marijan Objavljeno Julij 31, 2002 Deli Objavljeno Julij 31, 2002 ne pozabite na Hanzija. :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BoBo Objavljeno Julij 31, 2002 Deli Objavljeno Julij 31, 2002 BoBo je vaš. 8) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Julij 31, 2002 Deli Objavljeno Julij 31, 2002 kaj cakas? .........se nisi poklical? ........no? .......a bo ze? in seveda HANZIja ne pozabiti! :!: :!: :!: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
busa Objavljeno Julij 31, 2002 Deli Objavljeno Julij 31, 2002 Kot je že Kat napisala smo motorista izsledili. Noise je privolil, da se cela zadeva izvaja pod okriljem Motosveta. Če se ostali strinjate ga pokličem in vprašam če je pripravljen sodelovat. Šele nato se lahko z Busovo odvetnico pogovarjamo naprej. Čimprej napišite vaša mnenja, da ga kontaktiram še pred srečanjem v OLP-ju. LP - Rude Bravo !! Mimogrede, malo sem odvetnici pokazal kakšno neverjetno podporo nudite motosvetovci kolegom. Je impresionirana. Vendar še enkrat, za zadevo ne želi nikakršnega plačila, saj podpira motoriste in sovraži takele audi manijake. Tudi sama je namreč že marsikaj doživela na zadnjem zicu. Edino kar bo bodo stroški sodnih taks itd. Vsekakor pa pokliči fanta, če se s to podporo in pravnim sesutjem manijaka strinja. Pred večerom. busa Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rude Objavljeno Julij 31, 2002 Deli Objavljeno Julij 31, 2002 Kot je že Kat napisala smo motorista izsledili. Noise je privolil, da se cela zadeva izvaja pod okriljem Motosveta. Če se ostali strinjate ga pokličem in vprašam če je pripravljen sodelovat. Šele nato se lahko z Busovo odvetnico pogovarjamo naprej. Čimprej napišite vaša mnenja, da ga kontaktiram še pred srečanjem v OLP-ju. LP - Rude Bravo !! Mimogrede, malo sem odvetnici pokazal kakšno neverjetno podporo nudite motosvetovci kolegom. Je impresionirana. Vendar še enkrat, za zadevo ne želi nikakršnega plačila, saj podpira motoriste in sovraži takele audi manijake. Tudi sama je namreč že marsikaj doživela na zadnjem zicu. Edino kar bo bodo stroški sodnih taks itd. Vsekakor pa pokliči fanta, če se s to podporo in pravnim sesutjem manijaka strinja. Pred večerom. busa Kopiram isto kot sem po e-mailu sporočil že Noisu: Živ ! Govoril s ponesrečencem. Za enkrat se še preveč slabo počuti, da bi ga lahko obiskal. Povedal je, da odvetnika že ima ampak, da bi se lahko o celi zadevi vseeno pogovorili po 08.08.2002 ko bo imel kontrolni pregled. Moje mnenje je, da se do takrat počaka. LP - Rude Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MARJA Objavljeno Julij 31, 2002 Deli Objavljeno Julij 31, 2002 DEFINITIVNO ZA !!!! Nikol ne veš, kje te čaka cepec za volanom. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmw Objavljeno Julij 31, 2002 Deli Objavljeno Julij 31, 2002 ceprav sem na dopustu, vas absolutno podpiram............ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dave Objavljeno Julij 31, 2002 Deli Objavljeno Julij 31, 2002 hmm, na 3m do nekako 2130 ni bilo vecjih sledi o odvetnicah... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
busa Objavljeno Julij 31, 2002 Deli Objavljeno Julij 31, 2002 hmm, na 3m do nekako 2130 ni bilo vecjih sledi o odvetnicah... Dave, Ravnokar sva prišla iz OLP-ja, kjer smo imeli debato z Noise-om in Suzukijem. Pred 3M res nisva prišla, ker smo rekli da v slučaju slabega vremena prideva ob 9:00 v OLP. Ob 19:30, ko sva se najavila pa je vsaj za Bežigradom lilo kot iz škafa :( Bomo popravili pa se spoznamo ob naslednji priliki. Prav :?: busa Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno Avgust 1, 2002 Deli Objavljeno Avgust 1, 2002 Bomo popravili pa se spoznamo ob naslednji priliki. Prav :?: busa Absolutn! A so stvari o katerih ste se pogovarjali, oz. razne možnosti lahko tukaj za objavo, nam na vednost, ali je bolje, da se to bolj v tajnosti drži?? LP HHV Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
