XBoy Objavljeno Maj 3, 2007 Opozori Objavljeno Maj 3, 2007 DLM Vrageci vabijo na drugo uradno moto srečanje ob dnevu mladosti. Za hrano, pijačo, kampiranje in veselo družbo je poskrbljeno, dobro voljo pa pripeljite s seboj... Vabljeni vsi Titovi pionirji in tisti, ki ste o tem brali v zgodovinskih knjigah...[attachmentid=96629] [attachmentid=96630]
XBoy Objavljeno Maj 3, 2007 Avtor Opozori Objavljeno Maj 3, 2007 (popravljeno) Moto srečanje v počastitev dneva mladosti, v idilični vinorodni pokrajini Bizeljsko, le nekaj ovinkov od Titovega rojstnega kraja Kumrovca. Že nekaj let se srečujemo in počasi je parkirišče pred domačo gostilno postalo premajhno... Zato smo se letos odločili srečanje organizirati pri gradu Bizeljsko, kjer bo potekala osrednja prireditev, vmes pa nas bodo poti vodile po okoliških gričih, vinskih cestah, mimo vinogradov v vinske kleti (poznane kot repnice) na degustacijo lanskoletnih odličnih pridelkov. Zvečer bo nočni mir kalila rock muzika, spanec pa nam bo kratila tudi brhka deklica ki se bo pomanjkljivo oblečena pozibavala v njenem ritmu, vmes pa odvrgla še tisti dve krpici, ki jih bo imela na sebi. Da pa se gospe in gospodične ne bodo počutile zapostavljene jo bo na odru zamenjal fant, ob pogledu na katerega bodo postala mehka ženska kolena in solzne moške oči. Zdaj pa bodi dovolj..... Se vidimo na Bizeljskem! Popravljeno Maj 3, 2007. Popravil XBoy
Zdrawc Objavljeno Maj 4, 2007 Opozori Objavljeno Maj 4, 2007 Dan mladosti smo včasih praznovali 25. 5. .) je pa zanimivo :grim .........čisto blizu Skitoja :naughty:
XBoy Objavljeno Maj 4, 2007 Avtor Opozori Objavljeno Maj 4, 2007 Glede datuma prireditve smo se do sedaj vedno orientirali po osrednji prireditvi, ki poteka v Kumrovcu, ker nas je tja vodila tudi panoramska vožnja. Upam da ni potrebno razlagati, da smo vsako leto bili glavna atrakcija prireditve. :yea1: Letos pa ta datum še ni znan, mi pa smo z pripravami že začeli. Morda pa se bodo oni letos ravnali po nas :OK: :OK:
motofrik Objavljeno Maj 4, 2007 Opozori Objavljeno Maj 4, 2007 Kakšna prireditev Kumrovcu...? A je prav praznovanje? Ker 25.5. imam namen se zapeljat v Kumrovec, pa tiste kraje. Da proslavim dan mladosti, celo dopust sem si vzel.. :OK: tisti petek. Ni pa izključena možnost, da priletim tudi na ta zbor... .) Saj ni daleč. :OK:
METAL4EVER Objavljeno Maj 4, 2007 Opozori Objavljeno Maj 4, 2007 [attachmentid=96684] Kakšna prireditev Kumrovcu...? A je prav praznovanje? Ker 25.5. imam namen se zapeljat v Kumrovec, pa tiste kraje. Da proslavim dan mladosti, celo dopust sem si vzel.. :OK: tisti petek. Ni pa izključena možnost, da priletim tudi na ta zbor... .) Saj ni daleč. :OK: Nima smisla hodit dol k kravatarjem,ko pa mamo spomenik v Ljubljani in se že dve leti zbiramo tam za dan mladosti 25.5.U sej res dons je 27 let od smrti Tita.
