Skoči na vsebino

Ni nas spustil predse, menjaval je pasove in izsiljeval...

Noise

Priporočene objave

cist bad. Pridm z morja in se 1000 pizdarij zgodi.

Jest podpiram denarno, moralno, pa se z batinami ce je treba!

Ko se bo zacelo zbiranje suskov in ostalih stvari nej mi organizator PM posle!!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

:lol: Samuel,važno da sta oba z motorjem cela.Ti Kje pa se je ta pizdarija nardila?

Med Litijo in Ljubljano, pr Hotiču.....ti povem me dons tuk vse boli, k bi me en ornk namlatu. Ejga kumarat, kdaj gremo na kak drink?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Opažam, da se večina izogiba kletvic ali pa jih ponazori z simboli in prav je tko. Tud sam se trudim ne klet pretirano. Ampak po

Sranje, Samo. Se dobr, da si cel ostal. :!:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Včasih lahko še tako predvidevaš,pa vseeno kej pride......groza!

BODITE PREVIDNI IN ŠE ENKRAT PREVIDNI!!!!!!!!!

:x Res je, še tako lahko predvidevaš.. in splet okoliščin naredi svoje seveda s prisotnostjo :twisted: NORCEV :twisted: ( na koncu se pa še neunega nardi)... Samo sam , da si ceu in tud sam dodajam PREVIDNO!!!!

Krokar

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Jest sem bil pa najbližje hudemu crashu, ko sem se lepo peljal po eni kolikor toliko ravni cesti s polji na obeh straneh... Šlo je nekako 80km/h. Zagledam pred sabo traktor (šel je pomoje ene 20), ni blema, dam žmigovc, na tadrug pas in...

Traktor brez žmigavcev, brez KAKŠNEGAKOLI signala začne zavijat na eno poljsko pot... Mater!!! Mimo je šlo za kakšnih 30cm, mogoče centimeter več, ob tem da bolj levo ne bi mogel peljat...

In potem se nekaj drkajo naši prometni zakonodajalci, da se gleda pr vsakem skuterju al gre 50 al gre 55, medtem ko spustijo traktor na cesto. Traktor, ki OVIRA promet (počasnost) in ki nima niti najosnovnejše singalizacije (žmigavcev ipd.).

Bog jih razumi, jest jih ne morem.

Lep pozdrav, Anže

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Traktor brez žmigavcev, brez KAKŠNEGAKOLI signala začne zavijat na eno poljsko pot... Mater!!! Mimo je šlo za kakšnih 30cm, mogoče centimeter več, ob tem da bolj levo ne bi mogel peljat...

Traktorjev NIKOLI ne prehitevaj, če vidiš, da ima možnost zaviti kam na levo!!! Če ga zagledaš na stranski cesti in ga ne vidiš celega, računaj da ti bo izsilil in da ima zraven še kakšno nakladalko/plug/whatever!

Enkrat, ko sem z avtom se spravil prehitevat traktor s prikolico, tip začne zavijati levo (a moram posebej napisati da tega ni signaliziral?), ženska na prikolici pa se še pizdi na mene.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

No čeprav je malo izven teme, vam še jaz povem nekaj o traktorjih in pijancih na njih.

Prejšnja leta, sem veliko časa preživel pri sosedu - kmetu in se zabaval s konji in govedom. Posledično sem se veliko prevozil na traktorjih z raznoraznimi priključki ali brez. Zato vam lahko povem.

90 % traktorjev je brez osnovne opreme in je tehnično neustreznih. Zavore u kurcu, ali celo brez. Brez luči, ali samo kakšna brlivka. Vzratna ogledala obvezno razbita, ker jih razsujejo po gozdu ali ob gospodarskih poslopjih, novih jasno ne nabavijo, saj jih "ne nucajo".

90% traktoristov ne vidi iz traktorja dtugam, kot mogoče nekaj malega naprej. Šipe so razsute, razpokane, umazane od senenega drobirja in ostalega prahu, za traktorjem vlečejo razne prikolice in nakladalke, čez katere ne vidijo in jih to tudi ne briga.

90% traktoristov nimajo izpita, oz. če ga že imajo itak so že vse pozabili.

90% traktoristov se na cesti obnaša tako kot na svoji njivi. Ne jebe, kdo pelje nasproti, kdo ga prehiteva, on zavije kamor hoče in kadar hoče. Tudi ga ne briga kakšno svinjarijo pusti na cesti, naj bo blato, gnoj, ali seno. Bo že veter in dež počistil!

