peter1 Objavljeno Maj 2, 2007 Deli Objavljeno Maj 2, 2007 Moj kolega je 27.4. nekje med ljubljano in Postojno izgubil :headbang: Ketno s ključavnico za zaklepanje motorja ,če je kdo našel naj sporoči na moj PM :OK: malakai 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
shark357 Objavljeno Maj 2, 2007 Deli Objavljeno Maj 2, 2007 (popravljeno) Pred dobrim tednom izgubil (že tretjič) aparat za merjenje sladkorja v krvi na relaciji LJ-Rakitna-LJ. Popravljeno Maj 2, 2007. Popravil shark357 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Žarko G. Objavljeno Maj 2, 2007 Deli Objavljeno Maj 2, 2007 jst sm enkrat zgubu čelado na šmrtinki :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stric Burek Objavljeno Maj 2, 2007 Deli Objavljeno Maj 2, 2007 Pred dobrim tednom izgubil (že tretjič) aparat za merjenje sladkorja v krvi na relaciji LJ-Rakitna-LJ. Pa kam ga daš? A nimaš SRAD-a, tja lohk spravš še medicinsko sestro :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
shark357 Objavljeno Maj 2, 2007 Deli Objavljeno Maj 2, 2007 Imel sem ga v žepu jakne kateri je bil odpet....doh... :BUA: Nimam pa SRAD-a moj je L.2000 in je že novejši model :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TinaRR Objavljeno Maj 2, 2007 Deli Objavljeno Maj 2, 2007 Jaz sem pa izgubila osebno izkaznico in 100 kun v Šibeniku na avtocesti, ampak so mi osebno poslali cestni delavci čez 1 mesec. Z mojim sva šla tankat motorje , pa mi ni zapel zadrge na tank torbi, ko je vzel denar za bencin :blink: .Če sem hotela v Slovenijo se mogla it na policijo da so mi dali neko potrdilo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dr_Jakob Objavljeno Maj 2, 2007 Deli Objavljeno Maj 2, 2007 zadnic mi je na ljubljanski obvoznici iz (seveda) odprtega zepa jakne zletel na cesto popolnoma nov mobitel. direkt enemu sleperju pod kolesa! :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KARAMBOLA Objavljeno Maj 2, 2007 Deli Objavljeno Maj 2, 2007 zadnic mi je na ljubljanski obvoznici iz (seveda) odprtega zepa jakne zletel na cesto popolnoma nov mobitel. direkt enemu sleperju pod kolesa! :headbang: O madona! A mu je blo kaj? :hmm: Šleparju,mislim! :lol1: :P shark90 in halls 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Darko3g Objavljeno Junij 2, 2007 Deli Objavljeno Junij 2, 2007 Šel v graškega Lojza po nakup (Dodatna čelada, komplet navojnih svedrov, nepremočljiva vreča, sprej za čiščenje verige -cca 80€) strpal v nahrbtnik, ki me je potem tiščal v hrbet in šel še na izlet po Avstriji - cca 300km. Vmes še parkrat z nahrbtnikom naslonim na sedež (sopotnikov je dvignjen - čoper), doma pa snamem odprt in prazen nahrbtnik. Sploh nisem opazil kdaj me je nehal tiščat in kdaj je postal lahek. Na sumu imam odsek od Brucka do Graza ali naprej proti Lipnici. Upam, da ni kdo imel še kakšnih težav zaradi izogibanja. Čelada je pomoje tako zanič in se je odkotalila, škatla z navojnimi svedro pa je morala konkretno tresnit na tla. Ne vem ali bi se požrl od jeze ali bi se smejal. Morda bom šel nazaj in "reklamiral življensko dobo". LP Darko special749 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
special749 Objavljeno Marec 13, 2010 Deli Objavljeno Marec 13, 2010 a gdo pogreša desno, črno, usnjeno, moto rokavico velikosti XL z karbon členki. aja pa gor piše racer pa bla je najdena na litijski cesti pri motelu Stil Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rrrr Objavljeno Marec 13, 2010 Deli Objavljeno Marec 13, 2010 (popravljeno) Jaz sem se tudi enkrat zgubu. Na poti z motorjem. ... Al pa večkrat. rrrr Popravljeno Marec 13, 2010. Popravil rrrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motofrik Objavljeno Marec 13, 2010 Deli Objavljeno Marec 13, 2010 Na avtocesti sem enkrat izgubil hladilno torbo s pijačo... Lepo hladen sixpack limonade. Frajer sem jo pripel samo z enim pajkom. Pa sončna očala enkrat. Seveda čisto nova. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
moto rider Objavljeno Marec 14, 2010 Deli Objavljeno Marec 14, 2010 http://www.motosvet.com/tabla/uploads/monthly_03_2010/post-4472-126855235632_thumb.jpg Gurtna in elastika - pa ne boš nič zgubu! Ni nujno, da je elastika navzkriž. Lahko je tudi (levo & desno) v smeri vožnje! suhi in sayo 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motofrik Objavljeno Marec 14, 2010 Deli Objavljeno Marec 14, 2010 Saj drugače pritrdim vse dvakrat, ampak takrat (ne vem, kaj mi je bilo), sem se samo naslonil na torbo in mislil, da tako ne more dol pasti... Ko je padla dol, sem samo s strahom gledal v ogledalo, da ne bi kdo nagazil nanjo. In ko se je skotalila lepo za rob, v travo, sem samo gasaaaa naprej. Na avtobanu nimaš kaj stati... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se