiram še pred srečanjem v OLP-ju. LP - Rude Evo moj glas: seveda se absolutno strinjam, da poskušamo nesrečniku pomagat, če se le da na tak način, da bo to zaleglo tudi za naprej, kot opozorilo vsem avto-psihičem, kaj jih čaka, če se bodo znašali nad motoristi :evil: :twisted: :evil: . Pripomnil bi le, da je mogoče bolje vprašati, če je njemu prav, da mi sodelujemo/pomagamo v tej zadevi in ne obratno... (saj vem, Rude, da si mislil vse najboljše...). Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno Julij 31, 2002 Deli Objavljeno Julij 31, 2002 Mislim, da je treba zadevo ob vsej tej podpori pripeljati do konca. Moje mnenje: pokliči! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ID Objavljeno Julij 31, 2002 Deli Objavljeno Julij 31, 2002 Če se nesrečnež strinja bomo z veseljem pomagali. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ChildInTime Objavljeno Julij 31, 2002 Deli Objavljeno Julij 31, 2002 Katera fotka je bila objavljena v Dnevniku? Jaz sem dobil tri (OK, ena izgleda da je kar porezan del večje fotke). Na eni sta policaja z metrom, na drugih pa je zraven avta tip v kratkih hlačah in beli majici in precej rdeč v obraz. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Krokar Objavljeno Julij 31, 2002 Deli Objavljeno Julij 31, 2002 Če se nesrečnež strinja bomo z veseljem pomagali. Se strinjam in sm zraven! Krokar Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se