gregor46 Objavljeno Maj 2, 2007 Deli Objavljeno Maj 2, 2007 (popravljeno) http://www.motosvet.com/izpis.php?cid=3311 Je že gdo mogoče bil,......kako je kaj z prenočiščem, se da kampirat ali je treba sobo iskat :? :? PS: zna bit zanimivo :devil: Popravljeno Maj 2, 2007. Popravil gregor46 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Miha Z. Objavljeno Maj 2, 2007 Deli Objavljeno Maj 2, 2007 matr niti ni tko daleč cca. 450km iz N.G. pa še zmeri sm si želel obiskat en Stunt Riding :unsure: bom resno premislu okol te zadeve.... lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Falcon_46 Objavljeno Maj 2, 2007 Deli Objavljeno Maj 2, 2007 matr niti ni tko daleč cca. 450km iz N.G. pa še zmeri sm si želel obiskat en Stunt Riding :unsure: bom resno premislu okol te zadeve.... lp Hm... Ti lohk premišljuješ ma kaj ko ne boš nč pametnga pogruntu.... :P Na motor pa gasa... :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GrCaR Objavljeno Maj 2, 2007 Deli Objavljeno Maj 2, 2007 a tm so sami kawasakiji, al zakaj tak naslov teme? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mr.Moto Objavljeno Maj 2, 2007 Deli Objavljeno Maj 2, 2007 http://www.motosvet.com/izpis.php?cid=3311 Je že gdo mogoče bil,......kako je kaj z prenočiščem, se da kampirat ali je treba sobo iskat :? :? PS: zna bit zanimivo :devil: Sem bil že lansko leto in lahko rečem , da je res dobra in zanimiva prireditev. Lani je bilo kampiranje kar na travniku ob prizorišču, kako bo pa letos, bomo pa videli ! a tm so sami kawasakiji, al zakaj tak naslov teme? Kawasaki , oziroma njihov madžarski uvoznik je glavni pokrovitelj prireditve, zato !! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GrCaR Objavljeno Maj 2, 2007 Deli Objavljeno Maj 2, 2007 Sem bil že lansko leto in lahko rečem , da je res dobra in zanimiva prireditev. Lani je bilo kampiranje kar na travniku ob prizorišču, kako bo pa letos, bomo pa videli ! Kawasaki , oziroma njihov madžarski uvoznik je glavni pokrovitelj prireditve, zato !! aha, tnx :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
reesko Objavljeno Maj 2, 2007 Deli Objavljeno Maj 2, 2007 ej grči...sej vidš na sliki da benđolo nažiga :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Miha Z. Objavljeno Maj 4, 2007 Deli Objavljeno Maj 4, 2007 Sem bil že lansko leto in lahko rečem , da je res dobra in zanimiva prireditev. Lani je bilo kampiranje kar na travniku ob prizorišču, kako bo pa letos, bomo pa videli ! ACE kdaj v soboto se pa začne ta zadeva oz. kje bi dobil kej več info. o tej zadevi :hmm: spored tekmovanja pa to...a gre kak z primorske?! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Maj 4, 2007 Deli Objavljeno Maj 4, 2007 ACE kdaj v soboto se pa začne ta zadeva oz. kje bi dobil kej več info. o tej zadevi :hmm: spored tekmovanja pa to...a gre kak z primorske?! zgleda, da maš rad, da se ljudje s tabo ukvarjajo :-) ... no, karkoli že počneš - ne it brat novice na prvi strani motosveta ,ker tam notri straši stavek "To je za Slovence najboljša in najbližja možnost, da vidimo svetovno elito "stunt ridinga". Več na spletni strani stuntkaposvar.rulez.hu." .... in ne daj bože, da bi tisti link potem šel gledat, ker tam lahko celo zveš odgovor na tvoje vprašanje... pa če se ti slučajno zgodi, da greš gledat... ne kliknit "switch to english version", ker pol se ne boš mogel na madžarščino zgovarjat :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Miha Z. Objavljeno Maj 4, 2007 Deli Objavljeno Maj 4, 2007 zgleda, da maš rad, da se ljudje s tabo ukvarjajo :-) ... no, karkoli že počneš - ne it brat novice na prvi strani motosveta ,ker tam notri straši stavek "To je za Slovence najboljša in najbližja možnost, da vidimo svetovno elito "stunt ridinga". Več na spletni strani stuntkaposvar.rulez.hu." .... in ne daj bože, da bi tisti link potem šel gledat, ker tam lahko celo zveš odgovor na tvoje vprašanje... pa če se ti slučajno zgodi, da greš gledat... ne kliknit "switch to english version", ker pol se ne boš mogel na madžarščino zgovarjat :P spregledal :blush: jebi ga.... O:-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DolencT Objavljeno Maj 4, 2007 Deli Objavljeno Maj 4, 2007 Komej čakam tale prvenstvo,zame dogodek leta :D Čeprav je toliko tekmovalvec prijavlenih,vsen mal pogrešam Pfeifferja,ki je lansko leto zmagal :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Miha