busa Objavljeno Avgust 1, 2002 Deli Objavljeno Avgust 1, 2002 Bomo popravili pa se spoznamo ob naslednji priliki. Prav :?: busa Absolutn! A so stvari o katerih ste se pogovarjali, oz. razne možnosti lahko tukaj za objavo, nam na vednost, ali je bolje, da se to bolj v tajnosti drži?? LP HHV Hm, pravzaprav smo bolj na stand-by, glede na to da bo kolega premislil do 08.08. Smo pa seveda pripravljeni na akcijo. Mislim da je bilo bolj to bistvo tega razgovora - pripravljenost vseh za konkretno akcijo. Rabimo pa zeleno luč, seveda. Trenutno je nimamo. Je pa odvetnica rekla da škoda da zadeva spi. Za čim večjo uspešnost je tudi na tem področju potrebna takojšnja akcija, dokler je še vse sveža. Kot rečeno ni pa nobenih zadržkov da ne zorganiziramo kar takoj še kakšen topogledni meeting z zainteresinrano družbo. Včeraj nas je bilo bolj malo v tej debati. busa Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno Avgust 1, 2002 Deli Objavljeno Avgust 1, 2002 Busa, ali ste kaj debatirali tudi o tem kakšne možnosti so v Hanzitovem primeru?? LP HHV Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
busa Objavljeno Avgust 1, 2002 Deli Objavljeno Avgust 1, 2002 Busa, ali ste kaj debatirali tudi o tem kakšne možnosti so v Hanzitovem primeru?? LP HHV Ti bom na tvoj privat mail moj gsm poslal, pa me pokliči. Prav ? busa Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fast Objavljeno Avgust 1, 2002 Deli Objavljeno Avgust 1, 2002 Tud jaz imam nekaj novic "NEPREVERJENIH" o povzročitelju nesreče "Audi",ki pa niso ravno obetajoče. In sicer tip je iz bližnje okolice Lj.,težak luzer(zguba) in temu sledi ,da nesreče tudi ni povzročil s svojim vozilom. Če vam je v interesu objavim lahko tudi primek in kraj kjer živi. Samo Audija mu ne moremo bol razbit,pofarbat,...,ker ni njegov,lahko pa mu polo..... ......! ! ! Ne vem pa če je dobro objavljati tu primek,.... .??? Še en privatnikov sinček,kateremu je perje preveč zraslo. Seveda ni njegovega nič,tako da ne vem kako je s tožbo??? Se ga je tud fotr odkrižal že zdavnaj. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
suzuki Objavljeno Avgust 1, 2002 Deli Objavljeno Avgust 1, 2002 Hola! Kar se tiče imen, bo najbolje Noise povedal, kako je s tem - vsaj zaenkrat pa dajmo brez. Kar se tiče pa luzerja: upajmo, da je bil vsaj Audi registriran, tako da bodo šli stroški in odškodnina iz zavarovalne police. BISTVO je, da tega psihiča ZA ZMEREJ spravimo dol s ceste :twisted: :twisted: :twisted: !!! Upam, da se vsi strinjamo s tem... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dave Objavljeno Avgust 1, 2002 Deli Objavljeno Avgust 1, 2002 Tud jaz imam nekaj novic "NEPREVERJENIH" o povzročitelju nesreče "Audi",ki pa niso ravno obetajoče. In sicer tip je iz bližnje okolice Lj.,težak luzer(zguba) in temu sledi ,da nesreče tudi ni povzročil s svojim vozilom. Če vam je v interesu objavim lahko tudi primek in kraj kjer živi. Samo Audija mu ne moremo bol razbit,pofarbat,...,ker ni njegov,lahko pa mu polo..... ......! ! ! Ne vem pa če je dobro objavljati tu primek,.... .??? Še en privatnikov sinček,kateremu je perje preveč zraslo. Seveda ni njegovega nič,tako da ne vem kako je s tožbo??? Se ga je tud fotr odkrižal že zdavnaj. Kot sem ze napisal, nikarte pod svojim imenom objavljat tega, lahko bi se pa recimo prijavil pod novim nickom in objavil celo storijo :twisted: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
busa Objavljeno Avgust 1, 2002 Deli Objavljeno Avgust 1, 2002 A ima ženo ? Ali izvenzakonsko družico .... ? busa Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fast Objavljeno Avgust 1, 2002 Deli Objavljeno Avgust 1, 2002 Žene nima VEČ,ločen. Pravzaprav bi lahko tud lastnika Audija sesul,ker je dal takemu bedaku vozit. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