avro Objavljeno Maj 5, 2007 Opozori Objavljeno Maj 5, 2007 (popravljeno) Jaz sem bil zdaj za praznike v Kumrovcu. Po tridesetih letih. Me je kr malo presenetilo. Imajo urejeno, in celo staro vas so uredili kot nekakšen muzej. Pa prelistajte knjigo vpisov v Titovi hiši. Če boste imel priliko. Jaz sem se od srca nasmejal. Očitno je Tito še legenda :OK: Popravljeno Maj 5, 2007. Popravil avro
TI TO Objavljeno Maj 5, 2007 Opozori Objavljeno Maj 5, 2007 [attachmentid=96684] Nima smisla hodit dol k kravatarjem,ko pa mamo spomenik v Ljubljani in se že dve leti zbiramo tam za dan mladosti 25.5.U sej res dons je 27 let od smrti Tita. Tovariši in tovarišice, sramujem se vas, ker se fotografirate ob mojem kipu z osebo, ki tako grdo razdira jugoslovansko bratstvo in enotnost.
jalovec Objavljeno Maj 5, 2007 Opozori Objavljeno Maj 5, 2007 tito - car legenda ki ne bo umrla :eek:
motofrik Objavljeno Maj 5, 2007 Opozori Objavljeno Maj 5, 2007 [attachmentid=96684] Nima smisla hodit dol k kravatarjem,ko pa mamo spomenik v Ljubljani in se že dve leti zbiramo tam za dan mladosti 25.5.U sej res dons je 27 let od smrti Tita. Ja, pa saj ne bom šel zaradi spomenika... Vem, da ga ima Plemeniti na vrtu. Samo je pa še večji, oziroma največji Titov spomenik, v Velenju. Je pred leti bila polemika, ali ga odstraniti, ali ne. No, zmagal je razum. Tito še stoji. So pa trg, na katerem stoji, preimenovali iz Titovega trga v (kako neumno) Pikin trg...
Aless Objavljeno Maj 5, 2007 Opozori Objavljeno Maj 5, 2007 ce bo vsaj malo tak kot je blo lani,...bo super,...samo ker nas poznam vem da bo se bolse :OK: komaj cakam,...se 2 tedna :kva2: nekaj utrinkov od lani :D click
peter1 Objavljeno Maj 5, 2007 Opozori Objavljeno Maj 5, 2007 tito - car legenda ki ne bo umrla :eek: maš prov Jalovec-stari je car bil in bo
motofrik Objavljeno Maj 5, 2007 Opozori Objavljeno Maj 5, 2007 Imel je karizmo, o kateri lahko naši voditelji le sanjajo...
XBoy Objavljeno Maj 6, 2007 Avtor Opozori Objavljeno Maj 6, 2007 Za vse, ki bi radi izvedeli kaj več o pokrajini, kjer se bo srečanje odvijalo Klik: http://www.bizeljsko.com/
snoopy Objavljeno Maj 6, 2007 Opozori Objavljeno Maj 6, 2007 Imel je karizmo, o kateri lahko naši voditelji le sanjajo... Kakšni naši voditelji?? :blink: :headbang: :glare: :glare:
Aless Objavljeno Maj 6, 2007 Opozori Objavljeno Maj 6, 2007 mislim da bi blo treba nardit se temo o Titotu na MSju :D
Čamac Objavljeno Maj 6, 2007 Opozori Objavljeno Maj 6, 2007 mislim da bi blo treba nardit se temo o Titotu na MSju :D Saj obstaja...
halls Objavljeno Maj 6, 2007 Opozori Objavljeno Maj 6, 2007 Poišči in preberi! Marsikaj zanimivega lahko izveš o Titeju! :OK:
XBoy Objavljeno Maj 13, 2007 Avtor Opozori Objavljeno Maj 13, 2007 VREMENSKA NAPOVED Petek 18.05.2007 20 °C Sobota 19.05.2007 25 °C
XBoy Objavljeno Maj 16, 2007 Avtor Opozori Objavljeno Maj 16, 2007 Vremenska napoved pravi, da se vidimo!!! Petek 18.05.2007 10 °C 20 °C Sobota 19.05.2007 7 °C 23 °C Nedelja 20.05.2007 11 °C 26 °C
XBoy Objavljeno Maj 16, 2007 Avtor Opozori Objavljeno Maj 16, 2007 (popravljeno) Informacije na: Vrageci@email.si Popravljeno Maj 16, 2007. Popravil XBoy
METAL4EVER Objavljeno Junij 1, 2007 Opozori Objavljeno Junij 1, 2007 http://www.motosvet.com/album/admin.php?cid=1 Tukaj so slike od zadnjič,ko smo bili pri Jelinčiču.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se