75% traktorjev ni registriranih, saj ponavadi registrirajo en traktor, potem pa tisto tablico prestavljajo na druge, ali pa registracija že nekaj let ni bila podaljšana.

100% policajev na deželi zatiska oči, ker se bojijo, da jih bodo kmetje nalomili, če bojo težili.

Predvsem pa se traktorjev bojte ob sezonskih delih. Košnja, siliranje koruze ipd, so prilika za traktorske dirke nekaj kmečkih mladcev, ki tekmujejo, kdo bo hitreje od polja do gospodarskega poslopja, jasno nekaj km po cesti. Npr. iz Barja pod Polhograjske dolomite. 100% krepko opitih traktoristov s preobremenjenimi prikolicami tišči po cesti z do konca nabitim ročnim gasom.

Vse to vem, ker gledam okoli sebe svoje predrage sovaščane.

Torej: BOJTE SE TRAKTORJEV KOT HUDIČ KRIŽA!!!!!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Horjo, se 100% strinjam. Z motorjem se veliko vozim po barjanskih vaseh. Ko se bližam traktorju, imam vedno "full alert". Šaltam dol do druge, nekaj časa peljem za njim in opazujem voznika, če me je videl tudi on, preden se odločim za prehitevanje. Včasih se kar lep čas kotalim za traktorjem, ker nisem prepričan, da je v redu. Bedasto, a varneje... Če ima pa naloženo nakladalko, je zadeva še bolj zoprna, ker se nič ne vidi. Če z nakladalko zavijajo desno, grejo ponavadi najprej skrajno levo, da jim znese zaviti z nakladalko na poljsko pot. Kot praviš, Horjo, se jih bojim kot hudič križa... :? :(

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Heheh, pazi tole... včeraj se vozim iz Celovca, pa lepo mimo Brnika, Vodic, Skaručne, Šmartnega v Črnuče... Tam nekje med Vodicami in Skaručno dohitim traktor in poskušam predvidevati kaj bo naredil... Spredaj je bil možen odcep za levo, na desni strani pa kao nek odstavni parkir plac...

Tip da desni žmigovc, a nasproti pripelje en rdeč Golf III in ne prehitim... Traktorist v tistem zavije na levo, jaz mu trobim in nato ugotovim, da mu na traktorju sploh ne dela žmigovc (oz. mu je verjetno ZADNJI DESNI in SPREDNJI LEVI, samo ga nisem videl)...

Se pa strinjam z HHV, TRAKTOR === BAT SE GA KOT HUDIČ KRIŽA...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

takšnim in podobnim voznikom ni druge pomoči kot da udarimo po njegovem žepu (šipa, luči, ogledala se lepo razbijejo) in če je mogoče tudi po njem. Kakršnokoli drugačno komuniciranje je odveč.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Če koga slučajno zanima sem danes obiskal nesrečnika, zaradi katarega je ta topic sploh nastal. Še vedno leži ker ima zlomnjeno vretence.

Glede nesreče pa pravi, da je prehitel voznika Avdija in še dva avtomobila pred njim. Potem pa ni zihr al sta tista dva vmes kam zavila pa je cepec mal zaspal al jih je prehitel pa pol ni mogel prbremzat za njim. Skratka po nesreči je voznik Avdija prišel do njega in se mu predstavil pol so mu pa kiflci dali za pihat pa so baje čist znoreli, ko so vidli kok je napihu.

Sprintal sem mu tudi tale topic in mu dal številko (Busove) odvetnice, ki mi jo je posredoval Suzuki.

LP - Rude

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

jest sem tudi za akcijo pravno ali malo manj pravno.

tem debilom v avtomobilih je treba dat vetra, kajti čedalje več norcev je v avtomobilih..... :multi:

se pa strinjam tudi s tem da bi meli eno tako listo kjer bi bili zapisani vi ti manijaki s polnim imenom in priimkom in seveda z registrskimi tablicami.. :robot: :fist: :onfire:

dr.looney :twisted:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

jest sem tudi za akcijo pravno ali malo manj pravno.

tem debilom v avtomobilih je treba dat vetra, kajti čedalje več norcev je v avtomobilih..... :multi:

se pa strinjam tudi s tem da bi meli eno tako listo kjer bi bili zapisani vi ti manijaki s polnim imenom in priimkom in seveda z registrskimi tablicami.. :robot: :fist: :onfire:

dr.looney :twisted:

Jaz sem že napisaln tablico in znamko avta v " KAMIKAZE IN BEBCI NA CESTI ". :2gunfire: :2gunfire:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!