busa Objavljeno Avgust 1, 2002 Deli Objavljeno Avgust 1, 2002 Možnosti za zadoščenje je kljub temu zelo veliko. Vendar o tem raje ne na WEB-u, da se ne bi kdo še česa naučil. Kar se meni zdi najvažneje je organiziran nastop motoristov pri zatiranju tovrstnega kriminala. Upam da bomo dobili priliko :twisted: :twisted: :twisted: busa Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mačica Objavljeno Avgust 1, 2002 Deli Objavljeno Avgust 1, 2002 Če se bo kaj dogajalo v Hanzitovem interesu, bom pa še jst prispevala. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MotoManiac Objavljeno Avgust 3, 2002 Deli Objavljeno Avgust 3, 2002 Mislim da moramo v takih primerih odločno ukrepati, ker ob vseh norcih v avtomobilih na cestah postajamo motoristi že ogrožena vrsta. Če mi kdo pove kje najdem tega tipa, voznika audija, bi se rad tudi osebno z njim malo pomenil. (zakaj ga ne objavite s polnim naslovom, ta si to vsekakor zasluži) Podpiram tudi idejo, da si v posebnem topicu izmenjujemo podatke o avtomobilistih, ki so z nespametno vožnjo (namenoma) ogrožali motoriste. Obračunavanje na kraju samem zna biti tvegano, ker je on v avtu, mi pa na motorju in če je pravi psiho zna imeti pri sebi tudi kakšen kol, sploh če je kamijonar. (vprašajte Rolija za podrobnosti) Vseeno tudi sam včasih izrečem "malo kazen" - razbitje vzvratnega ogledala, ampak to je za neprevidneže, za morilce pa morajo biti hujše kazni. :2gunfire: Strinjam se tudi s pravnim pregonom in sem ga tudi pripravljen materijalno podpreti. LP MotoManiac P*ZDA SM JEZN!!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
samo Objavljeno Avgust 3, 2002 Deli Objavljeno Avgust 3, 2002 Opažam, da se večina izogiba kletvic ali pa jih ponazori z simboli in prav je tko. Tud sam se trudim ne klet pretirano. Ampak po vseh grozotah, ki jih zadnje čase berem in ki sem jih dons doživel......se opravičujem že v naprej.....mat kurba, jebemo mater, nej gre vse u kurac 100 krat. Grem vsak dan na motor obremenjen z vsemi pizdarijami, ki jih pripravijo idioti avtomobilisti, me je lani en nabil za pol leta bolniške, dons pa....Se peljem za tovornjakom 5 minut sigurno.Ga nalašč nism prehitel,ker je bla cesta polna izvozov. Pol da desn žmigavc in se umakne kao da bo zavil na parking.Js peljem mimo (po svojem pasu) a izza tovornjaka uleti avto(iz stranske ceste) mal pred mano, js pa v ovinku nagnjen v levo. Poravnat se ni bilo časa, bremzam....sm vidu da bo počl in sm položu motorja na tla,js pa ker se nism mogu ustavt tečem čez cel nasprotni pas (k sreči me ni nihče povozil) in se zakolentam na parking pred gostilno. Js sm mislu znort. Sm zabrisal čelado na drugo stran ceste.In pol uleti tip k me je izsilil s čelado in reče "a je to tvoja čelada?" Ne mat kurba od svetga Petra...jebomater idiot. K sreči me sam mal vse boli,motor pa tud cel. Dobr da sem peljal po pameti, da ni blo hude brzine. Človeka včasih mine vse skupi. Včasih lahko še tako predvidevaš,pa vseeno kej pride......groza! BODITE PREVIDNI IN ŠE ENKRAT PREVIDNI!!!!!!!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dunker Objavljeno Avgust 3, 2002 Deli Objavljeno Avgust 3, 2002 Hm... če sem prav doumel situacijo, je bila napaka pravzaprav od voznika kamiona... On je dal desni žmigovec, tako da je voznik avtomobila na dovozu mislil da bo tovornjak zavil ob njem na stransko cesto in ga zato ni čakal. Tako je pač speljal... Žal pa si bil tam ti. Tista scena "a je tvoja čelada?" je pa res malo huda... A si ga vsaj dobro verbalno obdelal? Lep pozdrav, Anže Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
elbarto Objavljeno Avgust 4, 2002 Deli Objavljeno Avgust 4, 2002 Count me in... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sasl Objavljeno Avgust 4, 2002 Deli Objavljeno Avgust 4, 2002 :lol: Samuel,važno da sta oba z motorjem cela.Ti Kje pa se je ta pizdarija nardila? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se