Skoči na vsebino

izbira med R 1150 R,RT,,RS-katerega???


gogi5

Priporočene objave

bmw-ji so mi všeč pa ne vem katerega bi kupil,sedaj imam čoper ampak imam tudi probleme z bolečinami v križu,hrbtu,riti pravijo da so bmw-ji glede tega vredu-rabim nasvet ali izkušnje drugih,opis motorjev...ja kupujem rabljenega ne novega.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ne vem če ti je ratal s tole temo tu (maš tud mal viši o nakupu.....) sam vseen - Jz sm furu RS(res mal) pa RT - zdej mam pa GS-a (vsi 1150) - Ka ti naj rečem: RT je za mene preobavtn, sej pele se lepo sam tista plastika (pa ni mi všeč da se ne vid orenk mašine-no sej piha pa res nč ne - to pa je majka pr rt-ju :OK: ), pa še več kil ma kt moj GS - zato men mal :BUA: . RS lahk sam pohvalm k je zadeva res špica, poza je zlo solidna-mal bl naprej visiš(povdarek na MAL), pele isto fajn...

Pol pa nastop moj GS (je res da naredu šele 1000km pa dobr :doze: ) - to pa je men še zmeri najblš od vsega - res ga najlaži v ovinkcah prelagaš, men je huda poza k ma tak široko balanco, piha ti še mal tak da vsaj veš da si na motorju, kamot greš okol sveta tud po sahari...

Napiš raj ka še hočeš od motorja....

Itak so vsi zakon (udobja zadost na vseh, moči tud, vzdržljivosti ohoho...) tak da falit ne morš :OK:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

hvala SUHI ne vem še točno kaj bi sam rabim motor da se bom z njim peljal mal več kot pa 100 km pol pa stal zaradi bolečega križa-kaj pa R pravjo da ma dober sedež in da dokaj pokonci sediš?

ja pa za GS sem verjetno mal prenizek- 175 cm?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Glede zica ni frke - jz mam 178cm pa čist kamot dosežem dol (moj fotr ginau 175 pa se tud ne pritožuje-na mestu mal bl ahtaš to je pa to) - glede udobja ti pa pr nobenem res ne bo falil nč - jz sm naredu 300km takorekoč v en (pavze za 30min) pa nič bolel - ne križ, ne vrat, ne rit... (prej sm mel športnega pa sm meju zarad poze :BUA: )

Je pa r1150r naked in zna pihat dost bl kt pr ostalih - mam doma tud nakeda (sicer kawo 750) pa ti povem da brez šipce spredi nad 140km/h ni lušn več dolg ga žgat (k npr. GS se peleš 160 lahk skoz pa ni frke) :fredy:

Razmisl pa pejt dejansko se s kakim pelat - vsaj usedet pa bš vidu ka ti najbl sede! :OK:

ajd

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

    • Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.


×
×
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!