Z. Objavljeno Maj 8, 2007 Deli Objavljeno Maj 8, 2007 ej glede valute...a je boljš da grem v menjalnico in nabavm njihov dnar al grem gor z evri?de me ne bodo gulili z kako njihovo provizjo (tko ku na Hrvaškem ponavadi) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Noise Objavljeno Maj 8, 2007 Deli Objavljeno Maj 8, 2007 Madona kakšne skrbi... :D :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gregor46 Objavljeno Maj 10, 2007 Avtor Deli Objavljeno Maj 10, 2007 ej glede valute...a je boljš da grem v menjalnico in nabavm njihov dnar al grem gor z evri?de me ne bodo gulili z kako njihovo provizjo (tko ku na Hrvaškem ponavadi) Po mojem najbolše met kar njihov dnar, za rezervo pa še nekaj eurov .) Kaj lokacija Kapošvar je točna ali je to kje v bližini mesteca Kapošvar :hmm: :blush: lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Miha Z. Objavljeno Maj 10, 2007 Deli Objavljeno Maj 10, 2007 Kaj lokacija Kapošvar je točna ali je to kje v bližini mesteca Kapošvar :hmm: :blush: po moje bo označeno,glede da je World Championship :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DolencT Objavljeno Maj 11, 2007 Deli Objavljeno Maj 11, 2007 Po mojem najbolše met kar njihov dnar, za rezervo pa še nekaj eurov .) Kaj lokacija Kapošvar je točna ali je to kje v bližini mesteca Kapošvar :hmm: :blush: lp Stunt dogodek je v naselju Kaposujlak na letališču,to je ene par kilometrov pred Kaposvarjem :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ninč Objavljeno Maj 11, 2007 Deli Objavljeno Maj 11, 2007 evriče ne vem če vzamejo, zato mejte raje forinte. pa menjajte doma, ali pa v skrajni sili v Lendavi. evo, menjava na dan 11.5.2007 EUR (nakupni) 247,85 (prodajni)249,85 OTP banka js bi tud šla :whistle: lp, nina Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gregor46 Objavljeno Maj 18, 2007 Avtor Deli Objavljeno Maj 18, 2007 Stunt dogodek je v naselju Kaposujlak na letališču,to je ene par kilometrov pred Kaposvarjem :) Thanx, pot je začrtana, lire pripravlene :D ............zdaj še malo mašino pogledat, vjutro pa gasa :grim Kaj zdaj "pacijenti" bo kak MS-ovec dole :hmm: PS:upam da bom vido kako novo finto, da nebom samo starih izvajal :blush: :devil: Lp, Gregor Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Miha Z. Objavljeno Maj 18, 2007 Deli Objavljeno Maj 18, 2007 Kaj zdaj "pacijenti" bo kak MS-ovec dole :hmm: mene žal ne bo...vabljen na en žur pa ne morem rečt ne :doze: jebi ga...pa drugo leto. mejte se fajn pa kej :photo: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kađiva Objavljeno Maj 20, 2007 Deli Objavljeno Maj 20, 2007 evo ena fotka za pokušino :OK: več o dogodku in rezultatih pa kmalu izveste na prvi strani Motosveta :yes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gregor46 Objavljeno Maj 20, 2007 Avtor Deli Objavljeno Maj 20, 2007 Pravkar prišo iz Madžarske :grim :D :D , to kar sem videl se ne da napisat in povedat :eek: :eek: :blink: :blink: :kva2: :worship: :worship: .................., pubece enostavno obvladajo motor v nulo. Po tekmovanju pa niso spokali in odšli ampak so naredli taki Šou da še imam zdaj kurjo kožo :OK: :OK: [attachmentid=97672] PS: ostale slike sledijo Lp, Gregor Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
greenninja Objavljeno Maj 20, 2007 Deli Objavljeno Maj 20, 2007 (popravljeno) Ja, zares je bilo fantastično.. Kapo dol pred Madžari kot organizatorji ter pred vsemi sodelujočimi. :worship: In naj slike povedo več... Več slik sledi v kratkem. Popravljeno Maj 20, 2007. Popravil greenninja Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Miha Z. Objavljeno Maj 21, 2007 Deli Objavljeno Maj 21, 2007 :cry: :glare: no važn ,da ste se meli fajn..... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
malinovc Objavljeno Maj 21, 2007 Deli Objavljeno Maj 21, 2007 (popravljeno) http://www.slo-drift.com/portal/viewtopic....40e30f7ca#10647 moje slike... bilo res hudo Popravljeno Maj 21, 2007. Popravil malinovc Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gregor46 Objavljeno Maj 24, 2007 Avtor Deli Objavljeno Maj 24, 2007 Tako, tukaj so še ostale fotke: http://www.moj-album.com/album/7880681/ :naughty: :topic: Saj bi dal slike v MS Album, samo je ful zamudno (po 5 slik nalagat). Moderatorji to še popravte pa ste :OK: :topic: Lp, Gregor Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se